2015 Şubat Anneleri

uykuya gecmeden once temizluyosun di mi?
gerci benimki de oyle su an buyuk insan gibi horluyo resmen.
gececek iyilesecekler insallah

iste buuu! :) biraz rahat olmasin canim benim. kendine vakit ayirinca daha da iyi hissediyor insan. ihtiyacimiz var buna. artik buyuduler. yedi yirmidort koynumuzda olmaya ihtiyaclari yok bi oyuna dalarlar o ara babaneyle olur biter :)

otobusten de korkma bende ucakta hic durmayacak diye cok korkmustum ilk bindigimde gayet guzel durmustu. otobus daha uzun tabii ama simdiden dusunme. bence uzmiycek seni hem geceymis uyur muhtemelen.

Evet çok ihtiyacımız varmış gerçekten. İlk adımı atınca gerisi daha kolay geliyor. Kolay yada zor gidicem inşallah artık ototbüste de. Bi deli cesareti geldi bana hasretlikten :)) poşetini yan koltuğa bağlıcam onda uyur herhalde. En kötü kucağımda uyuturum. Aslında tek düşündüğüm çişim gelirse napıcam

Biz senle aynı aşamalarda aştık kendimizi bende anneme bırakmazdım kırk kere arardım şimdi alıştım sinemadan sonra sınava gittim bıraktım gelirken markete uğradım bi saat gezdim ( ne varsa artık markette avm sanki ) geldim benim kız uyuyor ertesi gün daha rahat çıktım evden

Belim ağrıdan çatlıyor artık çok yorgunum uyumak dinlenmek istiyorum Azra uyusa yatcam hemen yarın da hiç bir iş yapmıcam o uyudukça uyucam

Çok teşekkürler ben bu kadar sıvı şeyler koymamistim ondan oldu sanırım ama eşim hazır yufkadan haz etmiyor kv tam bir börek uzmanı çünkü harika su böreği yapar

Sagol canim Allah sizi de kavustursun insallah

Biraz cesaret lazım bize demek ki :) yapamayanlara duyrulur kızlar. Çıkın gezin çocuklara bişey olmuyor :))

Çok teşekkürler ben bu kadar sıvı şeyler koymamistim ondan oldu sanırım ama eşim hazır yufkadan haz etmiyor kv tam bir börek uzmanı çünkü harika su böreği yapar
O zaman işin çok zor cicim :)) kv yapsın sende getir koy buzluğa. Ben öyle yaptım çünkü

sızın otrıbebenız nasıl? bızımkı hortumlu :9

o gun hic sivi seyler icmiceksin
benimde cok cisim gelir hele yolculuklarda.
molalarda uyaniksa gidersin de uyuyosa birine de guvenemez insan. ay bilemedim

evet hortumlu ama ucuna takiyorsun ya her seferinde. tek kullanimlik. sumuk onda birikiyo.
tamam anladım:)

o gun hic sivi seyler icmiceksin
benimde cok cisim gelir hele yolculuklarda.
molalarda uyaniksa gidersin de uyuyosa birine de guvenemez insan. ay bilemedim
bana da hep ıctıgım oyle ıcımde kalıyor gıbı gelır. sankı vc ye cok gıtmıyorum dıye dusunurdum takı hamıleyken 24 saat ıdrar toplatmıstı dr bes bucuk kıloya yakın cıkmıstı

kizlar selam.
uc gundur icimde bir korku.
karnimin icinde biseyler oynuyo. ayni bebegimizin hareketlerini ilk hissettigimiz gibi.
allahim deliricem. ruya bile gordum iki kere hamile oldugumu gordum.
uc gundur aklimdan cikmiyodu ya hamileysem diye.
bi de beyaz seffaf akintim da var ilk aylar oluyodu hamilelikte.

artik dun gece dusunmekten uyuyamama noktasina geldim. tamam pek mumkun gozukmuyo. adet bile olmadim. esim de korunuyo ama cok ornek var ikinciye hamile kalip da anlamayan.

bugun kahvaltidan sonra koydum kizi kangurusuna. bindim dolmusa gittim eczaneden iki tane test aldim. sonra geldim yaptim. ama nasil kutkut atiyo kalbim. neyseki vesvese yapmisim. ohhh vallahi su an hafifledim. allahim ne buyuk bi korku yasadim ben ya.

buraya bile yazamadim hissettiklerimi ya biri hamile olabilirsin derse diye. evet belki cok sacma ama vallahi psikolojim bozuldu benim galiba. karnimda biseyler oynuyo. gazmis meger ya da bana oyle geliyodu artik.

herhalde istemesem de spiral taktircam. ama yine rahat olamam. esim de korunur yine. cifte korunmayla da hamile kalirsam yapcak bise yok

bi de cabuk hamile kaldim ben ilk denemede. ikinci herhalde daha denemeyi dusunurken bile tutar

allahim sen isteyenlere nasip et. bana da istedigim zaman nasip et. ama simdi degil

hakkınızda hayırlısı olsun. henuz cogu kısı hazır degıl bırıde bennnn

:) benden de cok korkmuşsun sen.
ben iki üç ay aynı korkuları yaşadım ama sonra bıraktım.
şu peşinden hemen olup da mutlulukla karşılayanlara ben şaşırıyorum. ben mi cok zorlandım çocukta yoksa yardım eden falan olmadı dıye mı bılmıyorum ama bu 10 ay nasıl geçti bilemiyorum. hamılelıgımde psikolojik olarak zor gectı .düşünemiyorum su anda yenıden hamıle olmayı.

Sen sanırım benim yıllar önce kaybettiğim ikizim falan olabilirsin
Bende iki haftadan beri öle pıt pıt bişey hissediyorum kasıklarda hastalanmadım da gideyim test alayım dedim ama ona da cesaret edemedim sonra sınavlara bağladım belki heyecandır dedim akıntım zaten var hep var doğumdan sonrada hiç kesilmedi öle bi hastalıkta yok ama hep koyu beyaz kokusuz akıntı
Bende yazamadım buraya korkudan ama hala da test almadım değildir zannetmiyorum korunuyoruz çünkü bu hafta içi gidiyorum ben taktırcam artık valla bu korkuyla yaşanmaz

Kuzenimin eltisi yeni doğum yaptı yani ekim ayında normal doğum kocasından dolayı 3 yıldır çocukları olmuyordu spermler yumurtaya ulaşana kadar bozuluyormuş Nasıl oluyorsa neyse ameliyat oldu Ada'm 4 kere sonra tüp bebek denemek için başvurdular ki kız hamile kalmış son ameliyat işe yaramış ekimde doğum yaptı gelende regl oldu dün telefon etti ki yeniden hamileymiş Bebek daha 2 aylık ağlıyor telefonda aldırmak istiyor ama yıllarca çocuk bekleyip zor kavuşmuşsun kocası da aldırmak istemiyor ne kadar zor bişey ya Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…