Valla ben kv bakarken oyle olurum da annem baktiginda hic dusunmuyorum. Kv aglayinca eli ayagina giriyo. Annem oyle guzel bakiyoki disari ciktigimda istanbula gidince hic dusunmuyorum kizi. Uyurum da mis gibi :)Kesin Zaten ben beratın sesi gelimce uyuyamıyorum kalkıp onunla ilgilenmem lazım gibi hissediyorum :)
Baskasi okusa surayi manyak mi bu kadin cocugun atesi ciksin istiyo dereferin kiz valla ogrenmisin 10 puan sanaaa :)
evet ates çikarsa oyle haftalarca surmez
elimde ates du$uruucu olçup duryorum
bi umut yukselir belki diye ama yok atesi ^$imdilikk
Ben de ateşten çok korkarım ateşi olacağına haftalarca grip olsa daha iyi diye düşünüyorum çünkü eninde sonunda geçeceğini biliyorum hafif bi hastalıkmış gibi düşünüyorum gribi hep Allah korusun tüm hastalıklardan bebişlerimiziBaskasi okusa surayi manyak mi bu kadin cocugun atesi ciksin istiyo der
Evet ates hastaliklarla savasiyo cabuk iyilesiyo ama annelerin ates konusunda korkularini kirmak zor. Sahsen bende cok korkuyorum. Niye boyle öcü gibi goruyoruz atesi. Cunku hep toplumda atesi cikmis havale gecirmis sonra boyle beyninde hasar kalmis hikayelerini cok duydugumuz icin oluyor.
Ates tabiiki tehlikeli. Ama gripteki atesten bile korkar olduk.
Allah kavustursun canim sizi de:) biz de hep karanlikta canim sormaDarısı benim basima bende yazın göreceğim inşallah 1,5 yıl görmemiş olacağım ve bebegimide ilk kez görecekler. Biz hep karanlıkta uyanıyoruz :))
Evet canim kardes baska. Duru'ya cok sasiracak dayisi. Allah sizi de kavustursun en kisa zamanda. Hasta olduklarinda da insan caresiz hissediyo yaninda olmayincagozunaydin canim bol bol hasret giderin. annen ne kadar da sevinecek ama :))
benimde kardesim yurtdisinsa bende aylar once gordum en son
hatta gecen sinav stresinden tansiyonu firlamis acile goturmusler falan cok uzuldumkardes cok baskaaa..
siz simdi bol bol opusup koklasin Duru yu da sever mis gibi ohh :)
Su an bally kivaminda bizim iyi bari. Gecmis olsun size de canimGrip de astalığı sonuna geldikçe, "sugibi" olan burun akıntısı, nce beyaz, "jöle" kıvamına sonra "bally" kıvamına gelerek iyileşir, kesinlikle antibiyotik gerekmez. denmi$ :)
bizim burun su gibi $u an
daha bir suru yolumuz varrrr
bally nasil bisey ben onu bilmiyorum yawsssSu an bally kivaminda bizim iyi bari. Gecmis olsun size de canim
Balgam cikiyo burnundan diyebiliriz bencebally nasil bisey ben onu bilmiyorum yawsss
Sagolasin canim.Evet canim kardes baska. Duru'ya cok sasiracak dayisi. Allah sizi de kavustursun en kisa zamanda. Hasta olduklarinda da insan caresiz hissediyo yaninda olmayinca
Ay Can'ım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Kendi dükkanım olsun isterim ama onun için sınırsız vakit lazım , sabır lazım. Ben bi şey yapmayı planladığımda yapıyım hemen ve bitsin isterim, bi kere daha yapıyım desem hevesim kaçmış olur çoktan :) bloggerım demiyorum çünkü o kadar güzel bloglar var ki ben çoğu şeyi koymuyorum utanıyorum, bunun için de yayın yapılır mı diyorum. Ama bu sözlerin, sözleriniz beni cesaretlendiriyor. Tekrar teşekkürler:))Senin bloğu biraz inceleme şansım oldu cnm. Harcanıyorsun buralarda valla :) Hayalgücün süper,el emeği ürünler yapıp küçük bir butik mağazada satsan çok iyi işler yaparsın bence.Bu arada bloğunu okurken eşinin ne kadar şanslı olduğunu da sık sık düşündüm valla.Ben aşırı beceriksizimdir bu konularda,tam bir tüketiciyim.Kendi kendime tek bir atkı örmüşlüğüm bile yoktur.Bebekten çok fırsatın olmuyordur eminim ama bence bloğunu da bırakma.Çok samimi,"ben bir bloggerım" havasından çok uzak,yalın,yeni fikirlerlerle dolu yazılarının devamının gelmesini çok isterim.
himm darisi basimiza ne deyim :))))))Balgam cikiyo burnundan diyebiliriz bence
İg mi fazla kullanmıyorum zaten..inşallah bi gün yolumuz dusGelirsen Can'ım bende beklerim şirinyerde oturuyorum zaten
evet duygu seninde mı duyguSenin adin da mi duygu yoksa?
Bizde öğrensek blognu merak ettimAy Can'ım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Kendi dükkanım olsun isterim ama onun için sınırsız vakit lazım , sabır lazım. Ben bi şey yapmayı planladığımda yapıyım hemen ve bitsin isterim, bi kere daha yapıyım desem hevesim kaçmış olur çoktan :) bloggerım demiyorum çünkü o kadar güzel bloglar var ki ben çoğu şeyi koymuyorum utanıyorum, bunun için de yayın yapılır mı diyorum. Ama bu sözlerin, sözleriniz beni cesaretlendiriyor. Tekrar teşekkürler:))
Evet canim adasiz:)İg mi fazla kullanmıyorum zaten..inşallah bi gün yolumuz dus
evet duygu seninde mı duygu
Google'da meronimo.blogspot diye aratırsan çıkar canım :)Bizde öğrensek blognu merak ettim
İnceledim biraz blogunu çok güzel fikirler var gayet güzel işler çıkarmışsın canım hayat dolu bi blogGoogle'da meronimo.blogspot diye aratırsan çıkar canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?