Nasıl memnun musun pratik mi ağrı yapıyor mu?Evet canim
Evet Canm çok çok haklısın ama işte dediğim gibi ben de hakim olamayabiliyorum düşüncelerime.. Kendimde arabaya çalışıyorum Hatayı ama bulamıyorum..Sılanın odasına çift kişilik bir döşek serdim (bizim yataktan düşer diye korkuyorum) gece yatagına yatırdıktan sonra uyandıgında (saat 1 de olabilir 5 de) uzanıyoruz döşege meme hep dışarda uyuyoruz ben kendi yatağımda pek uyuyamıyorum sabah uyandığımda genelde belim ağrıyor ama sürekli kalk emzir yataga bırak al vs vs daha yıpratıcı oluyordu ne kadar doğru bilmiyorum ama en azından daha çok uyuyorum.... sen bu kadar tatlı bir Ayazın gülüşünden mi istifa etmek istiyorsun ????? o sarılışları bakışları gülüşleri şımarmaları oyyyyy ömre ömür katar
2 mi hemde 3 haCnm sen sling çok kullanıyorsun.Kanguru işine yarayabilir bence.Seninki alışkın hem,kanguruda da durur bence.Ben de var momfortbaby,nadiren kullanıyoruz ama çok konforlu. Bir de eskiyecek bişey değil, 2.-3. Bebelerinde de kullanırsın
her zaman yaptıgım tam tutan bir tarifİncirli tatlı güzel oldu mu.tarif tam tutuyor mu.ona gore deneyeyim bi ara
Vermedi :)) affede herkes sesi çok güven vericiydi ıvır zıvır yazmış ama ben pek hissedemedim. Sizin sesinizi duymadan ben daha çok güven aldım sizden :) sende bi konuş ama kişiden kişiye farkeder.. Herkes başardık uyuttuk mucize değil gerçek filan diyor
Can'ım hepimizin böyle bunalıma girdiği anneliğimizi sorduğu hatta pişman olduğu dönemler oldu. Fiziksel yorgunluk gerçekten çok kötü.. Cumartesi günü çıldırdımzannettim inan ki kendime hakim olamıyorum ağlamadan duramadım, acıdım kendime her şeyi haksızlık olarak gördüm, gün aydınlanıyordu ve benim Tuna mesaim hiç bitmemişti.. Sakin ol demicem sana olamıyorsun çünkü ister istemez sinirlerin geriliyor. Ama geçecek... Ve yeniden başlıcak ve yine geçicek.. Derken büyüyecekler inşallah. Bizde ilerde anlatıcaz , uyumazdın ayaz bezdirirdin beni diye :))Evet Canm çok çok haklısın ama işte dediğim gibi ben de hakim olamayabiliyorum düşüncelerime.. Kendimde arabaya çalışıyorum Hatayı ama bulamıyorum..
Zaten o tatlılığı olmasa, bana cilve yapmasa, sevgisini göstermese böyle bir hayat çekilmez kesinlike..
Çok sağol canımm
Facebook ta soranlar olmuş da ser verip sır vermiyorlar. Sözleşme falan mı imzalatıyorlar acaba. Ben olsam hemen yumurtlarım her ayrıntıyıYa evet o hikayeleri okuyunca bit gaza geliyorum, çok özeniyorum :)
Eğitimi almış olan birini tanısam soru bombardımanına tutucam da yok ki..
Bu oto koltuklarında Alman Markaları çok iyi testlerde iyi çıkıyor onları araştırıyorum ben de Alcaz biz de yaz gelmeden
Ben memnunum. Bebisler agir oldugundan tabi yine yoruyo ama kucakta tasimakla kiyaslanamaz. Bizimki asiri kucakci oldugundan almistim ben de. Arabada bile durmuyodu.Nasıl memnun musun pratik mi ağrı yapıyor mu?
bilemedim canim cocuklarini en iyi sen bilirsin.ablasida ayni bu yaslarda ogrendi diye gonderdim canim
ama kiizm okuma yazmaayi çabuk sokmsutu tabi ogluma gore
ordaki çocuklarda hep bu yasta bilmiyorum ki kafam karisti iyice
belkide canim. ben alacagim zaman oyleydi. esim de cinstir alisveris konusunda. simdiki kangurumla su an omzum agriyor artik. onunla agirmiyomus sanirim 3 yasina kadar tasiniyomus di mi?Ben whatsapptan vermedim canim sipatis web sitesi vardi. Sonradan kurulmustur belki de site
Sadece agac olsa derdimiz. Rampa yok kaldirimlar dar market urunleriyle dolu. En yakin arkadasim yurume engelli. Ilkokuldan beri arkadasiz ama onu bebek arabasi surerken daha iyi anlamaya basladim.2 mi hemde 3 hakız şu Tuna bi büyüsünde 2 ye 3 e bakarız :)) ay alıyım o Zaman yahu, slingi babası takmıyor bunu takar da dışarda gezdirir belki. Bebek arabası hiç pratik değil dışarda. Ülkemiz malum çok düşünceli, ağaçsever ya, kaldırıma ağaç dikiyorlar Bebek arabasıyla çıkınca stres oluyorum
amevet cok tatli oluyo ciglik atiyorum o da atiyo on kez oyle devam ediyo ne zamann ben susarsam :))Sen bağırınca o da mı bağırıyor.Ayyy hayal ettim de çok tatlı ya,bundan güzel taklit mi olur.
