- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Ben merak ettiği şeyleri veriyorum tatlı da gofret de.. İçindekisi kalmasın, zaten alınca da iki ısırıp gönlü oluyor veriyor hemen :) elbet tanışacaklar bunlarla önemli olan dozunu abartmamak :)O Zamanda bir yolunu buluruz inşallah cnm.Bulamazsakda biz de yemeyiz,diyet olur bize de :)
Can'ım her gün öyle değilse mutlaka bili rahatsız etmiştir bakalkm bu gece Nasıl olacak.. Ayaz artık hep öyle, tamamen alışkanlık oldu onda uyanmak.. Dediğin gibi de hemen dalamıyor artık nasıl bişi bu anlamadım gitti..yeb4 gelincikgibi biz de berbat bir gece gecirdik. Normalde anannesinde super uyuyan cocuk saat basi kalkti ve dalmasi hep bi saati buldu. Ozellikle 4te bi uyandi ciglik cigliga aglayarak. Nasil sakinlestirecegimizi sasirdik. 1 bucuk saati bulmustur uyumasi. Bi de ev soguk ustunu orttugum an uyaniyo deli olacaktim. O kadar uyumamaya sabah da 7de kalkti deli kizim. yeb4 Begum pek boyle yapmazdi yavrum bi derdi var demek. Duru'yu da aksam arkadasin bebeginin dogum gunune goturmustuk. Ilk defa oyle bi ortama girdi bisuru tanimadigi insan s
elin lezzetliyse tarife bakip yapmak kaliyor en kolayi o.Çok tesekkurler çok hevesliuim bakalım pek bilmiyorum hamurisi ama elim çok lezzetlidir beceririm de ama ışte tevrubesizim. Aslında duydum oglanla kudururken bastım zile hallo mallo dedik gelen giden yok :) ona is cikti taaa nerde diyor arabanmuz yok oda çok yoğun tezini teslim etc ek son 2hafta kaldı gece gündüz yazıyor nasıl gidip alim şimdi diyor ondan oda haklı ama benim sucumda yok
canim uyku tulumu almistin ya giydirmedin mi?yeb4 gelincikgibi biz de berbat bir gece gecirdik. Normalde anannesinde super uyuyan cocuk saat basi kalkti ve dalmasi hep bi saati buldu. Ozellikle 4te bi uyandi ciglik cigliga aglayarak. Nasil sakinlestirecegimizi sasirdik. 1 bucuk saati bulmustur uyumasi. Bi de ev soguk ustunu orttugum an uyaniyo deli olacaktim. O kadar uyumamaya sabah da 7de kalkti deli kizim. yeb4 Begum pek boyle yapmazdi yavrum bi derdi var demek. Duru'yu da aksam arkadasin bebeginin dogum gunune goturmustuk. Ilk defa oyle bi ortama girdi bisuru tanimadigi insan s
off sen daha da beter bi gece gecirmissin canimBenimki de bu gece hiç uyumadı ya zaten artık beşikten alıp yanımda yatırıyorum emerek uyuyor bazen bazen ağlıyor ama sürekli uyanıyor bir de gece çok uykusu vardı ayağımda salladım yatak odasında karanlıkta ben sallarken kalktı oturdu birden perdeyle oynamak istedi 10 dk filan oynadı sonra kucağıma alıp ayağıma koydum tekrar sallamak için çığlık çığlığa ağlamaya başladı perdeyi elinden aldım diye neyse kucağıma alıp gezdirdim odada sustu yine sallayayım dedim bu sefer yastığı tutmuş üstüne almış bırakmıyor onunla sallanıyor ayağımda tam uyuyacak gibi oluyor yastığa sarılmış sallanırken yastık yüzüne değdiği için uyuyamıyor hep uyanıyor eeeee eeeeee eee diye sesler çıkararak ben de aldım yastığı elinden bu sefer ona ağladı ama nasıl ağlıyor gözyaşları inip inip duruyor yine gezdirdim kucağımda odanın içinde artık hali kalmamıştı emdi uyudu zorla sersemlemişti zaten uykusuzluktan
Cok iyi fikir cok ihtiyacim var diyete:)O Zamanda bir yolunu buluruz inşallah cnm.Bulamazsakda biz de yemeyiz,diyet olur bize de :)
ver canim once azicik ver. uc gun kuralini uygula bisey olmuyosa sonra da verebilirsin.Senin kız aşmış kendini valla,gofret falan istiyor baksana,büyümüş artık Begüm hanım :))
Ben de sabahları Nutella yerken bazen istiyor,pekmezli ekmekle kandırıyorum onu şimdilik.Ama en çok ben su içerken istiyor,ben de ona içiriyorum bol bol.mutlu oluyor yavrucak.Kestaneyi bu akşam yaparız vericem bakalım azıcık.
