2015 Şubat Anneleri

sagol canim simdi hastaligi gectikce gecevek di mi? ne kadar sure gecmezse sorun olur?

canim sagol tatlim korktum vallahi tecrubesizlik iste onsan korkuyor halbuki kuzenime anlattim gece doktorun diyeceklerini hatta verecegi ilaclari tek tek bildi.
iki cocugu var bende ilkinde senin gibiydim simdi yari doktor oldum dedi. herhalde bizde oyle olucaz.
maral da verme diyo sanirim peditus vermiycem ama esimi nasil kandiricam bakalim.
ilaci dokup verdim demek de bana ters geliyo kandirmia gibi koca adami.

Bana bi enerji geldi yine :) 12 de azrayı uyuttum sonra enerji patlamasıyla mutfak tuvalet banyo ütü toz çamaşır ne varsa giriştim 14:00 te tam kendime yiyecek bişeyler hazırladım bebe uyandı :) şimdi yerde boğuşuyıruz

Çok geçmiş olsun canım buna da şükür Allah beterinden korusun tüm bebişleri

Can'ım belli sure geçmiyorsa hastalık ben kullanma taraftarıyım azranında biliyosun geçmedi kullandım çocuk rahat etti

Canim cok sevindim korktugun gibi bisey cikmamasina. Gecmis olsun Begumcugume

canim i$te bol ilaç içmek içirmek hastalikla ilgilenmek adina iyi bisey deil
peditusu verirsen cigerlerine inebilir , dur sana açikllamasini bulayim

Parasetamol ihtiva ettiği için Calpol ile beraber veriilirse doz aşımı oluyor. İkincisi, öksürük kestiği ve akıntıyı koyulaştırdığı için, çocuklarda komplikasyonlar daha fazla oluyor, 2-3 gun içinde hirilti basliyor yani hadise cigerlerine iniyormu$$..

oksurugu hastalik olarak gorme , oksurdukçe bogasinda genzinde vs balgam akinti çikacak, oksurmeden atamazki

Aynen benimki de öyle

geçmiş olsun Begüme valla ilaç konusunda maral ne diyorsa o :)

dun biz dr a gittik , mahpus da olunca yazamadim :)

9 ay bitti tam 4 mart dogumluyuz
9.450 gr ve 72 cm boyumuz
2 cm uzami$ ve 700 gr almi$ bu ayda
$u an ayakda siraliyor enerjimiz yerinde $ukur, arada hapsuruyor bilmiyorum neden :)
butun bunlar $u demek oluyor
$imdiye kadr naptiysam dogru yapmi$im aynen devamm

kızlar selam ben cuma günü misafir ağırladım çok yorucuydu aslında şöyle 2 haftada 1 birinde buluşuyoruz (tek sosyal aktivitem 3 yılda zor buldum) çok tatlı ve çok hamarat hatunlar dolayısıyla sunum ve çeşit önemli 2 gün ev temizliği 1,5 gün pasta börek çok yoruldum ve sanırım prensesim 9 ayda bu kadar ağlamamıştır ( tek başına yapılamıyor) sonuç olarak dün güzel bir gün geçirdik ama bir daha yapamam sabah kalkıp evi süpürdüm bulaşıkları yerleştirdim derken birden grip oldum noldu hiç anlamadım şuan hapşu hapşu beynim akıyo sanki kalkıp su içecek halim yok

evet okudum biraz once bunu canim. peditusu burda saglik bakanligi bi ara yasaklamis mi ne olmus oyle seyler de okudum.
vermiycem onu. iliadin spreyle sekrol balgam sokucuyu vericem.
kandiricam esimi ama yapacak bisey yok icim hic rahat etmicek yoksa verirken.

zaten oksurukten rahatsiz degilim yani biliyorum oksurerek atacak esim de oyle diyor ama iste doktor ne dediyse onun icin dogru o.
cigerlerine inmemis neyseki insallah oyle bisey olmadan atlatiriz..

masallah bu Hakan senin ustalik eserin oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…