Valla kız ben küçük küçük koydum 250 gr almıştım zaten 1.5 hafta falan gittibuzluktaki kiymalar da bitince battik desene
bende kurban zamani oyle yapmistim canim. bi buyuk kofte buyuklugunde 1 dolap posetine uc tane koymustum aralarina dugum atarak.Valla kız ben küçük küçük koydum 250 gr almıştım zaten 1.5 hafta falan gitti
Ya Nasıl kalkmıyor sizin bu bebeler anlamıyorum ben nerde yanlış yapıyorum da hala gece kalkıyor ? 11 de yatırdım 12 /3 /5 /8 bu saatlerde kalktı diyorum ki az kalktı ? Benimki neden uyanıyor acabagunaydin kizlar. bol istahli bol uykulu bol gulucuklu bi gun olsun..
dun aksam benim kizi uyutmak yine biraz zor oldu ama allahima sukurler olsun bu gece hic uyanmadi. masallah subanallah tututututu :))
sabah sekize kadar deliksiz uyudum en azindan.
simdi emdi yine uyumak istiyo sanirim. bu saatten sonra en fazla yarim saat bi saat uyur ama napalim. gece kalkmak kadar beteri yok buna da sukur..
ayyy ben bile sinir oldum su an kocana :))Giderken çocuğu öpüp uyandıran kocadan nefret ediyorum ya Ada'm kaç kere sölicem acaba yapma diye !!!!
Şimdi öğlene kadar uyumaz !!
Köpekler tepsin seni mal gibi dolaştırmak beni ya
Ahah kız iyi o zaman bende öle yapıyom yoksa buzdolabı poşetleri büyük kurbandan bu zamana bizde nerdeee kalsın bizim koca etçil korkuyom bazen benide et gibi sıyırmaya kalkar mı diyebende kurban zamani oyle yapmistim canim. bi buyuk kofte buyuklugunde 1 dolap posetine uc tane koymustum aralarina dugum atarak.
50 tane olmustu bakalim kac ay gider.
o yesin de yeterki kasap satin alirim ben onaet yemiyo diye uzuluyodum cunku cok
canim bu istisna ya son aylarda hele.Ya Nasıl kalkmıyor sizin bu bebeler anlamıyorum ben nerde yanlış yapıyorum da hala gece kalkıyor ? 11 de yatırdım 12 /3 /5 /8 bu saatlerde kalktı diyorum ki az kalktı ? Benimki neden uyanıyor acaba
Ya uyanmış çocuk zaten gürültüsünden bizim kızı hiç elleme yarım saat öle durur beşiğinde sdece beni görürse al diye bağırınır yetmiyo gibi uyanmış diyip beşikten aldı mı verdi kucağıma ama sabah sabah sülalesinin kulaklarını çınlattımayyy ben bile sinir oldum su an kocana :))
bi uyucaktin ne guzel kim bilir kaca kadar
benimki eskiden cok opmek isterdi giderken simdi korkusundan parmak ucunda hazirlaniyo
zaten iki gram canin varAhah kız iyi o zaman bende öle yapıyom yoksa buzdolabı poşetleri büyük kurbandan bu zamana bizde nerdeee kalsın bizim koca etçil korkuyom bazen benide et gibi sıyırmaya kalkar mı diye
Sende et kalmamistir kiz o kadar zayiflamaya:)Ahah kız iyi o zaman bende öle yapıyom yoksa buzdolabı poşetleri büyük kurbandan bu zamana bizde nerdeee kalsın bizim koca etçil korkuyom bazen benide et gibi sıyırmaya kalkar mı diye
gel de sinir olma resmen bilerek yapmis sankiYa uyanmış çocuk zaten gürültüsünden bizim kızı hiç elleme yarım saat öle durur beşiğinde sdece beni görürse al diye bağırınır yetmiyo gibi uyanmış diyip beşikten aldı mı verdi kucağıma ama sabah sabah sülalesinin kulaklarını çınlattım
Hatta kesmedi arkasından msj attım :)
Bide Cevap yazar yüzsüzkolay gelsin aşkım seviyorum seni yazmış çok seviyeli bir ilişkimiz var
Bizimki de tavuğu sever ama ben pek sevmiyorum yani olmasa aramam hiç ben otçul o sofrada illa yeşil bişey olacak psikolojik herhalde yemesem doymuyorum istediği kadar et olsun tavuk olsunzaten iki gram canin var
ben de her gun et yapsam her gun yer. yapmicaksin iste o konuda taviz vermiceksin. benim koca cok yemek secermis bekarken. hala yemedigi seyler var ama en azindan ben daha kirdim o huyunu.
bi de tavugu cok severiz cok tarifim var tavukla ondan dolayi ete de cok dadanmiyo.
Ondan diyorum ya sıyıracak diyeSende et kalmamistir kiz o kadar zayiflamaya:)
Yok Can'ım bizim evde ısıtma sistemi yok uyuz ev sahibi döşetmiyor klima var mecburen biz bile salonda yatıyoruz kendi evimizde artık ayırırım yoksa çok soğuk onun odasıgel de sinir olma resmen bilerek yapmis sanki
sabah kalkinca kizin kapisini kapatiyo ses gitmesin diye bizimki. Azra ayri odada mi uyiyo?
Günaydın.bunu yapman için ya peşpeşe yapman gerek çocukları ya da tek çocuk.8 sene oldu hala rahat gezme hayali kuruyorum.birkaç sene daha zor gibi.bende kendimi hep benim cocugum buyudugunde onlar cocuk yaoacak ben rahat edicem ve onlar da elbet bu donemlerden gececek diye avutuyorum. o zaman da ben gezme planlarimla catlaticam onlari
ama annesi ne kadan da tatli bi sipriz yimirta di mi :))
bende bayilirim yesillige. hele izmirde be guzel olur otlar cesit cesit. ben yazlikta (altinoluk) yedigim domatesi hayatimda hic bi yerde yemedim. sebze egede cok guzel oluyo cidden.Bizimki de tavuğu sever ama ben pek sevmiyorum yani olmasa aramam hiç ben otçul o sofrada illa yeşil bişey olacak psikolojik herhalde yemesem doymuyorum istediği kadar et olsun tavuk olsun
Zaten her gün kırmızı et nerde bulayım Can'ım kurbandan sonra işte bi et aşkı geliyor Ada'ma ki zaten çok dağıtıyorum ben biraz kurbandan Eti'n çok durmasını sevmiyorum senin gibi en çok kıyma kullanırım bu sene de 4 kilo kıyma vardı işte oda bitti
Zaten hergün ne yemek yapcam derdi sıktı beni iyice ya sevmiyorum düşünmeyi allahtan yemek seçmez yer ama işte çocuktan dolayı çok uğraştıracak şeyler yapamıyorum ben odda yokken eşkiyalık peşinde çünkü uyuduğu süre de yetmiyor bazen
moralim bozuldu sabah sabahGünaydın.bunu yapman için ya peşpeşe yapman gerek çocukları ya da tek çocuk.8 sene oldu hala rahat gezme hayali kuruyorum.birkaç sene daha zor gibi.
Bende öyle hevesliuim ama bakalım zamanım olacak mi dün cam sildim toz aldım pacalarima yapıştı esofmani indiriyor allahım kan ter içinde kaldım çabuk çabuk yapi cam diyeKız aldık ta kitapları üç beş sayfa boyadık öle duruyofırsat yaratamıyorum bi türlü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?