2015 Şubat Anneleri

Aslinda soyluyorum bazi seyleri ama bunda nutkum tutuldu artik uykusuzluktan mi bilmem pes ettim. Uykusuzluk dedigim hergunku uykusuzluk degil:) Nerdeyse hic uyumamak. Dusundum de soruyo bazi seyleri. Ama bazi seyleri de sormadan yapabiliyo. Aman kayinvalideler de hic yaranamaz bize yazik

Ah ah kesinlikle ben de o gezip tozarlarsa şu an çok fena gıcık oluyorum.. Yok işte yılbaşında Uludağ'a gidicez, işte 15 tatilde şuraya, hafta sonuna buraya bla bla.. Bizim de her günümüz aynı geçsin, dışarda gezerken acaba ağlar da krize girer mi diye düşünelim ve bir tuvalate bile zor gidelim ama işte seçimi biz yaptık, gerçi benimki sürpriz yumurtaydı ama olsun elinde sonunda olacaktı :))))

canim derdimiz basimizdan asmis zaten bosver kv falan. kirilcak mi vs takma kafana soyle icinden geceni.
bu aksam geldi benimki mesela iki saatte on tane sey soylemistir beni sinir edecek. yok aglatma cocugu yok bilmem ne. sempatik soyluyo bi de sakayla karisik. eskiden olsa takardim hic takmiyorum valla. uykusuzluk istahsizlik yetiyo bana takacak sey konusunda.

ha bazen sinir oluyorum yine mesela cayin yaninda biskrem yiyorduk. kizin eline verdi. bende sakinmiyorum istetince tattiriyorum. ama o direkt verdi ve ustu basi her yer mahvoldu. altina bi sey serse tamam da. neyseki haliya pike sermistim. corabina kadar mahvoldu bi de soy giydir ugrastim zaten cok zor biliyosun. ama yine bosver dedim amann. ay ne cok konustum yine

bende kendimi hep benim cocugum buyudugunde onlar cocuk yaoacak ben rahat edicem ve onlar da elbet bu donemlerden gececek diye avutuyorum. o zaman da ben gezme planlarimla catlaticam onlari

ama annesi ne kadan da tatli bi sipriz yimirta di mi :))

kizlar bugun kofte yaptim kiza ve fyz35 nin dedigi gibi buharda pisirdim cok guzel yedi hem kendi yedi hem benim elimden isirdi sirayla :))

kucuk kucuk toplar seklinde yapmistim 5 tane yemistir. yumusacik oldu. ilk kez kiymayi puskurtmeden yedi artik eti bu sekilde yediririm.
haftada kac kez vermem gerek?

Oğlan kudurdu arkadaş yaa bu saatte kadar 4kere kalktı belki hemde kucağında asla sakinlesmiyor çok kötü agliyor meme ile sakinlesiyorr ne oluyor anlamıyorum

Oğlan kudurdu arkadaş yaa bu saatte kadar 4kere kalktı belki hemde kucağında asla sakinlesmiyor çok kötü agliyor meme ile sakinlesiyorr ne oluyor anlamıyorum
sana ihtiyaci vardir belki canim sadece. emmek istiyorsa emzir bakalim elbet saknlesir koynunda

mery60 biraz blogunu inceledim de sen ne becerikli ne yaratici kadinsin cidden su an daha iyi anladim :)
cok da alcakgonullusun bu kadar yetenegin var da bilmiyoruz :))

bi de sabirsizim diyosun. ben senin yaptigin o battaniyeyi yapmaya kalksam ikinci parcasinda bikar atarim kenara

elimdeki bi seyi dekore edip yararli hale getirmek hele hayatta beceremem hic sanat gozum yok benim :/ bayildim yaptiklarina. guzel sanatlar falan okumaliymissin sen ya da yemekle ilgili biseyler :)) pastaci olabilirmissin mesela.

ay bayiliyorum boyle elindeki atilacak yuzune bakilmayacak parcalari sanat eserine ceviren kadinlara :) derya baykal gibisin :)) o biraz abartiyo tabii o ayri

3 Can'ım haftada 3 kez tek seferde 3 köfte yiyiyor demir 1 tl den biraz büyük boyutları da yeb4 afiyet olsun kuzucuğa azrada öle seviyor yumuşacıkta oluyo içimde rahat ediyo kaçırmıyor Boğaz'ına

Amin canım Sağol.... bırakma sakın süper bir blog doğal içten samimi

yeb4 sen dedin ya eşim boyama kitabı almış bana hemen kafamda ışıklar yandı ben çok severdim boyama kitabını boyamayi yegenlerimin kitaplarını boyardim hep sen öyle diyince kiyapcjya gittim allahım neler neler boyalar falan içinde kayboldum hemen aldık bi tane basitinden şimdi boya da kararsız kaldım onu da alayım hemen baslicam çok heyecanlıyım tam istediğim gibi bir hobby işyerinde kendim çizgi film karakteri çizer boyardim bence sende arada vakit bulursan yap hiç yaptığın varmı resmini görmek isterim

yok canim nerdeee :))
bu boyama kitabi motiflerden olusuyo genelde cok karmasik. bende bi sayfayi bitiremeden sikilip digerine gectim ama kac gundur de elime alamiyorum kizla ugrasmaktan.
ben eskiden cok resim yapardim. ama oyle cok iyi seyler degil saklamadim bile. lisede yapmisimdir yani en son oyle soyliyim. biseyi boyamak bana gore degil kendim cizip boyamam lazim. resim kurslarina falan gidecektim de kaldi oyle kiz gelince hayatima.

ne guzel ama senin aklina getirmisim sebep olmusum. simdi boyar boyar stres atarsin :))

Kız aldık ta kitapları üç beş sayfa boyadık öle duruyo fırsat yaratamıyorum bi türlü :)

buzluktaki kiymalar da bitince battik desene

Giderken çocuğu öpüp uyandıran kocadan nefret ediyorum ya Ada'm kaç kere sölicem acaba yapma diye !!!!
Şimdi öğlene kadar uyumaz !!
Köpekler tepsin seni mal gibi dolaştırmak beni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…