- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Yazdım ama görmespdin galiba.bebek Nutella sından versene.incir vardır sende.o iyi geliyor bizeKayısu verym barı tam kabız olmadan.sende ver ıstersen rahatlar yavrucak
ablasida ayni bu yaslarda ogrendi diye gonderdim canimcanim bence daha cok kucuk oglun.
bi iki yil daha beklesen camii icin?
cocuk uc dil ogrenmeye calisiyo kafasi karismasi cok normal. bence bu kadar yuklenme.
incirim bitti canim ya gecen gittigimde almayi unutmusumYazdım ama görmespdin galiba.bebek Nutella sından versene.incir vardır sende.o iyi geliyor bize
Ben whatsapptan vermedim canim sipatis web sitesi vardi. Sonradan kurulmustur belki de sitebence al 4 yasina kadar kullaniliuomus. bende ondan alcaktim siparis whatsapp ile veriliyor esim dedi oyle amatorce is mi olur guvememem dedi. kraft domino aldik bizde. o da guzel ama artik tasimaz.
Sen bağırınca o da mı bağırıyor.Ayyy hayal ettim de çok tatlı ya,bundan güzel taklit mi olur.aynen oyle vallahi ama olsun gulelim aglanacak halimize o da guzel :)
benimki de dogdugundan beri memecidir bu aralar ekstra oldu. sizin gibi bizde de ek gidaya istek yok sadece meme. demek bu donemde ayni bebeler hep.
kucaga alma konusunda hic alismasin doye dusunmem ben istedigi an alirim dogdugundan beri. zaten ne kadar alabilcez kacip gidecekler. doya doya seveyim. benimki de seninki gibi kucakta durmaz inerdi hep iste ama bu ayrilik kaygisi denen sey nasil biseyse yapisiyo bana al beni diye. belim cok agiriyo sadece o yuzden dertliyim
komut olayina gelince baybay demeyi pek ogretmedim. ogretmedigim seyi de cocuktan beklemek sacma olur :)
oyuncagini gosterip gel gel yapinca ilgisini cekiyosa geliyor.
taklit olayinda da fena mesela bagiriyorum o da bagiriyo. ard arda on kez devam ediyo. o zaman her sey yolunda sanirim di mi?
hayir lafini bence hic bi zaman sevmeyecekleri icin normal
10aydan sonra hayiri anlarlarmis. benim kizim daha 9aylik olcak alti gun sonra. erken demekki :)
sadece trafikte yaşamıyorum örnek olsun diye yazdım her zaman aklıma geliyorcanım sadece trafik değil her an deprem olabilir gemideysek gemi batabilir yürürken kafamıza direk düşebilir her yer tehlike dolu. Allaha emanetiz canım düşünme bunları. Allahım hayırlı uzun ömür ver yavrumu kimsesiz bırakma diye duaa et. bende bu aralar çok düşünüyorum ama hormonlar coşmuş durumda sebep o.
bende kendime kızarak düşünmemeye çalışıyorum dua ediyorum bendebenimde aklima geliyor ama her zaman degil.
dua ederek atiyorum kafamdan bu dusunceleri..
aslında haklısın bir daha arabaya bindiğimizde almayayım kucağımaInşallah bıze busey olmaz canum.loltuga takdım ben.kesınlıkle tavız verme otursun orda.aglasın zırlasın ama kurtuluş yok bılsın
Sen momfortbaby mi almıştın?Ben whatsapptan vermedim canim sipatis web sitesi vardi. Sonradan kurulmustur belki de site
Bi cümle okumuştum, anne kucağının güvenli olmadığı tek yer araç içidir diye, çok mantıklı gelmişti. Bizde bu yaz oto koltuğu alıcaz inşallah. Artık poşetle sığmıyor, hiç güvenli değil zaten. Allah korusun bebelerimizi de bizi desadece trafikte yaşamıyorum örnek olsun diye yazdım her zaman aklıma geliyordua ediyorum canım
bende kendime kızarak düşünmemeye çalışıyorum dua ediyorum bende
aslında haklısın bir daha arabaya bindiğimizde almayayım kucağıma
Hiç bilmiyorum Can'ım neden bakalım şimdi uyuttum yine bugün Nasıl olacak Her gün farklı bir macera :)Ben konuşmuştum o kadınla. Hangi yöntem bilmiyorum form gönderip ona göre yöntem belirliylrlorlarmış. Çok haklısın canım uykusuzluk çok kötü. Nedrm böyle yapıyor acaba eminim her yolu denediğine. Bide bunu yapın bakalım belki işe yarar
Ah Canım ya,ne kadar tanıdık geldi yazdıkların.Biz de eşimle bittik bu aralar.Ama bizimki haftada 1-2 kez mola veriyor bir nefes alıyoruz bizde.Senin durumun daha zor.Uygun bir eğitim paketi bulsan belki işe yarar.İnşallah en kısa zamanda düzelir uykuları cnm.kızlaaaaaaaaaaaaar...
