2015 Şubat Anneleri

Bulursan yapacak bişeyler bana da haber ver :)

Aynen çok iyi oldu bu fikir lisede bende başarılıydım bu konuda bide is eğitimi diye bir ders vardı el işinden bisiler ebru çalışmaları su bu çok zevkliydi mery60 yolundan ilerlemek istiyorum daha sonra :))

Bızde oynuyorduk pıpıyle.oynasın keşfetsınde mokun içine atoyordu elını açar açmaz altını:)))) gectı ama bu aralar yapmıyor.kalkıp oturmak ıstoyor sadece
Ayy geçiyor demek hadi inş. Zaten elini kirletiyor diye kızıyorum. Hoopp bokun içinde :))

yeb4 azrayı zorla uyuttum bende yatıyorum yoksa dayanamıcam inşallah ayağımdan indirince uyanmaz birileri gelirse de basar zile zaten ( sabahın köründe eşimi aramışlar da ) umrumda değil dağınık olsun ev uykum var diye bağırasım var suratlarına

Ay canım utandım valla. Çok teşekkür ederim. Buraya ilk geldiğimde yapacak hiç bişey yoktu sıkıntıdan çıktı hepsi. Şimdi de sorumlu gibi hissediyorum artık krndimi bloğa karşı. Biraz mecburi de olsa bişeyler yapmaya çalışıyorum hala :) o battaniye de ilk va sondu zaten

Bugün kendime aynada şöyle bir baktım. Cildim kurumuş gözlerimin altı çökmüş saçarım cansız dip boyası gelmiş, tırnaklaım ellerim bakımsız çatlamış, yüzüm solgun sırtım ağrıyor. Yaşlandım ben. . Nerde o üniversitedeki ışıl ışıl canlı kız nerde şimdiki ben.. çok fena acil bi bakım lazım bana. Kendime baktıkça mutsuz oluyorum. Aynaya bakıncaya kadar gayet iyiydi moralim halbuki

merhaba hayırlı sabahlar.
gecmısı okudum ıslerden, yetememekten bahsetmıssınız. hangımız bu psııkolojıllerı yasamadık yasamıyoruz?
ben harıka bır hamılelık gecırdım. dogum yapınca herseyın dahada guzel olacagıınıı dusunuyordum. evet evladımız oldu elhamdulıllah. asla lohusalık depresyonu yasayacagımı dusunmezdım. yasadım.
bazen of kelımesı cıkıyor agzımdan ıstemeden sonra dıyorum ne yanı pısman mısın anne olduguna deyıp ona uzuluyorum.
Allah bıze guc kuvvet evlatllarımıza saglık versın. annelık zor degıl cok zor:)

Avm seyfettinde kuaförde var mı

Bi temiz uyumuşum ki pat diye bi sesle uyandım bizim cadı buhar makinası indirmiş aşağıya üstü başı ıslanmış gülüyor bide her yere tırmanıyor ne olacak böle eşkıya oldu iyice

Bi temiz uyumuşum ki pat diye bi sesle uyandım bizim cadı buhar makinası indirmiş aşağıya üstü başı ıslanmış gülüyor bide her yere tırmanıyor ne olacak böle eşkıya oldu iyice
cok zor ya bır sanıye bırakamıyorum.

kizlar acil durum begüm yataktan dustu. napicam ben neye dikkat etmem lazin off cok korktum diafondan kut diye ses geldi sonra aglama sesi nasi kostum odaya bilmiyoru m.

benim yatagimdaydi ama etrafini o kadar cok yastikla yuksek yapmistimki nasil asmia bilmiyorum hep de diyodum ya duserse niye bunu dusunup hala orda biraktimki off.

uc dk falan agladi cok fena sonra meme verdim sustu. simdi keyfi geldi yerine guluyo oynuyo.

napmam lazim simdi benim? doktora gitmeme gerek yok di mi neye dikkat edicem?
off bi de kilim vardi odamda hali bana yasak diye parkeye dusmus ustelik kafasi parkedeydi vucudu kilimde. odaya girditimde onu yatakta goremeyince şok oldum midem bulaniyo su an resmen..

ıkı saat gozlemleyın uyutmayıın. keyfı yerındeyse sorun yoktur ınsallah.
kusarsa ve uykuya meyıllı halı olursa o zaman goturmek faydalı olabılır.
artık cok hareketlı bu mınıkler.

Can'ım kusma veya gözde dönme yoksa panik yok sadece 2 saat uyutma sonrada 2 saat aralıklarla uyandır eğer çok ağlayıp susmazsa kısmaya başlarsa gözlerde dönme veya garip hareketler varsa o Zaman sorun vardır demek
Geçen konuşmuştuk dedim sana artık beşiğine koy hareketliler uyanıp ağlamıyorlar etrafa bakınıp bişeyler almaya çalışıyorlar begüme keşif yaparken düşmüş işte
Sakin ol sadece gözlemle

Of en korktuğum şey çık geçmiş olsun Canm.. Arkadaşlar ne güzel anlatmış, benim de aklımda bulunsun bu bilgiler inşallah bişi yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…