2015 Şubat Anneleri

Kendıni kasmazsan hissetmezsın hıç canım.derın nefes alıp veereceksin o arada takılıyor zaten bı kaç sanıyelık iş.burda bı tane hap var dr onu onerıyor ıku saat once.spasfon adı

Adet olmadan ozel de takıyolarmış dıyordu kızlar

Adet olmadan ozel de takıyolarmış dıyordu kızlar
neden adet olduktan sonra talikiyoki onun mantigi ne acaba?

ben bi doktoruma gideyim zaten artik. hic gitmedim kontrole bile. karnimda gaz var herhalde pitpit yapiyo gurulduyo odum kopuyo acaba hamile miyim de anlamadim mi diye kiz vallahi psikolojim bozuldu

Selam kızlar sınavlardan dolayı yazamadım 2 de tekrar var son 4 tane
Bu arada Azra feci atak gösterdi koltuklara tutunup kalkıyor sıralıyor bi güZel iyice anne demeye başladı
Görümcem yürüme arkadaşı olan şeyi getirmiş tutunup yürüyüp duruyor
Yemek konusunda rahat etmeye başladım be versem yiyiyor çok şükür annanesiyle duruyor beni hiç aramıyor sınav üzeri çok iyi oldu
Yeni dişler patlamış üstleri çıkarmadan köpek dişleri çıktı garip çocuk :)
Sınavdan çıkayım yine yazarım size :)

ne guzel canim bak dedim sana alissin anneannesiyle durmaya sende biraz nefes al. iki aglar alisir coktan alismis bile :)
sinavlarin guzel gecer insallah.
dis konusunda da iyisiniz biz de cikarsak bi tane cikardi kaldi oyle.
Azra tutunup kalkiyo demek masallah.
Begüm'ü gecti bizimkiler ayni gidiyodu ya hep :) bizimki daha bi haftadir duzgunce emeklemeye basladi uzun uzun.

Cok uzuldum ya Allah sabir versin. Ne kadar zor 9 ay karninda tasiyip boyle bir sonucla karsilasmak. Allah korusun. Sana da kolay gelsin canim insallah iyi gecer

adetliyken rahim asagida oluyormu$ , o zaman spirali takmasi daha kolaymis
ben iki kere adetsiz takdirdim, adetli nasil oluyor bilmuyorum :)
hiç hissetmiyosundur eblki ama riske atmaya degmez sivri sinek isirmis gibi bi aci yuzunden :)

adetliyken rahim asagida oluyormu$ , o zaman spirali takmasi daha kolaymis
ben iki kere adetsiz takdirdim, adetli nasil oluyor bilmuyorum :)
hiç hissetmiyosundur eblki ama riske atmaya degmez sivri sinek isirmis gibi bi aci yuzunden :)
o yuzden ebe bana sordu sanirim normal mi dogurdun diye. normal dogurduysan takarlar belki dedi. normal dogurdum ama ne bileyim simdi acicak mi yani. adet olana kadar adama yanasmiyim ben en iyisi

ya da bi an once doktoruma gideyim..

Kizlar selam. Eskisi gelip takip edemiorum arrtik ise basladigimdan beri daha younum elbette ama psikolojim daha ii. Berat on gundur hasta hala tam iyilesmedi ama istahi hic yok her ogunu kavga gurultu yediriorm arrtik yemegi gorunce bagirmaya baslio. Napmaliyim sizce ac biraktim yine yemio.

hastaysa zorlama canim
ne istiyorsa onu ver
sutu içmezmi yada mama i$te her neyse,onu ver
yogurt dene meyvali falan
hastaligi geçince istahi duzelir

dun e$imle oturmadim gittim erkenden yattim dinleneyim sut olsun diye
dunyanin suyunu içtim, incir aldim dun gittim onu yedim sut içtim hepsi sut olsun diye,i$tahi yok ama memeye dustu hasta olunca
sabah emdi guzelce sonrada kustu
oylre uzuldumki gitti o kdr emegim
biebronu kussa umrumda olmaz ama su an ahsta anen sutu ilaç gibi onun için
butun gun korka korka emziridm kusar diye
simdi uyyor bakalim
gunduz iyide gece çok tikaniyor
temizleyince iuykusu kaçiyor
off

