Canım kırmak amaç değil zaten ama bilsin benim çocuğum ben eğitirim bilsinIyiymis oyle valla korkmalari. Bizim aramiz iyi oldugundan kirmamaya calisiyorum tabi fikrimi soyluyorum cogunlukla ama tam istedigim gibi olmuyo biseyler
Bende mi gitsem acabaUltrasondan bakti. Rahim kalinlasmaya baslamis 1-1.5 aya olursun dedi
Tabi o kadar emek vermisim ben cocuguma benim istedigim sekilde egittim bu saatten sonra degissin istemem. Elimden geleni yapicam artik.Canım kırmak amaç değil zaten ama bilsin benim çocuğum ben eğitirim bilsin
Git bence ben kistlerim icin gitmistim o arada onu da ogrendim:)Bende mi gitsem acaba
Benim doktorun kapısının önüde ekmek kuyruğu gibi anamGit bence ben kistlerim icin gitmistim o arada onu da ogrendim:)
adetden bahsediyorsunuz galiba ben de olmadim dahasagol canim.
zaten su disler bizi mahvetti.
tesekkurler canimMATTİKA matematikçi. ama o da okul başladı yoğun bakmaz buraya.
ben sorup sana söylerım.
Iceri de bi bakiver ne var ne yok dersin:)Benim doktorun kapısının önüde ekmek kuyruğu gibi anamzannedersin ki bütün İzmir'i o doğurtuyo gitsem 2 saat net beklerim o sırada çocuk kudurabilir :) valla sınav haftam geçsin zaten spral taktırmaya gitçem bakar herhalde takılsın da kafa rahat olsun
Açtığı çukuru kurcalasın biIceri de bi bakiver ne var ne yok dersin:)
Aman olsun senin spral var bizde o da yokadetden bahsediyorsunuz galiba ben de olmadim daha
Ha haa komik olmuş hakkaten, bende kv olunca öyle mi olucam acaba :))Evet canim lohusayken de ozellikle her seyi batmaya baslamisti artik. Bizde kalmayacagi gunleri beklemistim. Bi acayip durum. Bazen ama yani olmadik seyleri soyledikleri oluyo sen akil edemezmissin gibi. Mesela bana baligin kilcigini ayiklamayi biliyo musun diye sormustu bi kere(pismis balik) bu ogrenilecek bisey mi sanki herkes bilir yani. Cok sinir olmustum:) ben de ancak esime soyletirim artik. Kendim beceremem soylemeyi.
Aynı bizim aile :)) eşimde pek anne baba dinlemez bende dinlemem. İkimizde atarlıyız, bize sormadan adım atmıyorlar :))Anladım Can'ım valla söyleyeceksin yani ben kv ye söylüyorum kendi annem vermez zaten ısrarcı kv şimdi çekiniyorlar zaten aramız çok iyi değil bana sormadan bişey yapmaya çekinir
Geçen gün hatta pilav vercek sordu ver dedim bende baktım diyo ki kendi ilk önce çiğnicek miş öle çıkarıp verecekmiş bi anda sinirlendim saçmalama senin ağzındaki mikropları çocuk mu alsın demişimkonu çocuk olunca çıldırabiliyorum yani eşimde aynı babası çocuğu Nasıl tuttursa bi anda kızardı bırak çocuğu diye bağırıvverdi Ada'ma sıkmış biraz eşimden de çekiniyorlar aman onun çocuğunu ellemeyin kavga eder sizle diyorlar :) iyi yapıyoz böle
:)Aman olsun senin spral var bizde o da yok
Çiğneyip mi verecekmiş. Amanınn o ne laa kuş yavrusu sanki. Pilav yer zaten neden çiğniyor.Anladım Can'ım valla söyleyeceksin yani ben kv ye söylüyorum kendi annem vermez zaten ısrarcı kv şimdi çekiniyorlar zaten aramız çok iyi değil bana sormadan bişey yapmaya çekinir
Geçen gün hatta pilav vercek sordu ver dedim bende baktım diyo ki kendi ilk önce çiğnicek miş öle çıkarıp verecekmiş bi anda sinirlendim saçmalama senin ağzındaki mikropları çocuk mu alsın demişimkonu çocuk olunca çıldırabiliyorum yani eşimde aynı babası çocuğu Nasıl tuttursa bi anda kızardı bırak çocuğu diye bağırıvverdi Ada'ma sıkmış biraz eşimden de çekiniyorlar aman onun çocuğunu ellemeyin kavga eder sizle diyorlar :) iyi yapıyoz böle
Aman haa benim kiza falan denk gelir:)Ha haa komik olmuş hakkaten, bende kv olunca öyle mi olucam acaba :))
herkesi kendin gibi sanma cok dusuncesiz insanlar.Bi coklu alinti yapayim dedim daha yazarken cevaplaya basmisim yanlislikla. Sinir oldum. Tabi canim hic dusunmuyolar bebekli ev. Bi de bebek uyumasina ragmen herkes bagira bagira konustu hepten sinir oldum. Ben olsam rahat konusamam yani bebek uyuyo diye
canim neden diyemiyorsun?Ozel degil canim ise donuyorum artik ucretsiz izin bitiyo. Kayinvalidenin de sabah erken gelmesi imkansiz mecbur hafta ici bizde kalacak. Ben de tatli yemesini istemiyorum ama esimin anannesi diger toruna hep goturuyo bizimkine de getirebilir ben yokken. Kayinvalidem de verir mi bilmiyorum istemedigimi biliyo. Insallah tattirmaz. Anneler de belki yapar ayni seyleri ama insan annesine rahatlikla bunu yapma sunu yapma diyebiliyor. Kayinvalideye diyemem ben. Annem bakabilse kafam daha rahat olurdu.
Evet masum çizgi filmim içinde kaybolurdum onu izlerken bende don atlet kuzuların peşinde dağlarda gezerdim sanki byyukannesine ekmek biriktiriyordu bide inşallah gidebilirimAyyy heidi bayılırıııı. Hele o peynirleri yok mu bide o samandan yatağı, bide Kocaman üç çam ağacı harika bi çizgi film
Gerizekalı zannediyor çocuğu ben katı gıda veriyom blw yapmışım delirtecek beniÇiğneyip mi verecekmiş. Amanınn o ne laa kuş yavrusu sanki. Pilav yer zaten neden çiğniyor.
Aynı bizim aile :)) eşimde pek anne baba dinlemez bende dinlemem. İkimizde atarlıyız, bize sormadan adım atmıyorlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?