yanlis mi anladim yoksa bizimki gunde 900 ml su mu icmeliKizlar bebekleriniz ne kadar su iciyo gunde? Internette 100ml kilo basina diye okudum da yazik cok az iciyo o zaman
Gözünüz aydın.ahh o yükü bilmem mi.su an ilaçla yapmiyor o bile iyi geldi.ama seniňki arada yapıyordu ve yaşı küçüktü.gelişmiş demek ki mesanesi.vahide1204 vahidem benim oglana bez abglamiyorum artik bir hafta falan oldu yapmiyor
(aylar ) once yaptigi çi$ miktarini azaltmaya basladi
sonra yapma SIKLIGINI dusurdu yani haftada her gun yaaprken 5 e 3e dusurdu
en son yapsada bi iki kasik akdar anca yapîyordu
bu devreleri gecip yavas yavas duzeldik, darisi basiniza in$allah
beslenmesinde bi degsiklik yok ayni yeyip içiyor
belki yardimi olur sana diye ayzayim dedim
birden $ip diye kesilmedi zamanla oldu
sizde azalma fln olursa pes etme ilaçlada olsa aynen devam et
çocukda mutlu , uzerimden bi kamyon yuk kalkdi valla
Benimki de abuk şekillerde emiyor.bi amuda kalkarak emmediği kaldibak sen yaramaz Azra'ya :))
brnimki isirip cekiyor o cok acitiyo zaten. hayir deyince agliyor. canim yandigi icin suratimi eksitsem de agliyor. anlamadim ne hissediyo o an.
o memeyle oynamalar bizde de basladi. once cekistiriyo sonra sutyenimle oynuyo sonra ucunu bulup iki parmak arasinda bi cimdik atiyo. sasap vuruyo en son da isirikla kapatiyo
Benimkilerde bol bol resim mektup yaparlar bana ben de sağa sola asarım.annem geldi her yeriniz kâğıt diyor.dağınıklığı sevmez.birkaç sene sonra istesemde yapmazlar.ben gözüme takildikca mutlu oluyoruM.bi dosyada topluyorum sonra.hayat teyzesi yazmayi bilmiyor diye resim yapmi$ benim kinali kuzumm o
kizimda verdigim kagidin arkasina yaziyor biseyler gostermedi daha bititrememis, okulda ders bitince yazmak istemis yetismemis yarin tamamliycakmis oyle dedi :)
Ben o kdr sabırSen eşinede devam et cevap vermese bile uzun zaman sonra bi müddet gönderme o kadar alışacak ki sms lerine göndermediğinde büyük bir boşluğa düşecek ne oldu diye o zaman anlayacak emin ol canım....
Nasıl yanı.biz 1 lt mı içecezKizlar bebekleriniz ne kadar su iciyo gunde? Internette 100ml kilo basina diye okudum da yazik cok az iciyo o zaman
Mesane ölçümü nasılkı ılk defa duydum.minirini aksatma arada bırakıp deneyebılırsın ne olucak gormek için.mesela bı paket bıtınce bı sksam ver bakalım yapacakmıGözünüz aydın.ahh o yükü bilmem mi.su an ilaçla yapmiyor o bile iyi geldi.ama seniňki arada yapıyordu ve yaşı küçüktü.gelişmiş demek ki mesanesi.
Bizim de problem mesanenin yaşına gore küçük kalmasiymis.2 gün cisi ölçerek yaptırdık.en fazla 180 yapabildi.normalde 250-270 cc yapabilmeliymis.ultrason da da cikmisti.ürapanla minirin kullanıyor.bir ay sonra testi yinelicez.inşaallah bu sefer olumlu sonuç alırız.
Geçen senede olcturmustuk mesanesini ultrasondan.normal demişti başka Dr.aynı testi bu doktora gösterdim dar dedi.demek ki bi kaç Dr a gitmeli insan.bir yıl fazladan çektim normalmis herseyi deyip.
