2015 Şubat Anneleri

Canım korkma iyi düşün iyi olsun doktordan gelince yaz bize geçmiş olsun

Yasemincim konu Hakkı'nda bi fikrim yok ama inşallah arkadaşların dediği gibidir korkma.. Sonuçtan haberdar et merak ederiz

kizlar geldim.
sagolun hepiniz yazmissiniz cok sagolun.
sabah dokuzdan beri hastanedeyiz randevusuz gittik ya bi de bekledik.

soguk alginligi o belliydi zaten. o şişiklik de dediginiz gibi lenf bezi sismis ama biraz buyuk geldi bana bi ultrason cekelim dedi.
cektik gosterdik sukur normalmis.

cigerlere de inmemis. antibiyotik vermicem dedi ama bikac ilac vercem dedi. bizim doktor da degil bu.

iliadin sprey(3gun)
peditus(5 gun)
sekrol surup bi de balgam sokucu bu sanirim

maral napicam ya ben kullanmak istemiyorum esim diyo o cocuk daha kotu olsun goruruz o zaman diyo kavga ettik gelirken.
offf neyse sukur olsun biseyi yok onemli olan o..

bu arada begum donerken arabada kucagimda otururken uyudu ne emerken ne de agzinsa emzik vardi bu kisacik omrunde bi ilk. şok oldum nasi yorulduysa yavrum. eve getirdik uyanmadi bile uyuyo simdi kahvalti bile etmedi daha.

Hadi geçmiş olsun.

peditusu verme canim
kavga etsin esin bisey olmaz, bi iki sene idare edersen sonra senle ayni fikirde olacak zaten esinde
biraz sabretmen lazim
desin o , gorursun desin gosterim sana desin, duymazdan gel peditusu eve bile sokma
iladini kullanabilirsin
sekrolu bilmiyorum dur bakam neymi$
sekrolun bi etkisi yokmus yan etkiside yokmus, tek zarar parasiymi$ :)
onu ver e$in sussun diye :))

bu peditusun olayi ne canim?
soguk alginligi icin yaziyo ustunde. vermek neden sakincali?
vermezsem sobra kotuleme ihtimali var mi?
digerlerini vereyim onu vermeyeyim o zaman ama ya iyilesmezse diye de korkuyorum.
benim esim de vallahi ilgilidir hastaliklarda vs cok takip eder bende hasta olsam ilaclarimi kontrol eder ictim mi diye.

Oh çok şükür bak önemli bişi yokmuş :) geçmiş olsun.. Bence kullan ilaçları yazık eşim haklı daha kötü olmasından iyidir ama peditusu bizim doktor sevmiyor iyi bir ilaç değil diyor açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…