- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Haklısın Canm Bebek'le misafir ağırlamak çok zor ben o yüzden hiç çağırmıyorumkızlar selam ben cuma günü misafir ağırladım çok yorucuyduaslında şöyle 2 haftada 1 birinde buluşuyoruz (tek sosyal aktivitem 3 yılda zor buldum) çok tatlı ve çok hamarat hatunlar dolayısıyla sunum ve çeşit önemli 2 gün ev temizliği 1,5 gün pasta börek çok yoruldum ve sanırım prensesim 9 ayda bu kadar ağlamamıştır ( tek başına yapılamıyor) sonuç olarak dün güzel bir gün geçirdik ama bir daha yapamam sabah kalkıp evi süpürdüm bulaşıkları yerleştirdim derken birden grip oldum noldu hiç anlamadım şuan hapşu hapşu beynim akıyo sanki kalkıp su içecek halim yok
Bi tane de bende var merak etme iki dk dışarı çıkayım dedim çıkma soğuk hasta etcen çocuğu o Zaman görüşcez diyo :) çocuğun burnu aksın hemen hasta ettin oluyo valla ben bazı ilacı vermiyom kontrol ediyo diye döküyom lavaboyahrrseyi en iyi onlar biliyo sanki onlar dogurdu
Çok güzel görünüyor Canm yarasın Tunaya.. Ben de bir gün yapabilirim inşallah :)Kızlar balık köftesi yaptım tarifini de vereyim. Somon balığını yağsız tavada ağzı kapalı mühürledim sonra biraz sıcak su döküp haşladım. Başka bi tencerede bir patatesi haşladım. Kılçığınıntemizlediğim balçığı ve haşlanmış patatesi püre yapıp içine biraz Ruşeym bir yumurta isteyen sadece sarısını kullansın, azıcık maydanoz ve kıvam verecek kadar da buğday irmikli katıp karıştırdım. Bir damla fındık yağında ağzı kapalı pişirdim. Bittiiiii :)
geçmi$ olsun canimkızlar selam ben cuma günü misafir ağırladım çok yorucuyduaslında şöyle 2 haftada 1 birinde buluşuyoruz (tek sosyal aktivitem 3 yılda zor buldum) çok tatlı ve çok hamarat hatunlar dolayısıyla sunum ve çeşit önemli 2 gün ev temizliği 1,5 gün pasta börek çok yoruldum ve sanırım prensesim 9 ayda bu kadar ağlamamıştır ( tek başına yapılamıyor) sonuç olarak dün güzel bir gün geçirdik ama bir daha yapamam sabah kalkıp evi süpürdüm bulaşıkları yerleştirdim derken birden grip oldum noldu hiç anlamadım şuan hapşu hapşu beynim akıyo sanki kalkıp su içecek halim yok
sorma vallaa bencede oyle bugun bunu dusundummasallah bu Hakan senin ustalik eserin oldu
napam burda kimse olmayinca bende bdv ye bakiyorum:) :) kız gitme oraya buraya dur işte bu sayfada ne işin var elin adamında karısında okuma öyle pis şeyleri
yoruldum ama çok güzel bir gün geçirdim tabii yorulmadan olsaydı daha iyi olurdu :) suan başağrısı kaldı salya-sümük bitti şükürHaklısın Canm Bebek'le misafir ağırlamak çok zor ben o yüzden hiç çağırmıyorumgeçmiş olsun inşallah miniğe geçmez
Geçmiş olsun.bende ilk çocukta lenf bezinden telaslanmistim.senin gibi doktorda almıştım soluğu.benim oğlanın da kocaman oluyor usuturse.canim sagol tatlim korktum vallahi tecrubesizlik iste onsan korkuyor halbuki kuzenime anlattim gece doktorun diyeceklerini hatta verecegi ilaclari tek tek bildi.
iki cocugu var bende ilkinde senin gibiydim simdi yari doktor oldum dedi. herhalde bizde oyle olucaz.
maral da verme diyo sanirim peditus vermiycem ama esimi nasil kandiricam bakalim.
ilaci dokup verdim demek de bana ters geliyo kandirmia gibi koca adami.
8 kişi 3 çocuk.. artık ev sahibi birşey yapmasın misafirler pasta-börek getirsin diycemgeçmi$ olsun canim
kaç ki$isiniz grup ta , bi daha sira gelene kdr yaz gelir kizin buyur bu kdr aglamaz belki :)
inan bazen bende diyorumki internete girmeyi bilmeyen biri olsam. cahillik mutluluktur bazen. puff..Peditus güzel uyutur ben hep verirdim geceleri diyor bizim bir hoca. Çocukları şimdi uni okuyor. Bazen diyorum her şeyi doğru yapnaya çalışmak da iyi değil insan kafayı yer. Orta yolu bulsak iyi olacak
hey masallahh o ne guzel masa :)8 kişi 3 çocuk.. artık ev sahibi birşey yapmasın misafirler pasta-börek getirsin diycem
Senin bu tuna gurme olacak bu gidişle.afiyet olsunKızlar balık köftesi yaptım tarifini de vereyim. Somon balığını yağsız tavada ağzı kapalı mühürledim sonra biraz sıcak su döküp haşladım. Başka bi tencerede bir patatesi haşladım. Kılçığınıntemizlediğim balçığı ve haşlanmış patatesi püre yapıp içine biraz Ruşeym bir yumurta isteyen sadece sarısını kullansın, azıcık maydanoz ve kıvam verecek kadar da buğday irmikli katıp karıştırdım. Bir damla fındık yağında ağzı kapalı pişirdim. Bittiiiii :)
instagram yokmunapam burda kimse olmayinca bende bdv ye bakiyorum
o yorumuma en az 50 begeni geldi
aklin yolu birdir
sağol canım valla 2 gün uğraştım pek hamarat değilimdirhey masallahh o ne guzel masa :)
Hadi geçmiş olsun,korktuğun gibi bişey yokmuş.Kuzucukta çabucak iyileşir inşallah.evet okudum biraz once bunu canim. peditusu burda saglik bakanligi bi ara yasaklamis mi ne olmus oyle seyler de okudum.
vermiycem onu. iliadin spreyle sekrol balgam sokucuyu vericem.
kandiricam esimi ama yapacak bisey yok icim hic rahat etmicek yoksa verirken.
zaten oksurukten rahatsiz degilim yani biliyorum oksurerek atacak esim de oyle diyor ama iste doktor ne dediyse onun icin dogru o.
cigerlerine inmemis neyseki insallah oyle bisey olmadan atlatiriz..
Ne güzel bir tarif!! Ne güzel bir tabak!! Ben somonu öyle sade veriyordum.Becerikli hatun olmak ayrı bişey yahuKızlar balık köftesi yaptım tarifini de vereyim. Somon balığını yağsız tavada ağzı kapalı mühürledim sonra biraz sıcak su döküp haşladım. Başka bi tencerede bir patatesi haşladım. Kılçığınıntemizlediğim balçığı ve haşlanmış patatesi püre yapıp içine biraz Ruşeym bir yumurta isteyen sadece sarısını kullansın, azıcık maydanoz ve kıvam verecek kadar da buğday irmikli katıp karıştırdım. Bir damla fındık yağında ağzı kapalı pişirdim. Bittiiiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?