Biz kanz golden'di galiba yeni aldik canim. Gittigidiyordan 400 kusurdu fiyati. Rahat gibi duruyor. Ama tabi bizimki buna da isyandaYa evet o hikayeleri okuyunca bit gaza geliyorum, çok özeniyorum :)
Bu oto koltuklarında Alman Markaları çok iyi testlerde iyi çıkıyor onları araştırıyorum ben de Alcaz biz de yaz gelmeden
sen yanlis bir sey yapmiyorsun dedigin gibi cekecegi yere cekmis. ben de cok aglarmisim bebekken hatta annem diyoki sen haline sukret ne kadar aglardin hastaneye gotururduk care bulamazdik diyor.Evet canım, çekmekten başka çarem yok ama Bi kaç gün bekletirmiş, diş çıkmazsa farklı yöntemlere başvurcam :)
Yanı sorguluyorum tabi kendimi acaba ben mi yanlış bişi yapıyorum diye ama işte soyaçekim diye birşey var.. Eşimin bebekliği de böyleymiş, kv hep beddua etmiş affedersin mal senin çocuğun da aana yapsın diyr.. Diyorum şimdi kv ye senin yüzünden ben çekiyorum bu durumu diyr :) artık suçlu birini arıyorum sürekli
sonra da buyuyunce lafini dinlemicek seni birakip gidicek vs vallahi cildiririm benCan'ım hepimizin böyle bunalıma girdiği anneliğimizi sorduğu hatta pişman olduğu dönemler oldu. Fiziksel yorgunluk gerçekten çok kötü.. Cumartesi günü çıldırdımzannettim inan ki kendime hakim olamıyorum ağlamadan duramadım, acıdım kendime her şeyi haksızlık olarak gördüm, gün aydınlanıyordu ve benim Tuna mesaim hiç bitmemişti.. Sakin ol demicem sana olamıyorsun çünkü ister istemez sinirlerin geriliyor. Ama geçecek... Ve yeniden başlıcak ve yine geçicek.. Derken büyüyecekler inşallah. Bizde ilerde anlatıcaz , uyumazdın ayaz bezdirirdin beni diye :))
Ya evet o hikayeleri okuyunca bit gaza geliyorum, çok özeniyorum :)
Oluyor gerçekten değil mi? Yani sadece ben böyle şeyler yaşamıyorum..Can'ım hepimizin böyle bunalıma girdiği anneliğimizi sorduğu hatta pişman olduğu dönemler oldu. Fiziksel yorgunluk gerçekten çok kötü.. Cumartesi günü çıldırdımzannettim inan ki kendime hakim olamıyorum ağlamadan duramadım, acıdım kendime her şeyi haksızlık olarak gördüm, gün aydınlanıyordu ve benim Tuna mesaim hiç bitmemişti.. Sakin ol demicem sana olamıyorsun çünkü ister istemez sinirlerin geriliyor. Ama geçecek... Ve yeniden başlıcak ve yine geçicek.. Derken büyüyecekler inşallah. Bizde ilerde anlatıcaz , uyumazdın ayaz bezdirirdin beni diye :))
Hah süper ben de onu araştırıyordum :)Cybex Sirona aldık biz.Güvenlik testlerinden geçmiş.Güzel ve rahat.Bizimki hiç yadırgamadı,sevdi.Memnunuz şimdilik yAni.
Ben de kesşn ayaz bir gün uyuyacak olursa kesin uyandırırm ne oldu bu çocuğa diye :)sen yanlis bir sey yapmiyorsun dedigin gibi cekecegi yere cekmis. ben de cok aglarmisim bebekken hatta annem diyoki sen haline sukret ne kadar aglardin hastaneye gotururduk care bulamazdik diyor.
kv de oglum 7 ay sadece icli icli agladi diyor. bigun koltukta uyumus da kendi kendine nesi var diye doktira goturmusler.
ben bunlari dinleyince sukrettim kizima bizden cikabilcek en iyi sonuc buydu
cok zor cidden cok zor sevgisi olmasa gercekten yapilacak sey degil.. ama allah da o sevgiyi yuregimize koydu ne mutluki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?