- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Hadi inşallah öyle alır.yok denemedi daha yeni. dun dogum yapti. biberonla mama vermisler onu cukcuk almis.
o da kasikla verin demis alismasin. soyleyeyim onu da bakalim bi sagolasin. belki oyle alir :/
Eşimin kuzeni benden 6 ay sonra doğum yaptı.. Onun da bebeği emmedi annesini, biberon verdiler başta.. Sonra ben üzüldüm kızın sütü bitecek diye, kaşıkla ver dedim ki aç olsun emsin anneyi.. En sonunda aç bir Zaman'ında benim göğsüm doluyken ben emzirdim çocuğu o günden beri annesini de cokcok emiyo :) sütü tam gelmiyordur şu an yazık hani Bi az geliyor ya başta çocuk da istiyor ki çok çok gelsin..yok denemedi daha yeni. dun dogum yapti. biberonla mama vermisler onu cukcuk almis.
o da kasikla verin demis alismasin. soyleyeyim onu da bakalim bi sagolasin. belki oyle alir :/
oyy ne guzel sut kardes oldular bi de anneye en buyuk iyiligi yaptin :))Eşimin kuzeni benden 6 ay sonra doğum yaptı.. Onun da bebeği emmedi annesini, biberon verdiler başta.. Sonra ben üzüldüm kızın sütü bitecek diye, kaşıkla ver dedim ki aç olsun emsin anneyi.. En sonunda aç bir Zaman'ında benim göğsüm doluyken ben emzirdim çocuğu o günden beri annesini de cokcok emiyo :) sütü tam gelmiyordur şu an yazık hani Bi az geliyor ya başta çocuk da istiyor ki çok çok gelsin..
Ya işte benim dediğim çocuk da öyleydi ağzına almıyordu memeyi ben zorla tıkmıştım Sonra süt geldiğini fark edince (ben mememi sıktım o arada kendiliğinden aktı süt ağzına) bebiş emmeye başladı :) sabretsin teyzenin kızı biraz daha uğraşsın :)oyy ne guzel sut kardes oldular bi de anneye en buyuk iyiligi yaptin :))
bi denesin bakalim bikac gun. benimde ilk uc gun sutum gelmedi ama bizim kiz azimli ciktiemdi corkcork getirdi sutu :))
teyzemin kizi hic almiyomus ama canim yani cekip cekip gelmese de biraksa tamam da bi turlu cekmiyomus.
Acıktığında mama vermeden önce her defasında meme teklif etsin,emzirmeye çalışsın.Sonrasında mama versin.Bence mamayı da biberon yerine kaşık ya da bardakla verse daha iyi olur bi süre.İnşallah Zamanla emmeye başlar yavrucuk.kizlar teyzem dun dogum yapti. suyu azaldigi icin ve ters durdugu icin 15 gun once epidural sezaryenle aldilar.
ikinci cocugu. ama memeyi reddediyomus. mama vermisler mecburen.
gece uyumamislar hic ugrasmislar meme vermek icin ama mumkun degil almiyomus.
ilk kizinda oyle olmamisti.
var miydi boyle bi durum yasayan hatirlayamadim. napmak lazimki acaba morali cok bozuk kadinin :/
afiyet olsuuun. benim istahsiz kizim bile erik kadar kofteden 4 tane yedi.fyz35 canım tarif ettiğin köfteyi yaptım Tuna çok sevdi sağol. Yalnız bişey soracam azra'yla Tuna'nın kiloları ve iştahları birbirine yakın ya, Azra kaç köfte yedi bi öğünde ve köfteler ne kadar büyüklükteydi? Benim yaptıklarım yeşil erik gibiydi
biraz once konustum denemedigi yol kalmamis canim. kasikla veriyo zaten hastanede biberon vermisler. tecrubeli kadin zaten ikinci cocugu. silikon meme ucunu da almamis. napacak bakalim :/Acıktığında mama vermeden önce her defasında meme teklif etsin,emzirmeye çalışsın.Sonrasında mama versin.Bence mamayı da biberon yerine kaşık ya da bardakla verse daha iyi olur bi süre.İnşallah Zamanla emmeye başlar yavrucuk.
