2015 Şubat Anneleri

Bizim ufakliga da dr peditus verdi. Vermicektim ilaclari ama atesi 39 altina dusmedi mecbur verdim. İlac vermeyince huzursuz oldu uyuyamadi. O yuzden vermeyi uygun gordum ben de.

Grip bana da bulasti ins kolay atlatirim
Geçmiş olsun Can'ım
İyi hayatı Nasıl gidiyor alıştın mı :)

baban ne kadar da dogru soylemis :)
her zaman bende oyle dusunmusumdur. gribin soguk alginliginin ilaci olmaz. ama bebek olunca insan tedirgin oluyor iste.
cok ince bi cizgi bu. icimden neler geciyor ya vermedim diye daha kotu olursa vs diye. ama boyle boyle ogrenicez.

vermedim peditusu bende. icim elvermedi okuduklarimdan sonra. ama daha once de demistim keske bisey bilmesek cahil olsak. o kadar bebek de kullaniyor bi sey olmuyor. gerci risk bu sonucta herkeste bisey olacak degil.

ama sonucta ilac iste ve grip icin gereksiz ilac kullanmak bunu zaten biliyoruz. ama dedigin gibi diger ilaclara karsi degilim. sonucta bizim icin varlar. ya ilaclar olmasaydi care bulamasaydik? allah yine muhtac etmesin tabiiki..

Bizim ufakliga da dr peditus verdi. Vermicektim ilaclari ama atesi 39 altina dusmedi mecbur verdim. İlac vermeyince huzursuz oldu uyuyamadi. O yuzden vermeyi uygun gordum ben de.

Grip bana da bulasti ins kolay atlatirim
gecmis olsun canim bi atlatamadiniz hastaliklari

Kızlar saat 4 te azrayı bırakıp sinemaya gitcez inşallah durur çok tedirginim
annene mi birakicaksin?
alismasi lazim tatlim acil bisey olsa ne olucak.
ondan ziyade sizin de bi ozel hayatiniz olmali arada nefes almalisiniz. bir aglar iki aglar alisir yeterki bakan olsun :)

iyi pazarlar kizlar. ama ben pazarlardan nefret ediyorum cunku esim calisiyo
bugune temizligi ayirdim zaten sevmedigim bi gun komple sevmedigim seyler ciksin aradan :)

12bucukta uyuttum kizi 2bucuga kadar uyanmadan uyudu cok garip. evin yarisini hallettim sayilir. simdi salliyorum yine uykusu var hala biraz daha uyursa guzel olur. aksama da markete gitmemiz lazim.

sanki hep markete gidiyomusuz gibi geliyo anlamadim ben ne ara bitiyo aldiklarimiz

ben de kocisi ydisina yolladim adanaya geldim fyz35 git cnm aglarsa aglasin az nefes al, istda bakanimiz olsa biz de giderdik ama yok maalesef (

Aynen yaa evde soğan bile kalmadı, şu kar bi kalksaydı da bizde gitseydik.

Aynen yaa evde soğan bile kalmadı, şu kar bi kalksaydı da bizde gitseydik.
kisin zor oluyor degil mi?
buyuk marketler cok uzak mi size yani merkez ilceeye gitmeniz gerek sanirim. kisin en azindannkuru bakliyati alip stokla eve bari :/

annene mi birakicaksin?
alismasi lazim tatlim acil bisey olsa ne olucak.
ondan ziyade sizin de bi ozel hayatiniz olmali arada nefes almalisiniz. bir aglar iki aglar alisir yeterki bakan olsun :)
Annem bakacak geçen kahvaltıya gittiğimizde durmuştu ama sabah zaten bişey yok ta öğleden sonraki çıldırıyo bakalım ne olacak

ben de kocisi ydisina yolladim adanaya geldim fyz35 git cnm aglarsa aglasin az nefes al, istda bakanimiz olsa biz de giderdik ama yok maalesef (
Aa yine mi yurt dışı baya çok gidiyor eşin sanki dimi ?
Ada'na Nasıl soğuktur oralar ?
Valla alışsın istiyorum artık hem 2 saatten bişey olmaz zaten her şeyi yiyiyor hem hafta sonu da sınavlarım var üniversteye devam ediyorum kayıt yeniledim zaten 4 dersim var o Zaman'da ben sınavdayken bakacaklar artık

Kızlar Tuna bugün dün pişirdiğim balığın kalanını yedi, akşama da tarhana içirsem bişey olur mu? Tarhana yoğurttan yapılıyor ya bişey olur mu

kisin zor oluyor degil mi?
buyuk marketler cok uzak mi size yani merkez ilceeye gitmeniz gerek sanirim. kisin en azindannkuru bakliyati alip stokla eve bari :/
Merkez 23 km. Ama şu an gitmemiz pek mümkün değil. Yaz lastiği var yoksa çoktan giderdik. Ya aslında bakkalda da var ama onu en acil durumlarda kullanıyoruz. Mesela bulgurumuz bitti çok acil değilse almıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…