- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
İlk başladığında da deliksiz uyumuyordu hiç ama en azından 2 saatte bir kalkıyordu.. Bakalım görcez Canm ya düzelecek ya düzelecek:)Canim belki onun da dalmasini engelleyen gecici bi durum vardir. Hani arada yapsa neyse de gunlerdir aynisiniz yazik. Ilk uyku egitimine basladiginda boyle degildi dimi?
Neeee 49 Kilo muKızlar ben deli can sıkıntısından aldım bebeyi koydum kanguruya çıktım dışarıgezeyim azıcık diye marketten de bişeyler alayım akşama kolay yapabilecek sevgi yolu var azıcık dolandım kendime bi kazak aldım markete gittim sonra tam eve çıkıyorum malum yokuş yukarı belime bi ağrı girdi anam dedim bende salaklık senin canın ne ki 11 kilo çocuğu önüne bağlayıp yürüyüşe çıkıp bide avare avare dolanıyorsun bel mi dayanır omuz mu zaten kendim 49 kiloyum salak ben her yanım acıyo şimdi
170 Can'ım boy ben çok kilo verdim zaten doktorlarda bişey mi var diyip duruyo kan vercem haftaya zira 12 kilo alan ben 28 kilo verdim hala da çok emiyoNeeee 49 Kilo muBen en son çocukluğumda o kilodaydım boyun kaç cnm
Vay bee çöp kadın tam manken ölçülerin vardır senin170 Can'ım boy ben çok kilo verdim zaten doktorlarda bişey mi var diyip duruyo kan vercem haftaya zira 12 kilo alan ben 28 kilo verdim hala da çok emiyo
Ben de emziriyorum ama emziren çok arkadaşım adet oldu.Annem de hemen olmuş.Benimki niye böyle oldu anlamadım.Neyse sen de bi sıkıntı yokmuş demekki,en aZından doktora gitmişsin.İçin rahatlamıştır.Ben yakin zamanda gittim doktora adet olmadim dedim. Bol bol emziriyosun o zaman dedi. Gercekten de oyle. Ama bakti 1 ay sonra falan olursun hazirliklar baslamis dedi. Bakalim gorcez
Emin olun sizden çok yiyiyorumdur sabah sağlam kahvaltı yaparım yumurta peynir Allah ne verdiyse öğlen yerim arada meyve çikolata falan ağzım durmaz yani akşam yemek yerim kocam gelince tam yatcam acıkmış hissediyom kendimi gider yerim yarım ekmekVay bee çöp kadın tam manken ölçülerin vardır seninşaka bir yana hakikatten çok vermişsin neden olabilir ki acaba? Yemen de yerindedir demi yani çok yiyorsun? Aman ihmal etme sakın Allah korsun sağlıklı ol da kilo falan önemli değil demek ki Azra tüm yağları yaktırdı Sana annesi :) ay ben de versem keşke ama yemek yemeyi çok seviyorum 10 kilo fazlam var hala
Biz çıkıp dolaşıp geldik benim dana yine uyudu yaHa ha haa çok iyi yaa
Eminin çok yediğine Canm ki zaten çok güzel bence ye ye ama kilo alma ooooh :) güldür güldür Show da şevket "keşke benim olsa" diyor ya o ses tonuyla dediğimi düşün :)))Emin olun sizden çok yiyiyorumdur sabah sağlam kahvaltı yaparım yumurta peynir Allah ne verdiyse öğlen yerim arada meyve çikolata falan ağzım durmaz yani akşam yemek yerim kocam gelince tam yatcam acıkmış hissediyom kendimi gider yerim yarım ekmekyani aklıma ne Zaman eserse hep yiyiyorum gece kalkıp yine yerim ama anlamadım ki rejim yapmıyorum öle tam buğday ekmeği falan yemem normal ekmek yerim fastfood falan yerim hele tatlı hayır demem zaten eşimde bende hep içecek bişeyler ararız elimizin altında şekersiz içemem Nasıl verdim bilmiyorum Azra çok hareketli yerinde durmuyo tabi bende peşinden normalde de çok hareketli bi insanım yani aman bilmiyorum işte gidip vercez kan bişey çıkacağını sanmıyorum kesin çocuk emdiğinden böyle oluyo
