Bulursan yapacak bişeyler bana da haber ver :)bende bayilirim yesillige. hele izmirde be guzel olur otlar cesit cesit. ben yazlikta (altinoluk) yedigim domatesi hayatimda hic bi yerde yemedim. sebze egede cok guzel oluyo cidden.
evet hergun ne yemek yapicam dersi hepimizde var. bi de diyette benimki her seyi de yiyemiyo iyice tikandim. allahtan makarna pilavi biraktin artik bi corba bi yemwk bi de salata tamamdir. ama cok zor ne yapicam diye dusunmek bak bugun de aklimda bisey yok dusun dur simdi.
Aynen çok iyi oldu bu fikir lisede bende başarılıydım bu konuda bide is eğitimi diye bir ders vardı el işinden bisiler ebru çalışmaları su bu çok zevkliydiyok canim nerdeee :))
bu boyama kitabi motiflerden olusuyo genelde cok karmasik. bende bi sayfayi bitiremeden sikilip digerine gectim ama kac gundur de elime alamiyorum kizla ugrasmaktan.
ben eskiden cok resim yapardim. ama oyle cok iyi seyler degil saklamadim bile. lisede yapmisimdir yani en son oyle soyliyim. biseyi boyamak bana gore degil kendim cizip boyamam lazim. resim kurslarina falan gidecektim de kaldi oyle kiz gelince hayatima.
ne guzel ama senin aklina getirmisim sebep olmusum. simdi boyar boyar stres atarsin :))
Ayy geçiyor demek hadi inş. Zaten elini kirletiyor diye kızıyorum. Hoopp bokun içinde :))Bızde oynuyorduk pıpıyle.oynasın keşfetsınde mokun içine atoyordu elını açar açmaz altını:)))) gectı ama bu aralar yapmıyor.kalkıp oturmak ıstoyor sadece
Ay canım utandım valla. Çok teşekkür ederim. Buraya ilk geldiğimde yapacak hiç bişey yoktu sıkıntıdan çıktı hepsi. Şimdi de sorumlu gibi hissediyorum artık krndimi bloğa karşı. Biraz mecburi de olsa bişeyler yapmaya çalışıyorum hala :) o battaniye de ilk va sondu zatenmery60 biraz blogunu inceledim de sen ne becerikli ne yaratici kadinsin cidden su an daha iyi anladim :)
cok da alcakgonullusun bu kadar yetenegin var da bilmiyoruz :))
bi de sabirsizim diyosun. ben senin yaptigin o battaniyeyi yapmaya kalksam ikinci parcasinda bikar atarim kenara
elimdeki bi seyi dekore edip yararli hale getirmek hele hayatta beceremem hic sanat gozum yok benim :/ bayildim yaptiklarina. guzel sanatlar falan okumaliymissin sen ya da yemekle ilgili biseyler :)) pastaci olabilirmissin mesela.
ay bayiliyorum boyle elindeki atilacak yuzune bakilmayacak parcalari sanat eserine ceviren kadinlara :) derya baykal gibisin :)) o biraz abartiyo tabii o ayri
Avm seyfettinde kuaförde var mıBugün kendime aynada şöyle bir baktım. Cildim kurumuş gözlerimin altı çökmüş saçarım cansız dip boyası gelmiş, tırnaklaım ellerim bakımsız çatlamış, yüzüm solgun sırtım ağrıyor. Yaşlandım ben. .Nerde o üniversitedeki ışıl ışıl canlı kız nerde şimdiki ben.. çok fena acil bi bakım lazım bana. Kendime baktıkça mutsuz oluyorum. Aynaya bakıncaya kadar gayet iyiydi moralim halbuki
cok zor ya bır sanıye bırakamıyorum.Bi temiz uyumuşum ki pat diye bi sesle uyandım bizim cadı buhar makinası indirmiş aşağıya üstü başı ıslanmış gülüyor bide her yere tırmanıyor ne olacak böle eşkıya oldu iyice
Biraz sıksa onu da yapar vallaAvm seyfettinde kuaförde var mı
Tavuk balık et hepsini yiyiyortavuk verııyor musunuz bebeklere
Bloguna baktım hatırladım kı daha öncede bakmışım :) nutellayı sorcaktım orda gördüm ama şu yaban mersinini nerden bulcaz ki Hayatımda hiç yemedim almadım daBiraz sıksa onu da yapar valla
aslında su organıklık falan o acıdan sormak ıstedımTavuk balık et hepsini yiyiyor
Can'ım bazı balıkları vermiyorsun tabi internete yaz bak çıkıyoraslında su organıklık falan o acıdan sormak ıstedım
Can'ım kusma veya gözde dönme yoksa panik yok sadece 2 saat uyutma sonrada 2 saat aralıklarla uyandır eğer çok ağlayıp susmazsa kısmaya başlarsa gözlerde dönme veya garip hareketler varsa o Zaman sorun vardır demekkizlar acil durum begüm yataktan dustu. napicam ben neye dikkat etmem lazin off cok korktum diafondan kut diye ses geldi sonra aglama sesi nasi kostum odaya bilmiyoru m.
benim yatagimdaydi ama etrafini o kadar cok yastikla yuksek yapmistimki nasil asmia bilmiyorum hep de diyodum ya duserse niye bunu dusunup hala orda biraktimki off.
uc dk falan agladi cok fena sonra meme verdim sustu. simdi keyfi geldi yerine guluyo oynuyo.
napmam lazim simdi benim? doktora gitmeme gerek yok di mi neye dikkat edicem?
off bi de kilim vardi odamda hali bana yasak diye parkeye dusmus ustelik kafasi parkedeydi vucudu kilimde. odaya girditimde onu yatakta goremeyince şok oldum midem bulaniyo su an resmen..
Of en korktuğum şeykizlar acil durum begüm yataktan dustu. napicam ben neye dikkat etmem lazin off cok korktum diafondan kut diye ses geldi sonra aglama sesi nasi kostum odaya bilmiyoru m.
benim yatagimdaydi ama etrafini o kadar cok yastikla yuksek yapmistimki nasil asmia bilmiyorum hep de diyodum ya duserse niye bunu dusunup hala orda biraktimki off.
uc dk falan agladi cok fena sonra meme verdim sustu. simdi keyfi geldi yerine guluyo oynuyo.
napmam lazim simdi benim? doktora gitmeme gerek yok di mi neye dikkat edicem?
off bi de kilim vardi odamda hali bana yasak diye parkeye dusmus ustelik kafasi parkedeydi vucudu kilimde. odaya girditimde onu yatakta goremeyince şok oldum midem bulaniyo su an resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?