ben bittim yaa çok mutsuzum, ayaz coştu yine, ne uyku kaldı ne birşeyakşamları normal dalıyor ilk üç saat iyi sonra başlıyor serüven eşim de çok yoruldu artık, buna bir çare bulmamız gerekiyor dior.. geceleri emip uyumuyor artık ayakta dolaşarak uyumak istiyor, oturunca kucağımda olsa bile uyanıyor ağlıyor. annelikten istifa edicem hiç bir yerim tutumuyor, artık şu uyku eğitim paketlerine bakmaya başladım da çok pahalı
Ben bugün gezmeye gitti yine babasına bıraktım aynı yöntemle uyut sakın değiştirme dedim, yarı kucakta yarı yatağında uyumuş bilmiyorum artık ne olur. Ayaz inşallah üzmez seni bu geceHiç bilmiyorum Can'ım neden bakalım şimdi uyuttum yine bugün Nasıl olacak Her gün farklı bir macera :)
Evet canım, çekmekten başka çarem yok ama Bi kaç gün bekletirmiş, diş çıkmazsa farklı yöntemlere başvurcam :)canim benim seni cok iyi anliyorum. bircogumuz hatta.
ben iste bu yuzden uyku egitimine hic baslamadim. bir kere denedim vazgectim.
benim de hatirlarsan bir hafta boyle kabus gecmisti. gece hic uyumuyordu. o zaman bende anneligi beceremiyorum gibi dusuncelere cok kapildim. kucucuk bebege bagirip cagirasim geliyordu. herseyi birakip kendimi daglara yaylalara vurasim geliyordu inan.
ama bu donemler cok olabiliyormus boyle bebeklerdecekicez yapacak hic bisey yok.. bunu kabullenince daha mutlu oluyor insan. bi gun mutlaka duzene girecek umuduyla yasiycaz iste. surekli boyle olmayacak inan kendi bunyesi de dayanamaz cunku. bu da bir donem..
Canımm çok sağol inşallah.. Benimki de arada mola verse sıkıntı olmaz da maşallah hiç affetmiyorAh Canım ya,ne kadar tanıdık geldi yazdıkların.Biz de eşimle bittik bu aralar.Ama bizimki haftada 1-2 kez mola veriyor bir nefes alıyoruz bizde.Senin durumun daha zor.Uygun bir eğitim paketi bulsan belki işe yarar.İnşallah en kısa zamanda düzelir uykuları cnm.
Kesinlikle öyle, ben de arada sesimi yükseltiyorum Ama sonra çok üzülüyorum yazık ona d bilerek yapmıyor ama işte ben de insanım sonuçta robot değiş.. Bu yaşadığım duygular çok doğal onu da biliyorum.. Zor bir Bebek ayaz bunu hala kabullenememişim anlaşılan ben :)Biraz daha sabır canım benim dün sabrım taştı benimde uyuturken onun oncesi de bırakmadı rahat rahat mutfağı topliyim mız mız mız ayaklarım altında sürekli uykusu gelmişti biraz hırçın davrandım sesim yükseldi falan üzüldüm pişman oldum var yok bir oğlun var biraz nazini çek gecici bir durum emin ol
Benimki hayatta uyutamaz mümkün değilBi cümle okumuştum, anne kucağının güvenli olmadığı tek yer araç içidir diye, çok mantıklı gelmişti. Bizde bu yaz oto koltuğu alıcaz inşallah. Artık poşetle sığmıyor, hiç güvenli değil zaten. Allah korusun bebelerimizi de bizi de
Peki kadın sana güven verdi mi :))Ben konuşmuştum o kadınla. Hangi yöntem bilmiyorum form gönderip ona göre yöntem belirliylrlorlarmış. Çok haklısın canım uykusuzluk çok kötü. Nedrm böyle yapıyor acaba eminim her yolu denediğine. Bide bunu yapın bakalım belki işe yarar
Evet canimSen momfortbaby mi almıştın?
Cnm sen sling çok kullanıyorsun.Kanguru işine yarayabilir bence.Seninki alışkın hem,kanguruda da durur bence.Ben de var momfortbaby,nadiren kullanıyoruz ama çok konforlu. Bir de eskiyecek bişey değil, 2.-3. Bebelerinde de kullanırsınKızlar momfortbaby kanguru salmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı bu saatten sonra almam? Ara tatilde uçak tren yolculuk yapıcaz bide evde zaten hep sırtımda sling sarkıyor ve pratik değil, napıyım alıyım mı?
Hiç bakmadım canım unnado da indirim vardı geçen gün ama ne kadar güvenli bilmiyorum. Yaza doğru alabilicez şimdilik erteleyince bakmadımBenimki hayatta uyutamaz mümkün değilbu yüzden tam 9 aydır hiç bir yere gidemedim tek başıma..
Bu arada oto koltuğu demişsin ben de düşünüyorum da hiç araştırdın mı?
Vermedi :)) affede herkes sesi çok güven vericiydi ıvır zıvır yazmış ama ben pek hissedemedim. Sizin sesinizi duymadan ben daha çok güven aldım sizden :) sende bi konuş ama kişiden kişiye farkeder.. Herkes başardık uyuttuk mucize değil gerçek filan diyorPeki kadın sana güven verdi mi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?