Sılanın odasına çift kişilik bir döşek serdim (bizim yataktan düşer diye korkuyorum) gece yatagına yatırdıktan sonra uyandıgında (saat 1 de olabilir 5 de) uzanıyoruz döşege meme hep dışarda uyuyoruz ben kendi yatağımda pek uyuyamıyorum sabah uyandığımda genelde belim ağrıyor ama sürekli kalk emzir yataga bırak al vs vs daha yıpratıcı oluyordu ne kadar doğru bilmiyorum ama en azından daha çok uyuyorum.... sen bu kadar tatlı bir Ayazın gülüşünden mi istifa etmek istiyorsun ????? o sarılışları bakışları gülüşleri şımarmaları oyyyyy ömre ömür katarkızlaaaaaaaaaaaaar...
ben bittim yaa çok mutsuzum, ayaz coştu yine, ne uyku kaldı ne birşeyakşamları normal dalıyor ilk üç saat iyi sonra başlıyor serüven eşim de çok yoruldu artık, buna bir çare bulmamız gerekiyor dior.. geceleri emip uyumuyor artık ayakta dolaşarak uyumak istiyor, oturunca kucağımda olsa bile uyanıyor ağlıyor. annelikten istifa edicem hiç bir yerim tutumuyor, artık şu uyku eğitim paketlerine bakmaya başladım da çok pahalı
benimkide öyle. dışarda çok zorlanıyorumBen gece gynduz aynu yerde yatıroyorum.yatagına koymazsan hayatta uyumaz benımkı
Bence al canim ben de yeni aldim sayilir. Guzel isini gorur. Kesinlikle gec degil. Ben de dusundum cok alirken de aman dedim kullanmazsa ileride kardesi olursa ona kullanirim.Kızlar momfortbaby kanguru salmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı bu saatten sonra almam? Ara tatilde uçak tren yolculuk yapıcaz bide evde zaten hep sırtımda sling sarkıyor ve pratik değil, napıyım alıyım mı?
aile hekimi hergün muz yerse kabız olmaz arada bi yerse kabız yapr ddiBu aralar bizde öyle gün içinde 2-3kez yaptığı oluyor gillicik bişey :) rahatlıkla muz falan veriyorum.eskiye göre alıştı bünyesi artık uzaktan muzu görünce taklaci güvercinler gibi dans ediyor :))))
al canım bence. oğlumun kardeşi olunca oğlum momfort baby e kardeşi bebek arabasına geçecek inşaAllah. uzun süreli kullanımı var çok rahat diyo kullananlarKızlar momfortbaby kanguru salmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı bu saatten sonra almam? Ara tatilde uçak tren yolculuk yapıcaz bide evde zaten hep sırtımda sling sarkıyor ve pratik değil, napıyım alıyım mı?
canım sadece trafik değil her an deprem olabilir gemideysek gemi batabilir yürürken kafamıza direk düşebilir her yer tehlike dolu. Allaha emanetiz canım düşünme bunları. Allahım hayırlı uzun ömür ver yavrumu kimsesiz bırakma diye duaa et. bende bu aralar çok düşünüyorum ama hormonlar coşmuş durumda sebep o.kızlar şu bana birşey olursa kızıma birşey olursa eşime birşey olursa paranoyasından nasıl kurtulurum ???? geçen bir yerden geliyoruz sıla kucağımda (koltukta oturmuyor) klasik istanbul trafiği kargaşasında eşim sinirlenmiş kızıyor ben arkada şimdi kaza yapsak bana birşey olsa kızıma nolur kim bakar babası çalışmak zorunda vs vs vs düşün düşün burnumun ucu sızladı sonra ağladım eşim görmesin diye uğraştım felan daha neler neler
benimde cuma günü misafirlerim var bugün temizlik yapacaktım ama Sıla grip uyumadı bir türlü benim temizlik yalan oldu bende yapacaklarımı yazayım hepsini birgün önce yapıcam çünkü misafirlerim öğlen bende olacaklar sabah anca evi topla üstbaş hiçbirşey yapamam
ıspanaklı rulo börek
mayasız dereotlu poğaca (içinde vanilya var pogaca-kurabiye tarzı birşey)
şişleme pasta
elmalı kurabiye
patates salatası (instagramda gördüm ilk defa yapıcam pasta gibi görünen bir şekli var)
mercimek köftesi (akşamdan yapsam nasıl olur bilmiyorum)
kıymalı poğaca yapsam mı yada tuzlu kurabiye (senin tarifin nasıl )
daha zor bi menu yok muyduay okurken bile canim cekti :))
