uykuya gecmeden once temizluyosun di mi?dun e$imle oturmadim gittim erkenden yattim dinleneyim sut olsun diye
dunyanin suyunu içtim, incir aldim dun gittim onu yedim sut içtim hepsi sut olsun diye,i$tahi yok ama memeye dustu hasta olunca
sabah emdi guzelce sonrada kustu
oylre uzuldumki gitti o kdr emegim
biebronu kussa umrumda olmaz ama su an ahsta anen sutu ilaç gibi onun için
butun gun korka korka emziridm kusar diye
simdi uyyor bakalim
gunduz iyide gece çok tikaniyor
temizleyince iuykusu kaçiyor
off
iste buuu! :) biraz rahat olmasin canim benim. kendine vakit ayirinca daha da iyi hissediyor insan. ihtiyacimiz var buna. artik buyuduler. yedi yirmidort koynumuzda olmaya ihtiyaclari yok bi oyuna dalarlar o ara babaneyle olur biter :)Ah kızlar zalım kızlar nasılsınız Nasıl geçti haftasonu? Ben kendimi çok aştım çok. Hafta sonu kv gittik. Cumartesi akşamı Tuna'yı uyuttuktan sonra eşimle dışarı çıktık onbir buçuğa kadar gezdik. Bu benim için bi ilk :)) tabi bin kere aradım kvyi ama olsun. Bu sabah da Tuna uyandı babaannesi de sesini duymuş geldi aldı, ilk defa hiç ses etmedim alırken. Önceden hiç rahat uyuyamazdım valla bir saat uyumuşum. Veeeee saçlarımı kestirdim. Yine sabah Tuna uyurken çıktım dokuzda, on iki buçukta döndüm eve. Bütün bunlar benim için yapılması çok zor şeylerden ama yavaş yavaş akıllanıyorum.Haaa bu arada ara tatilde bir hafta önceden rapor alıp memleketime erken gitmeyi düşünüyorum. Hemde otobüsle gidebilirim dimi yaa.. On saat. Birde aktarma var
Evet çok ihtiyacımız varmış gerçekten. İlk adımı atınca gerisi daha kolay geliyor. Kolay yada zor gidicem inşallah artık ototbüste de. Bi deli cesareti geldi bana hasretlikten :)) poşetini yan koltuğa bağlıcam onda uyur herhalde. En kötü kucağımda uyuturum. Aslında tek düşündüğüm çişim gelirse napıcamiste buuu! :) biraz rahat olmasin canim benim. kendine vakit ayirinca daha da iyi hissediyor insan. ihtiyacimiz var buna. artik buyuduler. yedi yirmidort koynumuzda olmaya ihtiyaclari yok bi oyuna dalarlar o ara babaneyle olur biter :)
otobusten de korkma bende ucakta hic durmayacak diye cok korkmustum ilk bindigimde gayet guzel durmustu. otobus daha uzun tabii ama simdiden dusunme. bence uzmiycek seni hem geceymis uyur muhtemelen.
Biz senle aynı aşamalarda aştık kendimizi bende anneme bırakmazdım kırk kere arardım şimdi alıştım sinemadan sonraEvet çok ihtiyacımız varmış gerçekten. İlk adımı atınca gerisi daha kolay geliyor. Kolay yada zor gidicem inşallah artık ototbüste de. Bi deli cesareti geldi bana hasretlikten :)) poşetini yan koltuğa bağlıcam onda uyur herhalde. En kötü kucağımda uyuturum. Aslında tek düşündüğüm çişim gelirse napıcam
Herhalde ilk yürüyendir yazmayanlar var eskilerden hiç bir yerden ekli de değilhadi gecmis olsun bakalim.
evet 7 mart dogumluyuz.
ig de gordum bende onun kizi yuruyo masallah topigin ilk yuruyen bebesi oldu herhalde.
Çok teşekkürler ben bu kadar sıvı şeyler koymamistim ondan oldu sanırım ama eşim hazır yufkadan haz etmiyor kv tam bir börek uzmanı çünkü harika su böreği yaparCan'ım ben yufkayı kendim açmıyorum hazır yufka bulabilirsen ondan yap. Tarifimde şöyle, iki yumurta bitiren sarısını ayır bi kenara. Bir bardak süt, bir şişe maden suyu yarım bardak sıvı yağ karıştır. Tepsinin tabanına bir yufkayı ser, üstüne diğer yufkaları koyarken bu sıvıya batır çıkar, öyle koy. Yufkaların yarısı bittiğinde içine harcını dök. İster peynirli maydanozlu ister patatesli, ister kıymalı. Üstünü de aynı yöntemle kapat. Ayırdığın yumurta sarısını da sür ver fırına. Afiyet olsun :))
Sagol canim Allah sizi de kavustursun insallahAy Can'ım sağol senin de kardeşin gelmiş gözün aydın, çok Mutlu görünüyordun fotoğrafta :)) bende kardeşime kavuşmayı çok istiyorum, oda yeğenini yemek için sabırsızlanıyor. Gece yolculuğu yapıcam on ikide binicez sabah sekiz gibi inicez, sonra aktarma bakalım inşallah durur.
