2015 Şubat Anneleri

Iyiymis oyle valla korkmalari. Bizim aramiz iyi oldugundan kirmamaya calisiyorum tabi fikrimi soyluyorum cogunlukla ama tam istedigim gibi olmuyo biseyler
Canım kırmak amaç değil zaten ama bilsin benim çocuğum ben eğitirim bilsin

Git bence ben kistlerim icin gitmistim o arada onu da ogrendim:)
Benim doktorun kapısının önüde ekmek kuyruğu gibi anam zannedersin ki bütün İzmir'i o doğurtuyo gitsem 2 saat net beklerim o sırada çocuk kudurabilir :) valla sınav haftam geçsin zaten spral taktırmaya gitçem bakar herhalde takılsın da kafa rahat olsun

Iceri de bi bakiver ne var ne yok dersin:)

Ha haa komik olmuş hakkaten, bende kv olunca öyle mi olucam acaba :))

Aynı bizim aile :)) eşimde pek anne baba dinlemez bende dinlemem. İkimizde atarlıyız, bize sormadan adım atmıyorlar :))

Çiğneyip mi verecekmiş. Amanınn o ne laa kuş yavrusu sanki. Pilav yer zaten neden çiğniyor.

herkesi kendin gibi sanma cok dusuncesiz insanlar.
tamam cok abartmaya bende karsiyim. bebegi oldu diye evde nefes almayi yasaklayacak potansiyelde kadinlar gordum :))
ama az sessiz konusulabilir ne emeklerle uyutuyoz biz onlari :)

canim neden diyemiyorsun?
bende severim kv mi o da sever ve iyi bi insandir. tabiiki bazen sinir ediyo beni. ama iyi niyetlidir onemli olan o.

ben soyluyorum. soyleme tarzi da cok onemli.
anneciiiimmm tatli seyler vermek istemiyorum daha cok kucuk vermeyelim olur mu?
diyorum
o da biz zamaninda cok verdik kizim o kadardan nolucak
diyo mesela
ama eskiyle simdi bir mi her seyde bi katki maddesi vs var simdinin sekeri bile seker degil (o ne demekse )
diyorum
tamam kizim diyo o da :))
huyuna gidin tatli tatli soyleyin bisey olmaz iyi niyetliyse aksini yapmaz zaten :)

Ayyy heidi bayılırıııı. Hele o peynirleri yok mu bide o samandan yatağı, bide Kocaman üç çam ağacı harika bi çizgi film
Evet masum çizgi filmim içinde kaybolurdum onu izlerken bende don atlet kuzuların peşinde dağlarda gezerdim sanki byyukannesine ekmek biriktiriyordu bide inşallah gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…