Aynen işimiz kolaylaşıyor koparmasa iyi :)Benimki 2 aydır öyle hiç dr ses etmiyorum walla oynasın en azından altını değiştirmek daha kolay oluyor
Maşallah de :)Kızlar Azra 11:45 te uyudu hala uyanmadı şaşkınlık içerisinde bekliyorum :)
Benimde yeni hobim yemek yapmak olacak sanırım ben örgü ormeyi çok seviyorum ama burda ipler öyle pahalıki kendisini alsam daha ucuza gelir tr den ip getircem bidahakine bende arada kitap okuyorum ibadetlerimde de geri kaldım zaten namaza devam ediyorum ama su tutamadigimiz oruxlar var hamilelikten emzirmekten falan onları vermem lazım okunacak çok kitabım varrrOhh ne güzel afiyet olsun şimdiden :) ben uyumuyorum hobilerime zaman ayırıyorum artık, aylar sonra kitap okumaya başlady, tunaya tozluk örüyorum. Tabi gece uyuabildiğim için bütün bunl. Yoksa sinir krizi geçirip ağlamaktan bişeye vakit kalmıyor
Gece uykuyu alamadıysa demek...Kızlar Azra 11:45 te uyudu hala uyanmadı şaşkınlık içerisinde bekliyorum :)
Allah yardımcınız olsun Can'ım biz kuru ayaz var diye çıkamadık dışarı yeni iyileşti zatenUtanılacak ne var Can'ım yaa şartlar öyle gerektiriyor Napalım :) iki gündür felaket hava arabada yaz lastiği var çıkaramadık yürüdük Artık napalım:)
Yap Can'ım afiyet olsun şimdiden değişik tarifler paylaşırız yaparsınOo çok pis laf koymuş desene kv :)benimkide bazen diyor senden güzel yemek yapıyor diye oda sağolsun benim gelinim becerikli aferim falan diyor ama ışte hamurisi tatlı konusunda napicam bilmiom çok vaktimi alçak yaa şimdi dolapta balık var ilk onu yap cam
Bayılırım örgüye ama bizim de burda ip yok. Merkeze gittiğimde alıyorum üç beş milyon tane örüyorum ıvır zıvır. Bin tane atkım var ama bugün o karda atkı takmamışım :))Benimde yeni hobim yemek yapmak olacak sanırım ben örgü ormeyi çok seviyorum ama burda ipler öyle pahalıki kendisini alsam daha ucuza gelir tr den ip getircem bidahakine bende arada kitap okuyorum ibadetlerimde de geri kaldım zaten namaza devam ediyorum ama su tutamadigimiz oruxlar var hamilelikten emzirmekten falan onları vermem lazım okunacak çok kitabım varrr
Saat başı kalkarsa böle olurGece uykuyu alamadıysa demek...
Size yazdım 2 dk sonra uyandı gece saat başı kalkınca böle olduMaşallah de :)
Yaa çok tatlısın :)) bende güzel boyayacam diye stres olduydum. O kadar sabır da yok bende zaten. Ben işin sonunu çok çabuk görmeliyim o yüzden uzun soluklu şeylere gelemiyorumbana da esim su meshur buyukler icin boyama kitabindan almisti daha iki sayfasini boyayamadiim.
millet rahatlamak icin aliyo o kitabi beni daha cok sinir etti. hic sevmedim boyamayi
resim yapmayi cok severim ama nedense boyama kitabi hosuma gitmedi.
puzzle yapmayi da severim ama kizla cok zor.
kitap okumayali yil oldu nerdeyse
aksam yatarken okumayi severim. kiz uyusun da bende uyuyayim diye sabirsizlanirken kitap okumak nerde ohooo..
hobilere vakit ayircak zaman bile yok kisacasi..
Ben sana alıp göndereyim Can'ım istediğin ip olsun ama kargo kardan gelir mi o varBayılırım örgüye ama bizim de burda ip yok. Merkeze gittiğimde alıyorum üç beş milyon tane örüyorum ıvır zıvır. Bin tane atkım var ama bugün o karda atkı takmamışım :))
Bizimki de bir aydır altını açınca oynamaya başlıyor hemen pipişle ama kaşıyor gibi keşfetmekten çok yazın sünnet ettirmiştik sünnet yeri iyileşmiş ama kırmızı hala orası kaşınıyor sanırım bi de tırnağıyla çizer kanatır diye korkuyorum eli hep orda ve altını tekrar bezleyince ağlıyor kapatır kapatmaz çığlığı basıyor canı yanmış gibi bezin üstünden kaşımaya çalışıyor yavrum :) babası diyor eli bezin içinde kapatacaz yakındaBizim oğlan pipisini keşfetti her altını açtığımda tutuyor çekiyor uzatıyor :))
Ne ara boyucaz acaba ?bana da esim su meshur buyukler icin boyama kitabindan almisti daha iki sayfasini boyayamadiim.
millet rahatlamak icin aliyo o kitabi beni daha cok sinir etti. hic sevmedim boyamayi
resim yapmayi cok severim ama nedense boyama kitabi hosuma gitmedi.
puzzle yapmayi da severim ama kizla cok zor.
kitap okumayali yil oldu nerdeyse
aksam yatarken okumayi severim. kiz uyusun da bende uyuyayim diye sabirsizlanirken kitap okumak nerde ohooo..
hobilere vakit ayircak zaman bile yok kisacasi..
Demek onun da enerjisi bitiyormuş :) ama peşin peşin uyuyor bu uyku onu bir hafta idare eder yaramazlıklara devam artıkSaat başı kalkarsa böle olur
Kız gelmiyor, Tuna'nın bezi bitti şu an elinde tek bez var. Kargo yok :)) babasını atletini bağlıcam altına eski usülBen sana alıp göndereyim Can'ım istediğin ip olsun ama kargo kardan gelir mi o var
Bu zaman benim olsaydı uyurdum mışıl mışıl hasret kaldım uykuya valla annem gelse de uyusam :)Ne ara boyucaz acaba ?
Bebek uyuyunca
Yemek mi yapsam ?
Temizlik mi yapsam ?
Duş mu alsam ?
Ütü mü yapsam ?
Ortalığı mı toplasam ?
Yoksa bende azıcık uyusam mı ?
Kitap şuan rafta bana bakıyor bende ona
Marketlerde yok mu canım ordaKız gelmiyor, Tuna'nın bezi bitti şu an elinde tek bez var. Kargo yok :)) babasını atletini bağlıcam altına eski usül
Vayyyy ne çok kar yağmış.Minik de çok tatlı çıkmış bu arada.Kızlar bizde durum budur
Canim belki onun da dalmasini engelleyen gecici bi durum vardir. Hani arada yapsa neyse de gunlerdir aynisiniz yazik. Ilk uyku egitimine basladiginda boyle degildi dimi?Can'ım her gün öyle değilse mutlaka bili rahatsız etmiştir bakalkm bu gece Nasıl olacak.. Ayaz artık hep öyle, tamamen alışkanlık oldu onda uyanmak.. Dediğin gibi de hemen dalamıyor artık nasıl bişi bu anlamadım gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?