Geçti valla ağrı tık yokahaa geliyo mu yoksa :)
sende hasta olursan bi @metismis ile ben mi kaldik yaniiim
Makine muhendisi cnm annem de kalmak super olurdu da kiz burda da kucagimdan inmiyor, dayilar anneanne buyuk anne hic biri ise yaramadi1 ay annende mi kalacaksın süperrrr valla eşinin işi ne
3. bitti benim :))ahaa geliyo mu yoksa :)
Canim sen uskudar da miydin!?ne güzel keşke benimde bırakabileceğim biri olsaydı sinema değil alışverişe gitmem lazım emzirme odasından çıkıp birşey bakamaz oldum
bugun oldum bittim temizliktir odur budur derken saat 1 oldu ucuncu uyanisi. hala salliyorum ayagimda. tum kemiklerim kirilmis gibi hissediyorum. tam uyuyo birakiyoum bes dk sonra agliyor. ne derdi var anlamiyorum hasta tamam ama hasta olmadigi zamanlarda da ayni.
allahin gucunw gitmesin bazen biktim diyorum niye cocuk yaptim ne derdim vardi diyorum. yapamadim beceremedim diyorum. yok olmuyo iste tek basima yuklenemiyorum. bugun on dk dus alirken bile babasi bagirdi icerden gel durmuyo diye. neye yetiseyim nasil yapayim. cocuktan onemli hic bisey yok diyolar bosver diyorlar evet oyle ama pislikten curuyecek miyiz acliktan olecek miyiz ciplak mi gezicez ya da napicaz. bunlari kim yapicak?
off cok doldum yine cok konustum. dislerimi sikmaktan cenem agirdi. allahim sen icime ferahlik ver sen bana sabir ver, guc ver..
Canm geçmiş olsun hem misafir yönünden hem de hastalıktan ötürü :)Gunaydin herkese:) Dun okudum ama yazamadim hic. Cok feci bi gundu. Duru zaten cumartesiden hastaydi burun cesme gibi gece de uyumadik nerdeyse hic. Pazar da aksi gibi misafir gelecekti. Aksamustu gelicez demislerdi. Sabahtan basadik deli gibi temizlik toparlama. Esim de ben de uyumamisiz. Bi de kayinvalide gelmisti sagolsun. Neyse hersey tamam bekliyoruz bekliyoruz yoklar. Artik gozlerimden uyku akiyo. 8de geldiler anca. Bebek gormeye geldiler sozde ama ben uyutmustum kizi valla. Hasta zaten duramadi. Onlar gidene kadar da 100 kere uyandi. Ne karsilayabildim ne yolcu edebildim. Cok kizdim ama aksamustu deyince saat 8 mi anlarsiniz siz?
Kizlar bi de kayinvalidemi cok seviyorum ben cok iyidir yardimcidir sagolsun. Ama bir aradayken bi sure sonra cok sinirlenmeye basliyorum. Hicbisey tam benim istedigim gibi olmuyo. Calpol verelim diyip duruyodu anlattim o kadar soyle zararli boyle zararli ama aksama dedi yine yatarken verelim. Artik surekli soyleyince yani bu kadar anlatmama ragmen verdim. Ama sinir oluyorum. Marttan itibaren haftaicleri hep birlikte olcaz hep boyle mi olacakbenim cocugum benim kurallarima gore buyumeli. Ben mesela asiri giydirmeyi de sevmiyorum ev de sicak ama o surekli "usur" "usumez mi?" Diyip duruyo. Neyse cok gereksiz bi dert gelebilir kiminize ama ben sizle paylasinca rahatliyorum. Cok uzun oldu:)
benimde önceliğim kızım ama ev toz oluyor süpürmesen çocuk hep yerde yemek lazım yap-ye-yıka zaten kaç saat alıyor çamaşırda var tabii ütü yapmıyorum uzun zamandır kışın faydası kazak-kot ... bunları yapmak zorundasın bunları yapınca önceliğin ev olmuyor ki evde bir düzen olmalı aman çogu kişide konuşmuş olmak için konuşuyorzaten bu bosvermemek degilki eger mumkun olsa hic umrumda olmaz.
gecen biri dedi bana sohbet ederken cocugundan onemli degil ev isi bosver sikma canini vs. kendisinin yatili yardimcisi var. sana demek kolay diyemedim.
sanki ben ev isini cocuguma tercih ediyorum. yahu olmuyo iste cop ev mi olalum ac mi kalalim soyle dediklerinde sinirim tepeme cikiyo. ben sanki istemem hep cocugumla ilgileneyim.
eger baska sorumluluklar olmasaydi cocuk bakmak o kadar kolayki!
