2015 Şubat Anneleri

gercekten bu soya cekme muhabbetine inaniyorum. gidip bi de sulaledeki en gereksiz insana benzemiyolar mi

benim 5 tane dayim var seker gibidir 4u o kadar iyidirlerki. bi tanesi evlerden irak o kadar inat bi adamdir. ortanca kardesim de inat konusunda benzeye benzeye ona benzedi. ulan benzesene diger 4 dayina

ben kesinlikle inaniyorummm , genetik mucizesi iste
kiz hala ya oglan dayiyaaa

kizi simdi uyuttum azcik oturuyom sen napiyon canim?
senin tahlil sonuclari vardi noldu aklima geldi?
Ben hala uyutmaya çalışıyorum ayaklarım mahfoldum sallamaktan tam uyudu dedim koydum yatağına hop açtı gözleri şimdi tekrar sallıyorum
Ya gidemedim ki kan vermeye sınavlarım var bu hafta vize haftası ders çalışıyorum artık sınavdan sonra gitçem hem spiral taktırcam hemde ona baktırcam sınav haftası ilaç falan verirlerse kaldırmaz kafam şimdi

canim bilmemmi o sallamaktan ayaklar ne hale gelir en iyi ben bilirim.

iyi yapmissin sinavlar gecsin bi bakalim.
sen adet oldun mu? ben olmadim guya da doktora gidicektim. her kuafore agdaya gittikten sonra diyorumki doktora gideyim hep erteliyorum. artik bi dahaki agdaya
benimde taktirmam lazim spiral ama korkuyorum ondan da

gunaydin kizlar..
bu gece var ya Begüm tabiri caizse agzima micti. baska tabir bulamadim inanin. saat 4 bucuga kadar yarim saatte bir kalkti.

emziriyorum bazen artik onu da istemiyo salla babam salla. uyuyo geliyorum onbes dk sonra ciglik atiyo. oksurmuyo da desem hani oksurukten uyumuyo diye. nefes alisinda da sikinti yok. ama hasta iste huzursuz demek.
yataktan kalkip odaya gitmekten helak oldum. odasinda kanape var ama yatmadim inatla.

ustunu belki 25 kere orttum. artik bende su tulumlardan alayim. evimiz sicak ama gecenin bi koru de yanmiyo kalorifer. gece usur insan. icim rahat olsun en azindan cunku mutemadiyen ustunu aciyor.

odaya giriyorum mesela ustune bakmak icin kokumu mu aliyor nedir daha ona gorunmedigim halde uyaniyor.

mahvolduk dun gece babasi da acti isigini oturdu yatagin ortasinda noluyo diye. yedi bucukta da uyandi simdi uyutuyorum yine

guya da dun diyodumki yarin kendime gelicem islerimi yapicam soz vermistim kendime.
ama cooooook uykum var

Bende hergün diyorum ki sunu yap cam bunu yap cam temizlik yemek su bu ama bugün kendimi sokaklara vurucam dün cikicaktim fırın tava seti ve fritoz sipariş ettik onlar gelecek diye kipirdayamadim gelmedi de gelmiş güya zili duymamisim geri dönmüş eşimden bi ton fırça yedim . Artık gelsin börekler kekler sonunda fırının oldu yuppii :)) senden yardım alabilirim artık.

evet kizlar simdi bana uyku tulumu onrebilir misiniz?

evimiz cok sicak oluyo gece yatarken mesela. ama saatler ilerledikce kalorifer sonsudugunden sabaha kadar normal oluyor. cok kalin bisey olmamasi lazim yani.

esin sana niye kiziyoki gelip kapiyi caldik yoktuk demek kargocularin en bilinen yalani. demek orda da yapuyolar :)
belki de duymadin insanlik hali.
ne demek canim her zaman sor elimden geldigince tariflerim hizmetinde :)

esin sana niye kiziyoki gelip kapiyi caldik yoktuk demek kargocularin en bilinen yalani. demek orda da yapuyolar :)
belki de duymadin insanlik hali.
ne demek canim her zaman sor elimden geldigince tariflerim hizmetinde :)
Çok tesekkurler çok hevesliuim bakalım pek bilmiyorum hamurisi ama elim çok lezzetlidir beceririm de ama ışte tevrubesizim. Aslında duydum oglanla kudururken bastım zile hallo mallo dedik gelen giden yok :) ona is cikti taaa nerde diyor arabanmuz yok oda çok yoğun tezini teslim etc ek son 2hafta kaldı gece gündüz yazıyor nasıl gidip alim şimdi diyor ondan oda haklı ama benim sucumda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…