Benimki de bu gece hiç uyumadı ya zaten artık beşikten alıp yanımda yatırıyorum emerek uyuyor bazen bazen ağlıyor ama sürekli uyanıyor bir de gece çok uykusu vardı ayağımda salladım yatak odasında karanlıkta ben sallarken kalktı oturdu birden perdeyle oynamak istedi 10 dk filan oynadı sonra kucağıma alıp ayağıma koydum tekrar sallamak için çığlık çığlığa ağlamaya başladı perdeyi elinden aldım diye neyse kucağıma alıp gezdirdim odada sustu yine sallayayım dedim bu sefer yastığı tutmuş üstüne almış bırakmıyor onunla sallanıyor ayağımda tam uyuyacak gibi oluyor yastığa sarılmış sallanırken yastık yüzüne değdiği için uyuyamıyor hep uyanıyor eeeee eeeeee eee diye sesler çıkararak ben de aldım yastığı elinden bu sefer ona ağladı ama nasıl ağlıyor gözyaşları inip inip duruyor yine gezdirdim kucağımda odanın içinde artık hali kalmamıştı emdi uyudu zorla sersemlemişti zaten uykusuzluktangunaydin kizlar..
bu gece var ya Begüm tabiri caizse agzima micti. baska tabir bulamadim inanin. saat 4 bucuga kadar yarim saatte bir kalkti.
emziriyorum bazen artik onu da istemiyo salla babam salla. uyuyo geliyorum onbes dk sonra ciglik atiyo. oksurmuyo da desem hani oksurukten uyumuyo diye. nefes alisinda da sikinti yok. ama hasta iste huzursuz demek.
yataktan kalkip odaya gitmekten helak oldum. odasinda kanape var ama yatmadim inatla.
ustunu belki 25 kere orttum. artik bende su tulumlardan alayim. evimiz sicak ama gecenin bi koru de yanmiyo kalorifer. gece usur insan. icim rahat olsun en azindan cunku mutemadiyen ustunu aciyor.
odaya giriyorum mesela ustune bakmak icin kokumu mu aliyor nedir daha ona gorunmedigim halde uyaniyor.
mahvolduk dun gece babasi da acti isigini oturdu yatagin ortasinda noluyo diye. yedi bucukta da uyandi simdi uyutuyorum yine
guya da dun diyodumki yarin kendime gelicem islerimi yapicam soz vermistim kendime.
ama cooooook uykum var
Geçen hafta pişirmiştim yumuşacık olmuştu koydum biraz beratın ağzına dışarı attı yemedi hiç sevmedi galiba yese şaşardım zatenBebeğine kestane yediren var mı? Kuruyemiş familyasından olduğundan 1 yaş öncesi pek önerilmiyor heralde ama ben çok severim bebeğime de vermek istiyorum.Vermesem mi ki??
Senin kız aşmış kendini valla,gofret falan istiyor baksana,büyümüş artık Begüm hanım :))tadimlik versen bisey olmaz sanki.
bende bayilirim var ya kisin en sevdigim yanidir. haftada bi iki kez akir atariz firina. hmm miss..
bu aksam kv de cay iciyoduk yaninsa gofret vardi. kiz nasil atliyo anlatamam agliyo bakarak gofrete. gel de verme simdi. hic yapamam valla. birazcik tattirdim nam nam nam yapti yine icimin yaglari eridi :)
sonra dikkatini dagittim unuttu. vermemek mumkun degil isteyince :)
Simdi kandirmasi kolay da ileride ne yapacagiz kara kara dusunuyorum canimSenin kız aşmış kendini valla,gofret falan istiyor baksana,büyümüş artık Begüm hanım :))
Ben de sabahları Nutella yerken bazen istiyor,pekmezli ekmekle kandırıyorum onu şimdilik.Ama en çok ben su içerken istiyor,ben de ona içiriyorum bol bol.mutlu oluyor yavrucak.Kestaneyi bu akşam yaparız vericem bakalım azıcık.
Oyy buyumus de pipisini kesfedermis. Kucuk adamBizim oğlan pipisini keşfetti her altını açtığımda tutuyor çekiyor uzatıyor :))
Bazı bebekler hassas oluyor daha kolay etkileniyor.kalabalığa da alışkın değilse hepten.sağlık sorunu yoksa muhtemelen birseyden etkilenmiştir.basit bisey bile olsa.mesela disardayken ani bir yuksek korna sesi gece yarısı ağlama olarak donebiliyor.ağlıyor rahatliyor tolere ediyor herhalde.sakin ses tonuyla oksayarak konuşmak lazım.o ara sižinde sakin kalmaniz onemli ne kadar panik olsanız da.tolere ettiğini iyi bisey olduğunu düşünün bu sebepten ağladığını tahmin ediyorsanız.Sevdi falan ondan mi etkilendi bilmem
Sorma ya konsantre oluyor ağiz şekli falan değişiyor bide :))Oyy buyumus de pipisini kesfedermis. Kucuk adam
Yat dinlen canım sende iş beklesin boşver.gunaydin kizlar..
