Kendıni kasmazsan hissetmezsın hıç canım.derın nefes alıp veereceksin o arada takılıyor zaten bı kaç sanıyelık iş.burda bı tane hap var dr onu onerıyor ıku saat once.spasfon adıgunaydin kizlar.
acaip bi ruya gordum gercek olmadigini anladigimda derin bi nefes aldim.
hamileymisim tekrardan
allahim nasil korktum var ya.
benim acilen spiral taktirmam lazim.
gecen gun saglik ocagindaki ebeye sordum. orda takmiyolarmis ama takan yer varmis baska yerde. ama adet gormedigin icin takilir mi pek bilmiyorum dedi.
MaRaL_ gel hele sen spiral uzmanisin simdi ben nasil spiral taktircam. adet gormedim ya.
ya cok korkuyorum. insanin korktugu da basina gelirmis ya. gerci cok duzenli bi cinsel hayatimiz yok. hatta nerdeyse bu aralar hic yok. esim korunuyor. ama korku ya bu olur mu olur. taktirayim su mereti icim rahat etsinoff kadin olmak ne zor!
Adet olmadan ozel de takıyolarmış dıyordu kızlargunaydin kizlar.
acaip bi ruya gordum gercek olmadigini anladigimda derin bi nefes aldim.
hamileymisim tekrardan
allahim nasil korktum var ya.
benim acilen spiral taktirmam lazim.
gecen gun saglik ocagindaki ebeye sordum. orda takmiyolarmis ama takan yer varmis baska yerde. ama adet gormedigin icin takilir mi pek bilmiyorum dedi.
MaRaL_ gel hele sen spiral uzmanisin simdi ben nasil spiral taktircam. adet gormedim ya.
ya cok korkuyorum. insanin korktugu da basina gelirmis ya. gerci cok duzenli bi cinsel hayatimiz yok. hatta nerdeyse bu aralar hic yok. esim korunuyor. ama korku ya bu olur mu olur. taktirayim su mereti icim rahat etsinoff kadin olmak ne zor!
neden adet olduktan sonra talikiyoki onun mantigi ne acaba?Adet olmadan ozel de takıyolarmış dıyordu kızlar
ne guzel canim bak dedim sana alissin anneannesiyle durmaya sende biraz nefes al. iki aglar alisir coktan alismis bile :)Selam kızlar sınavlardan dolayı yazamadım 2 de tekrar var son 4 tane
Bu arada Azra feci atak gösterdi koltuklara tutunup kalkıyor sıralıyor bi güZel iyice anne demeye başladı
Görümcem yürüme arkadaşı olan şeyi getirmiş tutunup yürüyüp duruyor
Yemek konusunda rahat etmeye başladım be versem yiyiyor çok şükür annanesiyle duruyor beni hiç aramıyor sınav üzeri çok iyi oldu
Yeni dişler patlamış üstleri çıkarmadan köpek dişleri çıktı garip çocuk :)
Sınavdan çıkayım yine yazarım size :)
Cok uzuldum ya Allah sabir versin. Ne kadar zor 9 ay karninda tasiyip boyle bir sonucla karsilasmak. Allah korusun. Sana da kolay gelsin canim insallah iyi gecerselam kızlar size alt komşumdan bahsetmiştim hatırlarsanız hamile ve kocası dövmüştü 2 gün önce acil doğuma gitti malesef bebeğini kaybetmiş ayrıntısını bilmiyorum eve dönmedi konuşamadıkbir arkadaşım şubat sonunda doğum yapacak onunda erken doğum riski var 10 gündür yatıyor dr 10 gün daha yat demiş bebek 1300 gr hayırlısı vaktinde sağlıkla kucağına alır inşallah... Ayın sonunda kayınvalidem gelecek birkaç ay kalacak ve biz hiç bu kadar görüşmedik bakalım nasıl olacak :) bu hafta itibariyle temizlik başlasın
adetliyken rahim asagida oluyormu$ , o zaman spirali takmasi daha kolaymisneden adet olduktan sonra talikiyoki onun mantigi ne acaba?
ben bi doktoruma gideyim zaten artik. hic gitmedim kontrole bile. karnimda gaz var herhalde pitpit yapiyo gurulduyo odum kopuyo acaba hamile miyim de anlamadim mi diye kiz vallahi psikolojim bozuldu
o yuzden ebe bana sordu sanirim normal mi dogurdun diye. normal dogurduysan takarlar belki dedi. normal dogurdum ama ne bileyim simdi acicak mi yani. adet olana kadar adama yanasmiyim ben en iyisiadetliyken rahim asagida oluyormu$ , o zaman spirali takmasi daha kolaymis
ben iki kere adetsiz takdirdim, adetli nasil oluyor bilmuyorum :)
hiç hissetmiyosundur eblki ama riske atmaya degmez sivri sinek isirmis gibi bi aci yuzunden :)
hastaysa zorlama canimKizlar selam. Eskisi gelip takip edemiorum arrtik ise basladigimdan beri daha younum elbette ama psikolojim daha ii. Berat on gundur hasta hala tam iyilesmedi ama istahi hic yok her ogunu kavga gurultu yediriorm arrtik yemegi gorunce bagirmaya baslio. Napmaliyim sizce ac biraktim yine yemio.
