2015 Şubat Anneleri

Amanın kırkında hamıle kalmışş
Inşallah aldırmaz

geç sahıp olasa bıle bebegın en zor zamanları. kafa kaldırmıyor.

İhtimal belirince insan bir suru belirti buluyor kendinde.adetim gecikince o pitpitlar bende de olmuştu.aslında normalde de oluyoda insan. O vakitler kendini dinleyince farkında oluyor.

belki de yardim edenimiz olmadigindan. ya da herkes bir degil. herkes anneligi kolay yasayamayabilir. herkes o kadar ev hanimi olmayabilir vs vs.. ben doya doya yasamak isterim cocugumla her animi buyuturken en azindan 5 yasina kadar.

ama kazara olursa da aldirmam asla. korkarim allahtan kizima bisey olur bi sekilde ceza cekerim gibi dusunurum korkarim. sevincle karsilamazdim tabii ama allah saglik versin herseyde bi hayir vardir der delirmeye devam ederdim :))

hahaha vallahi olabilir
demek ikimiz de kivranmisiz korkudan :))
al bi test yap zor bisey degil kafan rahat plur.
uzman tv de izledim ben de ondan sonra test almaya karar verdim. uzun sure adet olmadiysaniz ve emzirmeniz eskisi gibi cok degilse en azindan bi test alin yapin emin olun diyodu. cunku sut ilk zamanlar koruyo. bebek su bile icmeye basladigi an koruyuculugunu yitiriyomus. oyle diyodu videoda. ondan sonra basabas eczaneye kostum

taktir bakalim spiral deneyimlerini benle de paylas cok korkuyorum

İhtimal belirince insan bir suru belirti buluyor kendinde.adetim gecikince o pitpitlar bende de olmuştu.aslında normalde de oluyoda insan. O vakitler kendini dinleyince farkında oluyor.
kesinlikle. her zaman olan seyi farkli yorumluyorsun. su an bile oluyo ama takmadigim icin farketmiyorum bile.
biz napcaz boyle adet olunca iki gun gecikse kafayi yerim ben.

cok zor allah yardim etsin. o da cok erkenmis yav. bu kadar erkenini hic duymamistim.

ama sut korur mantigini ben anlamiyorum asla cesaret edemem isterse yuzde yuz korusun.

İnşallah Can'ım giderim yazarım sana

Aboo yazık kadına ama o kadar istemişken aldırmak zor olur Allah yardımcısı olsun

Kızlar merhaba, Yazamadım hiç hafta sonu misafirim vardı öldüm

yeb4 geçen hafta ben de test yaptım ben de hala adet olmamıştım, bir şişlik, kaşık Ağrı'sı fena halde okuldan gelirken test aldım hemen yaptım negatif çıktı :) sonra da imi gün sonrasında adet oldum :) ben yaparken heyecanlanmadım, şu an çocuk istemem çok erken aöa olursa da üzülmem yani gelmek istiyorsa gelsin napim :)

dadera gözün aydın Can'ım kardeşin gelmiş.. Ne güzel en azından bir kardeşim var ve Durunun dayısı var, ben de isterdim Ayaz'ın bir dayısı olsun vey teyzesi :)

mery60 merak ettim saçını, ne kadar kestirdin :) yazdıklarını okurken İnan çok Mutlu oldum sanki ben çıkmışım da rahatlamışım gibi :)))

Kızlar bebişler öğün aralarını açtımı benimki açıyor 4 öğün yediriyordum 3 öğün veya 2 öğün yiyor büyük adam gibi...

O ne bee, nasıl tuttun öyle kız bide niye tuttun?

Feyza sen kokulu taş mı yapıyorsun canım?

Teşekkürler canım. Sende çık çocuğa bişey olmuyor gerçekten :) saçımı omuz hizasında kestirdim dümdüz kat mat yok. Ama benim saçım dalgalı nasıl duracak bilmem. Ha bide senin ig adresin ne? Eklesene beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…