AhahahEminin çok yediğine Canm ki zaten çok güzel bence ye ye ama kilo alma ooooh :) güldür güldür Show da şevket "keşke benim olsa" diyor ya o ses tonuyla dediğimi düşün :)))
Biz de büyüğü ettirmistik.yazın.hala niye kırmızı ki diyorrdum.demek normal.Bizimki de bir aydır altını açınca oynamaya başlıyor hemen pipişle ama kaşıyor gibi keşfetmekten çok yazın sünnet ettirmiştik sünnet yeri iyileşmiş ama kırmızı hala orası kaşınıyor sanırım bi de tırnağıyla çizer kanatır diye korkuyorum eli hep orda ve altını tekrar bezleyince ağlıyor kapatır kapatmaz çığlığı basıyor canı yanmış gibi bezin üstünden kaşımaya çalışıyor yavrum :) babası diyor eli bezin içinde kapatacaz yakında
Kumasi %100 pamuk yaziyo dolgusu polyester. Ici pamuk dolgulu degil yaniNetten baktım da canım sitesine 30 yazıyor orda da ama % 50 si polyester yazıyor resimdeki
Duzelecek tabi yaa omur boyu boyle yapmazlar heraldeİlk başladığında da deliksiz uyumuyordu hiç ama en azından 2 saatte bir kalkıyordu.. Bakalım görcez Canm ya düzelecek ya düzelecek:)
Kendi düşenini oturtmaya başlamış alışkanlık yaparsa hep aynı saatlerde uyur bak uyutma durmaz mı kucakta falan? Bide ben şey soracaktım. Dışarı çıkarken neyle taşıdın çocuğu ?Biz çıkıp dolaşıp geldik benim dana yine uyudu yaof yine gece uyumıcak böle yapıyo kaç gündür
Benim annem de hemen olmus. Belki emzirme sıklıgıyla ilgiliir. Ben aslinda polikistik var bende onun icin gittim dogumdan sonra da devam mi diye. Devammis maalesef. Polikistikten alisigim ben dogru duzgun adet olmamaya. Hamilelik beklemiyo olsam galiba 3-4 aylik olmadan anlamazdim hamile oldugumu:)Ben de emziriyorum ama emziren çok arkadaşım adet oldu.Annem de hemen olmuş.Benimki niye böyle oldu anlamadım.Neyse sen de bi sıkıntı yokmuş demekki,en aZından doktora gitmişsin.İçin rahatlamıştır.
Kanguruyla Can'ım belim koptu amaKendi düşenini oturtmaya başlamış alışkanlık yaparsa hep aynı saatlerde uyur bak uyutma durmaz mı kucakta falan? Bide ben şey soracaktım. Dışarı çıkarken neyle taşıdın çocuğu ?
Ya bende işte o yüzden alıp almamakta kararsızım. Zaten artık sadece sırtımda taşıyabiliyorum artık önde taşımam sakatlık çıkarır. Markası ne kangurununKanguruyla Can'ım belim koptu ama
Can'ım benimki kanz ama çok iyi bişey değil ben almadım yani görümcemin kangurusu momyfort alırdım bana kalsa çünkü bu omuzlarımı çok ağrıtıyor bel desteği yok dengeyi sağlamak içinde belime yükleniyorum sanki o Zaman'da bel ağrıyoYa bende işte o yüzden alıp almamakta kararsızım. Zaten artık sadece sırtımda taşıyabiliyorum artık önde taşımam sakatlık çıkarır. Markası ne kangurunun
BundanYa bende işte o yüzden alıp almamakta kararsızım. Zaten artık sadece sırtımda taşıyabiliyorum artık önde taşımam sakatlık çıkarır. Markası ne kangurunun
Bunlar hiç iyi olmuyomuş gerçekten duyduğum kadarıyla. Bebeğin oturuşu da yanlışmış. Bende momfortbaby alacaktım da düşünürken çocuk büyüyecek :)) aslında bu ay alamayız çok harcama yaptık belki bi dahaki aya vazgeçmezsemBundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?