2015 Şubat Anneleri

dini egitimden kastin ne canim ?
sureleri ve harfleri ogreniyor cuz okuyor yani su an

amevet cok tatli oluyo ciglik atiyorum o da atiyo on kez oyle devam ediyo ne zamann ben susarsam :))
bugun baynay yaptim surekli aksam kolunu salliyodu ama o amacla mi bilemedim. gorcez bakalim :)
O amaçladır tabi cnm.Hemen kapıyorlar herşeyi.Kolunu sallamaya başlamış bile ilk günden maşallah.Gel gel de yap,çok komik oluyorlar yaparken.Alkışı da göster bence.Ben hep yeni şeyler göstermeye çalışıyorum,çok seviyorum o hallerini.Yarın çığlık atıcam mesela güzel fikir oldu bana da.Bir de bişeyler yapmayı öğrendikçe kendileri de çook Mutlu oluyorlar.

S

Sadece agac olsa derdimiz. Rampa yok kaldirimlar dar market urunleriyle dolu. En yakin arkadasim yurume engelli. Ilkokuldan beri arkadasiz ama onu bebek arabasi surerken daha iyi anlamaya basladim.
Kesinlikle. Çok zor bu ülkede engelli olmak

kizlar çocuklara oto koltugunda asla taviz vermeyin,ister kisa yol olsun ister uzun yol , saniyelik bisey kaza, Allah korusun hiçnbisekilde kurtulusu olmaz olasi bi olumsuzlukda
en iyi arabalarin heberlerine bakin,bi tane araba vardi, TR de o arabayla olan kazalarda sadece bi kisi ölmü$ emniyet kemeri olmadigi için oda
kuçuk yada buyuk emniyet kemersiz bi metre ilerlemeyin lutfen,hemde TR gibi $oforlerin yarsisin kurallari bilmedigi, trafikde kelle koltukda gittginiz, makas atmayi marifet bilen insanlarin arasinda ..

bennimki dogdugundan beri içinde daha gik demedi baglandigi için,uykusu varsa biraz mizirdanir emzik verrim susar :)

sonra da buyuyunce lafini dinlemicek seni birakip gidicek vs vallahi cildiririm ben

annemi simdi anliyorum yeminle. vuyyy anammmm anammm
Evet yaa erkekler bide öptürmez sevdirmez de kendini tripcanlar. Valla yatırır zorla öperim vururmuş poposuna Ayyy birden düşündüm de şimdi boyumu geçmiş kovüca bi ergen olduğunu yavruşum daha bu sabah gıdıklayarak uyandırdım göz açıp kapayana kadar koca bi dana olacak.. Bende yaşlı ve huysuz bir ana :))

Anam biz ara tatilde 12 saat yol gidicez, gerçi Tuna oturduğu yerde bin kere kıpırdandığı için kanı dolaşırda yine de kaldırayım o zaman

Tabiki oluyor.. Amaaaan onları da büyüyünce düşünürüz yahu boşverelim ve Göbüşlerinden doya doya öpelim :))

Hah süper ben de onu araştırıyordum :)
Çok ayıptır sorması kaça aldınız Can'ım?
Biz alalı baya oldu cnm,1950 ye aldık.Şimdiki fiyatı değişmiş midir bilmiyorum.Biz çok yolculuk yapıyoruz,oğlum 7 aylıktı 7 farklı şehire gitmiştik toplamda.Uzun yolculuklar hepsi.Bir de güvenlik takıntım var benim,emniyet Kemerimi bağlamadan asla arabayı çalıştırmam.Kıydık paraya aldık valla.içim rahat etmicekti öbür türlü.

gel gel olayi uzaktan gel gel yapmaktan mi bahsediyosun canim?
cigligi deneyin evet cok tatli olur :)) benim kiz normalde de ciglik atmayi sever zaten ondan kolay oluyo :)

alkisi yaptim cok guluyo ama kendi denemedi daha. onu da ogreticem insallah :)

yani islami anlatoyorlar mi cennet cehennem gunah sevap vs. onlar icin erken demek istedim.
yok o kadar derine inmiyoalr
ayakda su içilmez,yemekden once besmele çekilir, yatmadan once abdest almak iyidir,uyumadan once yatakda dua okunur falan oyle seyler anlatiyolar

evet erkeklerden yana oyle bi durum var dicekki off anne cocuk muyum ben opme herkesin icinde

allah gunleri dr gostersin bizlere.. kendine cpk haksizlik ettin sende ama. bi kere su gunler gecsin eski guzel bakimli hallerimize donucez hıh :)

bi de soyle bi durum kurcaliyor aklimi.

simdi biseyi elinden alinca ya da istedigi seyi alamayinca aglayarak tepki veriyor ya dogal olarak. baska turlu ifade edemiyor kendini cunku.

hatta sinirle aglamaya basladi artik elinden alinca almamasi gereken bir seyi. eline genelde baska sey vererek almaya calisiyorum o seyi ama bazen yemiyor. siddetli sekilde agliyor sinirleniyor.

simdi bebeklere bu konuda nasil yaklasicaz?
hayatta en en en cok korktugum cocuk tipidir istedigini aglayarak yaptiran surekli tutturan cocuk.
oyle olamamasi icin nasil davranicaz daha bebeklikten oyle basliyo zaten

Kızlar bu atopuk dermatıtmıkı
Yuzde oluyormuydu bu meret yaa

Eklentiler

• IMG_20151202_222848.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 75
valla benim hiç dikkatimi çekmedi desem aglama olayi
benim oglan surekli aglama modunda olduug için oyuncak alinca napiyor dikkat etmedim, genedle butun oyuncaklaru eline verdigim için :)
ama zararli biseye yakalsiyorsa hop alir kaldirrim ortadan aglar aglar susar
bide mesela birden fazla çocuk olanlarda ayni sey için çok kavga çikar, o kavga sebebini ortadan kaldirrirm ister berbaer aglsinlar ister ayri ayri aglasinlarr

Bu saat olmuş her yere tırmanıyor hala bak vurdu yine kafayı o kadar alıştım ki artık tepki vermiyorum :)

Biz de iyiyiz şükür az biraz gülmeye oynaşmaya başladılar kavga etmeye çok önceden başladılar o ayrı bi de bi iki haftadır ablasında kıskançlık başladı bana da yedir beni de al kucağına sizde var mı böyle bişey? Ben de ig'yi sildim telefonumdan ya çok vaktimi alıyor millet eğleniyor ben ayran ayran bakıp vakit öldürüyorum evde tünerken

Kızlar bu atopuk dermatıtmıkı
Yuzde oluyormuydu bu meret yaa
Bu soğuktan kuruma gibi duruyor maral dışarı çıkmadan çocukların ellerine yanaklarına vazelin sürersen olmaz büyük ihtimalle, ben bi kere ihmal etsem hiç egzama problemi olmayan küçüğümde bile oluyor bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…