sagol canim benimHadi geçmiş olsun.
sagol canim simdi hastaligi gectikce gecevek di mi? ne kadar sure gecmezse sorun olur?Yasmiiiinnnn telaş etme aynısı bizde de var 1 ay önce fena hastaydı Tuğra bizimki gözle görülüyordu hatta halen var küçüldü ama elle hissediliyor hastalıktan lenf bezi şişiyor canım içini ferah tut geçmiş olsun...
canim sagol tatlim korktum vallahi tecrubesizlik iste onsan korkuyor halbuki kuzenime anlattim gece doktorun diyeceklerini hatta verecegi ilaclari tek tek bildi.Oh çok şükür bak önemli bişi yokmuş :) geçmiş olsun.. Bence kullan ilaçları yazık eşim haklı daha kötü olmasından iyidir ama peditusu bizim doktor sevmiyor iyi bir ilaç değil diyor açıkcası
Çok geçmiş olsun canım buna da şükür Allah beterinden korusun tüm bebişlerikizlar geldim.
sagolun hepiniz yazmissiniz cok sagolun.
sabah dokuzdan beri hastanedeyiz randevusuz gittik ya bi de bekledik.
soguk alginligi o belliydi zaten. o şişiklik de dediginiz gibi lenf bezi sismis ama biraz buyuk geldi bana bi ultrason cekelim dedi.
cektik gosterdik sukur normalmis.
cigerlere de inmemis. antibiyotik vermicem dedi ama bikac ilac vercem dedi. bizim doktor da degil bu.
iliadin sprey(3gun)
peditus(5 gun)
sekrol surup bi de balgam sokucu bu sanirim
maral napicam ya ben kullanmak istemiyorum esim diyo o cocuk daha kotu olsun goruruz o zaman diyo kavga ettik gelirken.
offf neyse sukur olsun biseyi yok onemli olan o..
Can'ım belli sure geçmiyorsa hastalık ben kullanma taraftarıyım azranında biliyosun geçmedi kullandım çocuk rahat ettikizlar geldim.
soguk alginligi o belliydi zaten. o şişiklik de dediginiz gibi lenf bezi sismis ama biraz buyuk geldi bana bi ultrason cekelim dedi.
cigerlere de inmemis. antibiyotik vermicem dedi ama bikac ilac vercem dedi. bizim doktor da degil bu.
iliadin sprey(3gun)
peditus(5 gun)
maral napicam ya ben kullanmak istemiyorum esim diyo o cocuk daha kotu olsun goruruz o zaman diyo kavga ettik gelirken.
Canim cok sevindim korktugun gibi bisey cikmamasina. Gecmis olsun Begumcugumekizlar geldim.
iliadin sprey(3gun)
peditus(5 gun)
canim i$te bol ilaç içmek içirmek hastalikla ilgilenmek adina iyi bisey deilbu peditusun olayi ne canim?
soguk alginligi icin yaziyo ustunde. vermek neden sakincali?
vermezsem sobra kotuleme ihtimali var mi?
digerlerini vereyim onu vermeyeyim o zaman ama ya iyilesmezse diye de korkuyorum.
benim esim de vallahi ilgilidir hastaliklarda vs cok takip eder bende hasta olsam ilaclarimi kontrol eder ictim mi diye.
Aynen benimki de öylebu peditusun olayi ne canim?
soguk alginligi icin yaziyo ustunde. vermek neden sakincali?
vermezsem sobra kotuleme ihtimali var mi?
digerlerini vereyim onu vermeyeyim o zaman ama ya iyilesmezse diye de korkuyorum.
benim esim de vallahi ilgilidir hastaliklarda vs cok takip eder bende hasta olsam ilaclarimi kontrol eder ictim mi diye.
geçmiş olsun Begüme valla ilaç konusunda maral ne diyorsa o :)kizlar geldim.
iliadin sprey(3gun)
peditus(5 gun)
:) :) kız gitme oraya buraya dur işte bu sayfada ne işin var elin adamında karısında okuma öyle pis şeylerigunaydinlarrr
çikdim mahpusdan çook $ukur
ama favorilerimi silmi$ler yaaaaa neden acaba
sagol canim aminÇok geçmiş olsun canım buna da şükür Allah beterinden korusun tüm bebişleri
evet canim kullanicam ama peditus haric.zaten antibiyotik vermedi.Can'ım belli sure geçmiyorsa hastalık ben kullanma taraftarıyım azranında biliyosun geçmedi kullandım çocuk rahat etti
bende cok rahatladim sagol canim benimCanim cok sevindim korktugun gibi bisey cikmamasina. Gecmis olsun Begumcugume
evet okudum biraz once bunu canim. peditusu burda saglik bakanligi bi ara yasaklamis mi ne olmus oyle seyler de okudum.canim i$te bol ilaç içmek içirmek hastalikla ilgilenmek adina iyi bisey deil
peditusu verirsen cigerlerine inebilir , dur sana açikllamasini bulayim
Parasetamol ihtiva ettiği için Calpol ile beraber veriilirse doz aşımı oluyor. İkincisi, öksürük kestiği ve akıntıyı koyulaştırdığı için, çocuklarda komplikasyonlar daha fazla oluyor, 2-3 gun içinde hirilti basliyor yani hadise cigerlerine iniyormu$$..
oksurugu hastalik olarak gorme , oksurdukçe bogasinda genzinde vs balgam akinti çikacak, oksurmeden atamazki
hrrseyi en iyi onlar biliyo sanki onlar dogurduAynen benimki de öyle
sagol canim evet ona guveniyorum:))geçmiş olsun Begüme valla ilaç konusunda maral ne diyorsa o :)
masallah bu Hakan senin ustalik eserin oldudun biz dr a gittik , mahpus da olunca yazamadim :)
9 ay bitti tam 4 mart dogumluyuz
9.450 gr ve 72 cm boyumuz
2 cm uzami$ ve 700 gr almi$ bu ayda
$u an ayakda siraliyor enerjimiz yerinde $ukur, arada hapsuruyor bilmiyorum neden :)
butun bunlar $u demek oluyor
$imdiye kadr naptiysam dogru yapmi$im aynen devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?