2015 Şubat Anneleri

Senin bloğun mu var?? İsmi ne,hemen bakayım gezineyim biraz.

Hadi geçmiş olsun,korktuğun gibi bişey yokmuş.Kuzucukta çabucak iyileşir inşallah.
sagol canim insallah..
yanlis hatirlamiyorsam senin baban doktordu degil mi?
bir doktor olarak bu peditus tipi ilaclar hakkinda ne dusunuyor acaba cok merak ettim.

seni gidi kandirikci
cok biluyo bu kocalar

diyorum ya sonunda usta oldun. kolay degil ama iki cocukta bayagi seyler ogrenmissindir.
bi de senin yapin da rahat. o da cok guzel.
ben evi mok goturuyo yapamiyorum diye oturur aglarim o derece.

bende duzen takintisi mi var anlamadim inan ev temiz olunca mutluluk geliyo. cocugun dagitmasi vs onemli degil. temiz olsun isim olmasin hersey bitmis olsun vs. niye rahat olamiyorum ama sal gitsin iste puf.

senin adin bundan sonra atom karinca
ve bu da hakkatten tam senlik baksana atom gibi durmuyo suna bak. bununa adini maral yapsinlar duy sesimi kk yonetimi!

evet rahatlikda ustume yokdurr
i$ bitmeezkii :)
yapiyorum tabiki evin isini gucunu meburiyetden ama canim istemiyorsada illa oalcak diye bisey yok sonra yaparim diye dusnuyorum .
yok valla hersey için aglarim ama ev için aglamadim hiççç

Geçmiş olsun.bende ilk çocukta lenf bezinden telaslanmistim.senin gibi doktorda almıştım soluğu.benim oğlanın da kocaman oluyor usuturse.
ah bilsem oyle oldugunu o kadar telaslanir miydim dokununca yuregime bisey oturdu resmen. hemen size sordum rahatladim.
olmasaniz napardim. sagol canim benim.

senin adin bundan sonra atom karinca
ve bu da hakkatten tam senlik baksana atom gibi durmuyo suna bak. bununa adini maral yapsinlar duy sesimi kk yonetimi!
hahahh delu :)))
ben orgu bilmemkiiii :)))

oglum çok guzel ogreniyor ablasini geçecek vallaaa
fr alfabe yok meydanda ama arapçayi soker bu çocuk yilbasiana kadarrr maa$alalhh

benden bu kadar
herekse iyi geceler hatunlarr
az bebek aglamali geceler herkese :))

sagol canim simdi hastaligi gectikce gecevek di mi? ne kadar sure gecmezse sorun olur?
Gözlemleyeceksin canım gitgide büyüyorsa dr götür takibe alır... ama büyüyeceğini sanmam bizimki küçüldü bayağı ama halen tam olarak geçmedi 1 ay oldu geçmiş olsun tekrar canım

Benimki 2 aydır öyle hiç dr ses etmiyorum walla oynasın en azından altını değiştirmek daha kolay oluyor
Benimki de 2 aydır öyle nasıl keşfwttiyse artık. Birde oynarken gülüyor bazen ama ben izin vermiyorum çünkü bazen koparacak gibi öyle bir çekiyorki. Altını açmak için yatırır ystırmsz elini atıyor hemen

Ben karışmıyorum, yoksa inadına daha çok yapar benimki :) aynen aynen benimki de gülüyor bazen allahım yaa cinsellik içgüdüsel işte :) :)

Bızde oynuyorduk pıpıyle.oynasın keşfetsınde mokun içine atoyordu elını açar açmaz altını:)))) gectı ama bu aralar yapmıyor.kalkıp oturmak ıstoyor sadece

sagol canim insallah..
yanlis hatirlamiyorsam senin baban doktordu degil mi?
bir doktor olarak bu peditus tipi ilaclar hakkinda ne dusunuyor acaba cok merak ettim.
Cnm peditus ve benzeri soğuk algınlığı ilaçları tartışmalı bir konu.Doktorlar bile 2 ye ayrılmış bu konuda.Nöbet eşiğini düşürüp kolay nöbet geçirmeye sebep olduğu yönünde çalışmalar var.Bir taraftan da o kadar çok Bebek kullanıyorki hiç bir yan etki görülmeden.Benin şahsi fikrim soğuk algınlığının kendiliğinden iyileşmesi mümkün olduğu için kullanmamak.
Babam doktorların çok kullandığı bir cümle söylemişti,grip ve soğuk algınlığı için "tedavi vermezsen bir haftada iyileşir,verirsen 7 günde" diye.Komik ama gerçek.Tedavi verip vermemek doktorların kendi mesleki deneyimlerine kalmış biraz.Ama peditus mucizevi bir ilaç değil,yani vermezsen bişey kaybetmiş olmazsın.(antibiyotikler farklı tabi)

Bizim ufakliga da dr peditus verdi. Vermicektim ilaclari ama atesi 39 altina dusmedi mecbur verdim. İlac vermeyince huzursuz oldu uyuyamadi. O yuzden vermeyi uygun gordum ben de.

Grip bana da bulasti ins kolay atlatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…