2015 Şubat Anneleri

Kızlar bebelerinize mandalinalı kereviz yapın. Tarif veriyorum: bir küçük kereviz bir küçük havuç küçük bir soğan ve azıcık maydanozu doğrayıp bir çay bardağı su döktüm haşlanırken bir tane de mandalina sıktım. Hatta portakal yiyordum iki dilimini de içine attım. En son z.yağı gezdirdim. Püre haline getirdim ben çok acıkmıştı ve ilk kez verince yemez belki dedim. İsteyen pirinç de atabilir. Afiyet olsun:)

Eklentiler

• image.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba canim tesekkur ederim:) Aaa sen tek kardes miydin canim? Ben olurum teyzesi. Keske yakin olsaydik

kizlar size bir sey danisicam.
teyzem dogum yapti demistim ya size daha bi hafta olmadi.
memeyi almiyodu kizi simdi biraz daha iyi zor da olsa veriyo memeyi ama psikolojisi hic iyi degil.

cunku yaninda kimse yok. annemler diger teyzemler hep istanbulda. yengem vardi o da gitti cunku diger teyzem evlenicek haftaya.
kayinvalidesi koyde. gorumcesinin kizi gelmis ama rahat edemez teyzem biliyorum. isinden degil ama moral olsun diye bi gun gitmem lazim aslinda.

basi cok agirmis. epiduralden sanirim. hastaneye yatirmislar serum vermisler. bi saat yol var git gel aksami bulur. kizi o kadar uzun sure kv me birakabilir miyim sizce? sabah emzirip biraksam. ben gelene kadar bi tek oglen uykusundan once emiyo. acaba arar mi memeyi?
emzikle de uyur ben olmayinca ama bilemiyorum.
kv de aglarsa napcagini bilemez. ama teyzemi de gormem lazim durumu iyi degil. napicam ya

Canım halası da evde değil mi begümün? Teyzen zor durumdaysa gitmelisin. Babaanne de mecbur kaldığı için daha güçlü olacaktır artık. .

Kızlar iki sorum var. Birincisi Tuna bu ara emziği çok emmeye başladı. Ama bi taraftan da çok salyası var dişten herhalde. Salya emzik olunca kurumuyor ve ağzının etrafı hep tahriş oluyor kırmızı kırmızı. Bunun için ne yapabilirim tahriş ettirmeyecek emzik öneriniz var mı?
İkinci sorum da bana mama kaşığı lazım, tatlı kaşığı boyutunda biraz daha derin ve silikon. Metal kaşıkla yedirince yine cildi tahriş oluyor. Siz hangi kaşığı kullanıyorsunuz?

Ben de strese giriorum aglio bu sefer nefesine kacio nolcak bilmem. Bugun bakicisi ile yemis biraz. Basna nazmi yapio snlamiorum ki

Bence git canim kayinvalide idare eder bir seferlik. Begum de durur merak etme. Sonucta ise gitsen hep boyle olacak

Can'ım kauçuk olan emzikler var onlardan dene istersen kenarı plastik olmadığı için yapmaz belki aynı şekilde mama kaşığı da

Selam kızlar size bi arkadaşım için yazıyorum bana bişey danıştı ama ne diyeceğimi bilemedim
Şimdi bu kız 3 yıllık evli kocası evlenmeden önce pek bi paspal dı evlendikten sonra dişlerini bile düzenli fırçalamaya başladı o kadar paspal dı yani kıyafetler falan öle
İlk evlendiklerinde adamı işten çıkartmışlardı bi Atak yaptı şuan iyi para kazanıyor durumları iyi kız normal giyiniyor öle çok lüks takıntısı olan biri değil kocası kıza kendine bak diyip duruyor istedi diye saç rengini değiştirdi geçen gün gidip tarz ceketler kazaklar falan almış kadına şaşırmış oda normalde böle bişey yapmaz çünkü sonra gezmeye gittiklerinde kadın mesela siyah ceket beğeniyor kocası beğenmiyor kendi daha tarz bişey beğenip bunu alalım diyor gitmiş 4 çift ayakkabı almış yani kadını yeni baştan yaratıyor sanki
Eşortmanlarına desenli çoraplarına bile laf ediyor bi yere giderken ince çorap falan giydiriyor kadına veya desensiz düz
Bundan biraz sıkılmış ama farklı şeylerde düşünmeye başlamış sizce eşi neden böyle yapıyor olabilir ? Kadın kendini başka birine mi benzetmeye çalışıyor diye kafayı yedi hadi bişeyler yazın bana soruyor ama bende anlam veremedim ?
Uzun oldu biraz
MaRaL_ sen bi el at buna

senin kadar rahat olabilsem keske bu konuda :)
o kadar korkmuski gozum..
adet de oldun demek sonunda sende. ben bakalim ne zaman olucamm.

Canım halası da evde değil mi begümün? Teyzen zor durumdaysa gitmelisin. Babaanne de mecbur kaldığı için daha güçlü olacaktır artık. .
halasi iste. haftaici giderim h.sonuna cok var. 5te falan geliyo halasi da o zamana bende gelirim herhalde.
bence de mecbur kalmali zaten artik. sen calisinca ben bakarim diyo bi de. nasil olcaksa.

Bence git canim kayinvalide idare eder bir seferlik. Begum de durur merak etme. Sonucta ise gitsen hep boyle olacak
evet canim gideyim di mi. durur ya beni gorunce aklina meme geliyo zaten. gormeyince simdiye kadar aglama krizi tutmadi hic meme diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…