Amanın kırkında hamıle kalmışşKuzenimin eltisi yeni doğum yaptı yani ekim ayında normal doğum kocasından dolayı 3 yıldır çocukları olmuyordu spermler yumurtaya ulaşana kadar bozuluyormuş Nasıl oluyorsa neyse ameliyat oldu Ada'm 4 kere sonra tüp bebek denemek için başvurdular ki kız hamile kalmış son ameliyat işe yaramış ekimde doğum yaptı gelende regl oldu dün telefon etti ki yeniden hamileymiş Bebek daha 2 aylık ağlıyor telefonda aldırmak istiyor ama yıllarca çocuk bekleyip zor kavuşmuşsun kocası da aldırmak istemiyor ne kadar zor bişey ya Allah yardım etsin
geç sahıp olasa bıle bebegın en zor zamanları. kafa kaldırmıyor.Kuzenimin eltisi yeni doğum yaptı yani ekim ayında normal doğum kocasından dolayı 3 yıldır çocukları olmuyordu spermler yumurtaya ulaşana kadar bozuluyormuş Nasıl oluyorsa neyse ameliyat oldu Ada'm 4 kere sonra tüp bebek denemek için başvurdular ki kız hamile kalmış son ameliyat işe yaramış ekimde doğum yaptı gelende regl oldu dün telefon etti ki yeniden hamileymiş Bebek daha 2 aylık ağlıyor telefonda aldırmak istiyor ama yıllarca çocuk bekleyip zor kavuşmuşsun kocası da aldırmak istemiyor ne kadar zor bişey ya Allah yardım etsin
İhtimal belirince insan bir suru belirti buluyor kendinde.adetim gecikince o pitpitlar bende de olmuştu.aslında normalde de oluyoda insan. O vakitler kendini dinleyince farkında oluyor.kizlar selam.
uc gundur icimde bir korku.
karnimin icinde biseyler oynuyo. ayni bebegimizin hareketlerini ilk hissettigimiz gibi.
allahim deliricem. ruya bile gordum iki kere hamile oldugumu gordum.
uc gundur aklimdan cikmiyodu ya hamileysem diye.
bi de beyaz seffaf akintim da var ilk aylar oluyodu hamilelikte.
artik dun gece dusunmekten uyuyamama noktasina geldim. tamam pek mumkun gozukmuyo. adet bile olmadim. esim de korunuyo ama cok ornek var ikinciye hamile kalip da anlamayan.
bugun kahvaltidan sonra koydum kizi kangurusuna. bindim dolmusa gittim eczaneden iki tane test aldim. sonra geldim yaptim. ama nasil kutkut atiyo kalbim. neyseki vesvese yapmisim. ohhh vallahi su an hafifledim. allahim ne buyuk bi korku yasadim ben ya.
buraya bile yazamadim hissettiklerimi ya biri hamile olabilirsin derse diye. evet belki cok sacma ama vallahi psikolojim bozuldu benim galiba. karnimda biseyler oynuyo. gazmis megerya da bana oyle geliyodu artik.
herhalde istemesem de spiral taktircam. ama yine rahat olamam. esim de korunur yine. cifte korunmayla da hamile kalirsam yapcak bise yok
bi de cabuk hamile kaldim ben ilk denemede. ikinci herhalde daha denemeyi dusunurken bile tutar
allahim sen isteyenlere nasip et. bana da istedigim zaman nasip et. ama simdi degil
amin hepimizinhakkınızda hayırlısı olsun. henuz cogu kısı hazır degıl bırıde bennnn
belki de yardim edenimiz olmadigindan. ya da herkes bir degil. herkes anneligi kolay yasayamayabilir. herkes o kadar ev hanimi olmayabilir vs vs.. ben doya doya yasamak isterim cocugumla her animi buyuturken en azindan 5 yasina kadar.:) benden de cok korkmuşsun sen.
ben iki üç ay aynı korkuları yaşadım ama sonra bıraktım.
şu peşinden hemen olup da mutlulukla karşılayanlara ben şaşırıyorum. ben mi cok zorlandım çocukta yoksa yardım eden falan olmadı dıye mı bılmıyorum ama bu 10 ay nasıl geçti bilemiyorum. hamılelıgımde psikolojik olarak zor gectı .düşünemiyorum su anda yenıden hamıle olmayı.
hahaha vallahi olabilirSen sanırım benim yıllar önce kaybettiğim ikizim falan olabilirsin
Bende iki haftadan beri öle pıt pıt bişey hissediyorum kasıklarda hastalanmadım da gideyim test alayım dedim ama ona da cesaret edemedim sonra sınavlara bağladım belki heyecandır dedim akıntım zaten var hep var doğumdan sonrada hiç kesilmedi öle bi hastalıkta yok ama hep koyu beyaz kokusuz akıntı
Bende yazamadım buraya korkudanama hala da test almadım değildir zannetmiyorum korunuyoruz çünkü bu hafta içi gidiyorum ben taktırcam artık valla bu korkuyla yaşanmaz
kesinlikle. her zaman olan seyi farkli yorumluyorsun. su an bile oluyo ama takmadigim icin farketmiyorum bile.İhtimal belirince insan bir suru belirti buluyor kendinde.adetim gecikince o pitpitlar bende de olmuştu.aslında normalde de oluyoda insan. O vakitler kendini dinleyince farkında oluyor.
