- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Geçmiş olsun Can'ımBizim ufakliga da dr peditus verdi. Vermicektim ilaclari ama atesi 39 altina dusmedi mecbur verdim. İlac vermeyince huzursuz oldu uyuyamadi. O yuzden vermeyi uygun gordum ben de.
Grip bana da bulasti ins kolay atlatirim
Hakan uyutmadı mı yoksaUykusuz bı gecenın sonunda uyanılmış bi pazar sabahı korunden merhaba herkese
noldu gece uyandi mi nazar mi ettik yoksaUykusuz bı gecenın sonunda uyanılmış bi pazar sabahı korunden merhaba herkese
baban ne kadar da dogru soylemis :)Cnm peditus ve benzeri soğuk algınlığı ilaçları tartışmalı bir konu.Doktorlar bile 2 ye ayrılmış bu konuda.Nöbet eşiğini düşürüp kolay nöbet geçirmeye sebep olduğu yönünde çalışmalar var.Bir taraftan da o kadar çok Bebek kullanıyorki hiç bir yan etki görülmeden.Benin şahsi fikrim soğuk algınlığının kendiliğinden iyileşmesi mümkün olduğu için kullanmamak.
Babam doktorların çok kullandığı bir cümle söylemişti,grip ve soğuk algınlığı için "tedavi vermezsen bir haftada iyileşir,verirsen 7 günde" diye.Komik ama gerçek.Tedavi verip vermemek doktorların kendi mesleki deneyimlerine kalmış biraz.Ama peditus mucizevi bir ilaç değil,yani vermezsen bişey kaybetmiş olmazsın.(antibiyotikler farklı tabi)
gecmis olsun canim bi atlatamadiniz hastaliklariBizim ufakliga da dr peditus verdi. Vermicektim ilaclari ama atesi 39 altina dusmedi mecbur verdim. İlac vermeyince huzursuz oldu uyuyamadi. O yuzden vermeyi uygun gordum ben de.
Grip bana da bulasti ins kolay atlatirim
annene mi birakicaksin?Kızlar saat 4 te azrayı bırakıp sinemaya gitcez inşallah durur çok tedirginim
Ayyy ne güzel durur Can'ım merak etme hangi film? Sinemaya gitmeyeli bir milyon yıl oldu sanırım..Kızlar saat 4 te azrayı bırakıp sinemaya gitcez inşallah durur çok tedirginim
ben de kocisi ydisina yolladim adanaya geldimiyi pazarlar kizlar. ama ben pazarlardan nefret ediyorum cunku esim calisiyo
bugune temizligi ayirdim zaten sevmedigim bi gun komple sevmedigim seyler ciksin aradan :)
12bucukta uyuttum kizi 2bucuga kadar uyanmadan uyudu cok garip. evin yarisini hallettim sayilir. simdi salliyorum yine uykusu var hala biraz daha uyursa guzel olur. aksama da markete gitmemiz lazim.
sanki hep markete gidiyomusuz gibi geliyo anlamadim ben ne ara bitiyo aldiklarimiz
en son hobbitleri izledim sanirim sene olacakAyyy ne güzel durur Can'ım merak etme hangi film? Sinemaya gitmeyeli bir milyon yıl oldu sanırım..
Aynen yaa evde soğan bile kalmadı, şu kar bi kalksaydı da bizde gitseydik.iyi pazarlar kizlar. ama ben pazarlardan nefret ediyorum cunku esim calisiyo
bugune temizligi ayirdim zaten sevmedigim bi gun komple sevmedigim seyler ciksin aradan :)
12bucukta uyuttum kizi 2bucuga kadar uyanmadan uyudu cok garip. evin yarisini hallettim sayilir. simdi salliyorum yine uykusu var hala biraz daha uyursa guzel olur. aksama da markete gitmemiz lazim.
sanki hep markete gidiyomusuz gibi geliyo anlamadim ben ne ara bitiyo aldiklarimiz
annenin yaninda sende az nefes al canim madem gitmissin ne guzelben de kocisi ydisina yolladim adanaya geldimfyz35 git cnm aglarsa aglasin az nefes al, istda bakanimiz olsa biz de giderdik ama yok maalesef (
kisin zor oluyor degil mi?Aynen yaa evde soğan bile kalmadı, şu kar bi kalksaydı da bizde gitseydik.
Annem bakacak geçen kahvaltıya gittiğimizde durmuştu ama sabah zaten bişey yok ta öğleden sonraki çıldırıyo bakalım ne olacakannene mi birakicaksin?
alismasi lazim tatlim acil bisey olsa ne olucak.
ondan ziyade sizin de bi ozel hayatiniz olmali arada nefes almalisiniz. bir aglar iki aglar alisir yeterki bakan olsun :)
Valla bende en son hamileyken gitmiştim şimdi de bilet almış eşim düğün dernek 2 ye çok eyleneceyukAyyy ne güzel durur Can'ım merak etme hangi film? Sinemaya gitmeyeli bir milyon yıl oldu sanırım..
Aa yine mi yurt dışı baya çok gidiyor eşin sanki dimi ?ben de kocisi ydisina yolladim adanaya geldimfyz35 git cnm aglarsa aglasin az nefes al, istda bakanimiz olsa biz de giderdik ama yok maalesef (
Merkez 23 km. Ama şu an gitmemiz pek mümkün değil. Yaz lastiği var yoksa çoktan giderdik. Ya aslında bakkalda da var ama onu en acil durumlarda kullanıyoruz. Mesela bulgurumuz bitti çok acil değilse almıyoruz.kisin zor oluyor degil mi?
buyuk marketler cok uzak mi size yani merkez ilceeye gitmeniz gerek sanirim. kisin en azindannkuru bakliyati alip stokla eve bari :/
Ben hatırlamıyorum bile :))en son hobbitleri izledim sanirim sene olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?