2015 Şubat Anneleri

Valla Can'ım benimde durum müsait olsa alırdım ama şuan zaten taşınma muhabbeti var eşyalarımı satmaya çalışıyorum çok zor

Biz de büyüğü ettirmistik.yazın.hala niye kırmızı ki diyorrdum.demek normal.
Evet canım kırmızı biz ağustosta yaptırmıştık canım hiç memnun kalmadım doktordan mahfetti çocuğu neyse ki oldu bitti iyileşti böyle kötü olacağını bilseydim asla orda sünnet ettirmezdim

Haha o kadar düzensiz yani.Bence de emzirme sıklığı ile ilgili olabilir,bizimki hala ilk günkü aşkla emiyor :) Biz de oluruz elbet birgün ne yapalım.

Kumasi %100 pamuk yaziyo dolgusu polyester. Ici pamuk dolgulu degil yani
Hmm evet canım içi de pamuk olaydı iyiydi içime sinmez böyle terletir yani %100 pamuk bulursam alayım bi de zaten benim aradığım bedeni kalmamış bunun istesem de alamazdım canım yine gelir mutlaka lcw ya bakarım o zaman

Yasemin alakasız alıntı oldu ama bişey sorcaktım sana sen şu hero baby i her gün mü veriyorsun begüme ya da kaç günde bir veriyosun ben de geçen gün aldım da aynısından 8 tahıllı meyveli hero baby berat onu sevdi şaşırdım çünkü yemeklerini hiç yemiyor çok iştahsız ama onu iştahla yedi zaten faydalı bişey olsa sevmezdi nerde zararlı bişey var onu seviyor çocuklar yemeklerini doğru düzgün yemiyor diye o zararlı mamayı yemesine sevindim inan karnı aç kalmadı en azından diyorum

Canim instagramda da gormustum belki o ici de pamuklu olabilir ama fiyati 70 falandi galiba. Momscotton diye bi marka galiba

kizlar acil bisey sorucam

babasi farketti kizin boynunda sol tarafta tam kulaginin altinda miskrt kadar bi beze var. oynuyo dokununca ufak bisey. cok korktum yuregim oynadi yerinden resmen anlatamam. biye hep kotu seyler gelir insanin aklina..

ne olabilir bu ya? hasta oksuruyo balgami var. acaba solunum yolu hasta falan diye cikmis olabilir mi?
yarin doktora goturucez oksurugu de gecmedi pzt gidicektik boyle olunca yarin gidicez.
off ne ki bu simdi

Lenf bezi canım. Bir enfeksiyon geçirirken daha belirgin olur. Korkulacak birşey değil sen yine dr a sor.

Can'ım bende hastalıktan diye biliyorum ama yinede doktora danışın beze olsa farklı olur dışa çıkık olur benimde beze vardı suratımda görünür şekildeydi ama kuşağının yanında öksürük te var o Zaman belki hastalıktan

canim gidicez yarin kendi doktoru da yarin yok nobetci doktor oglene kadar. randevular dolmus ama siz gelin dedi kadin yine. sabah kalkip gidicez bakalim. bu gece uyuyabilir miyim acaba. kotu bi sey okurum diye netten de bakmiyorum hic size sorayim dedim belki size de olmuatur.

disardan bakinca belli olmuyor dokununca kayiyo oynuyo boyle kucucuk misketten de kucuk. hastaliktandir insallah.

bu saat oldu hala uyumadi da su an salliyorum delirdi resmen ayaklari kaldirip vuruyo surekli kafayi kaldiriyor. cantasini hazirlicam mutfak dumduz duruyo oyle off agladim sinirimden cidden cok bunaldim allah beterinden saklasin ama bu kış ben kafayi yemezsem iyidir...

Canım korkma bu kadar.O şişen lenf bezi,mikrobik enfeksiyonlarda vücudun savaştığının göstergesi.Yani senin kızın bağışıklık sistemi gayet güzel gelişmiş.Enfeksiyon geçtikten sonra yavaş yavaş iner yok olur.Doktora gidene kadar içini ferah tut.

Bazen basit bir kan tahlili yaparak da anlayabiliyorlar neden olduğunu.Aklına kötü şeyler getirme.Lenf bezi şişmiştir.

canim benim sagol icimi ferahlattiniz
ben cok tecrubesizim cok korkuyorum. anneme sorsam yanimda olmadigi icin anlatamiyorum da evham yapar. soracak kimsem yok boyle kafada kuruyorum iste.
bir de bizim ailede hatta aileyi gec bende boyle vucudumda cikan bezeyle ilgili cok sevimsiz bi gecmis var. genlerde var yani direkt korkuyorum kafam allak bullak oluyor.

ama dediginiz gibidir mantikli dusununce. yarin da ogrenicez bakalim.. antibiyotik verecek kesin hastaligi icin. napicam bilmem esim dicek kullan ben kullanmak istemiycem. off yahu bu cocuk bakmak ne zor..

G
Geçmiş olsun canım aklına kotu bisey getirme.Allah korusun kuzuları....

amin canim cok sagol..
Yasmiiiinnnn telaş etme aynısı bizde de var 1 ay önce fena hastaydı Tuğra bizimki gözle görülüyordu hatta halen var küçüldü ama elle hissediliyor hastalıktan lenf bezi şişiyor canım içini ferah tut geçmiş olsun...

amin canim cok sagol..

Doktordan gelince haber ver bize dr merak ederim ben.. Bişi yoktur ama inşallah arkadaşların dediği gibi netten okudum hastalıkla savaşırken, bağışıklığın güçlendiğinin göstergesi falan yazıyor.. Geçmiş olsun ikiniz de.. Evlat böylr.. Bizde olsa amaaan deriz ama işte çocuğumuzda olunca hemen beler düşünüyoruz Allah korusun tüm yavrularımızı..

gunaydinlarrr
çikdim mahpusdan çook $ukur

ama favorilerimi silmi$ler yaaaaa neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…