2015 Şubat Anneleri

Biz de dogru duzgun uyumadigimiz gibi bir de kalktik sabah ezaninda. Off karanlikta uyanmak cok zor.

Bugun cok guzel bir gun kardesim yurtdisindan geliyor ve annemin bundan haberi yok surpriz olacak. Hatta birlikte karsilamaya gidecegiz ama annem baska bir yere gidecegimizi saniyor. Haftaya gelecek diye biliyor kardesimi.Cok ozledim 3 aydir gormuyorum kardesimi.

Darısı benim basima bende yazın göreceğim inşallah 1,5 yıl görmemiş olacağım ve bebegimide ilk kez görecekler. Biz hep karanlıkta uyanıyoruz :))

anneler ne yapsa yaranamıyorlar bak bizde öyle olacaz bizim çılgınlara. Değişelim yenilenelim ohh :)

gozunaydin canim bol bol hasret giderin. annen ne kadar da sevinecek ama :))
benimde kardesim yurtdisinsa bende aylar once gordum en son
hatta gecen sinav stresinden tansiyonu firlamis acile goturmusler falan cok uzuldum kardes cok baskaaa..
siz simdi bol bol opusup koklasin Duru yu da sever mis gibi ohh :)

Gunaydin kizlaar. Artik uyuyamayacagimi bildigim icin hic uzulmuyorum dert etmiyorum. Kafamdan atiyorum uykuyu sabah. Bi kahve ya da cay icip kendime geliyorum. Oneririm. Kabullenince sinirlenmiyosun :))

10gun sonra annem gelicek ama en azindan sadece bir gun oyle bir uyumak istiyorumki.. sabah emzirip vericem anneme sonra yemek yiyo zaten. Eski gunlerdeki gibi saat 1e kadar uyucam ohhh!

Simdi kizi uyuttum kahvaltiyi hazirliycaz. Koca kişisi de krep istedi. Haftada bi gun kahvalti yapio evde mecbur yapicaz :)

Evet oyle ama cocugumun odasina dokunmayacagima soz verdim kendi kendime. Yani insallah
Ohooo benim şimdiden dekorasyon fikirleri uçuşuyor kafamda, babannesine ben doğurdum ben yerleştirecem herşeyi :)) mesela bi tane oyun çadırı kuracam mutlaka hani olur ya kızılderili çadırları gibi ayy bende girer oynarım uyurum tunayla

Dene Can'ım sürekli ver farklı şeyler yap sevdiği tatlarla birlikte ver o zaman yer ben bazen sevmediği bişey olursa yoğurtla veriyorum çünkü yoğurda bayılıyor
Bizimki de yoğurdu çok seviyor eti ya da kıymayı yoğurtla vermeyi çok denedim canım ama bu sefer sinirlenip ağzından atıyor sırf içinde et parçacığı var diye yoğurdu da yemiyor artık çok fena çok çekeceğim var yemek konusunda

Ay benim de yılbaşında annem gelecek ben de çok mutluyum benim de senin gibi hayallerim var tatil günlerimde beratı anneme verip öğlene kadar uyumak gibi ama bünye uykusuzluğa çok alıştı belki de gözüme uyku girmez

Evet cnm benimki de 7 de uyanıyor her sabah,10:30-11.00 e kadar tekrar uyumuyor.ben ne zaman bunu kabullendim o Zaman rahatladım valla.şimdi uyanınca senin gibi uykuyu unutuyorum 11 e kadar sinirlenmiyorum böylece.11 gibi de birlikte uyuyoruz.

Ne güzel cnm,annen gelince ver annene yat öğlene kadar,mis gibi dinlenirsin hem.Belki de uyuyamazsın öğlene kadar :) bünye alıştı ya erken kalkmaya.

