2015 Şubat Anneleri

8 kişi 3 çocuk.. artık ev sahibi birşey yapmasın misafirler pasta-börek getirsin diycem
oy kizlar bunlar ne maasalah dokdurmssun ben çoukszda yapamam bunlari
o yuvarlak uzeri suslu olan ne salata mi
onun yanindaki yuvarlak ne sari olannn

4. aya anca sira gelir sana, birine veririsin çocugu baksin :)

Gece uykusuna mı 05:30 da yattı. Maşallah ne güzel uyuyor senin oğlan,nazar değmesin.

oy kizlar bunlar ne maasalah dokdurmssun ben çoukszda yapamam bunlari
o yuvarlak uzeri suslu olan ne salata mi
onun yanindaki yuvarlak ne sari olannn

4. aya anca sira gelir sana, birine veririsin çocugu baksin :)
patates salatası yogurtla kapladım üzerine mısır felanla süs yaptım sarı olan portakallı irmik tatlısı üzerine çikolata gezdirdim

aslinda erken uyumasi isime geliyor geride iki çocuk daha olunca, onlar okuldan geliyor bi saat sonra fln kuçuk uyor
buyuklerin dersini yaptiryorum, rahat yemek yiyoruz vs ..

sadece uykusuz kaliyorum ona bi çozum bulamadim
artik bunyede alisti az uyuymaya
hayir çocuk uyumuyor diye dertde yanamiyorum uyyor ama nasil uyyoorrrrrrr

Bugunn mesela 5 den 7 ye kdr ıyanık furdu sonra uyyuncada 9 30 da kalkdı.oglen bı saat uyudu.butun ogleden sonra esnedı durdu ugrastım uyutamadım.çocuk 5 30 beklıyoe uyumak için

Ne güzel bir tarif!! Ne güzel bir tabak!! Ben somonu öyle sade veriyordum.Becerikli hatun olmak ayrı bişey yahu
Yok kız ne beceriği :) bende sade veriyordum ama böyle köftemsi şeyleri daha çok seviyor. Bu kadar süs püs de blog için, fotoraftan beş dakika sonra tuna tabağı kafasına geçirdiydi zaten hayaller ve gerçekler işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…