2015 Şubat Anneleri

O Zamanda bir yolunu buluruz inşallah cnm.Bulamazsakda biz de yemeyiz,diyet olur bize de :)
Ben merak ettiği şeyleri veriyorum tatlı da gofret de.. İçindekisi kalmasın, zaten alınca da iki ısırıp gönlü oluyor veriyor hemen :) elbet tanışacaklar bunlarla önemli olan dozunu abartmamak :)

Can'ım her gün öyle değilse mutlaka bili rahatsız etmiştir bakalkm bu gece Nasıl olacak.. Ayaz artık hep öyle, tamamen alışkanlık oldu onda uyanmak.. Dediğin gibi de hemen dalamıyor artık nasıl bişi bu anlamadım gitti..

Heyooo naber hanımlar ben geldim:) bayadır yokmuşum yeni farkettim. Bizim kız iyice aştı kendini. Sabah uyandı, babası gidince yanıma aldım. Ben kalktığımda uyuyodu, biraz önce sesi geldi gittim bi baktım, yataktan inmiş çekmece karıştırıyo:) napıcam bilmiyorum:)

elin lezzetliyse tarife bakip yapmak kaliyor en kolayi o.

esin de insallah su tezi verir hayirlisiyla..

canim uyku tulumu almistin ya giydirmedin mi?
memnun kalirsan bende alicam da.
Duru kuzum kalabaliktan etkilendi bence.
benimki de 6-7 aylarda oyleydi hickira hickira agliyodu kalabaliktan sonraki gecelerde. annemlere gittik ya istanbula bi ay kaldik orasi kalabalik ya baya alisti.
yabancilardi insanlari simdi sokaktaki adama bile gider.
alistir onu kalabaliga cikin disari. oyle oyle alisicak canim.

Begüm de oksuruyo balgami var nefes alirken hiriltisi var. keyfi iyi ama gece ondan mi uyabdi hep bilemiyorum ama mahvolduk
kaderimiz bu bizim bence

off sen daha da beter bi gece gecirmissin canim
noluyo bu bebelere topluca yaaa

ver canim once azicik ver. uc gun kuralini uygula bisey olmuyosa sonra da verebilirsin.
ben her seyi tatsin istiyorum. tabiiki tutup da gofret yemesin :)) ama tatsin cunku cok hevesli elime bakiyo resmen ver diye.
azicik verince zarari olcagini dusunmuyorum. zaten yaladi birakti.
istahi olmasa da eline bisey alip kemirmeye bayiliyo. bebeklerin cogu oyle.

evet canim sinavlarini atlat da.
bende taktiricam kacis yok.
ve bidahaki agdamda kesin gidicem bu sefer kesin

Kaçak Yasemin biz buradayız bacım hatta geçen öle bakınıyorum senin ilk bebeye hamile olduğunda yazmışsın buraya onu gördüm test sonucu bekliyorsun falan okudum kendi kendime dedim bizde böle yıllar sonra bidaha yazcaz mı acaba dedim :)

Ben hiç bilmiyordum Can'ım elimin lezzeti nedir onu bile bilmiyordum tek yaptığım puding ti şimdi gurme oldum herseye el atıyorum hatta bizim ki der ben 25 yaşına kadar aç kalmışım yemekten tat almamışım diye annesine bile açık açık söylüyor bizim hatun senden daha güzel yapıyor beceremiyorsun diye :)

Kızlar Azra 11:45 te uyudu hala uyanmadı şaşkınlık içerisinde bekliyorum :)

Ya bi çocuk bütün gün böle durur yorulmaz mı ?
Arka fona bakmayın dağınık oyuncaklar tv önüne çekilmiş koruma seti yastıklar
Yaaa çok tatlı yelegini sevsinler ne biçim kar yagmis yahu ben zaten bu bebeklerin gücüne hayranım maasalahh

Kız ig de gördüm Allah yardımcınız olsun sar sarmala valla kuzuyu bizim burda güneş var hava soğuk üşüyoruz diyoruz resmi görünce halimden utandım :)
Utanılacak ne var Can'ım yaa şartlar öyle gerektiriyor Napalım :) iki gündür felaket hava arabada yaz lastiği var çıkaramadık yürüdük Artık napalım:)

Oo çok pis laf koymuş desene kv :)benimkide bazen diyor senden güzel yemek yapıyor diye oda sağolsun benim gelinim becerikli aferim falan diyor ama ışte hamurisi tatlı konusunda napicam bilmiom çok vaktimi alçak yaa şimdi dolapta balık var ilk onu yap cam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…