Günaydıngunaydinlarrr
çikdim mahpusdan çook $ukur
ama favorilerimi silmi$ler yaaaaa neden acaba
Kız yine naptin gerçek hayatta komsuna sutunu kendin al diyemeyen kadın burda desene fırtına estiriyosun :))gunaydinlarrr
Canım korkma iyi düşün iyi olsun doktordan gelince yaz bize geçmiş olsunkizlar acil bisey sorucam
babasi farketti kizin boynunda sol tarafta tam kulaginin altinda miskrt kadar bi beze var. oynuyo dokununca ufak bisey. cok korktum yuregim oynadi yerinden resmen anlatamam. biye hep kotu seyler gelir insanin aklina..
ne olabilir bu ya? hasta oksuruyo balgami var. acaba solunum yolu hasta falan diye cikmis olabilir mi?
yarin doktora goturucez oksurugu de gecmedi pzt gidicektik boyle olunca yarin gidicez.
off ne ki bu simdi
Yasemincim konu Hakkı'nda bi fikrim yok ama inşallah arkadaşların dediği gibidir korkma.. Sonuçtan haberdar et merak ederizcanim benim sagol icimi ferahlattiniz
ben cok tecrubesizim cok korkuyorum. anneme sorsam yanimda olmadigi icin anlatamiyorum da evham yapar. soracak kimsem yok boyle kafada kuruyorum iste.
bir de bizim ailede hatta aileyi gec bende boyle vucudumda cikan bezeyle ilgili cok sevimsiz bi gecmis var. genlerde var yani direkt korkuyorum kafam allak bullak oluyor.
ama dediginiz gibidir mantikli dusununce. yarin da ogrenicez bakalim.. antibiyotik verecek kesin hastaligi icin. napicam bilmem esim dicek kullan ben kullanmak istemiycem. off yahu bu cocuk bakmak ne zor..
Maral hoşgeldin hayırdır vukuatın ne :))gunaydinlarrr
Hoş geldin :) kim kızdırdı seni de yaramazlık yaptın :)gunaydinlarrr
Ne oldu ki ?gunaydinlarrr
Bi rahat dur kız.avuç içi kadariz zaten.kaybolup gitme.bize lazımsın sengunaydinlarrr
kadinin biri evli sevgilim diye konu açmi$; bende adama $erefsiz dedimKız yine naptin gerçek hayatta komsuna sutunu kendin al diyemeyen kadın burda desene fırtına estiriyosun :))
2 çocuklu karsini hamileyken, aldatan okuzun tekine sefersiz dedimMaral hoşgeldin hayırdır vukuatın ne :))
vahidem favorilerim niye gittiki kizzzBi rahat dur kız.avuç içi kadariz zaten.kaybolup gitme.bize lazımsın sen
hakedene hakettigi hakaret ettimm de yakalandimGünaydın
Ne oldu ki hesabın pasifti?
İyi demişsin bence2 çocuklu karsini hamileyken, aldatan okuzun tekine sefersiz dedim
Hadi geçmiş olsun.kizlar geldim.
sagolun hepiniz yazmissiniz cok sagolun.
sabah dokuzdan beri hastanedeyiz randevusuz gittik ya bi de bekledik.
soguk alginligi o belliydi zaten. o şişiklik de dediginiz gibi lenf bezi sismis ama biraz buyuk geldi bana bi ultrason cekelim dedi.
cektik gosterdik sukur normalmis.
cigerlere de inmemis. antibiyotik vermicem dedi ama bikac ilac vercem dedi. bizim doktor da degil bu.
iliadin sprey(3gun)
peditus(5 gun)
sekrol surup bi de balgam sokucu bu sanirim
maral napicam ya ben kullanmak istemiyorum esim diyo o cocuk daha kotu olsun goruruz o zaman diyo kavga ettik gelirken.
offf neyse sukur olsun biseyi yok onemli olan o..
peditusu verme canimkizlar geldim.
soguk alginligi o belliydi zaten. o şişiklik de dediginiz gibi lenf bezi sismis ama biraz buyuk geldi bana bi ultrason cekelim dedi.
cigerlere de inmemis. antibiyotik vermicem dedi ama bikac ilac vercem dedi. bizim doktor da degil bu.
iliadin sprey(3gun)
peditus(5 gun)
maral napicam ya ben kullanmak istemiyorum esim diyo o cocuk daha kotu olsun goruruz o zaman diyo kavga ettik gelirken.
bu peditusun olayi ne canim?peditusu verme canim
kavga etsin esin bisey olmaz, bi iki sene idare edersen sonra senle ayni fikirde olacak zaten esinde
biraz sabretmen lazim
desin o , gorursun desin gosterim sana desin, duymazdan gel peditusu eve bile sokma
iladini kullanabilirsin
sekrolu bilmiyorum dur bakam neymi$
sekrolun bi etkisi yokmus yan etkiside yokmus, tek zarar parasiymi$ :)
onu ver e$in sussun diye :))
Oh çok şükür bak önemli bişi yokmuş :) geçmiş olsun.. Bence kullan ilaçları yazık eşim haklı daha kötü olmasından iyidir ama peditusu bizim doktor sevmiyor iyi bir ilaç değil diyor açıkcasıkizlar geldim.
iliadin sprey(3gun)
peditus(5 gun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?