oy anam oyy bumu azin senin kizzz
bende gelecem misafirlige bananeee
gercekten bebekler yeni tatlari seviyorlar.Ben tabağını bitirmediginde istemediği yerde bırakıyorum 1-2 saat sonra yine veriyorum bazen yiyor yada işime gelirse ben yiyorum çoğunlukla tek tek veriyorum ne kadar yiyor bilemiyorum 3zeytin yeteri kadar keçi peyniri yumurta nutella pekmez karışım vericeksem eğer kahvaltı mamasi var onun içine nutella ve peynir katip veriyorum, öğlen meyve ve akşam ne yemek yaptıysam yogurtla birlikte gece mamasi aldım ama bir kere verdim simdilik gerek olmadı ve bol bol emiyor çorba hemen hemen hiç yemiyor yapmıyorum pek taneli etli sebze yemekleri seviyor arada ekmek kemiriyor aycekirdekli keten tohumlu hashasli esmer ekmek belkide senden az yiyoruz ama yemeğe hevesli ve yeni tatlar denemeyi seviyor geçen mango verdim çok sevdi önceden mandalina vermiştik fazla kaçırdık hafif pisik oldu
bence al 4 yasina kadar kullaniliuomus. bende ondan alcaktim siparis whatsapp ile veriliyor esim dedi oyle amatorce is mi olur guvememem dedi. kraft domino aldik bizde. o da guzel ama artik tasimaz.Kızlar momfortbaby kanguru salmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı bu saatten sonra almam? Ara tatilde uçak tren yolculuk yapıcaz bide evde zaten hep sırtımda sling sarkıyor ve pratik değil, napıyım alıyım mı?
benimde aklima geliyor ama her zaman degil.kızlar şu bana birşey olursa kızıma birşey olursa eşime birşey olursa paranoyasından nasıl kurtulurum ???? geçen bir yerden geliyoruz sıla kucağımda (koltukta oturmuyor) klasik istanbul trafiği kargaşasında eşim sinirlenmiş kızıyor ben arkada şimdi kaza yapsak bana birşey olsa kızıma nolur kim bakar babası çalışmak zorunda vs vs vs düşün düşün burnumun ucu sızladı sonra ağladım eşim görmesin diye uğraştım felan daha neler neler
Kayısu verym barı tam kabız olmadan.sende ver ıstersen rahatlar yavrucak3 gun bizdede aynı sorun vardı dün normaldi birde kaka yaparken kıpkırmızı oluyor kıyamam prensesime
Dun arkadaşuma bıraksum. Uykusu vardı yarım saat sonra aradım hala uyutmaya çalışıyordu , ayağında salladı büyük ihtimalle. Benimki de Alışık olmadığı için uyumadı tabiibenimkide öyle. dışarda çok zorlanıyorum
Inşallah bıze busey olmaz canum.loltuga takdım ben.kesınlıkle tavız verme otursun orda.aglasın zırlasın ama kurtuluş yok bılsınkızlar şu bana birşey olursa kızıma birşey olursa eşime birşey olursa paranoyasından nasıl kurtulurum ???? geçen bir yerden geliyoruz sıla kucağımda (koltukta oturmuyor) klasik istanbul trafiği kargaşasında eşim sinirlenmiş kızıyor ben arkada şimdi kaza yapsak bana birşey olsa kızıma nolur kim bakar babası çalışmak zorunda vs vs vs düşün düşün burnumun ucu sızladı sonra ağladım eşim görmesin diye uğraştım felan daha neler neler
Canım sana bısey sorucam.oglum 5.5 yasındaaile hekimi hergün muz yerse kabız olmaz arada bi yerse kabız yapr ddi
canim bence daha cok kucuk oglun.Canım sana bısey sorucam.oglum 5.5 yasında
Okulda ogrtmen harflerı hecelerı çalıştırıyor.bı aydurda camı ye gıdıyor.ordada hoca cuz çalıstırıyor.bı harf hece sorsam fr .oglum kef .nun fln dıyor.kafası karışoyor galıba.napsamkı
Senin ilk çocuk alabilirsin.taşıyabiliyorsan al bence olmadı saklarsin.Kızlar momfortbaby kanguru salmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı bu saatten sonra almam? Ara tatilde uçak tren yolculuk yapıcaz bide evde zaten hep sırtımda sling sarkıyor ve pratik değil, napıyım alıyım mı?
İncirli tatlı güzel oldu mu.tarif tam tutuyor mu.ona gore deneyeyim bi ara
daha da yapacaktımda ablam yeter dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?