dini egitimden kastin ne canim ?bilemedim canim cocuklarini en iyi sen bilirsin.
ben dini egitimin 7 yasindan once verilmemesi gerektigini dusunuyorum.
ha sadece alfabeyi sureleri ezberleyebilir sonucta kucukken hafizasi cok taze. ama dini egitim vermiyorlar di mi o kadar erken yasta?
O amaçladır tabi cnm.Hemen kapıyorlar herşeyi.Kolunu sallamaya başlamış bile ilk günden maşallah.Gel gel de yap,çok komik oluyorlar yaparken.Alkışı da göster bence.Ben hep yeni şeyler göstermeye çalışıyorum,çok seviyorum o hallerini.Yarın çığlık atıcam mesela güzel fikir oldu bana da.Bir de bişeyler yapmayı öğrendikçe kendileri de çook Mutlu oluyorlar.amevet cok tatli oluyo ciglik atiyorum o da atiyo on kez oyle devam ediyo ne zamann ben susarsam :))
bugun baynay yaptim surekli aksam kolunu salliyodu ama o amacla mi bilemedim. gorcez bakalim :)
Kesinlikle. Çok zor bu ülkede engelli olmakS
Sadece agac olsa derdimiz. Rampa yok kaldirimlar dar market urunleriyle dolu. En yakin arkadasim yurume engelli. Ilkokuldan beri arkadasiz ama onu bebek arabasi surerken daha iyi anlamaya basladim.
Evet yaa erkekler bide öptürmez sevdirmez de kendini tripcanlar. Valla yatırır zorla öperim vururmuş poposunasonra da buyuyunce lafini dinlemicek seni birakip gidicek vs vallahi cildiririm ben
annemi simdi anliyorum yeminle. vuyyy anammmm anammm
Anam biz ara tatilde 12 saat yol gidicez, gerçi Tuna oturduğu yerde bin kere kıpırdandığı için kanı dolaşırda yine de kaldırayım o zamanbu arada oto koltugu bende alicam yaza dogru.
birbirimizle fikir alisverisinde olalim.
bir de dun ogrendim mesela uzun yolculuklarda cocugu mutlaka saatte bir indirip yurutmek elini kolunu bacagini hareket ettirmek gerekirmis kan dolasimi icin.
cok tehlikeliymis ayni pozisyonda uzun yolculuk yapmasi.
Tabiki oluyor.. Amaaaan onları da büyüyünce düşünürüz yahu boşverelim ve Göbüşlerinden doya doya öpelim :))Oluyor gerçekten değil mi? Yani sadece ben böyle şeyler yaşamıyorum..
Doğru, bundan sonra da olacak böyle dönemler..
Bana çevremde çocuğu olanlar şükret, büyüyünce daha beter diyorlar.. Sanırım bir yandan da haklılar bu sefer de sözünü dinlemicek, okula gitmek istemek, odasını toplamicak vs vs :) eyvaaaaaah
Biz alalı baya oldu cnm,1950 ye aldık.Şimdiki fiyatı değişmiş midir bilmiyorum.Biz çok yolculuk yapıyoruz,oğlum 7 aylıktı 7 farklı şehire gitmiştik toplamda.Uzun yolculuklar hepsi.Bir de güvenlik takıntım var benim,emniyet Kemerimi bağlamadan asla arabayı çalıştırmam.Kıydık paraya aldık valla.içim rahat etmicekti öbür türlü.Hah süper ben de onu araştırıyordum :)
Çok ayıptır sorması kaça aldınız Can'ım?
manyak etti bu bebeler bizi :)Ben de kesşn ayaz bir gün uyuyacak olursa kesin uyandırırm ne oldu bu çocuğa diye :)
yani islami anlatoyorlar mi cennet cehennem gunah sevap vs. onlar icin erken demek istedim.dini egitimden kastin ne canim ?
sureleri ve harfleri ogreniyor cuz okuyor yani su an
gel gel olayi uzaktan gel gel yapmaktan mi bahsediyosun canim?O amaçladır tabi cnm.Hemen kapıyorlar herşeyi.Kolunu sallamaya başlamış bile ilk günden maşallah.Gel gel de yap,çok komik oluyorlar yaparken.Alkışı da göster bence.Ben hep yeni şeyler göstermeye çalışıyorum,çok seviyorum o hallerini.Yarın çığlık atıcam mesela güzel fikir oldu bana da.Bir de bişeyler yapmayı öğrendikçe kendileri de çook Mutlu oluyorlar.
yok o kadar derine inmiyoalryani islami anlatoyorlar mi cennet cehennem gunah sevap vs. onlar icin erken demek istedim.
evet erkeklerden yana oyle bi durum var dicekki off anne cocuk muyum ben opme herkesin icindeEvet yaa erkekler bide öptürmez sevdirmez de kendini tripcanlar. Valla yatırır zorla öperim vururmuş poposunaAyyy birden düşündüm de şimdi boyumu geçmiş kovüca bi ergen olduğunu yavruşum daha bu sabah gıdıklayarak uyandırdım göz açıp kapayana kadar koca bi dana olacak.. Bende yaşlı ve huysuz bir ana :))
he o zaman tamam :)yok o kadar derine inmiyoalr
ayakda su içilmez,yemekden once besmele çekilir, yatmadan once abdest almak iyidir,uyumadan once yatakda dua okunur falan oyle seyler anlatiyolar
valla benim hiç dikkatimi çekmedi desem aglama olayibi de soyle bi durum kurcaliyor aklimi.
simdi biseyi elinden alinca ya da istedigi seyi alamayinca aglayarak tepki veriyor ya dogal olarak. baska turlu ifade edemiyor kendini cunku.
hatta sinirle aglamaya basladi artik elinden alinca almamasi gereken bir seyi. eline genelde baska sey vererek almaya calisiyorum o seyi ama bazen yemiyor. siddetli sekilde agliyor sinirleniyor.
simdi bebeklere bu konuda nasil yaklasicaz?
hayatta en en en cok korktugum cocuk tipidir istedigini aglayarak yaptiran surekli tutturan cocuk.
oyle olamamasi icin nasil davranicaz daha bebeklikten oyle basliyo zaten
Biz de iyiyiz şükür az biraz gülmeye oynaşmaya başladılar kavga etmeye çok önceden başladılar o ayrıKizlar iyi aksamlar. Napiyorsunuz. Beyza uyudu.3 4 gundur bu saatler uyuyor. Uyanincada sut veriyorum.memeyle aramiz iyi degil.biz paso yemek yiyoruz.hequ iyi kizlar.sizler nasilsiniz. Fazla girmiyorum buraya.ugramaya calisiyorum. istgramsayiz genelde
Bu soğuktan kuruma gibi duruyor maral dışarı çıkmadan çocukların ellerine yanaklarına vazelin sürersen olmaz büyük ihtimalle, ben bi kere ihmal etsem hiç egzama problemi olmayan küçüğümde bile oluyor buKızlar bu atopuk dermatıtmıkı
Yuzde oluyormuydu bu meret yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?