ancak anne baba olunca anlayacaklar herhalde.su an tek istedigim Allah tan sabir
buyukleri yaataga koyali yarim saat oldu hala gulusup konusyoalr, yatakdan iniyolar
bugun basim agriyor çok yorgunum
nolur sanki benim onlari dusundugum gibi onlarda beni dusunse , uzmese
nolur sankiiii
ishal olmasi için 7-8 kere yapmasi lazim canimkizlar altin sarisi civik kaka ishal mi oluyor acaba anlamadim ben ya.
kati yapiyodu hafif de kabizdi. bu aksam bi ara agladi bayagi baktim yapmis kaka. uyutmaya calistim uyumadi saat 10bucuk olmus hala uyumamisti. kaldirdim bende. biraz once tekrar aldim sallicam diye baktim yine kaka yapmis ayni sekilde.
gece pek yapmazdi. ishal mi acaba neden olmus olabilirki napmam gerek :/
yok canim iki oldu daha yarin da kontrol edeyim.ishal olmasi için 7-8 kere yapmasi lazim canim
iki kakayla ishal olmaz
devami gelirsede sivi teklif et bol bol, yedigi bisey dokunmus olabilir , onu disari atanaa kadr devam eder, ishal yetmezse kusma baslayabilir
içerisi temizlenince durur hepsi
ilaç kullanmazsan dururr tabi :)
ishal den deilde kusmadan daha çok susuz kalabiliyoalr yada ikisi birden olursa diyeyok canim iki oldu daha yarin da kontrol edeyim.
off yarin da kizamik asisi var.
ilac vermem ishale surekli su iciriyorum.
tek korkum vucudu susuz kalir da anlamam diye.
du bakalim belki ishal degildir. cok sulu bi kaka degildi.
Bizim yerimize de izle Can'ım iyi eğlenceler patlamış mısır alın ohh :))
Gittiniz mi cnm filme? Azra da sorun olmamıştır inşallah.Filmi beğendin mi peki? Ben de çok sevmiştim ilk filmlerini,buna gitmek pek mümkün görünmüyor ama çok merak ediyorum ilki gibi komik mi diye.
Soguk valla burda kombi de yok Salon sicak mutfak buzzzz :)))
Her ay gitmesi gerekiyor da kışın zor olacak bakacaz bi zaresine artık
Kızlar gittik sinemaya 4 te bıraktık azrayı 8 de döndük bir kere ağlamış annem oynamış onla muhallebi yapmış susturmuş :)ne güzel keşke benimde bırakabileceğim biri olsaydı sinema değil alışverişe gitmem lazım emzirme odasından çıkıp birşey bakamaz oldum
Bizimde geçen aydı ve hastalık olduğundan dolayı yaptırmadım canım muhtemelen begüm hasta diye yapmazlar gitmeden ara istersenkizlar yarin kizamik asimiz var.
nerden vuruyolar bu igneyi?
bi de banyo serbest mi ona gore hazirlayayim kizi.
Ne güzel yaa maşallah :)Kızlar gittik sinemaya 4 te bıraktık azrayı 8 de döndük bir kere ağlamış annem oynamış onla muhallebi yapmış susturmuş :)
Girdik filme karnım ağrıdı bazı yerleri çok komikti bazı yerleri değil çıkınca da bi yemek yedik bir iki mağaza gezdik
Gittik sonra azranın bir kucağıma gelişi var koydu omzuma başını aldım emzirdim hemen Nasıl saldırıyor memeye okşuyor bide 10 dk inmedi kucağından :)
Güzel geçti yani
Alakasız olacak alıntı ama mery maşallah sana ne kadar beceriklisin bloğuna göz attım da kendini yansıtmışsın herşeyde hele o markizlere bittim bende de var bir kaç parça rahmetli annemden yadigar... herşey çok güzel olmuş tekrardan maşallahAa aynı menü :) ama içmedi beyefendi
evet canim haklisin bi arayayim cok sagolBizimde geçen aydı ve hastalık olduğundan dolayı yaptırmadım canım muhtemelen begüm hasta diye yapmazlar gitmeden ara istersen
Ayyy dimi yaaa inşaAllah sizde bu duyguyu tekrar yaşarsınız:)Kaçak Yaseminbiz buradayız bacım hatta geçen öle bakınıyorum senin ilk bebeye hamile olduğunda yazmışsın buraya onu gördüm test sonucu bekliyorsun falan okudum kendi kendime dedim bizde böle yıllar sonra bidaha yazcaz mı acaba dedim :)
Banyo serbest canim Durucya koldan vurdular ama kimine bacaktan vurmuslarkizlar yarin kizamik asimiz var.
nerden vuruyolar bu igneyi?
bi de banyo serbest mi ona gore hazirlayayim kizi.
