2015 Şubat Anneleri

Ben verdim ama sadece tadımlık.tepsiyw öyle bi atliyodu ki meraktan.yemez diye al dedim.sapirtada sapirtada yedi.ara ara verdim ağzına.anca bi küçük eder.biz de bisey olmadı.
kestaneyi nasil pisirdin canim yaa
kizim istedi aldim ama psisirmeyi unutuyorum
firindami yaptin

istanbulun trafiğinde imkansı o. 3 saat trafikte kaldık geçtiğimiz günlerde. malesef yerinden kaldıramadım
evet bilmemmi o trafigi.
ben gecen gittigimde ayagimda salladim arka koltukta.
evet cok tehlikeli yapmamak lazim. araba nerdeyse gitmiyodu zaten trafikte ama patladi resmen aglamaktan. bizim kizin da en zor yani o uykusu gelince mutlaka sallabacak baska care yok.

canim serum fizyolojigi fisfis seklinde kullaniyodum o zaman oyle kullanmayayim mi?

ates yok evet. nefes alis verisinden cok kavrayamadim ama sanki alirken de verirken de hirilti oluyo. burnunu kapadim yine hirilti vardi sanki. agladi o an cok cozemedim. emin degilim yani.

oksuruyo balgami cikariyo ve yutuyo. o zaman geciyo hirilti bir sure sonra tekrar basliyo. sirtindan gelmiyo hirilti gogus kismindan geliyo. herhangi bi ilac kullanmadim. doktorum allerjisi var diye arada deloday kullan demisti onu kullandim uc gun ama birakayim onu da.

esim hastaligi atiyor oksurukle dedi ayni sekilde. balgam cikariyo sanirim. ama korkuyorum cigere iner mi diye. doktora gotursem ne olacak onu da bilmiyorum.

pzt asisi var. en azindan saglik ocagindaki doktor muayene eder de bakar. insallah o zamana kadar kotulemez

çocuk derdini anlatinca daha uysal oluyyor
kendi yemegini yiyor, uykusu vs duzenli oluyor falan filan
kimiside inatçi olur sittin sene burnundan getirir $ans :)
o inatci huy da gelir bizi bulur o laz damari var ya. simdiden nasil inatci nasil sinirleniyo istedigi olmayinca.
hic taviz vermiyorum yalandan aglamalarini ayirt edebiliyorum artik huysuz kizimin :)

e$in hakli canim oksurdukçe cigerde bisey varsada ççikar ( kiii sanmiyorum ilaç kullanmadigin için temizdir buyuk ihtimal)
ate$ olursa i$ler kotuye gidiyor diye yorabilirsin ama sizde oda yok pazartesiye kdr bekle bakalim
ama lutfen peditus vs ilaç kullanma, gun geçmiyorki çartsaf çarsaf liste yayinlanmasin yasaklanan ilaçlar için ozelliklede 2 yas alti yas gurubuna

serum fizyolojigin damalasini tavsiye ediyor canim kadir bey kuçuk çocuklarda ..

Bebeğine kestane yediren var mı? Kuruyemiş familyasından olduğundan 1 yaş öncesi pek önerilmiyor heralde ama ben çok severim bebeğime de vermek istiyorum.Vermesem mi ki??
tadimlik versen bisey olmaz sanki.
bende bayilirim var ya kisin en sevdigim yanidir. haftada bi iki kez akir atariz firina. hmm miss..
bu aksam kv de cay iciyoduk yaninsa gofret vardi. kiz nasil atliyo anlatamam agliyo bakarak gofrete. gel de verme simdi. hic yapamam valla. birazcik tattirdim nam nam nam yapti yine icimin yaglari eridi :)
sonra dikkatini dagittim unuttu. vermemek mumkun degil isteyince :)

o inatci huy da gelir bizi bulur o laz damari var ya. simdiden nasil inatci nasil sinirleniyo istedigi olmayinca.
hic taviz vermiyorum yalandan aglamalarini ayirt edebiliyorum artik huysuz kizimin :)
bunlar iyi gunleriniz 1 sneeye kalmazz agladiginda atarlar kendini yere, debelen babam debelennn

$imdi ben çocuklara diyorumkin aglamasini bilmiyonuz kendinizin yere atacaksiniz debeleneckesiniz diyorum gosteriyorumda
aglamayi birakip bana gulmeye basliyoalr
yapin diyom yapmiyolarr

kestaneyi nasil pisirdin canim yaa
kizim istedi aldim ama psisirmeyi unutuyorum
firindami yaptin
kestanelere ortadan cizik at.
koy teosiye ver firina 200 derecede izgara modu varsa o sekilde pisir. on bes dakkaya hazir miss..

kestanelere ortadan cizik at.
koy teosiye ver firina 200 derecede izgara modu varsa o sekilde pisir. on bes dakkaya hazir miss..
hadi yaa 15 dk kadar kisa surdugunu bilmiyordum
yarin kiizmin turk okulu var okuldan sonra
cumartesi gunu yapayim o zaman

yok kullanmiycam canim.
pzt ye kadar boyle devam ederse sikinti yok.
cunku emerken sikinti yok uyurken de oksuruk krizine girmiyor. gayet rahat uyuyor masallah.
iste arada balgam gelince oyle oluyor.
bakalim insallah kisa surede atlatir. her hastalikta tecrube kazandigimi hissediyorum sayende sagol canim benim.

hadi yaa 15 dk kadar kisa surdugunu bilmiyordum
yarin kiizmin turk okulu var okuldan sonra
cumartesi gunu yapayim o zaman
canim tabii firindan firina degisebilir bizimkiler o kadarda pisiyo. sen bak at agzina bi rane pismis mi diye kontrol er.

rica ederim canim
siz yeterki çocuklara bos yere ilaç vermeyin ben hep burdayim in$allah ,bildklerimi paylasirim elimden geldigi dilimin dondugu kadar
yeterki çocuklar iyi olsun ..

sende kasiniyosun herhalde
belki de oyle olmaz bozma moralimi
ben ve babasi taviz vermeyiz eminim bizden ama diger insanlar faktoru nolur bilmem ozellikle babanesi.
ama olsun cocuk evindeki kurallari ayirt edebilir sonucta.
aglayarak istedigini yaptirmaya calisan cocuklardan oldum olasi urkmusumdur..

yok bastan taviz vermezsen olmaz o kadar uzun surmez
bi yaatr aglar iki yatar aglar bakdi kimse ilgilenmiyor baska yatmaz, çocuklar çok akilli maa$alalh :)
ammaaa velakinn buyuk konustuysan aglayan çocuklar hakkinda orasini bilemiycemm

benimkiler geçti artik o donemii
kizim deilde oglum çok zorladi beni, inatlikda ustune yokdur amcasina çekmis hatta sulalece inat bunlarrr
hala agladiysa gonlunu alirim oyle gelir yanima yoksa gelmez
bildigin keçi inadi var çocukda :)) yere yatip aglamiyorda ayakda agliyor

yok bastan taviz vermezsen olmaz o kadar uzun surmez
bi yaatr aglar iki yatar aglar bakdi kimse ilgilenmiyor baska yatmaz, çocuklar çok akilli maa$alalh :)
ammaaa velakinn buyuk konustuysan aglayan çocuklar hakkinda orasini bilemiycemm
evet baya buyuk konustum simdi basima gelmemesi icin herseyi yapmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…