Biraz cesaret lazım bize demek ki :) yapamayanlara duyrulur kızlar. Çıkın gezin çocuklara bişey olmuyor :))Biz senle aynı aşamalarda aştık kendimizi bende anneme bırakmazdım kırk kere arardım şimdi alıştım sinemadan sonrasınava gittim bıraktım gelirken markete uğradım bi saat gezdim ( ne varsa artık markette avm sanki ) geldim benim kız uyuyor ertesi gün daha rahat çıktım evden
O zaman işin çok zor cicim :)) kv yapsın sende getir koy buzluğa. Ben öyle yaptım çünküÇok teşekkürler ben bu kadar sıvı şeyler koymamistim ondan oldu sanırım ama eşim hazır yufkadan haz etmiyor kv tam bir börek uzmanı çünkü harika su böreği yapar
Seni hastaliklar yildiramaz maralim guclu ol enerjini kaybetme :))
Antibiyotik kullanmadigima bende cok sevindim. Cok uzun surdu nerdeyse 1 ay. Once dedigin gibi su gibi sumukle basladi sonra oksuruk balgam derken simdi hala balgami var. Oksuruk daha hafifledi. Bi de dedigim gibi sumugu o kadar kati kivamliki afedersin balgam gibi. Otribebenin ucu var ya o tikaniyor resmen. Bi temizlemede uc tane gidiyor.
Sizin de yolunuz uzunbelki cabuk atlatir ama. Atesi cikarsa mi cabuk gecerdi? Ogreniyorum ama di mi
evet hortumlu ama ucuna takiyorsun ya her seferinde. tek kullanimlik. sumuk onda birikiyo.sızın otrıbebenız nasıl? bızımkı hortumlu :9
o gun hic sivi seyler icmiceksinEvet çok ihtiyacımız varmış gerçekten. İlk adımı atınca gerisi daha kolay geliyor. Kolay yada zor gidicem inşallah artık ototbüste de. Bi deli cesareti geldi bana hasretlikten :)) poşetini yan koltuğa bağlıcam onda uyur herhalde. En kötü kucağımda uyuturum. Aslında tek düşündüğüm çişim gelirse napıcam
tamam anladım:)evet hortumlu ama ucuna takiyorsun ya her seferinde. tek kullanimlik. sumuk onda birikiyo.
bana da hep ıctıgım oyle ıcımde kalıyor gıbı gelır. sankı vc ye cok gıtmıyorum dıye dusunurdum takı hamıleyken 24 saat ıdrar toplatmıstı dr bes bucuk kıloya yakın cıkmıstıo gun hic sivi seyler icmiceksin
benimde cok cisim gelir hele yolculuklarda.
molalarda uyaniksa gidersin de uyuyosa birine de guvenemez insan. ay bilemedim
hakkınızda hayırlısı olsun. henuz cogu kısı hazır degıl bırıde bennnnkizlar selam.
uc gundur icimde bir korku.
karnimin icinde biseyler oynuyo. ayni bebegimizin hareketlerini ilk hissettigimiz gibi.
allahim deliricem. ruya bile gordum iki kere hamile oldugumu gordum.
uc gundur aklimdan cikmiyodu ya hamileysem diye.
bi de beyaz seffaf akintim da var ilk aylar oluyodu hamilelikte.
artik dun gece dusunmekten uyuyamama noktasina geldim. tamam pek mumkun gozukmuyo. adet bile olmadim. esim de korunuyo ama cok ornek var ikinciye hamile kalip da anlamayan.
bugun kahvaltidan sonra koydum kizi kangurusuna. bindim dolmusa gittim eczaneden iki tane test aldim. sonra geldim yaptim. ama nasil kutkut atiyo kalbim. neyseki vesvese yapmisim. ohhh vallahi su an hafifledim. allahim ne buyuk bi korku yasadim ben ya.
buraya bile yazamadim hissettiklerimi ya biri hamile olabilirsin derse diye. evet belki cok sacma ama vallahi psikolojim bozuldu benim galiba. karnimda biseyler oynuyo. gazmis megerya da bana oyle geliyodu artik.
herhalde istemesem de spiral taktircam. ama yine rahat olamam. esim de korunur yine. cifte korunmayla da hamile kalirsam yapcak bise yok
bi de cabuk hamile kaldim ben ilk denemede. ikinci herhalde daha denemeyi dusunurken bile tutar
allahim sen isteyenlere nasip et. bana da istedigim zaman nasip et. ama simdi degil
:) benden de cok korkmuşsun sen.kizlar selam.
karnimin icinde biseyler oynuyo. ayni bebegimizin hareketlerini ilk hissettigimiz gibi.
artik dun gece dusunmekten uyuyamama noktasina geldim. tamam pek mumkun gozukmuyo. adet bile olmadim. esim de korunuyo ama cok ornek var ikinciye hamile kalip da anlamayan.
bugun kahvaltidan sonra koydum kizi kangurusuna. bindim dolmusa gittim eczaneden iki tane test aldim. sonra geldim yaptim. ama nasil kutkut atiyo kalbim. neyseki vesvese yapmisim. ohhh vallahi su an hafifledim. allahim ne buyuk bi korku yasadim ben ya.
buraya bile yazamadim hissettiklerimi ya biri hamile olabilirsin derse diye. evet belki cok sacma ama vallahi psikolojim bozuldu benim galiba. karnimda biseyler oynuyo. gazmis megerya da bana oyle geliyodu artik.
herhalde istemesem de spiral taktircam. ama yine rahat olamam. esim de korunur yine. cifte korunmayla da hamile kalirsam yapcak bise yok
bi de cabuk hamile kaldim ben ilk denemede. ikinci herhalde daha denemeyi dusunurken bile tutar
allahim sen isteyenlere nasip et. bana da istedigim zaman nasip et. ama simdi degil
Sen sanırım benim yıllar önce kaybettiğim ikizim falan olabilirsinkizlar selam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?