2015 Şubat Anneleri

Kızlar Tuna bugün dün pişirdiğim balığın kalanını yedi, akşama da tarhana içirsem bişey olur mu? Tarhana yoğurttan yapılıyor ya bişey olur mu
Bişey olmaz canım ver çorbayı balık tazeyse yoğurtla bile zehirlemiyor

Merkez 23 km. Ama şu an gitmemiz pek mümkün değil. Yaz lastiği var yoksa çoktan giderdik. Ya aslında bakkalda da var ama onu en acil durumlarda kullanıyoruz. Mesela bulgurumuz bitti çok acil değilse almıyoruz.
anladim canim.
araban var derdin var o da resmen bi evlat kadar para yiyo :) bizde aldik daha yeni kar lastigi. ode babam ode taksit olmasa napicaz..

simsi marketten geldik 200tl birakip ciktik inan ne aldin diye sor vallahi bisey diyemem. kizin bezi yetiyo zaten

sizin kasabanin bakkali da firsattan istifade fiyatlari bayagi sisirmistir. tahmin edebiliyorum. pazar kuruluyo tabii di mi sebzeni falan alabiliyosun yani?

Kızlar Tuna bugün dün pişirdiğim balığın kalanını yedi, akşama da tarhana içirsem bişey olur mu? Tarhana yoğurttan yapılıyor ya bişey olur mu

ben öğlen balık verdim akşam yemeği olarakta tarhana bişey olmaz canım yoğurt yoğurtluktn çıkıyor zaten kururken

Bizde benim gün paramla aldıydık lastikleri :)) pazar kuruluyor saten bi tezgah var :)) alıyoruz işte ne geldiyse o hafta

Bişey olmaz canım ver çorbayı balık tazeyse yoğurtla bile zehirlemiyor
İçmedi zaten. Bu ara bişey yemez oldu yine. İki lokma alıyor sonra kitliyor ağzını. Yemek yedirmek çok zor yaa yapmadığım şaklabanlık kalmıyor, çocuk paso ekmek kemirmek istiyor üff uyumaz yemez..

Ben hergün öğlen yoğurt veriyorum hiç atlamadan.Haftada 1-2 gün de akşam balık veriyorum.Bir sıkıntı olmadı hiç.Çok bayat bir balık olmadıktan sonra bişey olmaz diye biliyorum cnm.Gerçi akşam oldu geç kalmış bir cevap oldu ama neyse.

Valla bende en son hamileyken gitmiştim şimdi de bilet almış eşim düğün dernek 2 ye çok eyleneceyuk bakalım Azra çıkdırıp telefon gelmezse
Gittiniz mi cnm filme? Azra da sorun olmamıştır inşallah.Filmi beğendin mi peki? Ben de çok sevmiştim ilk filmlerini,buna gitmek pek mümkün görünmüyor ama çok merak ediyorum ilki gibi komik mi diye.

Bizim ufakliga da dr peditus verdi. Vermicektim ilaclari ama atesi 39 altina dusmedi mecbur verdim. İlac vermeyince huzursuz oldu uyuyamadi. O yuzden vermeyi uygun gordum ben de.

Grip bana da bulasti ins kolay atlatirim
Geçmiş olsun cnm.Bebeğin genel durumu da çok önemli.Yüksek Ateş,huzursuzluk olmuş sizde.Vermen iyi olmuş bence de.Aklında bulunsun calpol de verebilirsin peditus yerine,peditusdakinden daha az madde var içinde.

Soguk valla burda kombi de yok Salon sicak mutfak buzzzz :)))
Her ay gitmesi gerekiyor da kışın zor olacak bakacaz bi zaresine artık

Sağol Can'ım içmedi zaten. Balık buzluktan çıktıydı, taze sayılır mı?

su an tek istedigim Allah tan sabir
buyukleri yaataga koyali yarim saat oldu hala gulusup konusyoalr, yatakdan iniyolar
bugun basim agriyor çok yorgunum
nolur sanki benim onlari dusundugum gibi onlarda beni dusunse , uzmese
nolur sankiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…