Başta iki üç lokma iştahla alıyor sonra takla atsan yemiyor. Tek iştahla yediği tek şey ekmek. Sezercik gibi basıyor ağzına ekmeği :)) Bende alıyım hemen sakız seyfettinden :)) ya bu Seyfettin kendinden burda bu kadar bahsedileceğini bilir miydi kituna kuzunun istahi iyiydi o da mi istahsiz doneme girdi kiyamam. evet ne kadar zor anladin ne yazikki keske anlamak zorunda kalmasaydin. ac biliyosun ve yedirme diyolar :)) begüm o anlattigim hallerine nazaran daha iyi simdi sukur hatta hasta olmasa daha da guzel yer . en azindan sanki puskurtmesi azaldi.
sakiz cigniyorum bende evet haha yemek yedirirken patlatinca cok guluyo o ara yediriyorum dikkatini sakiza verince. hemde ben dislerimi sikmamis oluyorum :))
geçmiş olsun yasemın. annem dıyor hastalık dişlerden dolayı oluyor. ama gerçekten herkes aynı şekılde gecırdı .kizim sanirim bayagi hastaki bugun hic dogru duzgun gulmedi bile. sabah gulucukler sacardi ne yaptiysam keyfi yerine gelmedi.
herseyden nem kapip agliyor. bu sefer de burnu tikandi yani cok sumuk akmaya basladi oksuruk ve balgamla birlikte. normal miMaRaL_ sence?
burnunu surekli temizliyorum. oksurup balgam atiyor iki kez sahit oldum cikan balgama hemen elimle aldim afedersiniz. yutsa da bisey olur muki acaba?
atesi yok. keyifsiz huzursuz. diger disi bembeyaz gozukuyo damaginda ama patlamadi onun da cok sikintisini yasiyo galiba. cok aglayip huzursuz oldugu icin calpol verdim. simdi uyutuyorum. biraz uyusa da kendine gelse. nefes alamiyo yavrum rahat rahat ne sumukten ne oksurukten. bi gecseydi su hastalik..
gribin sonuna dogru akinti koulastigi için boyle olabiliyor canimkizim sanirim bayagi hastaki bugun hic dogru duzgun gulmedi bile. sabah gulucukler sacardi ne yaptiysam keyfi yerine gelmedi.
herseyden nem kapip agliyor. bu sefer de burnu tikandi yani cok sumuk akmaya basladi oksuruk ve balgamla birlikte. normal miMaRaL_ sence?
burnunu surekli temizliyorum. oksurup balgam atiyor iki kez sahit oldum cikan balgama hemen elimle aldim afedersiniz. yutsa da bisey olur muki acaba?
atesi yok. keyifsiz huzursuz. diger disi bembeyaz gozukuyo damaginda ama patlamadi onun da cok sikintisini yasiyo galiba. cok aglayip huzursuz oldugu icin calpol verdim. simdi uyutuyorum. biraz uyusa da kendine gelse. nefes alamiyo yavrum rahat rahat ne sumukten ne oksurukten. bi gecseydi su hastalik..
MATTİKA matematikçi. ama o da okul başladı yoğun bakmaz buraya.ortaya yazayim bilen cevaplsin bi zahmett
buyuk oglumun ogrtemeniyle konustum
matematikde en b uyuk sorunu 10 akadar olan sayilari e$lemek dedi
tam tr sini bilmiyorum
yani 8 i bulmak için 4+4 yada 6+2 demesini yapamiyormus
toplama isleminin tersinden hali gibi biseymikiii
neysee
evden destek olucam ama basit bi yolu varmi bunu, ters bisey gosteririsem iyice kafasi karisicak çocugun
bu arada ben 5.5 yasindaki oglumu tanimiyirmusum yeni ogrendim hafizasi çok ama çok kuvvettliii maa$alalh, ben zor ogreniyor saniyordum neden boyle bi dusunceye kapildiysam
utandim kenndimden çcougumu tanimadigim için, kuçuk diye hep ablayla çalsitik ama oda buyumu$ megersem ve benim haberim olmami$ oglumun neyi basarip basaramadigindan
neyse bundan sonra daha çok vakit ayircam kuzuma her turlu
kunut dularina geçtik,7 -8 yasindaki çocuklari kursda benimki çalistiriyormuss
seyfettin meshur oldu haberi yokBaşta iki üç lokma iştahla alıyor sonra takla atsan yemiyor. Tek iştahla yediği tek şey ekmek. Sezercik gibi basıyor ağzına ekmeği :)) Bende alıyım hemen sakız seyfettinden :)) ya bu Seyfettin kendinden burda bu kadar bahsedileceğini bilir miydi ki
sagol canim.geçmiş olsun yasemın. annem dıyor hastalık dişlerden dolayı oluyor. ama gerçekten herkes aynı şekılde gecırdı .
