gercekten bu soya cekme muhabbetine inaniyorum. gidip bi de sulaledeki en gereksiz insana benzemiyolar mibenimkiler geçti artik o donemii
kizim deilde oglum çok zorladi beni, inatlikda ustune yokdur amcasina çekmis hatta sulalece inat bunlarrr
hala agladiysa gonlunu alirim oyle gelir yanima yoksa gelmez
bildigin keçi inadi var çocukda :)) yere yatip aglamiyorda ayakda agliyor
ben kesinlikle inaniyorummm , genetik mucizesi istegercekten bu soya cekme muhabbetine inaniyorum. gidip bi de sulaledeki en gereksiz insana benzemiyolar mi
benim 5 tane dayim var seker gibidir 4u o kadar iyidirlerki. bi tanesi evlerden irak o kadar inat bi adamdir. ortanca kardesim de inat konusunda benzeye benzeye ona benzedi. ulan benzesene diger 4 dayina
yumurta kapiya geldi ugras bakalim ba$arabiulcenmievet baya buyuk konustum simdi basima gelmemesi icin herseyi yapmam lazim
Çizip fırına atiyorum.artı şeklinde bastırarak çiz.at fırına.ara ara karıştır.tavada da olurda fırın kolayima geliyor benimkestaneyi nasil pisirdin canim yaa
kizim istedi aldim ama psisirmeyi unutuyorum
firindami yaptin
kiz yine kimle tartistin da pasif oldu hesabiyumurta kapiya geldi ugras bakalim ba$arabiulcenmi
buyuk konusup o konustugnu yemeyeni gormedim ben hiç :)
kizi simdi uyuttum azcik oturuyom sen napiyon canim?Can'lar napıyosunuz
Ben hala uyutmaya çalışıyorumkizi simdi uyuttum azcik oturuyom sen napiyon canim?
senin tahlil sonuclari vardi noldu aklima geldi?
Kız ne oldu pasife düştünyumurta kapiya geldi ugras bakalim ba$arabiulcenmi
buyuk konusup o konustugnu yemeyeni gormedim ben hiç :)
Hepsi birer porsiyon mu yoksa dilim dilim mi
hepsinden bir parca rahat 150 cc vardır beni zaten emiyorBırer tane mu yedı
Dokunmaz da.bı tanesı yeter,onları yıcegıne senı emsin daha kıymetlu anne sutu
Girmediği yer yokki Merak ettim baktım Nasıl bu kadar vakti var 3cocukla şaştım kaldımkiz yine kimle tartistin da pasif oldu hesabi
Günaydın.her yere yetişiyor maşallah hem sanalda hem reeldeGirmediği yer yokki Merak ettim baktım Nasıl bu kadar vakti var 3cocukla şaştım kaldımMaRaL_
Günaydın vahidecim yani maaşallah tabi ben o kadar takılsam yemek temizlik yetistiremezdim esimde kızar zatenGünaydın.her yere yetişiyor maşallah hem sanalda hem reelde
canim bilmemmi o sallamaktan ayaklar ne hale gelir en iyi ben bilirim.Ben hala uyutmaya çalışıyorumayaklarım mahfoldum sallamaktan tam uyudu dedim koydum yatağına hop açtı gözleri şimdi tekrar sallıyorum
Ya gidemedim ki kan vermeye sınavlarım var bu hafta vize haftası ders çalışıyorum artık sınavdan sonra gitçem hem spiral taktırcam hemde ona baktırcam sınav haftası ilaç falan verirlerse kaldırmaz kafam şimdi
atom karinca maralGirmediği yer yokki Merak ettim baktım Nasıl bu kadar vakti var 3cocukla şaştım kaldımMaRaL_
Bende hergün diyorum ki sunu yap cam bunu yap cam temizlik yemek su bu ama bugün kendimi sokaklara vurucam dün cikicaktim fırın tava seti ve fritoz sipariş ettik onlar gelecek diye kipirdayamadim gelmedi de gelmiş güya zili duymamisim geri dönmüş eşimden bi ton fırça yedim . Artık gelsin börekler kekler sonunda fırının oldu yuppii :)) senden yardım alabilirim artık.gunaydin kizlar..
bu gece var ya Begüm tabiri caizse agzima micti. baska tabir bulamadim inanin. saat 4 bucuga kadar yarim saatte bir kalkti.
emziriyorum bazen artik onu da istemiyo salla babam salla. uyuyo geliyorum onbes dk sonra ciglik atiyo. oksurmuyo da desem hani oksurukten uyumuyo diye. nefes alisinda da sikinti yok. ama hasta iste huzursuz demek.
yataktan kalkip odaya gitmekten helak oldum. odasinda kanape var ama yatmadim inatla.
ustunu belki 25 kere orttum. artik bende su tulumlardan alayim. evimiz sicak ama gecenin bi koru de yanmiyo kalorifer. gece usur insan. icim rahat olsun en azindan cunku mutemadiyen ustunu aciyor.
odaya giriyorum mesela ustune bakmak icin kokumu mu aliyor nedir daha ona gorunmedigim halde uyaniyor.
mahvolduk dun gece babasi da acti isigini oturdu yatagin ortasinda noluyo diye. yedi bucukta da uyandi simdi uyutuyorum yine
guya da dun diyodumki yarin kendime gelicem islerimi yapicam soz vermistim kendime.
ama cooooook uykum var
esin sana niye kiziyoki gelip kapiyi caldik yoktuk demek kargocularin en bilinen yalani. demek orda da yapuyolar :)Bende hergün diyorum ki sunu yap cam bunu yap cam temizlik yemek su bu ama bugün kendimi sokaklara vurucam dün cikicaktim fırın tava seti ve fritoz sipariş ettik onlar gelecek diye kipirdayamadim gelmedi de gelmiş güya zili duymamisim geri dönmüş eşimden bi ton fırça yedim . Artık gelsin börekler kekler sonunda fırının oldu yuppii :)) senden yardım alabilirim artık.
Çok tesekkurler çok hevesliuim bakalım pek bilmiyorum hamurisi ama elim çok lezzetlidir beceririm de ama ışte tevrubesizim. Aslında duydum oglanla kudururken bastım zile hallo mallo dedik gelen giden yok :) ona is cikti taaa nerde diyor arabanmuz yok oda çok yoğun tezini teslim etc ek son 2hafta kaldı gece gündüz yazıyor nasıl gidip alim şimdi diyor ondan oda haklı ama benim sucumda yokesin sana niye kiziyoki gelip kapiyi caldik yoktuk demek kargocularin en bilinen yalani. demek orda da yapuyolar :)
belki de duymadin insanlik hali.
ne demek canim her zaman sor elimden geldigince tariflerim hizmetinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?