Notları da ben de okumustum yapayım dedim ama unutmusum bile bu ara kafa gıdık.II hatırlattın
Final yapıyobak sen yaramaz Azra'ya :))
brnimki isirip cekiyor o cok acitiyo zaten. hayir deyince agliyor. canim yandigi icin suratimi eksitsem de agliyor. anlamadim ne hissediyo o an.
o memeyle oynamalar bizde de basladi. once cekistiriyo sonra sutyenimle oynuyo sonra ucunu bulup iki parmak arasinda bi cimdik atiyo. sasap vuruyo en son da isirikla kapatiyo
Evet canim oyle gercekten ogretmenlik yaptim bi ara 8. Siniftan basliyolar valla uzamaya. Hem yapili hem uzun boylularsagol tatlim. evet genetik onemli tabiiki kime cekecek sonucta sulalesine cekecek :))
esimin tarafi hep orta boyludur ama bizim taraf cok uzundur. kardeslerim kapidan sigmayacak nerdeyse. begüm de bizim tarafa cekti dedigin gibi.
babaanem olsa sana simdi derdi olsun kizim cok uzun boylu olmasin koca bulamaz diyebana oyle derdi hep sen evde kalcan derdi
ama yeni nesil cidden cok uzun boylu artik kise cagindakilere bakiyorum sasiriyorum resmen.
Valla oyle okudum bebekler bize gore daha cok ihtiyac duyarmisyanlis mi anladim yoksa bizimki gunde 900 ml su mu icmeli
ben icemem o kadar be
Gündüzleri bir ara çok iyi uyuyordu şimdi yine bozuldu yani toplamda 2 saat 2 seferde..Canim olacak insallah bizim de hergun boyle olmuyo zaten arada esiyo. Ayaz kuzum da artik dinlendirse biraz annecigini kiyamam. Gunduz nasil uyuyo?
Bana da cok fazla geldi canim ama bugun mesela surekli eline veriyorum sulugu verdikce iciyo:) Acaba ben mi az veriyodum dedim:) ama ne kadar icirsem 900cc olamaz yani imkansizGündüzleri bir ara çok iyi uyuyordu şimdi yine bozuldu yani toplamda 2 saat 2 seferde..
Bu arada su o kadar olmaz yaaa düşünsene kilo başı 100 ml çok gazla gibi.. Benimki günde 30cc bile içmiyor
Aah ah bilemedik o uykunun degerini. Gecmis olsun minige de. Adi neydi?bızımkızda hastalandı sanırım. huzursuz. gecede uyumadık. ben normallde uykuyu seven bırı degıldım. dogumdan berı delı oluyorum. keske bos vakıtlerımde hep uyusaymısım:)
Salıha kızım var:)Aah ah bilemedik o uykunun degerini. Gecmis olsun minige de. Adi neydi?
Masallah ona:)Salıha kızım var:)
gübresi fazla gelmis yeni neslinEvet canim oyle gercekten ogretmenlik yaptim bi ara 8. Siniftan basliyolar valla uzamaya. Hem yapili hem uzun boylular
silikon başlık denemiş mi? Benimki ilk 2 ay sadece silikon başlıkla aldı.kizlar teyzem dun dogum yapti. suyu azaldigi icin ve ters durdugu icin 15 gun once epidural sezaryenle aldilar.
ikinci cocugu. ama memeyi reddediyomus. mama vermisler mecburen.
gece uyumamislar hic ugrasmislar meme vermek icin ama mumkun degil almiyomus.
ilk kizinda oyle olmamisti.
var miydi boyle bi durum yasayan hatirlayamadim. napmak lazimki acaba morali cok bozuk kadinin :/
yok denemedi daha yeni. dun dogum yapti. biberonla mama vermisler onu cukcuk almis.İ
silikon başlık denemiş mi? Benimki ilk 2 ay sadece silikon başlıkla aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?