Bende geçende bulasiklari yikamadan yattım bulaşık makinam henüz yok çok vaktimi alıyor zaten küçücük tezgah sinir oluyorum kule gibi yigiliyo neyse mutfak darmaduman yattım ama gece sürekli orayi düşündüm sabah yıkamak istemiyorum çünkü bebegimle ilgilenmek istiyorum onla oynayınca çok mutlu oluyor kahkahalar atiyo tek başına oyalanitken o kadar mutlu değil kaç gundur eline krem surcem tarcan diyorum yine surmedim nerdeyse aglicaktim sinirden bide bilegim şişti açıyor oğlanı taşımaktan nedense gece uyanınca kucağıma alınca hop duruyordu şimdi kendiji bi geriye atiyo kasiyo indiriyorum yatağa daha çok ağlıyor yine meme veriyorum bugün 4-5 kez kalktı yine ama allahtan ben Uykumu alıyorum erken yatarak . Su temizlik iside aynen sinir bozucu ev temiz yemek var o kadar mutlu oluyorumki yok ya ben bosveremiyorum sana katiliyorumbugun oldum bittim temizliktir odur budur derken saat 1 oldu ucuncu uyanisi. hala salliyorum ayagimda. tum kemiklerim kirilmis gibi hissediyorum. tam uyuyo birakiyoum bes dk sonra agliyor. ne derdi var anlamiyorum hasta tamam ama hasta olmadigi zamanlarda da ayni.
allahin gucunw gitmesin bazen biktim diyorum niye cocuk yaptim ne derdim vardi diyorum. yapamadim beceremedim diyorum. yok olmuyo iste tek basima yuklenemiyorum. bugun on dk dus alirken bile babasi bagirdi icerden gel durmuyo diye. neye yetiseyim nasil yapayim. cocuktan onemli hic bisey yok diyolar bosver diyorlar evet oyle ama pislikten curuyecek miyiz acliktan olecek miyiz ciplak mi gezicez ya da napicaz. bunlari kim yapicak?
off cok doldum yine cok konustum. dislerimi sikmaktan cenem agirdi. allahim sen icime ferahlik ver sen bana sabir ver, guc ver..
Akşam üstü saati bayag enteransmis sekiz:/ allahtan uyandir da gorelim dememişler böyle durumda da gulumsemek zor olur. Kv ile orta yolu bulacaksın başka çaresi yok emin olduğun şeylerde aciklama ni yap tavrını koy ortada kaldığım durumlarda onun dediği olsun bazen gerçekten bilgileri doğru oluyor bazen de laf olsun diye konuşuyorlar banada çok.giydir üşütecek diyor ben hiç dinlemedim ve çocuk alıştı soğuğa çok şükür hiç hasta olmadı şimdiye kadar maaşallah hergün zeytinyağı ıcir diyo mesela mantıklı aslinda Ama çocuğun.midesi almıyor birkaz verdim vermedim sonra çoğu zaman beni tebrik eder çocuğa iyi bakmamdan dolayıGunaydin herkese:) Dun okudum ama yazamadim hic. Cok feci bi gundu. Duru zaten cumartesiden hastaydi burun cesme gibi gece de uyumadik nerdeyse hic. Pazar da aksi gibi misafir gelecekti. Aksamustu gelicez demislerdi. Sabahtan basadik deli gibi temizlik toparlama. Esim de ben de uyumamisiz. Bi de kayinvalide gelmisti sagolsun. Neyse hersey tamam bekliyoruz bekliyoruz yoklar. Artik gozlerimden uyku akiyo. 8de geldiler anca. Bebek gormeye geldiler sozde ama ben uyutmustum kizi valla. Hasta zaten duramadi. Onlar gidene kadar da 100 kere uyandi. Ne karsilayabildim ne yolcu edebildim. Cok kizdim ama aksamustu deyince saat 8 mi anlarsiniz siz?
Kizlar bi de kayinvalidemi cok seviyorum ben cok iyidir yardimcidir sagolsun. Ama bir aradayken bi sure sonra cok sinirlenmeye basliyorum. Hicbisey tam benim istedigim gibi olmuyo. Calpol verelim diyip duruyodu anlattim o kadar soyle zararli boyle zararli ama aksama dedi yine yatarken verelim. Artik surekli soyleyince yani bu kadar anlatmama ragmen verdim. Ama sinir oluyorum. Marttan itibaren haftaicleri hep birlikte olcaz hep boyle mi olacakbenim cocugum benim kurallarima gore buyumeli. Ben mesela asiri giydirmeyi de sevmiyorum ev de sicak ama o surekli "usur" "usumez mi?" Diyip duruyo. Neyse cok gereksiz bi dert gelebilir kiminize ama ben sizle paylasinca rahatliyorum. Cok uzun oldu:)
Ay kuzum ya o tabloyu gözümde canlandirabiliyorum ne iyi gelmiştir ohh benimde öyle şansım olsa keşke kv gidersek yapi cam ama çok komik gelebilir ama sinemaya heidi gelmiş benim kucuklugumun kahramanı çok.severdim hiç kacirmazdim ve kitabinida okumuştum ona gitmek istiyorum nedense animasyon çizgi filmleri çok seviyorum. Düğün dernek 1gitmistim fena değildi fazla kufurluydu sanki yine oyle miKızlar gittik sinemaya 4 te bıraktık azrayı 8 de döndük bir kere ağlamış annem oynamış onla muhallebi yapmış susturmuş :)
Girdik filme karnım ağrıdı bazı yerleri çok komikti bazı yerleri değil çıkınca da bi yemek yedik bir iki mağaza gezdik
Gittik sonra azranın bir kucağıma gelişi var koydu omzuma başını aldım emzirdim hemen Nasıl saldırıyor memeye okşuyor bide 10 dk inmedi kucağından :)
Güzel geçti yani
Yok ama çevrem doktor dolu.eşim,babam,kardeşim.Çeyrek doktor oldum yanlarında :)sen doktor musun
Aldığında tazeyse ve 1-2 gün beklemeden buzluğa koyduysan taze sayılır bence.Sağol Can'ım içmedi zaten. Balık buzluktan çıktıydı, taze sayılır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?