2015 Şubat Anneleri

Benimde yeni hobim yemek yapmak olacak sanırım ben örgü ormeyi çok seviyorum ama burda ipler öyle pahalıki kendisini alsam daha ucuza gelir tr den ip getircem bidahakine bende arada kitap okuyorum ibadetlerimde de geri kaldım zaten namaza devam ediyorum ama su tutamadigimiz oruxlar var hamilelikten emzirmekten falan onları vermem lazım okunacak çok kitabım varrr

bana da esim su meshur buyukler icin boyama kitabindan almisti daha iki sayfasini boyayamadiim.
millet rahatlamak icin aliyo o kitabi beni daha cok sinir etti. hic sevmedim boyamayi

resim yapmayi cok severim ama nedense boyama kitabi hosuma gitmedi.
puzzle yapmayi da severim ama kizla cok zor.
kitap okumayali yil oldu nerdeyse
aksam yatarken okumayi severim. kiz uyusun da bende uyuyayim diye sabirsizlanirken kitap okumak nerde ohooo..

hobilere vakit ayircak zaman bile yok kisacasi..

Utanılacak ne var Can'ım yaa şartlar öyle gerektiriyor Napalım :) iki gündür felaket hava arabada yaz lastiği var çıkaramadık yürüdük Artık napalım:)
Allah yardımcınız olsun Can'ım biz kuru ayaz var diye çıkamadık dışarı yeni iyileşti zaten

Yap Can'ım afiyet olsun şimdiden değişik tarifler paylaşırız yaparsın

Bayılırım örgüye ama bizim de burda ip yok. Merkeze gittiğimde alıyorum üç beş milyon tane örüyorum ıvır zıvır. Bin tane atkım var ama bugün o karda atkı takmamışım :))

Yaa çok tatlısın :)) bende güzel boyayacam diye stres olduydum. O kadar sabır da yok bende zaten. Ben işin sonunu çok çabuk görmeliyim o yüzden uzun soluklu şeylere gelemiyorum

Bayılırım örgüye ama bizim de burda ip yok. Merkeze gittiğimde alıyorum üç beş milyon tane örüyorum ıvır zıvır. Bin tane atkım var ama bugün o karda atkı takmamışım :))
Ben sana alıp göndereyim Can'ım istediğin ip olsun ama kargo kardan gelir mi o var

Bizim oğlan pipisini keşfetti her altını açtığımda tutuyor çekiyor uzatıyor :))
Bizimki de bir aydır altını açınca oynamaya başlıyor hemen pipişle ama kaşıyor gibi keşfetmekten çok yazın sünnet ettirmiştik sünnet yeri iyileşmiş ama kırmızı hala orası kaşınıyor sanırım bi de tırnağıyla çizer kanatır diye korkuyorum eli hep orda ve altını tekrar bezleyince ağlıyor kapatır kapatmaz çığlığı basıyor canı yanmış gibi bezin üstünden kaşımaya çalışıyor yavrum :) babası diyor eli bezin içinde kapatacaz yakında

Ne ara boyucaz acaba ?
Bebek uyuyunca
Yemek mi yapsam ?
Temizlik mi yapsam ?
Duş mu alsam ?
Ütü mü yapsam ?
Ortalığı mı toplasam ?
Yoksa bende azıcık uyusam mı ?

Kitap şuan rafta bana bakıyor bende ona

Ne ara boyucaz acaba ?
Bebek uyuyunca
Yemek mi yapsam ?
Temizlik mi yapsam ?
Duş mu alsam ?
Ütü mü yapsam ?
Ortalığı mı toplasam ?
Yoksa bende azıcık uyusam mı ?

Kitap şuan rafta bana bakıyor bende ona
Bu zaman benim olsaydı uyurdum mışıl mışıl hasret kaldım uykuya valla annem gelse de uyusam :)

Canim belki onun da dalmasini engelleyen gecici bi durum vardir. Hani arada yapsa neyse de gunlerdir aynisiniz yazik. Ilk uyku egitimine basladiginda boyle degildi dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…