2015 Şubat Anneleri

Başta iki üç lokma iştahla alıyor sonra takla atsan yemiyor. Tek iştahla yediği tek şey ekmek. Sezercik gibi basıyor ağzına ekmeği :)) Bende alıyım hemen sakız seyfettinden :)) ya bu Seyfettin kendinden burda bu kadar bahsedileceğini bilir miydi ki

geçmiş olsun yasemın. annem dıyor hastalık dişlerden dolayı oluyor. ama gerçekten herkes aynı şekılde gecırdı .

gribin sonuna dogru akinti koulastigi için boyle olabiliyor canim
bence az kaldi yuzdunuz yuzdunuz kuyuguna geldiniz hastaligin
yutsa bisey olmaz midesine gidiyor :)
di$ide patlarsa iyice rahatlar insallah yavrucak

ortaya yazayim bilen cevaplsin bi zahmett
buyuk oglumun ogrtemeniyle konustum

matematikde en b uyuk sorunu 10 akadar olan sayilari e$lemek dedi
tam tr sini bilmiyorum

yani 8 i bulmak için 4+4 yada 6+2 demesini yapamiyormus
toplama isleminin tersinden hali gibi biseymikiii
neysee

evden destek olucam ama basit bi yolu varmi bunu, ters bisey gosteririsem iyice kafasi karisicak çocugun

bu arada ben 5.5 yasindaki oglumu tanimiyirmusum yeni ogrendim hafizasi çok ama çok kuvvettliii maa$alalh, ben zor ogreniyor saniyordum neden boyle bi dusunceye kapildiysam
utandim kenndimden çcougumu tanimadigim için, kuçuk diye hep ablayla çalsitik ama oda buyumu$ megersem ve benim haberim olmami$ oglumun neyi basarip basaramadigindan

neyse bundan sonra daha çok vakit ayircam kuzuma her turlu
kunut dularina geçtik,7 -8 yasindaki çocuklari kursda benimki çalistiriyormuss

MATTİKA matematikçi. ama o da okul başladı yoğun bakmaz buraya.
ben sorup sana söylerım.

seyfettin meshur oldu haberi yok

Bi coklu alinti yapayim dedim daha yazarken cevaplaya basmisim yanlislikla. Sinir oldum. Tabi canim hic dusunmuyolar bebekli ev. Bi de bebek uyumasina ragmen herkes bagira bagira konustu hepten sinir oldum. Ben olsam rahat konusamam yani bebek uyuyo diye

gribin sonuna dogru akinti koulastigi için boyle olabiliyor canim
bence az kaldi yuzdunuz yuzdunuz kuyuguna geldiniz hastaligin
yutsa bisey olmaz midesine gidiyor :)
di$ide patlarsa iyice rahatlar insallah yavrucak
evet zaten koyu kivamli sumuk.
ay oyle mi diyosun insallah insallaah.
ilac kullanmadan bitsin insallah allahimm..
esim de oyle dedi balgami cikarip yutmasi onemli degil mideye gider o dedi onemli olan cikartmasiymis.
bende diyodum nasil balgami cikarip tukurecek kucuk bebek. yuttukca bi daha olmaz mi diyodum hahaha salaklik iste :))

Ozel degil canim ise donuyorum artik ucretsiz izin bitiyo. Kayinvalidenin de sabah erken gelmesi imkansiz mecbur hafta ici bizde kalacak. Ben de tatli yemesini istemiyorum ama esimin anannesi diger toruna hep goturuyo bizimkine de getirebilir ben yokken. Kayinvalidem de verir mi bilmiyorum istemedigimi biliyo. Insallah tattirmaz. Anneler de belki yapar ayni seyleri ama insan annesine rahatlikla bunu yapma sunu yapma diyebiliyor. Kayinvalideye diyemem ben. Annem bakabilse kafam daha rahat olurdu.

Evet canim lohusayken de ozellikle her seyi batmaya baslamisti artik. Bizde kalmayacagi gunleri beklemistim. Bi acayip durum. Bazen ama yani olmadik seyleri soyledikleri oluyo sen akil edemezmissin gibi. Mesela bana baligin kilcigini ayiklamayi biliyo musun diye sormustu bi kere(pismis balik) bu ogrenilecek bisey mi sanki herkes bilir yani. Cok sinir olmustum:) ben de ancak esime soyletirim artik. Kendim beceremem soylemeyi.

Anladım Can'ım valla söyleyeceksin yani ben kv ye söylüyorum kendi annem vermez zaten ısrarcı kv şimdi çekiniyorlar zaten aramız çok iyi değil bana sormadan bişey yapmaya çekinir
Geçen gün hatta pilav vercek sordu ver dedim bende baktım diyo ki kendi ilk önce çiğnicek miş öle çıkarıp verecekmiş bi anda sinirlendim saçmalama senin ağzındaki mikropları çocuk mu alsın demişim konu çocuk olunca çıldırabiliyorum yani eşimde aynı babası çocuğu Nasıl tuttursa bi anda kızardı bırak çocuğu diye bağırıvverdi Ada'ma sıkmış biraz eşimden de çekiniyorlar aman onun çocuğunu ellemeyin kavga eder sizle diyorlar :) iyi yapıyoz böle

Super fikir valla biz de oyle yapalim:) bizimki hic bilmiyo interneti falan

Evet canim ailen olunca rahatca soylersin tabi. Allah yokluklarini gostermesin. Valla esimin cok uzaktan bir akrabasi. Bisey diyemedik. Neyse gecti gitti

Iyiymis oyle valla korkmalari. Bizim aramiz iyi oldugundan kirmamaya calisiyorum tabi fikrimi soyluyorum cogunlukla ama tam istedigim gibi olmuyo biseyler

Bugun doktora gittik fazla kilo almamis bu kez. Zaten artik beklentim yok fazla. Doktor da artik fazla kilolarindan kurtuluyo dedi:) Hastaligi icin bisey sormadim. Kulaklarina bogazina bakti zaten bisey demedi. Sadece gecmeyen burun tikanikligini sordum. Iki ilac verdi onlari kullaninca bi haftada gecmezse kbbye gotur. Geniz eti de olabilir dedi. Birincisi illadinle serum fizyolojik karistiriyoruz 1'er ml. Gunde 3 kere 3 gun kullanilacak. Bi de alerji damlasi verdi agizdan. Bakalim durum degisecek mi? Insallah gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…