Şuan hala kafam zonkluyo desem yeridir sınavlar güzel geçti tarih hariç çok kıtım o konuda pekte çalışmaya fırsat olmadı neyse bidaha ki sınava veririz
Senin kız yine iyi mart doğumlu değil miydi normal yani inan ki bi hafta bile çok etkili öle düşünme ona bakarsan Fatma vardı burda onun kız yürüyo bile benden sonra doğum yaptı
Sağlıkları yerinde olsun da geç olsun fark etmez

Bizim beratta yemeği zorla kandırarak yarısını bile yemiyor herşeyi deniyorum aç olduğunu biliyorum ama tabağı görünce arkasını dönüyor bana vermiyim diye kaç kere sinirden tabağa elliyle vurdu halıyı kanepeyi batırdı artık yemek saatlerinde ben strese giriyorum bu beratlar hep iştahsız heralde

Ah kızlar zalım kızlar nasılsınız Nasıl geçti haftasonu? Ben kendimi çok aştım çok. Hafta sonu kv gittik. Cumartesi akşamı Tuna'yı uyuttuktan sonra eşimle dışarı çıktık onbir buçuğa kadar gezdik. Bu benim için bi ilk :)) tabi bin kere aradım kvyi ama olsun. Bu sabah da Tuna uyandı babaannesi de sesini duymuş geldi aldı, ilk defa hiç ses etmedim alırken. Önceden hiç rahat uyuyamazdım valla bir saat uyumuşum. Veeeee saçlarımı kestirdim. Yine sabah Tuna uyurken çıktım dokuzda, on iki buçukta döndüm eve. Bütün bunlar benim için yapılması çok zor şeylerden ama yavaş yavaş akıllanıyorum. Haaa bu arada ara tatilde bir hafta önceden rapor alıp memleketime erken gitmeyi düşünüyorum. Hemde otobüsle gidebilirim dimi yaa.. On saat. Birde aktarma var

Cok iyi yapmissin canim resmen ben yapmisim gibi okudum rahatladim inanir misin? Ihtiyacimiz var boyle seylere. Yolculuk olayi da tabi zor olabilir ama denemeden de bilemezsin belki farkli gelecek cok sakin olacak otobuste.

Kızlar biliyosunuz yeni fırınım oldu bugün acilen borek yapım dedim sonuç hüsran yufkayi kendim açtım ama börek ince oldu hamur kalın oldu ve kupkuru ne olur bana güzel ve basit bir börek tarifi veriniz

Cok iyi yapmissin canim resmen ben yapmisim gibi okudum rahatladim inanir misin? Ihtiyacimiz var boyle seylere. Yolculuk olayi da tabi zor olabilir ama denemeden de bilemezsin belki farkli gelecek cok sakin olacak otobuste.
Ay Can'ım sağol senin de kardeşin gelmiş gözün aydın, çok Mutlu görünüyordun fotoğrafta :)) bende kardeşime kavuşmayı çok istiyorum, oda yeğenini yemek için sabırsızlanıyor. Gece yolculuğu yapıcam on ikide binicez sabah sekiz gibi inicez, sonra aktarma bakalım inşallah durur.

Kızlar biliyosunuz yeni fırınım oldu bugün acilen borek yapım dedim sonuç hüsran yufkayi kendim açtım ama börek ince oldu hamur kalın oldu ve kupkuru ne olur bana güzel ve basit bir börek tarifi veriniz
Can'ım ben yufkayı kendim açmıyorum hazır yufka bulabilirsen ondan yap. Tarifimde şöyle, iki yumurta bitiren sarısını ayır bi kenara. Bir bardak süt, bir şişe maden suyu yarım bardak sıvı yağ karıştır. Tepsinin tabanına bir yufkayı ser, üstüne diğer yufkaları koyarken bu sıvıya batır çıkar, öyle koy. Yufkaların yarısı bittiğinde içine harcını dök. İster peynirli maydanozlu ister patatesli, ister kıymalı. Üstünü de aynı yöntemle kapat. Ayırdığın yumurta sarısını da sür ver fırına. Afiyet olsun :))

hadi gecmis olsun bakalim.
evet 7 mart dogumluyuz.
ig de gordum bende onun kizi yuruyo masallah topigin ilk yuruyen bebesi oldu herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…