2015 Şubat Anneleri

Dün ilk defa emekleme girimişiminde bulundu Azra :) iki kere ileri gidiyor sonra komando yürüyüşüne devam :) sürünmeyi daha çok seviyor galiba

Yok ama çevrem doktor dolu.eşim,babam,kardeşim.Çeyrek doktor oldum yanlarında :)
ne guzel ya vallahi herseyi sorarsin, tereddut etrigin bisey olsa guvenebilecegin kac doktor var yaninda..
bende cocuk dogduktan sonra hep keske diyorum keske cok yakin biri cocuk doktoru olsaydi mesela kardesim falan :)

Azra da hasta siye yapmadılar bence ara Söle kendin çocuk hasta kaldıramaz haftaya iyileşinceye yapalım de
aradim zaten asilar haftanin bi gunu geliomus diye persembe asi gunuymus. o gun kontrol ederiz dedi doktor da bakar dedi. o gune kadar toparlar herhalde. insallah yani..

cocuklu eve 8de gelinir mi? bi kere en basitinden bebegin cok erken uyuyacagini dusunmeleri lazim. neyse gecti gitti artik.
kv konusunda da duymayacaksin kendi buldigini okuyacaksin tek cozum bu.
benimki de cok iyidir ama gunde yirmi soru sorar cocukla ilgili. oyle yaptin mi neden boyle yaptin soyle yapsan vs..
tek derdimiz bu olsun inan.. kotulugunu istemezler sonucta bunu biliyoruz..

Niye beraber olacaksınız ki özel değilse ?
Bence ısrarcı oluyosan bu kadar verme niye verdin ki benim ki de başlarda öyleydi şunu ver şunu yesin falan filan baktım başa çıkamıyorum tartışmaya başladık sonra doktora görürdüm azrayı alerjisi var dedim zaten bende alerji hastası olduğumdan biliyorlar ve korkuyorlar mesela tatlı ben yemesini istemiyorum bunlarda yok sür ağzına falan diyorlar hemen başlıyom alerji tetiklesin hepinizi tatlı yaparım diye :) her verdiğine müdahale ettiğim için şimdi bana sormadan su veremiyor :) biri de bişey versin azraya vermeyin o hassas herşeyi yiyemez diyo :)

Dün ilk defa emekleme girimişiminde bulundu Azra :) iki kere ileri gidiyor sonra komando yürüyüşüne devam :) sürünmeyi daha çok seviyor galiba
masallah he Azra ya:))
bizim kizlar ayni devam ediyo. bizimkide bes gundur uc bes adim emeklio sonra komando stiline devam. hatta dun dedimki komandolar bebeklerden esinlenmis o sekil surunmeyi

aradim zaten asilar haftanin bi gunu geliomus diye persembe asi gunuymus. o gun kontrol ederiz dedi doktor da bakar dedi. o gune kadar toparlar herhalde. insallah yani..
Bize de öle demişti işte bende aradım iyileşmedi soğukta çıkaramam haftaya vurun demiştim :) ama perşembeye daha var toparlar kuzucukta inşallah bacaktan vuruyorlar bu Arada

Haklisin idare etmek gerek. Sonucta cocugumu bakiciya emanet etmiyorum oz babannesi bakacak buna da sukur. Ya kotu bi kayinvalid

Çok teşekkür ediyorum canım. Tuna'dan önce baya bişey yapıyordum ama şimdi hiç giremiyorum. Markizler bana da annemden kaldı daha doğrusu kalmadı ben aldım kaçırdım evden :)), Allah rahmet eylesin anneciğine..

Çok iyi anlıyorum seni. Bu sabah aynı şeyi bende düşündüm, eşimin omzuntutulmuş kıpırdayamıyorsunuz bile, Tuna da vız vız kucaktan inmiyor bi elimde çöp bi elimde Tuna kar dizimde, botumu başlayamadan, kar içine doldu buz gibi, ağlayacaktım valla üfff her iş omzumuzda gerçekten. Dün iki lokma bişey yemedim banyoya giricem yarın ki yemek için hazırlık yaptım yoğurt yaptım, Tuna eşşeği baharat Çekmece'sini indirmiş aşağı her yer tarçın susam onu süpürdüm, tam oturacam bi su içiyim dedim sürahi bi kırıldı her yer cam hop bi daha süpür, bitse de yatsak diye bekledim valla. Neyse ki artık bünyem alıştı bunca aksiliğe artık :))

Yok kardeşim bizim memlekette saygı suygu yok. Ayıp etmişler hakkaten. Bırak akşam üstünü çay içmeye bile o saatte gidilmez ki artık, geceler uzun.. Hiç yaşamamış hiç çocukları olmamış gibi davranıyorlar. Neyse ki geçmiş bitmiş canım yaa. Gelelim kv konusuna. Bende aynı senin gibiyim. Kadın iyi hoş da bi süre sonra en olağan tepkisi bile sinirlime gidiyor. Sanki bemdüşünemiyorum, bilmiyorum. Ama ben biraz sert soğuk biriyim, kadıncağız en sonunda bişey diyemiyor, derse de eşime diyorum söyle böyle böyle yapmasın demesin diye. Sende söyle karışmasın, evlat yetiştirirken o bu şu kırılacak diye düşünme asla, insan yetiştiriyoruz kazak mı örüyoruz yahu orasını şöyle yap burasını böyle kıvır!!

Ayyy heidi bayılırıııı. Hele o peynirleri yok mu bide o samandan yatağı, bide Kocaman üç çam ağacı harika bi çizgi film

Kızlar bana ne olduğunu bilmiyorum feci bir ağrı çekiyorum şuan
Karnım Nasıl felaket ağrıyor daha doğrusu kasıklarım kuyruk sokumunda bıçak var sanki belim batıyor gibi
Acaba regl mi olcam olayım artık demi ama kaç ay hatta yıl oldu :)

zaten bu bosvermemek degilki eger mumkun olsa hic umrumda olmaz.
gecen biri dedi bana sohbet ederken cocugundan onemli degil ev isi bosver sikma canini vs. kendisinin yatili yardimcisi var. sana demek kolay diyemedim.
sanki ben ev isini cocuguma tercih ediyorum. yahu olmuyo iste cop ev mi olalum ac mi kalalim soyle dediklerinde sinirim tepeme cikiyo. ben sanki istemem hep cocugumla ilgileneyim.

eger baska sorumluluklar olmasaydi cocuk bakmak o kadar kolayki!

csnim benim senin durumun bana gore daha zor biliyorum. yaninda kimse yok en azindan ben delirince bikac saat kv ye verip cikabiliyorum.

aalinda anlatmak istedigim bu aksilikler degil inan. bende alistim aksiliklere. ama bazi anlar tasiyo sabir anliyosun beni biliyorum. mesela dun gece 2de kafami yasriga koydum ve o vakte kadar zaten 5 kez kalkmisti. gece boyu saat basi kalkti. hasta biliyorum ama olmasa da ayni bu aralar.
ben yorgunluga is yapmaya uykusuzluga bazen razi geliyorum inan ama su uyutma meselesi ve yedirme meselesi sabrimi cok ama cok zorluyor. sakiz cignedim gecenin bi koru dislerimi sikmayayim sirf diye o derece..

ahaa geliyo mu yoksa :)
sende hasta olursan bi M metismis ile ben mi kaldik yaniiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…