ahh ahh keske oyle olsa o kadar rahat olabilsem. omuzumda asiliyo isler resmen.Yat dinlen canım sende iş beklesin boşver.
evet canim sinavlarini atlat da.Olmadım ki Can'ım daha sağlık ocağından aradılar oldun mu diye hayır dedim aile sağlığı 9 audan sonra takıyormuş ama 15 gün arayla 2 kere betahcg bakıp takıyorlar şimdi dedim taktırırsam kanama olur sınav haftası beni mahveder o yüzden bekliyim dedim
Senin yaptığını bende yapıyom hadi ağda diyom ben gidene kadar yine ağda Zaman'ı geliyo ne kadar üşengeciZ
yyaa gordum ig de bayagi yagmis burda da yagiyo ama ufak tefek. allah yardimciniz olsunKızlar bizde durum budur
Kız ig de gördüm Allah yardımcınız olsun sar sarmala valla kuzuyu bizim burda güneş var hava soğuk üşüyoruz diyoruz resmi görünce halimden utandım :)Kızlar bizde durum budur
Kaçak YaseminHeyooo naber hanımlar ben geldim:) bayadır yokmuşum yeni farkettim. Bizim kız iyice aştı kendini. Sabah uyandı, babası gidince yanıma aldım. Ben kalktığımda uyuyodu, biraz önce sesi geldi gittim bi baktım, yataktan inmiş çekmece karıştırıyo:) napıcam bilmiyorum:)
Git git Can'ım biz acaba neden hala regl olmuyoruzevet canim sinavlarini atlat da.
bende taktiricam kacis yok.
ve bidahaki agdamda kesin gidicem bu sefer kesin
Ben hiç bilmiyordum Can'ım elimin lezzeti nedir onu bile bilmiyordum tek yaptığım puding tiÇok tesekkurler çok hevesliuim bakalım pek bilmiyorum hamurisi ama elim çok lezzetlidir beceririm de ama ışte tevrubesizim. Aslında duydum oglanla kudururken bastım zile hallo mallo dedik gelen giden yok :) ona is cikti taaa nerde diyor arabanmuz yok oda çok yoğun tezini teslim etc ek son 2hafta kaldı gece gündüz yazıyor nasıl gidip alim şimdi diyor ondan oda haklı ama benim sucumda yok
Yaaa çok tatlı yelegini sevsinler ne biçim kar yagmis yahu ben zaten bu bebeklerin gücüne hayranım maasalahhYa bi çocuk bütün gün böle durur yorulmaz mı ?
Arka fona bakmayın dağınık oyuncaklar tv önüne çekilmiş koruma seti yastıklar
Utanılacak ne var Can'ım yaa şartlar öyle gerektiriyor Napalım :) iki gündür felaket hava arabada yaz lastiği var çıkaramadık yürüdük Artık napalım:)Kız ig de gördüm Allah yardımcınız olsun sar sarmala valla kuzuyu bizim burda güneş var hava soğuk üşüyoruz diyoruz resmi görünce halimden utandım :)
Oo çok pis laf koymuş desene kv :)benimkide bazen diyor senden güzel yemek yapıyor diye oda sağolsun benim gelinim becerikli aferim falan diyor ama ışte hamurisi tatlı konusunda napicam bilmiom çok vaktimi alçak yaa şimdi dolapta balık var ilk onu yap camBen hiç bilmiyordum Can'ım elimin lezzeti nedir onu bile bilmiyordum tek yaptığım puding tişimdi gurme oldum herseye el atıyorum hatta bizim ki der ben 25 yaşına kadar aç kalmışım yemekten tat almamışım diye annesine bile açık açık söylüyor bizim hatun senden daha güzel yapıyor beceremiyorsun diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?