Bizim yerimize de izle Can'ım iyi eğlenceler patlamış mısır alın ohh :))Valla bende en son hamileyken gitmiştim şimdi de bilet almış eşim düğün dernek 2 ye çok eyleneceyukbakalım Azra çıkdırıp telefon gelmezse
Eşinde öğretmen mi ilk orda mi tanistinizBizim yerimize de izle Can'ım iyi eğlenceler patlamış mısır alın ohh :))
Oda öğretmen de öğrenciyken tanıştık ben eş durumundan yanına geldim sonra. Büyük şans dimi bir araya gelebilmek :)Eşinde öğretmen mi ilk orda mi tanistiniz
Bişey olmaz canım ver çorbayı balık tazeyse yoğurtla bile zehirlemiyorKızlar Tuna bugün dün pişirdiğim balığın kalanını yedi, akşama da tarhana içirsem bişey olur mu? Tarhana yoğurttan yapılıyor ya bişey olur mu
anladim canim.Merkez 23 km. Ama şu an gitmemiz pek mümkün değil. Yaz lastiği var yoksa çoktan giderdik. Ya aslında bakkalda da var ama onu en acil durumlarda kullanıyoruz. Mesela bulgurumuz bitti çok acil değilse almıyoruz.
Kızlar Tuna bugün dün pişirdiğim balığın kalanını yedi, akşama da tarhana içirsem bişey olur mu? Tarhana yoğurttan yapılıyor ya bişey olur mu
Bizde benim gün paramla aldıydık lastikleri :)) pazar kuruluyor saten bi tezgah var :)) alıyoruz işte ne geldiyse o haftaanladim canim.
araban var derdin var o da resmen bi evlat kadar para yiyo :) bizde aldik daha yeni kar lastigi. ode babam ode taksit olmasa napicaz..
simsi marketten geldik 200tl birakip ciktik inan ne aldin diye sor vallahi bisey diyemem. kizin bezi yetiyo zaten
sizin kasabanin bakkali da firsattan istifade fiyatlari bayagi sisirmistir. tahmin edebiliyorum. pazar kuruluyo tabii di mi sebzeni falan alabiliyosun yani?
İçmedi zaten. Bu ara bişey yemez oldu yine. İki lokma alıyor sonra kitliyor ağzını. Yemek yedirmek çok zor yaa yapmadığım şaklabanlık kalmıyor, çocuk paso ekmek kemirmek istiyor üff uyumaz yemez..Bişey olmaz canım ver çorbayı balık tazeyse yoğurtla bile zehirlemiyor
Aa aynı menü :) ama içmedi beyefendiben öğlen balık verdim akşam yemeği olarakta tarhana bişey olmaz canım yoğurt yoğurtluktn çıkıyor zaten kururken
Ben hergün öğlen yoğurt veriyorum hiç atlamadan.Haftada 1-2 gün de akşam balık veriyorum.Bir sıkıntı olmadı hiç.Çok bayat bir balık olmadıktan sonra bişey olmaz diye biliyorum cnm.Gerçi akşam oldu geç kalmış bir cevap oldu ama neyse.Kızlar Tuna bugün dün pişirdiğim balığın kalanını yedi, akşama da tarhana içirsem bişey olur mu? Tarhana yoğurttan yapılıyor ya bişey olur mu
Gittiniz mi cnm filme? Azra da sorun olmamıştır inşallah.Filmi beğendin mi peki? Ben de çok sevmiştim ilk filmlerini,buna gitmek pek mümkün görünmüyor ama çok merak ediyorum ilki gibi komik mi diye.Valla bende en son hamileyken gitmiştim şimdi de bilet almış eşim düğün dernek 2 ye çok eyleneceyukbakalım Azra çıkdırıp telefon gelmezse
Geçmiş olsun cnm.Bebeğin genel durumu da çok önemli.Yüksek Ateş,huzursuzluk olmuş sizde.Vermen iyi olmuş bence de.Aklında bulunsun calpol de verebilirsin peditus yerine,peditusdakinden daha az madde var içinde.Bizim ufakliga da dr peditus verdi. Vermicektim ilaclari ama atesi 39 altina dusmedi mecbur verdim. İlac vermeyince huzursuz oldu uyuyamadi. O yuzden vermeyi uygun gordum ben de.
Grip bana da bulasti ins kolay atlatirim
Soguk valla burda kombi de yok Salon sicak mutfak buzzzz :)))Aa yine mi yurt dışı baya çok gidiyor eşin sanki dimi ?
Ada'na Nasıl soğuktur oralar ?
Valla alışsın istiyorum artık hem 2 saatten bişey olmaz zaten her şeyi yiyiyor hem hafta sonu da sınavlarım var üniversteye devam ediyorum kayıt yeniledim zaten 4 dersim var o Zaman'da ben sınavdayken bakacaklar artık
Nefes aldirmiyor ki cadi :)) hepiniz ayni anda elimin altinda olun diyorannenin yaninda sende az nefes al canim madem gitmissin ne guzel
ne güzel keşke benimde bırakabileceğim biri olsaydı sinema değil alışverişe gitmem lazım emzirme odasından çıkıp birşey bakamaz oldumKızlar saat 4 te azrayı bırakıp sinemaya gitcez inşallah durur çok tedirginim
sen doktor musunGeçmiş olsun cnm.Bebeğin genel durumu da çok önemli.Yüksek Ateş,huzursuzluk olmuş sizde.Vermen iyi olmuş bence de.Aklında bulunsun calpol de verebilirsin peditus yerine,peditusdakinden daha az madde var içinde.
1 ay annende mi kalacaksın süperrrr valla eşinin işi neSoguk valla burda kombi de yok Salon sicak mutfak buzzzz :)))
Her ay gitmesi gerekiyor da kışın zor olacak bakacaz bi zaresine artık
Sağol Can'ım içmedi zaten. Balık buzluktan çıktıydı, taze sayılır mı?Ben hergün öğlen yoğurt veriyorum hiç atlamadan.Haftada 1-2 gün de akşam balık veriyorum.Bir sıkıntı olmadı hiç.Çok bayat bir balık olmadıktan sonra bişey olmaz diye biliyorum cnm.Gerçi akşam oldu geç kalmış bir cevap oldu ama neyse.
Hakan uyutmadı mı yoksa
noldu gece uyandi mi nazar mi ettik yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?