cok zor allah yardim etsin. o da cok erkenmis yav. bu kadar erkenini hic duymamistim.Kuzenimin eltisi yeni doğum yaptı yani ekim ayında normal doğum kocasından dolayı 3 yıldır çocukları olmuyordu spermler yumurtaya ulaşana kadar bozuluyormuş Nasıl oluyorsa neyse ameliyat oldu Ada'm 4 kere sonra tüp bebek denemek için başvurdular ki kız hamile kalmış son ameliyat işe yaramış ekimde doğum yaptı gelende regl oldu dün telefon etti ki yeniden hamileymiş Bebek daha 2 aylık ağlıyor telefonda aldırmak istiyor ama yıllarca çocuk bekleyip zor kavuşmuşsun kocası da aldırmak istemiyor ne kadar zor bişey ya Allah yardım etsin
Zannetmiyorum aldıracağını kocası istemez zatenAmanın kırkında hamıle kalmışş
Inşallah aldırmaz
Kv yanında çok destekçi hemde zannetmiyorum aldırsıngeç sahıp olasa bıle bebegın en zor zamanları. kafa kaldırmıyor.
İnşallah Can'ım giderim yazarım sanahahaha vallahi olabilir
demek ikimiz de kivranmisiz korkudan :))
al bi test yap zor bisey degil kafan rahat plur.
uzman tv de izledim ben de ondan sonra test almaya karar verdim. uzun sure adet olmadiysaniz ve emzirmeniz eskisi gibi cok degilse en azindan bi test alin yapin emin olun diyodu. cunku sut ilk zamanlar koruyo. bebek su bile icmeye basladigi an koruyuculugunu yitiriyomus. oyle diyodu videoda. ondan sonra basabas eczaneye kostum
taktir bakalim spiral deneyimlerini benle de paylas cok korkuyorum
Aboo yazık kadınaKuzenimin eltisi yeni doğum yaptı yani ekim ayında normal doğum kocasından dolayı 3 yıldır çocukları olmuyordu spermler yumurtaya ulaşana kadar bozuluyormuş Nasıl oluyorsa neyse ameliyat oldu Ada'm 4 kere sonra tüp bebek denemek için başvurdular ki kız hamile kalmış son ameliyat işe yaramış ekimde doğum yaptı gelende regl oldu dün telefon etti ki yeniden hamileymiş Bebek daha 2 aylık ağlıyor telefonda aldırmak istiyor ama yıllarca çocuk bekleyip zor kavuşmuşsun kocası da aldırmak istemiyor ne kadar zor bişey ya Allah yardım etsin
Yok yook güvenilir mi ayyy düşününce bile ürperdim..o gun hic sivi seyler icmiceksin
benimde cok cisim gelir hele yolculuklarda.
molalarda uyaniksa gidersin de uyuyosa birine de guvenemez insan. ay bilemedim
O ne bee, nasıl tuttun öyle kız bide niye tuttun?tamam anladım:)
bana da hep ıctıgım oyle ıcımde kalıyor gıbı gelır. sankı vc ye cok gıtmıyorum dıye dusunurdum takı hamıleyken 24 saat ıdrar toplatmıstı dr bes bucuk kıloya yakın cıkmıstı
Feyza sen kokulu taş mı yapıyorsun canım?Kuzenimin eltisi yeni doğum yaptı yani ekim ayında normal doğum kocasından dolayı 3 yıldır çocukları olmuyordu spermler yumurtaya ulaşana kadar bozuluyormuş Nasıl oluyorsa neyse ameliyat oldu Ada'm 4 kere sonra tüp bebek denemek için başvurdular ki kız hamile kalmış son ameliyat işe yaramış ekimde doğum yaptı gelende regl oldu dün telefon etti ki yeniden hamileymiş Bebek daha 2 aylık ağlıyor telefonda aldırmak istiyor ama yıllarca çocuk bekleyip zor kavuşmuşsun kocası da aldırmak istemiyor ne kadar zor bişey ya Allah yardım etsin
Teşekkürler canım. Sende çık çocuğa bişey olmuyor gerçekten :) saçımı omuz hizasında kestirdim dümdüz kat mat yok. Ama benim saçım dalgalı nasıl duracak bilmem. Ha bide senin ig adresin ne? Eklesene beniKızlar merhaba, Yazamadım hiç hafta sonu misafirim vardı öldüm
yeb4 geçen hafta ben de test yaptım ben de hala adet olmamıştım, bir şişlik, kaşık Ağrı'sı fena halde okuldan gelirken test aldım hemen yaptım negatif çıktı :) sonra da imi gün sonrasında adet oldum :) ben yaparken heyecanlanmadım, şu an çocuk istemem çok erken aöa olursa da üzülmem yani gelmek istiyorsa gelsin napim :)
dadera gözün aydın Can'ım kardeşin gelmiş.. Ne güzel en azından bir kardeşim var ve Durunun dayısı var, ben de isterdim Ayaz'ın bir dayısı olsun vey teyzesi :)
mery60 merak ettim saçını, ne kadar kestirdin :) yazdıklarını okurken İnan çok Mutlu oldum sanki ben çıkmışım da rahatlamışım gibi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?