aslında anlıyorum eskişehire gidince ben rahatlıyacağıma daha çok bunalıyorum çünkü kız kucağımdan inmiyor ben senin için demiştim ne güzel ailenle çurcuna sohbet-koşturmaca ayyyy anamı özledim galibaMakine muhendisi cnm annem de kalmak super olurdu da kiz burda da kucagimdan inmiyor, dayilar anneanne buyuk anne hic biri ise yaramadi
hafta içi olsa işten çıkıp yemek yiyip gelecekler dersin de pazar günü vakitli gel vakitli git demi işte insan sinir olduğuyla kalıyor benim eşim olsa bir şekilde söylerdi içinde kalmazdı yani diğer meselede kayınvalidemle değilde (karsta yaşıyor ve türkçeyi tam olarak bilmiyor yani pek konuşamıyoruz ) eskişehire gidince kendi ailemle bu tarz şeyler yaşamıştım mesela yemek konusu bizde dert olmuştu :) ağzına herşey sokmaya çalışıyorlar tatlı bile neymiş görüp istiyormuş bende eline meyve vs veriyordum ama saklı saklı verme çabası felan tabi kendi ailem olunca rahatça bağırabiliyorum kayınvalideye bağıramam eşime söylerdim galibaGunaydin herkese:) Dun okudum ama yazamadim hic. Cok feci bi gundu. Duru zaten cumartesiden hastaydi burun cesme gibi gece de uyumadik nerdeyse hic. Pazar da aksi gibi misafir gelecekti. Aksamustu gelicez demislerdi. Sabahtan basadik deli gibi temizlik toparlama. Esim de ben de uyumamisiz. Bi de kayinvalide gelmisti sagolsun. Neyse hersey tamam bekliyoruz bekliyoruz yoklar. Artik gozlerimden uyku akiyo. 8de geldiler anca. Bebek gormeye geldiler sozde ama ben uyutmustum kizi valla. Hasta zaten duramadi. Onlar gidene kadar da 100 kere uyandi. Ne karsilayabildim ne yolcu edebildim. Cok kizdim ama aksamustu deyince saat 8 mi anlarsiniz siz?
Kizlar bi de kayinvalidemi cok seviyorum ben cok iyidir yardimcidir sagolsun. Ama bir aradayken bi sure sonra cok sinirlenmeye basliyorum. Hicbisey tam benim istedigim gibi olmuyo. Calpol verelim diyip duruyodu anlattim o kadar soyle zararli boyle zararli ama aksama dedi yine yatarken verelim. Artik surekli soyleyince yani bu kadar anlatmama ragmen verdim. Ama sinir oluyorum. Marttan itibaren haftaicleri hep birlikte olcaz hep boyle mi olacakbenim cocugum benim kurallarima gore buyumeli. Ben mesela asiri giydirmeyi de sevmiyorum ev de sicak ama o surekli "usur" "usumez mi?" Diyip duruyo. Neyse cok gereksiz bi dert gelebilir kiminize ama ben sizle paylasinca rahatliyorum. Cok uzun oldu:)
Yasemin sana bişey sormuştum ama görmedin sanırım arada kaynadı galiba sen şu hero baby i her akşam veriyor musun ya da kaç günde bir veriyosun canımahaa geliyo mu yoksa :)
Sakız süper fikirmiş:) bu ara yemek bizde de sıkıntı. Senİ Daha iyi anlıyorum yani. Hani diyoruz ya boşver yedirme acıkınca yer filan diye, başa gelemeyince demesi çok kolaymış. İnşallah düzelirler artık. Baksana bizim danalar neredeyse bir yaşına girecekler. :))csnim benim senin durumun bana gore daha zor biliyorum. yaninda kimse yok en azindan ben delirince bikac saat kv ye verip cikabiliyorum.
aalinda anlatmak istedigim bu aksilikler degil inan. bende alistim aksiliklere. ama bazi anlar tasiyo sabir anliyosun beni biliyorum. mesela dun gece 2de kafami yasriga koydum ve o vakte kadar zaten 5 kez kalkmisti. gece boyu saat basi kalkti. hasta biliyorum ama olmasa da ayni bu aralar.
ben yorgunluga is yapmaya uykusuzluga bazen razi geliyorum inan ama su uyutma meselesi ve yedirme meselesi sabrimi cok ama cok zorluyor. sakiz cignedim gecenin bi koru dislerimi sikmayayim sirf diye o derece..
bizde tik yok :))3. bitti benim :))
haklisin canim. bunlarin hepsini biliyorum.Allah'ın gücüne gitmez, anneliğin ne kadar zor olduğunu hepimiz görüyoruz.. Biliyorsun hepimiz Zaman Zaman anlık Böyle duygular yaşıyoruz kimyon anneler yaşıyordur.. Bir şekilde büyüteceğiz işte biz de.. Allah bir şekilde yardım ediyor Canm, begümün bir gülüşü yeter :) ileride anne anne diyecek o Zaman daha da güzel olur herşey içimizin yağları erir :)
aynen oyle canim.benimde önceliğim kızım ama ev toz oluyor süpürmesen çocuk hep yerde yemek lazım yap-ye-yıka zaten kaç saat alıyor çamaşırda var tabii ütü yapmıyorum uzun zamandır kışın faydası kazak-kot ... bunları yapmak zorundasın bunları yapınca önceliğin ev olmuyor ki evde bir düzen olmalı aman çogu kişide konuşmuş olmak için konuşuyor
aa kusurabakma canim hic gormemisim yazdigini.Yasemin sana bişey sormuştum ama görmedin sanırım arada kaynadı galiba sen şu hero baby i her akşam veriyor musun ya da kaç günde bir veriyosun canım
tuna kuzunun istahi iyiydi o da mi istahsiz doneme girdi kiyamam. evet ne kadar zor anladin ne yazikki keske anlamak zorunda kalmasaydin. ac biliyosun ve yedirme diyolar :)) begüm o anlattigim hallerine nazaran daha iyi simdi sukur hatta hasta olmasa daha da guzel yer . en azindan sanki puskurtmesi azaldi.Sakız süper fikirmiş:) bu ara yemek bizde de sıkıntı. Senİ Daha iyi anlıyorum yani. Hani diyoruz ya boşver yedirme acıkınca yer filan diye, başa gelemeyince demesi çok kolaymış. İnşallah düzelirler artık. Baksana bizim danalar neredeyse bir yaşına girecekler. :))
sen nasilsin canim?Selamlar nasılsınız
Yasemın nasıl oldu begum
Başka hasta varmıydı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?