2015 Şubat Anneleri

Bebeler meraklı olur.az zararlı şeyleri yanındayken ikiçevirip çevirmesine razı oluyoruM.ağzına sokmasın diye.dikkat sureleri kısa olduğu için sonra bırakıyor ya da zararsız birseyin gürültü patirtiyla reklamını yaparak ilgisini ona yoneltiyorum.zaten obur şeyi kurcaladığı icin çabuk bırakıyor.ama bazı şeyler makas vs.otoriter sesle hayır diyorum.ağlayabilir.onu çağirmadan ilgi çekici birşeyler yapıyorum.yanıma geliyor.bazen uzatıyor.oralı olmuyoruM.(Oncekilerde böyle yaptım.serra yeni yeni başlıyor elindeki alınınca miziklamaya)
Şimdi ortanca elindekini alıyor serranin.ağlayınca geri veriyor.onu egitmeye çalışıyorum.
market oyuncakci vs şeylerdede tutarlı olmak çok önemli.baştan açıklama yapmak onemli.evden cikmadan.
asla taviz vermemek.baba da vermeyecek.ama çocuğunda arada gönlü edilecek.bir kere taviz verdin mi bi kaç kez sınarlar.

canim tesekkurler uzun uzun anlatmissin. tehlikeli bir sey olmadikca asla almiyorum elinden. tehlikeli bir seyse baska bir seye dikkatini cekip almaya calisiyorum. agladigi zaman taviz vermiyorum. bu konuda babaannesi cok canimin sikiyor. ih yapsa istedigini yapiyor ilerde insallah sorun olmaz bana.

simdiden istediklerini yaptiriyorlar. en korktugum da inatci aglak mizmiz bi cocuk olmasi. hep milletin cocuklarina mana buldum bu konuda basima gelmese iyidir..

Ya ben de diyorum benim kiz mi cazgir bayiliyo ciglik atmaya yandik valla. Konusmadan bile soyleniyolar bi de konussalar hep dirdir ederlerkiz iste. Oglanlar efendi efendi duruyodur kesin
evet kizlar ciglik atmayi seviyo bunu bende anladim :) bi de acaip gevezeler simdiden saydiriyolar. 4yasindaki hallerini dusunemiyorum
o zaman da burda olur muyuz yaa hic birakmayalim burayi sanki beraber buyuyo cocuklarimiz cok guzel bi duygu ♥

oyyy dusunemedim bile o tatliligi masallah :)

hahahaha daha ne olsun kiz sana mantikli cevap vermis hic bosuna ugraama hakli

her donemleri farkli zor ve guzel. dedin ya bugun dertleri bitecek diye beklememek gerek. sanirim cidden oyle.
ama neden ozellikle herkes 2yasindan sonra daha rahatlayacaksin diyorlar sozlesmis gibi onu henuz cozemedim.

evet babasiyla hep ayni fikirdeyiz bu konularsa allahtan.
simdi artik hayirdan anlamaya baaliyorlar ya yavas yavas, nasil bir tutum izlemeliyim diye duaunuyordum yardimci oldunuz sagolun.
cunku ipin ucu kacti mi geri gelmesi zor oluyor.

biz boyle yapariz da buyukler faktoru ne olacak? bir babaanne varki bizde size ne ben simartirim diyor benim evimde istedigini yapar diyor mesela. onu naoicaz bilemedim.

MaRaL_ dediklerini yapiyorum hep ama oksuruk artti. hirilti var nefes alirken.
burnunu temizliyorum hep ama cok sumuk yok.
sirtini dinledim kendim ne kadar yapabilirim bilmem de sirtindan ses gelmiyo bogaz kisminda sanirim balgam birikmis. oksururken kohkoh oksuruyo. nefes alirken hirilti oluyo bazen.

sicak su buhari coldmix vs hepsini yaptim daha ne yapmam gerek

Benimki uyku aralarını epey uzattı akşam uykusuna 8 saat aradan sonra geçti ama bu seferde gece 2sefer kalktı sadece. şimdi sabah ta 5saat ara verdi belliki gündüzleri sadece bir kere uyuyacak uyku düzeni değişiyor bugünlerde. Bir de kızlar dolaptan birşeyler veriuomusunuz ben bazen acele oluyor meyve veya yoğurt veriyorum soğuk soguj uzun zamandır veriyorum şimdiye kadar bişey olmadı alistimi yoksa sanslimiyim :))

istanbulun trafiğinde imkansı o. 3 saat trafikte kaldık geçtiğimiz günlerde. malesef yerinden kaldıramadım

kafası karışması çok normal iki dil aynı anda öğrenilmez diye biliyorum bende. bi müddet daha devam etsin böyle giderse seneye ertelersin canım cüzü. çok çok olumsuz etkilerse tabi

Bence de birakmayalim lutfen. O gunlerini de paylasalim hep. Dusunsene universiteye yolluyoruz hala burdayiz:)

Aynen Canm iyi oluyor böyle, hem yazarak rahatlıyorum hem de bit şeyler öğreniyorum..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…