2015 Şubat Anneleri

yok tatlim uyurken birakmiyorum artik sabah uyaninca yanima aliyorum. uyanik oldugu icin oyuncak veriyorum yanimda oynuyo. o ara benim o kadar uykum oluyoki gozum daliyo korkuyorum duser diye yorgandan hendek yapsamda.

iyi yapmissin son gun evet tekrar et bakalim insallah gecersin hangi bolumu okuyosun canim?

kim derdiki ben bi mutfak.dolaplarini bi haftada bitiremicem diye. bi gunde yapar bitirirdim. nefret ederim ikinci gune bile sarkmasindan. tez canlilik nerde kaldi istesemde olmuyo.

arkadas alt taragi mutfak dolaplarinin icini bosaltip koruyucu bezlerini yikayip, dolaplari silip tekear yerlestirecektim. bi hafta oldu hala iki kapak kaldi.

bu kiz meger hayatimin cogu zamanini aliyomus. bocegim benim annesi yesin onu. zaten anne demeye basladi bi karikatur var ya ayni ordaki gibiyim. soyle annemm kurban olurum anne diyen dillerine diye dolaniyorum surekli tekrarladim anne diye ama cok cabaladim. surekli tekrarlayinca yapiyo cidden bebekler.

bu arada kendime o kadar sasiriyorumki normalde esyalarimda degisikligi pek sevmem konumlari hep ayni olmali. mutfagimda devrim yapiyorum resmen. attim vallahi cogu syi ohh. yeni seyler alicam tezgahimin ustunu degistiricem. yenilenmeye mutfagimdan basliycam. bu ben miyim ellaaaam..

Halkla ilişkiler Can'ım

At canım at sefan olsun:)
Taşınırsam vede param olursa bende atıcam inşallahh:)
Bardagından tabagına herşeye gıcıgım evde.

nasil yani canim?
ozellikle burnuna bisey yapmiyorum. dus basligini tutuyorum kafasindan ondan hoslaniyo. onun disinda burnuna bisey yapmiyorum. yapmam lazim mi?
Biz her banyoda elime su alıp burnuna tutuyorum o anda nefes alınca burnuna çekiyor suyu,genzine kaçıyor hatta öksürüyor.ama burnundan sümükler çıkıyor sonra.onun etkisi var Mıdır bilmiyorum ama doğduğundan beri hiç burun tıkanıklığı yaşamadık.Sen sürekli burnu tıkalı diyorsun ya aklıma geldi.çünkü baya sümük çıkıyor biz de şaşırıyoruz nerden çıktı bu kadar diye.(burnu tıkanık olmadığı halde)

Çiçek festivali bayindirda aslında bende bayindirdaym bilmezsin diye tire dedim biz surekli o taraftayiz alışveriş is hastane gezme maluum bu tarafta hayat yook aslen nerelisin canm izmir mi

Çiçek festivali bayindirda aslında bende bayindirdaym bilmezsin diye tire dedim biz surekli o taraftayiz alışveriş is hastane gezme maluum bu tarafta hayat yook aslen nerelisin canm izmir mi
Bilmem mi Can'ım ben dışarıda çalışıyodum saha da çok gezdim İzmirin her yerini aslen de İzmirlinin torbalı çokta uzak değil aslında medifema hastanesine geliyordum sen nerden geldin buraya

Tez canlılık ve bişeyin yerini değiştirememe konusunda senle aynıymışız bende bi eşyanın yerini değiştirirken üzülürüm ve bende bugün tezgahın üstündeki çiçeklerin yerine ceviz dolu bi sepet koymayı düşünüyordum :)) Nasılda tesadüf etti

Bilmem mi Can'ım ben dışarıda çalışıyodum saha da çok gezdim İzmirin her yerini aslen de İzmirlinin torbalı çokta uzak değil aslında medifema hastanesine geliyordum sen nerden geldin buraya
Bende medifema ya gidiyodum hamileyken hala oraya gidiyoruzz genelde.torbali çok yakın bize zaten.ekliyim canım.ben mersinliyim ama elazigda oturduk 5 6 yıl sonra orda eşimle tanıştım o buraya gelip dukkan açtı sonra seracılık falan yapıyo şimdi o yüzden burdayiz 5 yıldır.bu tarafa yolun düşerse beklerim

İg deki adın neydi bulamadım

At canım at sefan olsun:)
Taşınırsam vede param olursa bende atıcam inşallahh:)
Bardagından tabagına herşeye gıcıgım evde.
insan bazen yenilenmeli
evdeki esyalar degisince bile bi mutluluk geliyo.
ben esyalarimin yerini degistirmeyi sevmezdim onceden noldu bana bilmiyorum.
sende at tasininca oh miss. mutfak esyasi iki tabak canak. o kadar harciyoruz gereksiz yere. biraz da kendi zevkimize harcayalim.
baharat takimimin teki kirilmisti hic sevmem takim bozulunca. onu da aticam. yarasiiiiiin..

yok canim hic denemedim ama deneyeyim merak ettim :)
serumfizyolijik de ayni zaten genzine kaciyor o an aglarken mesela bi fiskiriyo sumukler :)
hasta oldugu icin tikali aslinda hasta degilken gayet iyi
ama bi aydir atamadik once grip.simdi balgamli soguk alginligi vs
ama koyu kivamli bi sumuk. hastaligin son evresinde oluyomus sanirim MaRaL_ oyle demisti. insallah oyledir..

evet canim gercekten bazi huylarimiz cok benziyor seninle. sende biraz takintilisin sanirim.
bi isimi yapamayinca takilip kaliyorum moralimi bozuyorum. atmam lazim bu huyumu yavastan ama..

sende de buyuk gelisme var :) bu cocuklar bizi degistirdi mi ne..
ben cidden esyalarin yerinin degismesinden nefret ederdim. evlenmeme 2 ay kala annem temizlik yaparken odami degistirmis. kadinla kavga ettim resmen. ben yatagimda yatarken hep ayni yere bakiyodum simdi napicam diye aglamisimdir :)) halbuki iki ay sonra gidicektim yani

simdi icim sikiliyor. yeni esyalar istiyorum.. niye boyle olduk acaba.

Bu saatte uyandik çizgi film izliyoruz...uykum var kızda tik yok 2 saati doldurmadan hayatta uyumaz.yandım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…