2015 Şubat Anneleri

canim bence daha cok kucuk oglun.
bi iki yil daha beklesen camii icin?
cocuk uc dil ogrenmeye calisiyo kafasi karismasi cok normal. bence bu kadar yuklenme.
ablasida ayni bu yaslarda ogrendi diye gonderdim canim
ama kiizm okuma yazmaayi çabuk sokmsutu tabi ogluma gore
ordaki çocuklarda hep bu yasta bilmiyorum ki kafam karisti iyice

Yazdım ama görmespdin galiba.bebek Nutella sından versene.incir vardır sende.o iyi geliyor bize
incirim bitti canim ya gecen gittigimde almayi unutmusum
kayisi var sadece
aksam ustu yine yapti kati deildi, bugun dort bes kere yapti vallaa, iyi tarafi saat absi kaka yapinca çi$ geçmiyor SIK SIK bez degistigim iççin :)

bence al 4 yasina kadar kullaniliuomus. bende ondan alcaktim siparis whatsapp ile veriliyor esim dedi oyle amatorce is mi olur guvememem dedi. kraft domino aldik bizde. o da guzel ama artik tasimaz.
Ben whatsapptan vermedim canim sipatis web sitesi vardi. Sonradan kurulmustur belki de site

Sen bağırınca o da mı bağırıyor.Ayyy hayal ettim de çok tatlı ya,bundan güzel taklit mi olur.

sadece trafikte yaşamıyorum örnek olsun diye yazdım her zaman aklıma geliyor dua ediyorum canım

benimde aklima geliyor ama her zaman degil.
dua ederek atiyorum kafamdan bu dusunceleri..
bende kendime kızarak düşünmemeye çalışıyorum dua ediyorum bende

Inşallah bıze busey olmaz canum.loltuga takdım ben.kesınlıkle tavız verme otursun orda.aglasın zırlasın ama kurtuluş yok bılsın
aslında haklısın bir daha arabaya bindiğimizde almayayım kucağıma

Bi cümle okumuştum, anne kucağının güvenli olmadığı tek yer araç içidir diye, çok mantıklı gelmişti. Bizde bu yaz oto koltuğu alıcaz inşallah. Artık poşetle sığmıyor, hiç güvenli değil zaten. Allah korusun bebelerimizi de bizi de

Hiç bilmiyorum Can'ım neden bakalım şimdi uyuttum yine bugün Nasıl olacak Her gün farklı bir macera :)

Ah Canım ya,ne kadar tanıdık geldi yazdıkların.Biz de eşimle bittik bu aralar.Ama bizimki haftada 1-2 kez mola veriyor bir nefes alıyoruz bizde.Senin durumun daha zor.Uygun bir eğitim paketi bulsan belki işe yarar.İnşallah en kısa zamanda düzelir uykuları cnm.

Hiç bilmiyorum Can'ım neden bakalım şimdi uyuttum yine bugün Nasıl olacak Her gün farklı bir macera :)
Ben bugün gezmeye gitti yine babasına bıraktım aynı yöntemle uyut sakın değiştirme dedim, yarı kucakta yarı yatağında uyumuş bilmiyorum artık ne olur. Ayaz inşallah üzmez seni bu gece

Evet canım, çekmekten başka çarem yok ama Bi kaç gün bekletirmiş, diş çıkmazsa farklı yöntemlere başvurcam :)

Yanı sorguluyorum tabi kendimi acaba ben mi yanlış bişi yapıyorum diye ama işte soyaçekim diye birşey var.. Eşimin bebekliği de böyleymiş, kv hep beddua etmiş affedersin mal senin çocuğun da aana yapsın diyr.. Diyorum şimdi kv ye senin yüzünden ben çekiyorum bu durumu diyr :) artık suçlu birini arıyorum sürekli

Canımm çok sağol inşallah.. Benimki de arada mola verse sıkıntı olmaz da maşallah hiç affetmiyor hayırlısı bakalkm

Kesinlikle öyle, ben de arada sesimi yükseltiyorum Ama sonra çok üzülüyorum yazık ona d bilerek yapmıyor ama işte ben de insanım sonuçta robot değiş.. Bu yaşadığım duygular çok doğal onu da biliyorum.. Zor bir Bebek ayaz bunu hala kabullenememişim anlaşılan ben :)

Benimki hayatta uyutamaz mümkün değil bu yüzden tam 9 aydır hiç bir yere gidemedim tek başıma..

Bu arada oto koltuğu demişsin ben de düşünüyorum da hiç araştırdın mı?

Peki kadın sana güven verdi mi :))

Cnm sen sling çok kullanıyorsun.Kanguru işine yarayabilir bence.Seninki alışkın hem,kanguruda da durur bence.Ben de var momfortbaby,nadiren kullanıyoruz ama çok konforlu. Bir de eskiyecek bişey değil, 2.-3. Bebelerinde de kullanırsın

Benimki hayatta uyutamaz mümkün değil bu yüzden tam 9 aydır hiç bir yere gidemedim tek başıma..

Bu arada oto koltuğu demişsin ben de düşünüyorum da hiç araştırdın mı?
Hiç bakmadım canım unnado da indirim vardı geçen gün ama ne kadar güvenli bilmiyorum. Yaza doğru alabilicez şimdilik erteleyince bakmadım

Peki kadın sana güven verdi mi :))
Vermedi :)) affede herkes sesi çok güven vericiydi ıvır zıvır yazmış ama ben pek hissedemedim. Sizin sesinizi duymadan ben daha çok güven aldım sizden :) sende bi konuş ama kişiden kişiye farkeder.. Herkes başardık uyuttuk mucize değil gerçek filan diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…