Bi coklu alinti yapayim dedim daha yazarken cevaplaya basmisim yanlislikla. Sinir oldum. Tabi canim hic dusunmuyolar bebekli ev. Bi de bebek uyumasina ragmen herkes bagira bagira konustu hepten sinir oldum. Ben olsam rahat konusamam yani bebek uyuyo diyecocuklu eve 8de gelinir mi? bi kere en basitinden bebegin cok erken uyuyacagini dusunmeleri lazim. neyse gecti gitti artik.
kv konusunda da duymayacaksin kendi buldigini okuyacaksin tek cozum bu.
benimki de cok iyidir ama gunde yirmi soru sorar cocukla ilgili. oyle yaptin mi neden boyle yaptin soyle yapsan vs..
tek derdimiz bu olsun inan.. kotulugunu istemezler sonucta bunu biliyoruz..
evet zaten koyu kivamli sumuk.gribin sonuna dogru akinti koulastigi için boyle olabiliyor canim
bence az kaldi yuzdunuz yuzdunuz kuyuguna geldiniz hastaligin
yutsa bisey olmaz midesine gidiyor :)
di$ide patlarsa iyice rahatlar insallah yavrucak
Ozel degil canim ise donuyorum artik ucretsiz izin bitiyo. Kayinvalidenin de sabah erken gelmesi imkansiz mecbur hafta ici bizde kalacak. Ben de tatli yemesini istemiyorum ama esimin anannesi diger toruna hep goturuyo bizimkine de getirebilir ben yokken. Kayinvalidem de verir mi bilmiyorum istemedigimi biliyo. Insallah tattirmaz. Anneler de belki yapar ayni seyleri ama insan annesine rahatlikla bunu yapma sunu yapma diyebiliyor. Kayinvalideye diyemem ben. Annem bakabilse kafam daha rahat olurdu.Niye beraber olacaksınız ki özel değilse ?
Bence ısrarcı oluyosan bu kadar verme niye verdin ki benim ki de başlarda öyleydi şunu ver şunu yesin falan filan baktım başa çıkamıyorum tartışmaya başladık sonra doktora görürdüm azrayı alerjisi var dedim zaten bende alerji hastası olduğumdan biliyorlar ve korkuyorlar mesela tatlı ben yemesini istemiyorum bunlarda yok sür ağzına falan diyorlar hemen başlıyom alerji tetiklesin hepinizi tatlı yaparım diye :) her verdiğine müdahale ettiğim için şimdi bana sormadan su veremiyor :) biri de bişey versin azraya vermeyin o hassas herşeyi yiyemez diyo :)
Evet canim lohusayken de ozellikle her seyi batmaya baslamisti artik. Bizde kalmayacagi gunleri beklemistim. Bi acayip durum. Bazen ama yani olmadik seyleri soyledikleri oluyo sen akil edemezmissin gibi. Mesela bana baligin kilcigini ayiklamayi biliyo musun diye sormustu bi kere(pismis balik) bu ogrenilecek bisey mi sanki herkes bilir yani. Cok sinir olmustum:) ben de ancak esime soyletirim artik. Kendim beceremem soylemeyi.Yok kardeşim bizim memlekette saygı suygu yok. Ayıp etmişler hakkaten. Bırak akşam üstünü çay içmeye bile o saatte gidilmez ki artık, geceler uzun.. Hiç yaşamamış hiç çocukları olmamış gibi davranıyorlar. Neyse ki geçmiş bitmiş canım yaa. Gelelim kv konusuna. Bende aynı senin gibiyim. Kadın iyi hoş da bi süre sonra en olağan tepkisi bile sinirlime gidiyor. Sanki bemdüşünemiyorum, bilmiyorum. Ama ben biraz sert soğuk biriyim, kadıncağız en sonunda bişey diyemiyor, derse de eşime diyorum söyle böyle böyle yapmasın demesin diye. Sende söyle karışmasın, evlat yetiştirirken o bu şu kırılacak diye düşünme asla, insan yetiştiriyoruz kazak mı örüyoruz yahu orasını şöyle yap burasını böyle kıvır!!
