Ben de olmadım daha!!Git git Can'ım biz acaba neden hala regl olmuyoruz
Aslinda cok insan goruyo canim haftasonu avmdir sahildir cikiyoruz genelde. Bi de ananne babanne hala hepsi yakin onlarla da cok sık takiliyo ama yabanci insanlar kucaklayip sevince falan onu garipsedi galiba ya da fisekler oluyo ya yerden bi de pastadan cikiyodu onlardan mi korktu bilemedim. Tulumu yikamadim henuz o yuzden giydirmedim. Ig'de birisi lcwnin erkek tulumundan memnunum demisti o yuzden kiz tulumunu aldim o da iyidir diye dusunup. Kumasi %100 pamuk.canim uyku tulumu almistin ya giydirmedin mi?
memnun kalirsan bende alicam da.
Duru kuzum kalabaliktan etkilendi bence.
benimki de 6-7 aylarda oyleydi hickira hickira agliyodu kalabaliktan sonraki gecelerde. annemlere gittik ya istanbula bi ay kaldik orasi kalabalik ya baya alisti.
yabancilardi insanlari simdi sokaktaki adama bile gider.
alistir onu kalabaliga cikin disari. oyle oyle alisicak canim.
Begüm de oksuruyo balgami var nefes alirken hiriltisi var. keyfi iyi ama gece ondan mi uyabdi hep bilemiyorum ama mahvolduk
kaderimiz bu bizim bence
Ben yakin zamanda gittim doktora adet olmadim dedim. Bol bol emziriyosun o zaman dedi. Gercekten de oyle. Ama bakti 1 ay sonra falan olursun hazirliklar baslamis dedi. Bakalim gorcezBen de olmadım daha!!
canim benim :))Yaa çok tatlısın :)) bende güzel boyayacam diye stres olduydum. O kadar sabır da yok bende zaten. Ben işin sonunu çok çabuk görmeliyim o yüzden uzun soluklu şeylere gelemiyorum
aynen oylee..Ne ara boyucaz acaba ?
Bebek uyuyunca
Yemek mi yapsam ?
Temizlik mi yapsam ?
Duş mu alsam ?
Ütü mü yapsam ?
Ortalığı mı toplasam ?
Yoksa bende azıcık uyusam mı ?
Kitap şuan rafta bana bakıyor bende ona
belki de onlardan korkmustur canim olabilir. bilemiyoruzki oyle boyle alisacaklar..Aslinda cok insan goruyo canim haftasonu avmdir sahildir cikiyoruz genelde. Bi de ananne babanne hala hepsi yakin onlarla da cok sık takiliyo ama yabanci insanlar kucaklayip sevince falan onu garipsedi galiba ya da fisekler oluyo ya yerden bi de pastadan cikiyodu onlardan mi korktu bilemedim. Tulumu yikamadim henuz o yuzden giydirmedim. Ig'de birisi lcwnin erkek tulumundan memnunum demisti o yuzden kiz tulumunu aldim o da iyidir diye dusunup. Kumasi %100 pamuk.
Ben magazada bulamadim ama internet magazasinda vardi ordan aldim. Aklinda olsun yanibelki de onlardan korkmustur canim olabilir. bilemiyoruzki oyle boyle alisacaklar..
bende bakayim lcw ye o zaman sagolasin canim.
Ne kadara aldınız canım tulumuAslinda cok insan goruyo canim haftasonu avmdir sahildir cikiyoruz genelde. Bi de ananne babanne hala hepsi yakin onlarla da cok sık takiliyo ama yabanci insanlar kucaklayip sevince falan onu garipsedi galiba ya da fisekler oluyo ya yerden bi de pastadan cikiyodu onlardan mi korktu bilemedim. Tulumu yikamadim henuz o yuzden giydirmedim. Ig'de birisi lcwnin erkek tulumundan memnunum demisti o yuzden kiz tulumunu aldim o da iyidir diye dusunup. Kumasi %100 pamuk.
30tl canimNe kadara aldınız canım tulumu
Muşamba yap AhahahKız gelmiyor, Tuna'nın bezi bitti şu an elinde tek bez var. Kargo yok :)) babasını atletini bağlıcam altına eski usül
Akşam koca yemek bekler ertesi güne ütü bekler napcanBu zaman benim olsaydı uyurdum mışıl mışıl hasret kaldım uykuya valla annem gelse de uyusam :)
Olsam altın bulmuş gibi sevincem :)Ben de olmadım daha!!
Market mi ?? Bizim burda avm tadında Seyfettin bakkalMarketlerde yok mu canım orda
Ohh iyi yapmışsın şimdi çıldırıyor bak bi tabak çorba içti hala meme derdinde şuan üstüme tırmanıyoraynen oylee..
ben su an bos bos oturuyorum o uyurken.
vallahi insanin buna da ihtiyaci varmis.
Bizim köyde de Migros Bülent vardıMarket mi ?? Bizim burda avm tadında Seyfettin bakkalvar herşey üç dört katı fiyatı ama alıcaz tabi mecbur şaka yapıyorum
Netten baktım da canım sitesine 30 yazıyor orda da ama % 50 si polyester yazıyor resimdeki30tl canim
Mahrumiyet bölgesinde pahallı oluyor canım doğru :)Market mi ?? Bizim burda avm tadında Seyfettin bakkalvar herşey üç dört katı fiyatı ama alıcaz tabi mecbur şaka yapıyorum
Ben biraz faydacıyım sanırım işime yaramayacaksa hobi bile yapmıyorum yani :))canim benim :))
senle tezcanlilik konusunda benziyoruz. eskiden bi nebze daha sabirliydim artik hic yok.
o boyama kitabini da bosver bize gelmezmis anlamis olduk :))
Ha ha haa çok iyi yaaBizim köyde de Migros Bülent vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?