2015 Şubat Anneleri

Haklısın Canm Bebek'le misafir ağırlamak çok zor ben o yüzden hiç çağırmıyorum geçmiş olsun inşallah miniğe geçmez

hrrseyi en iyi onlar biliyo sanki onlar dogurdu
Bi tane de bende var merak etme iki dk dışarı çıkayım dedim çıkma soğuk hasta etcen çocuğu o Zaman görüşcez diyo :) çocuğun burnu aksın hemen hasta ettin oluyo valla ben bazı ilacı vermiyom kontrol ediyo diye döküyom lavaboya

Kızlar balık köftesi yaptım tarifini de vereyim. Somon balığını yağsız tavada ağzı kapalı mühürledim sonra biraz sıcak su döküp haşladım. Başka bi tencerede bir patatesi haşladım. Kılçığınıntemizlediğim balçığı ve haşlanmış patatesi püre yapıp içine biraz Ruşeym bir yumurta isteyen sadece sarısını kullansın, azıcık maydanoz ve kıvam verecek kadar da buğday irmikli katıp karıştırdım. Bir damla fındık yağında ağzı kapalı pişirdim. Bittiiiii :)

Eklentiler

• image.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 66
Peditus güzel uyutur ben hep verirdim geceleri diyor bizim bir hoca. Çocukları şimdi uni okuyor. Bazen diyorum her şeyi doğru yapnaya çalışmak da iyi değil insan kafayı yer. Orta yolu bulsak iyi olacak

Çok güzel görünüyor Canm yarasın Tunaya.. Ben de bir gün yapabilirim inşallah :)

geçmi$ olsun canim

kaç ki$isiniz grup ta , bi daha sira gelene kdr yaz gelir kizin buyur bu kdr aglamaz belki :)

masallah bu Hakan senin ustalik eserin oldu
sorma vallaa bencede oyle bugun bunu dusundum
dogumuda dahil çok az konuda sorun yasadim su an bi sorunumuz yok $ukur

3 çocukda anca ogrendim çocuk buyutmesini jeton koselimi nee
bugun kombe yedi benimki
abisi bir yildir yiyor kombeyi ( kiymali borek gibi bisey kombe ) hafta sonu hamur isi yaptimmi aç kalirtdi benim oglum yada su gibi çorbayla dururdu ona ozel bisey yapmadiysam
buna ozel bisey yok ne varsa bulursa onu yiyorrr

dun 5 30 da uyudu aksam , misafirim vardi 6 çocuk bagri$ çagri$ evi basimiza yikdilar hiç biruini duymadi çocukk $ok oldum :)

kuçugu yatag koydum uyumadi galiba ama uzun surmez uyur birazdan

hafta sonu cami gunu çocuklara, az once almaya gittik hoca hanim çok memnun benimkilerden,onune gelen veliye beni ornek gosteriyor çocuklar birinci derslerde diye
evde çalisiyoz sureleri cuzu biz, camidede hoca peki$tiriyor
arkadaslarima soruyorum senin çocuk hangi surede fln diye bilmiyolar
ilk gunden beri satir satir harf harf beraber ogrendik biz yani beraber derken ben zaten biliyorumda hep yanlarindayim deemek istedim :))
lafi uzattim sey diycekdim
hoca oyle soyleyince bnde çok pis gaza geliyorum gidip biraz ders çalisalim bari
mutfak da tepsiler fln yikanacak ama olsun bekleesin acelesi yok
ders onemli

Haklısın Canm Bebek'le misafir ağırlamak çok zor ben o yüzden hiç çağırmıyorum geçmiş olsun inşallah miniğe geçmez
yoruldum ama çok güzel bir gün geçirdim tabii yorulmadan olsaydı daha iyi olurdu :) suan başağrısı kaldı salya-sümük bitti şükür

Geçmiş olsun.bende ilk çocukta lenf bezinden telaslanmistim.senin gibi doktorda almıştım soluğu.benim oğlanın da kocaman oluyor usuturse.

geçmi$ olsun canim

kaç ki$isiniz grup ta , bi daha sira gelene kdr yaz gelir kizin buyur bu kdr aglamaz belki :)
8 kişi 3 çocuk.. artık ev sahibi birşey yapmasın misafirler pasta-börek getirsin diycem

Eklentiler

• IMG-20151205-WA0007.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 94
Peditus güzel uyutur ben hep verirdim geceleri diyor bizim bir hoca. Çocukları şimdi uni okuyor. Bazen diyorum her şeyi doğru yapnaya çalışmak da iyi değil insan kafayı yer. Orta yolu bulsak iyi olacak
inan bazen bende diyorumki internete girmeyi bilmeyen biri olsam. cahillik mutluluktur bazen. puff..

Senin bu tuna gurme olacak bu gidişle.afiyet olsun

Merhaba arkadaslar:) Tum hasta olanlara cok gecmis olsun. Allah beterini vermesin. Durukus da hasta ben de hasta oluyo gibiyim bakalim hayirlisi.

Hadi geçmiş olsun,korktuğun gibi bişey yokmuş.Kuzucukta çabucak iyileşir inşallah.

Ne güzel bir tarif!! Ne güzel bir tabak!! Ben somonu öyle sade veriyordum.Becerikli hatun olmak ayrı bişey yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…