2015 Şubat Anneleri

@yasemin4 gelincikgibi biz de berbat bir gece gecirdik. Normalde anannesinde super uyuyan cocuk saat basi kalkti ve dalmasi hep bi saati buldu. Ozellikle 4te bi uyandi ciglik cigliga aglayarak. Nasil sakinlestirecegimizi sasirdik. 1 bucuk saati bulmustur uyumasi. Bi de ev soguk ustunu orttugum an uyaniyo deli olacaktim. O kadar uyumamaya sabah da 7de kalkti deli kizim. @yasemin4 Begum pek boyle yapmazdi yavrum bi derdi var demek. Duru'yu da aksam arkadasin bebeginin dogum gunune goturmustuk. Ilk defa oyle bi ortama girdi bisuru tanimadigi insan s

Benimki de bu gece hiç uyumadı ya zaten artık beşikten alıp yanımda yatırıyorum emerek uyuyor bazen bazen ağlıyor ama sürekli uyanıyor bir de gece çok uykusu vardı ayağımda salladım yatak odasında karanlıkta ben sallarken kalktı oturdu birden perdeyle oynamak istedi 10 dk filan oynadı sonra kucağıma alıp ayağıma koydum tekrar sallamak için çığlık çığlığa ağlamaya başladı perdeyi elinden aldım diye neyse kucağıma alıp gezdirdim odada sustu yine sallayayım dedim bu sefer yastığı tutmuş üstüne almış bırakmıyor onunla sallanıyor ayağımda tam uyuyacak gibi oluyor yastığa sarılmış sallanırken yastık yüzüne değdiği için uyuyamıyor hep uyanıyor eeeee eeeeee eee diye sesler çıkararak ben de aldım yastığı elinden bu sefer ona ağladı ama nasıl ağlıyor gözyaşları inip inip duruyor yine gezdirdim kucağımda odanın içinde artık hali kalmamıştı emdi uyudu zorla sersemlemişti zaten uykusuzluktan

Bebeğine kestane yediren var mı? Kuruyemiş familyasından olduğundan 1 yaş öncesi pek önerilmiyor heralde ama ben çok severim bebeğime de vermek istiyorum.Vermesem mi ki??
Geçen hafta pişirmiştim yumuşacık olmuştu koydum biraz beratın ağzına dışarı attı yemedi hiç sevmedi galiba yese şaşardım zaten

Pek yazamasam da sürekli okuyorum burayı kızlar iş yerinde yoğundum bu ara evde zaten ancak beratla ilgilenmeye yetiyor zaman kendime ayıracak hiç vaktim yok uyumaya bile o yüzden yazamadım fazla ama takipteyim her an

Senin kız aşmış kendini valla,gofret falan istiyor baksana,büyümüş artık Begüm hanım :))
Ben de sabahları Nutella yerken bazen istiyor,pekmezli ekmekle kandırıyorum onu şimdilik.Ama en çok ben su içerken istiyor,ben de ona içiriyorum bol bol.mutlu oluyor yavrucak.Kestaneyi bu akşam yaparız vericem bakalım azıcık.

Simdi kandirmasi kolay da ileride ne yapacagiz kara kara dusunuyorum canim

Sevdi falan ondan mi etkilendi bilmem
Bazı bebekler hassas oluyor daha kolay etkileniyor.kalabalığa da alışkın değilse hepten.sağlık sorunu yoksa muhtemelen birseyden etkilenmiştir.basit bisey bile olsa.mesela disardayken ani bir yuksek korna sesi gece yarısı ağlama olarak donebiliyor.ağlıyor rahatliyor tolere ediyor herhalde.sakin ses tonuyla oksayarak konuşmak lazım.o ara sižinde sakin kalmaniz onemli ne kadar panik olsanız da.tolere ettiğini iyi bisey olduğunu düşünün bu sebepten ağladığını tahmin ediyorsanız.

Yat dinlen canım sende iş beklesin boşver.

Olmadım ki Can'ım daha sağlık ocağından aradılar oldun mu diye hayır dedim aile sağlığı 9 audan sonra takıyormuş ama 15 gün arayla 2 kere betahcg bakıp takıyorlar şimdi dedim taktırırsam kanama olur sınav haftası beni mahveder o yüzden bekliyim dedim
Senin yaptığını bende yapıyom hadi ağda diyom ben gidene kadar yine ağda Zaman'ı geliyo ne kadar üşengeciZ

Ohh ne güzel afiyet olsun şimdiden :) ben uyumuyorum hobilerime zaman ayırıyorum artık, aylar sonra kitap okumaya başlady, tunaya tozluk örüyorum. Tabi gece uyuabildiğim için bütün bunl. Yoksa sinir krizi geçirip ağlamaktan bişeye vakit kalmıyor

Sevdi falan ondan mi etkilendi bilmem
Bebekler kalabalıktan çok etkileniyor. Naxara filan pek inanmazdım ama hani geçen haftalarda eşimin babaannesinde kaldık yA o gün dışarda bir sürü insan gördü sevdi, akşam ağla ağla helak oldu. Babaanne okudu ve tuna uyudu. Çok şaşırmıştım. Sende oku

Haklisin tesekkur ederim tecrubeli annelerle konusmak ne guzel. Sakin kalmayi basaramiyorum galiba. O da sakinlesmiyo kucagimda dolayisiyla.

Ya bi çocuk bütün gün böle durur yorulmaz mı ?
Arka fona bakmayın dağınık oyuncaklar tv önüne çekilmiş koruma seti yastıklar

Eklentiler

• image.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 115
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…