bu gece var ya Begüm tabiri caizse agzima micti. baska tabir bulamadim inanin. saat 4 bucuga kadar yarim saatte bir kalkti.
emziriyorum bazen artik onu da istemiyo salla babam salla. uyuyo geliyorum onbes dk sonra ciglik atiyo. oksurmuyo da desem hani oksurukten uyumuyo diye. nefes alisinda da sikinti yok. ama hasta iste huzursuz demek.
yataktan kalkip odaya gitmekten helak oldum. odasinda kanape var ama yatmadim inatla.
ustunu belki 25 kere orttum. artik bende su tulumlardan alayim. evimiz sicak ama gecenin bi koru de yanmiyo kalorifer. gece usur insan. icim rahat olsun en azindan cunku mutemadiyen ustunu aciyor.
odaya giriyorum mesela ustune bakmak icin kokumu mu aliyor nedir daha ona gorunmedigim halde uyaniyor.
mahvolduk dun gece babasi da acti isigini oturdu yatagin ortasinda noluyo diye. yedi bucukta da uyandi simdi uyutuyorum yine
guya da dun diyodumki yarin kendime gelicem islerimi yapicam soz vermistim kendime.
ama cooooook uykum var
Olmadım ki Can'ım daha sağlık ocağından aradılar oldun mu diye hayır dedim aile sağlığı 9 audan sonra takıyormuş ama 15 gün arayla 2 kere betahcg bakıp takıyorlar şimdi dedim taktırırsam kanama olur sınav haftası beni mahveder o yüzden bekliyim dedimcanim bilmemmi o sallamaktan ayaklar ne hale gelir en iyi ben bilirim.
iyi yapmissin sinavlar gecsin bi bakalim.
sen adet oldun mu? ben olmadim guya da doktora gidicektim. her kuafore agdaya gittikten sonra diyorumki doktora gideyim hep erteliyorum. artik bi dahaki agdaya
benimde taktirmam lazim spiral ama korkuyorum ondan da
Ohh ne güzel afiyet olsun şimdiden :) ben uyumuyorum hobilerime zaman ayırıyorum artık, aylar sonra kitap okumaya başlady, tunaya tozluk örüyorum. Tabi gece uyuabildiğim için bütün bunl. Yoksa sinir krizi geçirip ağlamaktan bişeye vakit kalmıyorBende hergün diyorum ki sunu yap cam bunu yap cam temizlik yemek su bu ama bugün kendimi sokaklara vurucam dün cikicaktim fırın tava seti ve fritoz sipariş ettik onlar gelecek diye kipirdayamadim gelmedi de gelmiş güya zili duymamisim geri dönmüş eşimden bi ton fırça yedim . Artık gelsin börekler kekler sonunda fırının oldu yuppii :)) senden yardım alabilirim artık.
Bebekler kalabalıktan çok etkileniyor. Naxara filan pek inanmazdım ama hani geçen haftalarda eşimin babaannesinde kaldık yA o gün dışarda bir sürü insan gördü sevdi, akşam ağla ağla helak oldu. Babaanne okudu ve tuna uyudu. Çok şaşırmıştım. Sende okuSevdi falan ondan mi etkilendi bilmem
Bak sen küçük adamaBizim oğlan pipisini keşfetti her altını açtığımda tutuyor çekiyor uzatıyor :))
Haklisin tesekkur ederim tecrubeli annelerle konusmak ne guzel. Sakin kalmayi basaramiyorum galiba. O da sakinlesmiyo kucagimda dolayisiyla.Bazı bebekler hassas oluyor daha kolay etkileniyor.kalabalığa da alışkın değilse hepten.sağlık sorunu yoksa muhtemelen birseyden etkilenmiştir.basit bisey bile olsa.mesela disardayken ani bir yuksek korna sesi gece yarısı ağlama olarak donebiliyor.ağlıyor rahatliyor tolere ediyor herhalde.sakin ses tonuyla oksayarak konuşmak lazım.o ara sižinde sakin kalmaniz onemli ne kadar panik olsanız da.tolere ettiğini iyi bisey olduğunu düşünün bu sebepten ağladığını tahmin ediyorsanız.
O Zamanda bir yolunu buluruz inşallah cnm.Bulamazsakda biz de yemeyiz,diyet olur bize de :)Simdi kandirmasi kolay da ileride ne yapacagiz kara kara dusunuyorum canim
Bizim oğlan pipisini keşfetti her altını açtığımda tutuyor çekiyor uzatıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?