2015 Şubat Anneleri

Aslinda cok insan goruyo canim haftasonu avmdir sahildir cikiyoruz genelde. Bi de ananne babanne hala hepsi yakin onlarla da cok sık takiliyo ama yabanci insanlar kucaklayip sevince falan onu garipsedi galiba ya da fisekler oluyo ya yerden bi de pastadan cikiyodu onlardan mi korktu bilemedim. Tulumu yikamadim henuz o yuzden giydirmedim. Ig'de birisi lcwnin erkek tulumundan memnunum demisti o yuzden kiz tulumunu aldim o da iyidir diye dusunup. Kumasi %100 pamuk.

Yaa çok tatlısın :)) bende güzel boyayacam diye stres olduydum. O kadar sabır da yok bende zaten. Ben işin sonunu çok çabuk görmeliyim o yüzden uzun soluklu şeylere gelemiyorum
canim benim :))
senle tezcanlilik konusunda benziyoruz. eskiden bi nebze daha sabirliydim artik hic yok.
o boyama kitabini da bosver bize gelmezmis anlamis olduk :))

Ne ara boyucaz acaba ?
Bebek uyuyunca
Yemek mi yapsam ?
Temizlik mi yapsam ?
Duş mu alsam ?
Ütü mü yapsam ?
Ortalığı mı toplasam ?
Yoksa bende azıcık uyusam mı ?

Kitap şuan rafta bana bakıyor bende ona
aynen oylee..
ben su an bos bos oturuyorum o uyurken.
vallahi insanin buna da ihtiyaci varmis.

belki de onlardan korkmustur canim olabilir. bilemiyoruzki oyle boyle alisacaklar..
bende bakayim lcw ye o zaman sagolasin canim.

Ne kadara aldınız canım tulumu

Kızlar ben deli can sıkıntısından aldım bebeyi koydum kanguruya çıktım dışarı gezeyim azıcık diye marketten de bişeyler alayım akşama kolay yapabilecek sevgi yolu var azıcık dolandım kendime bi kazak aldım markete gittim sonra tam eve çıkıyorum malum yokuş yukarı belime bi ağrı girdi anam dedim bende salaklık senin canın ne ki 11 kilo çocuğu önüne bağlayıp yürüyüşe çıkıp bide avare avare dolanıyorsun bel mi dayanır omuz mu zaten kendim 49 kiloyum salak ben her yanım acıyo şimdi

canim benim :))
senle tezcanlilik konusunda benziyoruz. eskiden bi nebze daha sabirliydim artik hic yok.
o boyama kitabini da bosver bize gelmezmis anlamis olduk :))
Ben biraz faydacıyım sanırım işime yaramayacaksa hobi bile yapmıyorum yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…