2015 Şubat Anneleri

Allah'ın gücüne gitmez, anneliğin ne kadar zor olduğunu hepimiz görüyoruz.. Biliyorsun hepimiz Zaman Zaman anlık Böyle duygular yaşıyoruz kimyon anneler yaşıyordur.. Bir şekilde büyüteceğiz işte biz de.. Allah bir şekilde yardım ediyor Canm, begümün bir gülüşü yeter :) ileride anne anne diyecek o Zaman daha da güzel olur herşey içimizin yağları erir :)

Canm geçmiş olsun hem misafir yönünden hem de hastalıktan ötürü :)

Biliyorsun benim kv de hafta içi hep bizimle, başlarda o da hep öyleydi anlatıyorum anlamıyor.. Yazın ona akıllı telefon hediye etmiştik, internete girmeyi Öğrettim işte açıyorum bazen okutuyorum.. Oda sıcaklığı bizim evde 23-24 derece yine de üşür diyip yelek giydiriyor falan, neyse şimdi okuyor internetten aaa çok sıcak evin içi diyor düşün, internette böyle böyle diyor diyor

benimde önceliğim kızım ama ev toz oluyor süpürmesen çocuk hep yerde yemek lazım yap-ye-yıka zaten kaç saat alıyor çamaşırda var tabii ütü yapmıyorum uzun zamandır kışın faydası kazak-kot ... bunları yapmak zorundasın bunları yapınca önceliğin ev olmuyor ki evde bir düzen olmalı aman çogu kişide konuşmuş olmak için konuşuyor

Makine muhendisi cnm annem de kalmak super olurdu da kiz burda da kucagimdan inmiyor, dayilar anneanne buyuk anne hic biri ise yaramadi
aslında anlıyorum eskişehire gidince ben rahatlıyacağıma daha çok bunalıyorum çünkü kız kucağımdan inmiyor ben senin için demiştim ne güzel ailenle çurcuna sohbet-koşturmaca ayyyy anamı özledim galiba

hafta içi olsa işten çıkıp yemek yiyip gelecekler dersin de pazar günü vakitli gel vakitli git demi işte insan sinir olduğuyla kalıyor benim eşim olsa bir şekilde söylerdi içinde kalmazdı yani diğer meselede kayınvalidemle değilde (karsta yaşıyor ve türkçeyi tam olarak bilmiyor yani pek konuşamıyoruz ) eskişehire gidince kendi ailemle bu tarz şeyler yaşamıştım mesela yemek konusu bizde dert olmuştu :) ağzına herşey sokmaya çalışıyorlar tatlı bile neymiş görüp istiyormuş bende eline meyve vs veriyordum ama saklı saklı verme çabası felan tabi kendi ailem olunca rahatça bağırabiliyorum kayınvalideye bağıramam eşime söylerdim galiba

Sakız süper fikirmiş:) bu ara yemek bizde de sıkıntı. Senİ Daha iyi anlıyorum yani. Hani diyoruz ya boşver yedirme acıkınca yer filan diye, başa gelemeyince demesi çok kolaymış. İnşallah düzelirler artık. Baksana bizim danalar neredeyse bir yaşına girecekler. :))

haklisin canim. bunlarin hepsini biliyorum.
ne guzel degil mi hepimiz sirayla delirdigimiz anlarda birbirimizi teselli ediyoruz :)

biliyorum hepsi normal hepsi gececek. buyuyunce daha guzel olacak ve zor gunler unutulacak. giden bu gencligimiz olacak ama evlat icin deger napalim.

bakiyorum simdi yirmili yaslarin basindakiler ya da yeni evliler gezip egleniyorlar kiskaniyorum ah diyorum o gunlere geri donsem :)
ama hayattaki en buyuk mutlulugu da biz yasiyoruz diyorum. boyle garip bi sey hem bazen niye yaptim diyecegim kadar zor hemde bazen neden daha once yapmamisim dedigim kadar guzel..

aynen oyle canim.
yaptigimiz incik cincik seyler degilki gunluk olmasi gereken seyler.
ben bazen tisortleri bile utulemiyorum inan. ona zaman mi var. giyerken utuleriz diyorum cok gerekliyse.
dedigin gibi cocuk icin temizlik zaten en basta. e yemek yemeden de yasayamayacagimiza gore. bunlar da gunluk seyler ama cogu zamanini aliyor.

Yasemin sana bişey sormuştum ama görmedin sanırım arada kaynadı galiba sen şu hero baby i her akşam veriyor musun ya da kaç günde bir veriyosun canım
aa kusurabakma canim hic gormemisim yazdigini.
soyle soyleyeyim benim kizin uyku vakti 10-11 arasi (tabii son zamanlarda sapitti onu saymiyorum)
eger aksam yemegini 7 gibi yemisse 10a dogru iki corba kasigi olcuyle yapiyotum yine.

gec yemisse biseyler karni toksa yapmiyorum. ama genelde cogu gece veriyorum.

Selamlar nasılsınız
Yasemın nasıl oldu begum
Başka hasta varmıydı unuttum

tuna kuzunun istahi iyiydi o da mi istahsiz doneme girdi kiyamam. evet ne kadar zor anladin ne yazikki keske anlamak zorunda kalmasaydin. ac biliyosun ve yedirme diyolar :)) begüm o anlattigim hallerine nazaran daha iyi simdi sukur hatta hasta olmasa daha da guzel yer . en azindan sanki puskurtmesi azaldi.

sakiz cigniyorum bende evet haha yemek yedirirken patlatinca cok guluyo o ara yediriyorum dikkatini sakiza verince. hemde ben dislerimi sikmamis oluyorum :))

kizim sanirim bayagi hastaki bugun hic dogru duzgun gulmedi bile. sabah gulucukler sacardi ne yaptiysam keyfi yerine gelmedi.

herseyden nem kapip agliyor. bu sefer de burnu tikandi yani cok sumuk akmaya basladi oksuruk ve balgamla birlikte. normal mi MaRaL_ sence?
burnunu surekli temizliyorum. oksurup balgam atiyor iki kez sahit oldum cikan balgama hemen elimle aldim afedersiniz. yutsa da bisey olur muki acaba?

atesi yok. keyifsiz huzursuz. diger disi bembeyaz gozukuyo damaginda ama patlamadi onun da cok sikintisini yasiyo galiba. cok aglayip huzursuz oldugu icin calpol verdim. simdi uyutuyorum. biraz uyusa da kendine gelse. nefes alamiyo yavrum rahat rahat ne sumukten ne oksurukten. bi gecseydi su hastalik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…