2015 Şubat Anneleri

Kesin Zaten ben beratın sesi gelimce uyuyamıyorum kalkıp onunla ilgilenmem lazım gibi hissediyorum :)
Valla ben kv bakarken oyle olurum da annem baktiginda hic dusunmuyorum. Kv aglayinca eli ayagina giriyo. Annem oyle guzel bakiyoki disari ciktigimda istanbula gidince hic dusunmuyorum kizi. Uyurum da mis gibi :)

eferin kiz valla ogrenmisin 10 puan sanaaa :)
evet ates çikarsa oyle haftalarca surmez
elimde ates du$uruucu olçup duryorum
bi umut yukselir belki diye ama yok atesi ^$imdilikk
Baskasi okusa surayi manyak mi bu kadin cocugun atesi ciksin istiyo der
Evet ates hastaliklarla savasiyo cabuk iyilesiyo ama annelerin ates konusunda korkularini kirmak zor. Sahsen bende cok korkuyorum. Niye boyle öcü gibi goruyoruz atesi. Cunku hep toplumda atesi cikmis havale gecirmis sonra boyle beyninde hasar kalmis hikayelerini cok duydugumuz icin oluyor.
Ates tabiiki tehlikeli. Ama gripteki atesten bile korkar olduk.

Ben de ateşten çok korkarım ateşi olacağına haftalarca grip olsa daha iyi diye düşünüyorum çünkü eninde sonunda geçeceğini biliyorum hafif bi hastalıkmış gibi düşünüyorum gribi hep Allah korusun tüm hastalıklardan bebişlerimizi

Bir de Allah muhtaç etmesin doktora götürmekten nefret ediyorum beratı hiç güvenim yok çünkü çoğu doktora istisnalar vardır tabiki

Evet canim kardes baska. Duru'ya cok sasiracak dayisi. Allah sizi de kavustursun en kisa zamanda. Hasta olduklarinda da insan caresiz hissediyo yaninda olmayinca

Su an bally kivaminda bizim iyi bari. Gecmis olsun size de canim

Evet canim kardes baska. Duru'ya cok sasiracak dayisi. Allah sizi de kavustursun en kisa zamanda. Hasta olduklarinda da insan caresiz hissediyo yaninda olmayinca
Sagolasin canim.
Dayi yegen bi baska oluyo ya ben dayilarimi cok severim. Bol bol koklassinlar :))

Ay Can'ım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Kendi dükkanım olsun isterim ama onun için sınırsız vakit lazım , sabır lazım. Ben bi şey yapmayı planladığımda yapıyım hemen ve bitsin isterim, bi kere daha yapıyım desem hevesim kaçmış olur çoktan :) bloggerım demiyorum çünkü o kadar güzel bloglar var ki ben çoğu şeyi koymuyorum utanıyorum, bunun için de yayın yapılır mı diyorum. Ama bu sözlerin, sözleriniz beni cesaretlendiriyor. Tekrar teşekkürler:))

Bizde öğrensek blognu merak ettim

selam kızlar size alt komşumdan bahsetmiştim hatırlarsanız hamile ve kocası dövmüştü 2 gün önce acil doğuma gitti malesef bebeğini kaybetmiş ayrıntısını bilmiyorum eve dönmedi konuşamadık bir arkadaşım şubat sonunda doğum yapacak onunda erken doğum riski var 10 gündür yatıyor dr 10 gün daha yat demiş bebek 1300 gr hayırlısı vaktinde sağlıkla kucağına alır inşallah... Ayın sonunda kayınvalidem gelecek birkaç ay kalacak ve biz hiç bu kadar görüşmedik bakalım nasıl olacak :) bu hafta itibariyle temizlik başlasın

gunaydin kizlar.

acaip bi ruya gordum gercek olmadigini anladigimda derin bi nefes aldim.
hamileymisim tekrardan
allahim nasil korktum var ya.
benim acilen spiral taktirmam lazim.

gecen gun saglik ocagindaki ebeye sordum. orda takmiyolarmis ama takan yer varmis baska yerde. ama adet gormedigin icin takilir mi pek bilmiyorum dedi.

MaRaL_ gel hele sen spiral uzmanisin simdi ben nasil spiral taktircam. adet gormedim ya.

ya cok korkuyorum. insanin korktugu da basina gelirmis ya. gerci cok duzenli bi cinsel hayatimiz yok. hatta nerdeyse bu aralar hic yok. esim korunuyor. ama korku ya bu olur mu olur. taktirayim su mereti icim rahat etsin off kadin olmak ne zor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…