Ben de varim ama bana doktor geliyo dedi:)ahaa geliyo mu yoksa :)
sende hasta olursan bi @metismis ile ben mi kaldik yaniiim
Anladım Can'ım valla söyleyeceksin yani ben kv ye söylüyorum kendi annem vermez zaten ısrarcı kv şimdi çekiniyorlar zaten aramız çok iyi değil bana sormadan bişey yapmaya çekinirOzel degil canim ise donuyorum artik ucretsiz izin bitiyo. Kayinvalidenin de sabah erken gelmesi imkansiz mecbur hafta ici bizde kalacak. Ben de tatli yemesini istemiyorum ama esimin anannesi diger toruna hep goturuyo bizimkine de getirebilir ben yokken. Kayinvalidem de verir mi bilmiyorum istemedigimi biliyo. Insallah tattirmaz. Anneler de belki yapar ayni seyleri ama insan annesine rahatlikla bunu yapma sunu yapma diyebiliyor. Kayinvalideye diyemem ben. Annem bakabilse kafam daha rahat olurdu.
Kız nerden biliyormuş geldiğini :)Ben de varim ama bana doktor geliyo dedi:)
Super fikir valla biz de oyle yapalim:) bizimki hic bilmiyo interneti falanCanm geçmiş olsun hem misafir yönünden hem de hastalıktan ötürü :)
Biliyorsun benim kv de hafta içi hep bizimle, başlarda o da hep öyleydi anlatıyorum anlamıyor.. Yazın ona akıllı telefon hediye etmiştik, internete girmeyi Öğrettim işte açıyorum bazen okutuyorum.. Oda sıcaklığı bizim evde 23-24 derece yine de üşür diyip yelek giydiriyor falan, neyse şimdi okuyor internetten aaa çok sıcak evin içi diyor düşün, internette böyle böyle diyor diyor
Evet canim ailen olunca rahatca soylersin tabi. Allah yokluklarini gostermesin. Valla esimin cok uzaktan bir akrabasi. Bisey diyemedik. Neyse gecti gittihafta içi olsa işten çıkıp yemek yiyip gelecekler dersin de pazar günü vakitli gel vakitli git demi işte insan sinir olduğuyla kalıyor benim eşim olsa bir şekilde söylerdi içinde kalmazdı yani diğer meselede kayınvalidemle değilde (karsta yaşıyor ve türkçeyi tam olarak bilmiyor yani pek konuşamıyoruz ) eskişehire gidince kendi ailemle bu tarz şeyler yaşamıştım mesela yemek konusu bizde dert olmuştu :) ağzına herşey sokmaya çalışıyorlar tatlı bile neymiş görüp istiyormuş bende eline meyve vs veriyordum ama saklı saklı verme çabası felan tabi kendi ailem olunca rahatça bağırabiliyorum kayınvalideye bağıramam eşime söylerdim galiba
Iyiymis oyle valla korkmalari. Bizim aramiz iyi oldugundan kirmamaya calisiyorum tabi fikrimi soyluyorum cogunlukla ama tam istedigim gibi olmuyo biseylerAnladım Can'ım valla söyleyeceksin yani ben kv ye söylüyorum kendi annem vermez zaten ısrarcı kv şimdi çekiniyorlar zaten aramız çok iyi değil bana sormadan bişey yapmaya çekinir
Geçen gün hatta pilav vercek sordu ver dedim bende baktım diyo ki kendi ilk önce çiğnicek miş öle çıkarıp verecekmiş bi anda sinirlendim saçmalama senin ağzındaki mikropları çocuk mu alsın demişimkonu çocuk olunca çıldırabiliyorum yani eşimde aynı babası çocuğu Nasıl tuttursa bi anda kızardı bırak çocuğu diye bağırıvverdi Ada'ma sıkmış biraz eşimden de çekiniyorlar aman onun çocuğunu ellemeyin kavga eder sizle diyorlar :) iyi yapıyoz böle
Ultrasondan bakti. Rahim kalinlasmaya baslamis 1-1.5 aya olursun dediKız nerden biliyormuş geldiğini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?