2015 Şubat Anneleri

Babası giderken uyandı bizim kız gece çok kalktığı işin şuan o kadar çok uykum var ki yazarken bile gözlerim kapanıyor inşallah uyur tekrar da bende uyurum sözde annem gelecekti yarın sınavım var sadece 1 gün geldi allahım yardım etsin de geçeyim ya çocukla ne kadar zor ders çalışmak

fyz35 al benden de o kadar 7bucukta kalkti hala uyumadi resmen gozlerim kapaniyo korkuyorum da yataktan dusecek diye durmuyoki yerinde.

bugun cok negatif uyandim niyeyse. sacma sapan ruyalar gordum boynum da tutulmus. aman ya puf. kizi salliyorum simdi uyusa da bari bende kalkip bi cay icsem azcik kendime gelsem uyku muyku kalmadi iyice icine etti zaten.

sabah sabah da yine bir otribebe faciasi yasadik tabii her sabah oldugu gibi. alis artik kizim iste diyorum ama yok illa agliycak sudan cikmis balik gibi cirpincak. resmen nefes alirken islik sesi cikiyodu bi actim burnunu cocugun oksijenden basi donecek o kadar rahatladi

ayy aynı durumdayım sürekli ağlayarak uyaniyo önceden uyanir şu içer yada emer uyurdu şimdi inat ediyo susmuyo.izmirdesin sanırım getir canım ben bakarım ha 1 ha 2 farketmez

Memesine susam yağı ve z.yağı sürsün. Z.yağını azıcık ısıtsın ki asidi çıksın. Sürsün göğüs pedi koysun. Yumuşatır. Bana en iyi o gelmişti.

Kızlar günaydın ilk adım ayakkabısı ne aldınız marka model :) evde ne giyiyor bebişler , şimdi daha yürümüyor kaç numara almak mantıklı

Valla sen artık koyma kendi yatağına bizim kız tekrar uyumadı bende aldım anneme geldim bak şuna ben ders çalışcam dedim şimdi oynuyorlar beraber kahvaltı yaptılar bende bi elimde kahve bilgisayar başında ders çalışıyorum son gün mecburen tekrar etmem lazım

Cnm bişey sorucam sana.Begümü banyo yaptırırken burnuna su veriyor musun?

Evet evlenip buraya geldim gurbet elleree ama izmiriinnn taaa neresindeyim tire uzak bayagi merkeze
Ooo baya uzak bana Buca dayım ben orda hiç tanıdığımız yok bi tek Çiçek festivali vardı o Zaman gelmiştim bide çalışırken her hafta gelirdim müşteriler vardı organize sanayi var tosbi Oray'a şimdi çalışmıyorum

Sonunda bizde grıp olduk.burun çeşme dırek akıyo zaten otrı bebe olsun olmasın.ıştahıda az
Bakalım ne kdr surecek bu grıp maceramız

İnşallah güzel geçer sınavların canım :)

Benim kardesimde buca da okuyor kuyumculuk bölümü:)

Ne okuyordun sen? Yaparsın Canm sen.. Son senen mi? :)
Evet Can'ım son senem inşallah bitcek doğum dan bi gün önceydi sınav o yüzden dondurmuştum halkla ilişkiler okuyorum aslında edebiyat mezunuyum bu ikinci olucak inşallah zaten 6 ders var bitirebilirsin tabi

Cnm bişey sorucam sana.Begümü banyo yaptırırken burnuna su veriyor musun?
nasil yani canim?
ozellikle burnuna bisey yapmiyorum. dus basligini tutuyorum kafasindan ondan hoslaniyo. onun disinda burnuna bisey yapmiyorum. yapmam lazim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…