Aslinda soyluyorum bazi seyleri ama bunda nutkum tutuldu artik uykusuzluktan mi bilmem pes ettim. Uykusuzluk dedigim hergunku uykusuzluk degil:) Nerdeyse hic uyumamak. Dusundum de soruyo bazi seyleri. Ama bazi seyleri de sormadan yapabiliyo. Aman kayinvalideler de hic yaranamaz bize yazikcanim neden diyemiyorsun?
bende severim kv mi o da sever ve iyi bi insandir. tabiiki bazen sinir ediyo beni. ama iyi niyetlidir onemli olan o.
ben soyluyorum. soyleme tarzi da cok onemli.
anneciiiimmm tatli seyler vermek istemiyorum daha cok kucuk vermeyelim olur mu?
diyorum
o da biz zamaninda cok verdik kizim o kadardan nolucak
diyo mesela
ama eskiyle simdi bir mi her seyde bi katki maddesi vs var simdinin sekeri bile seker degil (o ne demekse)
diyorum
tamam kizim diyo o da :))
huyuna gidin tatli tatli soyleyin bisey olmaz iyi niyetliyse aksini yapmaz zaten :)
Bende sınavlarım bitsin taktırcam:)
valla ben unuttum adet olmayi :)
boyle çok iyi 1 sene daha olmasam aklima gelmez :)))))))
Dünür oluruz o Zaman ekşiriz bunların başına ohhh değme keyfimize kızAman haa benim kiza falan denk gelir:)
Gidersen heidi peynirini yerken beni getir aklına :))Evet masum çizgi filmim içinde kaybolurdum onu izlerken bende don atlet kuzuların peşinde dağlarda gezerdim sanki byyukannesine ekmek biriktiriyordu bide inşallah gidebilirim
Valla gecer uzaktan guleriz sonra hallerine:)Dünür oluruz o Zaman ekşiriz bunların başına ohhh değme keyfimize kız
Ah ah kesinlikle ben de o gezip tozarlarsa şu an çok fena gıcık oluyorum.. Yok işte yılbaşında Uludağ'a gidicez, işte 15 tatilde şuraya, hafta sonuna buraya bla bla.. Bizim de her günümüz aynı geçsin, dışarda gezerken acaba ağlar da krize girer mi diye düşünelim ve bir tuvalate bile zor gidelimhaklisin canim. bunlarin hepsini biliyorum.
ne guzel degil mi hepimiz sirayla delirdigimiz anlarda birbirimizi teselli ediyoruz :)
biliyorum hepsi normal hepsi gececek. buyuyunce daha guzel olacak ve zor gunler unutulacak. giden bu gencligimiz olacak ama evlat icin deger napalim.
bakiyorum simdi yirmili yaslarin basindakiler ya da yeni evliler gezip egleniyorlar kiskaniyorum ah diyorum o gunlere geri donsem :)
ama hayattaki en buyuk mutlulugu da biz yasiyoruz diyorum. boyle garip bi sey hem bazen niye yaptim diyecegim kadar zor hemde bazen neden daha once yapmamisim dedigim kadar guzel..
canim derdimiz basimizdan asmis zaten bosver kv falan. kirilcak mi vs takma kafana soyle icinden geceni.Aslinda soyluyorum bazi seyleri ama bunda nutkum tutuldu artik uykusuzluktan mi bilmem pes ettim. Uykusuzluk dedigim hergunku uykusuzluk degil:) Nerdeyse hic uyumamak. Dusundum de soruyo bazi seyleri. Ama bazi seyleri de sormadan yapabiliyo. Aman kayinvalideler de hic yaranamaz bize yazik
bende kendimi hep benim cocugum buyudugunde onlar cocuk yaoacak ben rahat edicem ve onlar da elbet bu donemlerden gececek diye avutuyorum. o zaman da ben gezme planlarimla catlaticam onlariAh ah kesinlikle ben de o gezip tozarlarsa şu an çok fena gıcık oluyorum.. Yok işte yılbaşında Uludağ'a gidicez, işte 15 tatilde şuraya, hafta sonuna buraya bla bla.. Bizim de her günümüz aynı geçsin, dışarda gezerken acaba ağlar da krize girer mi diye düşünelim ve bir tuvalate bile zor gidelimama işte seçimi biz yaptık, gerçi benimki sürpriz yumurtaydı ama olsun elinde sonunda olacaktı :))))
sana ihtiyaci vardir belki canim sadece. emmek istiyorsa emzir bakalim elbet saknlesir koynundaOğlan kudurdu arkadaş yaa bu saatte kadar 4kere kalktı belki hemde kucağında asla sakinlesmiyor çok kötü agliyor meme ile sakinlesiyorr ne oluyor anlamıyorum
Amin canım Sağol.... bırakma sakın süper bir blog doğal içten samimiÇok teşekkür ediyorum canım. Tuna'dan önce baya bişey yapıyordum ama şimdi hiç giremiyorum. Markizler bana da annemden kaldı daha doğrusu kalmadı ben aldım kaçırdım evden :)), Allah rahmet eylesin anneciğine..
Zaten her kalktığında emzirdim öyle sakinkesiyor uyuyor umarım gecicidirsana ihtiyaci vardir belki canim sadece. emmek istiyorsa emzir bakalim elbet saknlesir koynunda
yok canim nerdeee :))yeb4 sen dedin ya eşim boyama kitabı almış bana hemen kafamda ışıklar yandı ben çok severdim boyama kitabını boyamayi yegenlerimin kitaplarını boyardim hep sen öyle diyince kiyapcjya gittim allahım neler neler boyalar falan içinde kayboldum hemen aldık bi tane basitinden şimdi boya da kararsız kaldım onu da alayım hemen baslicam çok heyecanlıyım tam istediğim gibi bir hobby işyerinde kendim çizgi film karakteri çizer boyardim bence sende arada vakit bulursan yap hiç yaptığın varmı resmini görmek isterim
Kız aldık ta kitapları üç beş sayfa boyadık öle duruyoyeb4 sen dedin ya eşim boyama kitabı almış bana hemen kafamda ışıklar yandı ben çok severdim boyama kitabını boyamayi yegenlerimin kitaplarını boyardim hep sen öyle diyince kiyapcjya gittim allahım neler neler boyalar falan içinde kayboldum hemen aldık bi tane basitinden şimdi boya da kararsız kaldım onu da alayım hemen baslicam çok heyecanlıyım tam istediğim gibi bir hobby işyerinde kendim çizgi film karakteri çizer boyardim bence sende arada vakit bulursan yap hiç yaptığın varmı resmini görmek isterim
buzluktaki kiymalar da bitince battik desene3 Can'ım haftada 3 kez tek seferde 3 köfte yiyiyor demir 1 tl den biraz büyük boyutları dayeb4 afiyet olsun kuzucuğa azrada öle seviyor yumuşacıkta oluyo içimde rahat ediyo kaçırmıyor Boğaz'ına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?