Afiyet olsun canım yarasın tunaya Can'ım fındık büyüklüğünde 10 tane yedi erik büyüklüğünde olursa 4 tane yiyiyofyz35 canım tarif ettiğin köfteyi yaptım Tuna çok sevdi sağol. Yalnız bişey soracam azra'yla Tuna'nın kiloları ve iştahları birbirine yakın ya, Azra kaç köfte yedi bi öğünde ve köfteler ne kadar büyüklükteydi? Benim yaptıklarım yeşil erik gibiydi
Hshaha su iyidir.bi lt kime yeteck kiz bide emziriyonnn çok iç :)yanlis mi anladim yoksa bizimki gunde 900 ml su mu icmeli
ben icemem o kadar be
kofte nin tarifini bi daha yazarmisin canimAfiyet olsun canım yarasın tunaya Can'ım fındık büyüklüğünde 10 tane yedi erik büyüklüğünde olursa 4 tane yiyiyo
iciyorum ben su canim en az iki litre. biktim su icmekten hamileligimden beriHshaha su iyidir.bi lt kime yeteck kiz bide emziriyonnn çok iç :)
teyzene geçmis olsun, ALLAH anali babali buyutsun
valla ne yapacaklar bilmemde çocugun açlik kan sekerini dusurmeden yapsinlar
yani hiç agzina sokmuyorsa memeyi biberon mecbur verilecek
seker duserse i$ler fena karisir çocuk komaya bile girebilir ( bunu teyzene deme tabi : ) )
Yazayım tatlımkofte nin tarifini bi daha yazarmisin canim
Canim bi top derken yaklasik ne buyuklukte kiyma kullaniyorsun? Ben kendimize yaptigim gibi kofte yapiyorum baharati cok azindan ama hic yemiyo kofte. Belki bu sekilde yer. Denemek sartYazayım tatlım
Çeyrek soğan (rendelenmiş)
Bi top kıyma
1 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı ruşeym (şart değil )
1 çimdik tuz
1 çimdik kimyon
Kıvamlandırmam için Galata unu veya ekmek içi
Hepsini kıvamdayıp şekil veriyosun
Yanmaz tavaya köfteleri koyup içine su koyup kapağını kapatıp pişiriyorsun 20 dk da falan pişiyo sonra suyu çekildi mi 1-2 damla zeytin yağ damlatıp önünü arkasını renklendiriyorsun sonra afiyet olsun :)
Can'ım bizim yediğimiz köfte den 2 tane gibi kıyma boyutu fazla değil yani çok yiyemez zaten çocuk bide bizim kendimize yaptığımız kızartma falan oluyor ağır gelir böle yumuşacık oluyor ve güzel yiyiyor bi dene bakalım benceCanim bi top derken yaklasik ne buyuklukte kiyma kullaniyorsun? Ben kendimize yaptigim gibi kofte yapiyorum baharati cok azindan ama hic yemiyo kofte. Belki bu sekilde yer. Denemek sart
Yok pisirirken yine buharda pisiriyorum da canim ya tadini sevmiyor ya da kiymayi sevmiyor bilemedim. Bi de bunu deneyeyim. Insallah yer. Cok sagolCan'ım bizim yediğimiz köfte den 2 tane gibi kıyma boyutu fazla değil yani çok yiyemez zaten çocuk bide bizim kendimize yaptığımız kızartma falan oluyor ağır gelir böle yumuşacık oluyor ve güzel yiyiyor bi dene bakalım bence
Bizimki de hiç yemiyor canım ya ne eti ne kıymayıYok pisirirken yine buharda pisiriyorum da canim ya tadini sevmiyor ya da kiymayi sevmiyor bilemedim. Bi de bunu deneyeyim. Insallah yer. Cok sagol
Onlarin da bi agiz tadi var enteresan:) biz de cok severiz ailece eti. Babannesine mi cekti ki:)Bizimki de hiç yemiyor canım ya ne eti ne kıymayı
İnşallah Can'ım bizim bebeler buna bayıldı bakalım seninki ne yapacakYok pisirirken yine buharda pisiriyorum da canim ya tadini sevmiyor ya da kiymayi sevmiyor bilemedim. Bi de bunu deneyeyim. Insallah yer. Cok sagol
Dene Can'ım sürekli ver farklı şeyler yap sevdiği tatlarla birlikte ver o zaman yer ben bazen sevmediği bişey olursa yoğurtla veriyorum çünkü yoğurda bayılıyorBizimki de hiç yemiyor canım ya ne eti ne kıymayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?