Biz de haftasonları kahvaltı eşimde,ben uyuyorum,oğlana da o bakıyor.baba-oğul hasret gideriyorlar,ben de uykuyla hasretimi gideriyorum biraz :)

Bir de burun tıkanıklığı konusunda haklısın,hastalıktan olunca burnuna su versen de açılmaz heralde.Bütün bebecikler kurtulsun şu gripten çabucak inşallah.

Senin bloğu biraz inceleme şansım oldu cnm. Harcanıyorsun buralarda valla :) Hayalgücün süper,el emeği ürünler yapıp küçük bir butik mağazada satsan çok iyi işler yaparsın bence.Bu arada bloğunu okurken eşinin ne kadar şanslı olduğunu da sık sık düşündüm valla.Ben aşırı beceriksizimdir bu konularda,tam bir tüketiciyim.Kendi kendime tek bir atkı örmüşlüğüm bile yoktur.Bebekten çok fırsatın olmuyordur eminim ama bence bloğunu da bırakma.Çok samimi,"ben bir bloggerım" havasından çok uzak,yalın,yeni fikirlerlerle dolu yazılarının devamının gelmesini çok isterim.

Grip de astalığı sonuna geldikçe, "sugibi" olan burun akıntısı, nce beyaz, "jöle" kıvamına sonra "bally" kıvamına gelerek iyileşir, kesinlikle antibiyotik gerekmez. denmi$ :)

bizim burun su gibi $u an
daha bir suru yolumuz varrrr

8 de kalkdik ,su an saat 11
uuykusuzlukdan bitik durumda gidip yatirayim , byrnundan uyyabilirse

Hahaha yandi bizimkiler
Benim de evlere inanilmaz hevesim var. Mutfak da kurucam oturup gün yapariz kizimla

Kesin yine kalkariz sabahin korunde

Amin canim insallah. Bi daha da hasta olmazlar umarim.

Evet bunye alisti ama ben uykuyu cok severim. Hala tam alisamadim desem yalan olmaz. Aksam 10da yatayim sabah 11e kadar uyurum gik demem. Annem bi gelsin deniycez bakalim bunye alismis mi alismamis mi :)
Dedigin gibi yapmak en dogrusu. Sabah 7de kalkiyo benimkide. 10a kadar uyumuyo aynen. E o ara yatakta oynarken uyumaya calissam dustu mu dusecek mi diye dertlenicem. Uyusam zaten ya sacimi ceker ya popomu isirir. Bende sinirlenmeyeyim diye kalkiyorum :) gun icinde uyuyamam ama asla o kotu yanim var.

Haftasonu sadece c.tesi izinli esim. Sagolsun o kalkinca cayi koyar kahvaltiliklari cikarir. Ama krep yapamaz tabii :) ayda yilda bir ister yaparim bende mutlaka. Beraber kahvalti yapmayi ozluyoruz. Kiz izin verdigince keyif yapiyoruz. Tek basima kahvalti etmekten nefret ediyorum hatta cogu zaman atistirmakla gecistiriyorum.

Cocuksuz hayatla ilgili en cok neyi ozledin deseler saatlerce kalkmadigim kalabalik kahvalti sofralari derdim vallahi..

Seni hastaliklar yildiramaz maralim guclu ol enerjini kaybetme :))
Antibiyotik kullanmadigima bende cok sevindim. Cok uzun surdu nerdeyse 1 ay. Once dedigin gibi su gibi sumukle basladi sonra oksuruk balgam derken simdi hala balgami var. Oksuruk daha hafifledi. Bi de dedigim gibi sumugu o kadar kati kivamliki afedersin balgam gibi. Otribebenin ucu var ya o tikaniyor resmen. Bi temizlemede uc tane gidiyor.

Sizin de yolunuz uzun belki cabuk atlatir ama. Atesi cikarsa mi cabuk gecerdi? Ogreniyorum ama di mi

eferin kiz valla ogrenmisin 10 puan sanaaa :)
evet ates çikarsa oyle haftalarca surmez
elimde ates du$uruucu olçup duryorum
bi umut yukselir belki diye ama yok atesi ^$imdilikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…