2015 Şubat Anneleri

Gözünüz aydın.ahh o yükü bilmem mi.su an ilaçla yapmiyor o bile iyi geldi.ama seniňki arada yapıyordu ve yaşı küçüktü.gelişmiş demek ki mesanesi.
Bizim de problem mesanenin yaşına gore küçük kalmasiymis.2 gün cisi ölçerek yaptırdık.en fazla 180 yapabildi.normalde 250-270 cc yapabilmeliymis.ultrason da da cikmisti.ürapanla minirin kullanıyor.bir ay sonra testi yinelicez.inşaallah bu sefer olumlu sonuç alırız.
Geçen senede olcturmustuk mesanesini ultrasondan.normal demişti başka Dr.aynı testi bu doktora gösterdim dar dedi.demek ki bi kaç Dr a gitmeli insan.bir yıl fazladan çektim normalmis herseyi deyip.

Notları da ben de okumustum yapayım dedim ama unutmusum bile bu ara kafa gıdık.II hatırlattın

Benimki de abuk şekillerde emiyor.bi amuda kalkarak emmediği kaldi

hayat teyzesi yazmayi bilmiyor diye resim yapmi$ benim kinali kuzumm o
kizimda verdigim kagidin arkasina yaziyor biseyler gostermedi daha bititrememis, okulda ders bitince yazmak istemis yetismemis yarin tamamliycakmis oyle dedi :)
Benimkilerde bol bol resim mektup yaparlar bana ben de sağa sola asarım.annem geldi her yeriniz kâğıt diyor.dağınıklığı sevmez.birkaç sene sonra istesemde yapmazlar.ben gözüme takildikca mutlu oluyoruM.bi dosyada topluyorum sonra.

Sen eşinede devam et cevap vermese bile uzun zaman sonra bi müddet gönderme o kadar alışacak ki sms lerine göndermediğinde büyük bir boşluğa düşecek ne oldu diye o zaman anlayacak emin ol canım....
Ben o kdr sabır
Kizlar bebekleriniz ne kadar su iciyo gunde? Internette 100ml kilo basina diye okudum da yazik cok az iciyo o zaman
Nasıl yanı.biz 1 lt mı içecez
Teklıf et cnm içerse içer su ıhtıyacı yoksa içmez zorlama

Mesane ölçümü nasılkı ılk defa duydum.minirini aksatma arada bırakıp deneyebılırsın ne olucak gormek için.mesela bı paket bıtınce bı sksam ver bakalım yapacakmı

Kızlaaarr beratın alt sol dişi çıktı bugün minicik ucu görünüyor diş etinin içinde beyazlığı çok tatlı çay bardağıyla su içirdim tık tık diye ses geldi şükür çıkardık biz de en son bizim mi çıktı acaba :)

Final yapıyo

Evet canim oyle gercekten ogretmenlik yaptim bi ara 8. Siniftan basliyolar valla uzamaya. Hem yapili hem uzun boylular

Canim olacak insallah bizim de hergun boyle olmuyo zaten arada esiyo. Ayaz kuzum da artik dinlendirse biraz annecigini kiyamam. Gunduz nasil uyuyo?
Gündüzleri bir ara çok iyi uyuyordu şimdi yine bozuldu yani toplamda 2 saat 2 seferde..

Bu arada su o kadar olmaz yaaa düşünsene kilo başı 100 ml çok gazla gibi.. Benimki günde 30cc bile içmiyor

Gündüzleri bir ara çok iyi uyuyordu şimdi yine bozuldu yani toplamda 2 saat 2 seferde..

Bu arada su o kadar olmaz yaaa düşünsene kilo başı 100 ml çok gazla gibi.. Benimki günde 30cc bile içmiyor
Bana da cok fazla geldi canim ama bugun mesela surekli eline veriyorum sulugu verdikce iciyo:) Acaba ben mi az veriyodum dedim:) ama ne kadar icirsem 900cc olamaz yani imkansiz

bızımkızda hastalandı sanırım. huzursuz. gecede uyumadık. ben normallde uykuyu seven bırı degıldım. dogumdan berı delı oluyorum. keske bos vakıtlerımde hep uyusaymısım:)

bızımkızda hastalandı sanırım. huzursuz. gecede uyumadık. ben normallde uykuyu seven bırı degıldım. dogumdan berı delı oluyorum. keske bos vakıtlerımde hep uyusaymısım:)
Aah ah bilemedik o uykunun degerini. Gecmis olsun minige de. Adi neydi?

kizlar teyzem dun dogum yapti. suyu azaldigi icin ve ters durdugu icin 15 gun once epidural sezaryenle aldilar.

ikinci cocugu. ama memeyi reddediyomus. mama vermisler mecburen.
gece uyumamislar hic ugrasmislar meme vermek icin ama mumkun degil almiyomus.
ilk kizinda oyle olmamisti.
var miydi boyle bi durum yasayan hatirlayamadim. napmak lazimki acaba morali cok bozuk kadinin :/

İ
silikon başlık denemiş mi? Benimki ilk 2 ay sadece silikon başlıkla aldı.

İ

silikon başlık denemiş mi? Benimki ilk 2 ay sadece silikon başlıkla aldı.
yok denemedi daha yeni. dun dogum yapti. biberonla mama vermisler onu cukcuk almis.
o da kasikla verin demis alismasin. soyleyeyim onu da bakalim bi sagolasin. belki oyle alir :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…