Şuan hala kafam zonkluyo desem yeridir sınavlar güzel geçti tarih hariçne guzel canim bak dedim sana alissin anneannesiyle durmaya sende biraz nefes al. iki aglar alisir coktan alismis bile :)
sinavlarin guzel gecer insallah.
dis konusunda da iyisiniz biz de cikarsak bi tane cikardi kaldi oyle.
Azra tutunup kalkiyo demek masallah.
Begüm'ü gecti bizimkiler ayni gidiyodu ya hep :) bizimki daha bi haftadir duzgunce emeklemeye basladi uzun uzun.
Bizim beratta yemeği zorla kandırarak yarısını bile yemiyor herşeyi deniyorum aç olduğunu biliyorum ama tabağı görünce arkasını dönüyor bana vermiyim diye kaç kere sinirden tabağa elliyle vurdu halıyı kanepeyi batırdı artık yemek saatlerinde ben strese giriyorum bu beratlar hep iştahsız heraldeKizlar selam. Eskisi gelip takip edemiorum arrtik ise basladigimdan beri daha younum elbette ama psikolojim daha ii. Berat on gundur hasta hala tam iyilesmedi ama istahi hic yok her ogunu kavga gurultu yediriorm arrtik yemegi gorunce bagirmaya baslio. Napmaliyim sizce ac biraktim yine yemio.
Cok iyi yapmissin canim resmen ben yapmisim gibi okudum rahatladim inanir misin? Ihtiyacimiz var boyle seylere. Yolculuk olayi da tabi zor olabilir ama denemeden de bilemezsin belki farkli gelecek cok sakin olacak otobuste.Ah kızlar zalım kızlar nasılsınız Nasıl geçti haftasonu? Ben kendimi çok aştım çok. Hafta sonu kv gittik. Cumartesi akşamı Tuna'yı uyuttuktan sonra eşimle dışarı çıktık onbir buçuğa kadar gezdik. Bu benim için bi ilk :)) tabi bin kere aradım kvyi ama olsun. Bu sabah da Tuna uyandı babaannesi de sesini duymuş geldi aldı, ilk defa hiç ses etmedim alırken. Önceden hiç rahat uyuyamazdım valla bir saat uyumuşum. Veeeee saçlarımı kestirdim. Yine sabah Tuna uyurken çıktım dokuzda, on iki buçukta döndüm eve. Bütün bunlar benim için yapılması çok zor şeylerden ama yavaş yavaş akıllanıyorum.Haaa bu arada ara tatilde bir hafta önceden rapor alıp memleketime erken gitmeyi düşünüyorum. Hemde otobüsle gidebilirim dimi yaa.. On saat. Birde aktarma var
Ay Can'ım sağol senin de kardeşin gelmiş gözün aydın, çok Mutlu görünüyordun fotoğrafta :)) bende kardeşime kavuşmayı çok istiyorum, oda yeğenini yemek için sabırsızlanıyor. Gece yolculuğu yapıcam on ikide binicez sabah sekiz gibi inicez, sonra aktarma bakalım inşallah durur.Cok iyi yapmissin canim resmen ben yapmisim gibi okudum rahatladim inanir misin? Ihtiyacimiz var boyle seylere. Yolculuk olayi da tabi zor olabilir ama denemeden de bilemezsin belki farkli gelecek cok sakin olacak otobuste.
Can'ım ben yufkayı kendim açmıyorum hazır yufka bulabilirsen ondan yap. Tarifimde şöyle, iki yumurta bitiren sarısını ayır bi kenara. Bir bardak süt, bir şişe maden suyu yarım bardak sıvı yağ karıştır. Tepsinin tabanına bir yufkayı ser, üstüne diğer yufkaları koyarken bu sıvıya batır çıkar, öyle koy. Yufkaların yarısı bittiğinde içine harcını dök. İster peynirli maydanozlu ister patatesli, ister kıymalı. Üstünü de aynı yöntemle kapat. Ayırdığın yumurta sarısını da sür ver fırına. Afiyet olsun :))Kızlar biliyosunuz yeni fırınım oldu bugün acilen borek yapım dedim sonuç hüsran yufkayi kendim açtım ama börek ince oldu hamur kalın oldu ve kupkuru ne olur bana güzel ve basit bir börek tarifi veriniz
hadi gecmis olsun bakalim.Şuan hala kafam zonkluyo desem yeridir sınavlar güzel geçti tarih hariççok kıtım o konuda pekte çalışmaya fırsat olmadı neyse bidaha ki sınava veririz
Senin kız yine iyi mart doğumlu değil miydi normal yani inan ki bi hafta bile çok etkili öle düşünme ona bakarsan Fatma vardı burda onun kız yürüyo bile benden sonra doğum yaptı
Sağlıkları yerinde olsun da geç olsun fark etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?