Hayır ama öğlen az yiyor mesela akşam bi daha yiyor. Şu an bulgur pilavıyla cacık yiyor meselaKızlar bebişler öğün aralarını açtımı benimki açıyor 4 öğün yediriyordum 3 öğün veya 2 öğün yiyor büyük adam gibi...
Benim tatlım :) yaparız Nasıl istersenO değildefyz35 ig'deki feyzanınatolyesi sen misin? Eğer sensen wuhuuuuu ne kadar güzel şeyler var ben de istiyorum
Evet Can'ım benim sayfam oFeyza sen kokulu taş mı yapıyorsun canım?
Zor tabi Allah yardımcısı olsunAboo yazık kadınaama o kadar istemişken aldırmak zor olur Allah yardımcısı olsun
Çık güzel işler yapıyorsun maşallah allah bereketini arttırsın :)Evet Can'ım benim sayfam o
Saol Can'ım inşallah çok pahalıya yaptığım şeyler değilde maksat ev ekonomisine katkı :)Çık güzel işler yapıyorsun maşallah allah bereketini arttırsın :)
Merhaba canim tesekkur ederim:) Aaa sen tek kardes miydin canim? Ben olurum teyzesi. Keske yakin olsaydikKızlar merhaba, Yazamadım hiç hafta sonu misafirim vardı öldüm
yeb4 geçen hafta ben de test yaptım ben de hala adet olmamıştım, bir şişlik, kaşık Ağrı'sı fena halde okuldan gelirken test aldım hemen yaptım negatif çıktı :) sonra da imi gün sonrasında adet oldum :) ben yaparken heyecanlanmadım, şu an çocuk istemem çok erken aöa olursa da üzülmem yani gelmek istiyorsa gelsin napim :)
dadera gözün aydın Can'ım kardeşin gelmiş.. Ne güzel en azından bir kardeşim var ve Durunun dayısı var, ben de isterdim Ayaz'ın bir dayısı olsun vey teyzesi :)
mery60 merak ettim saçını, ne kadar kestirdin :) yazdıklarını okurken İnan çok Mutlu oldum sanki ben çıkmışım da rahatlamışım gibi :)))
First step yaziyo benimkilerde. Dogmadan önce almistim 3 farkli numaraKızlar günaydın ilk adım ayakkabısı ne aldınız marka model :) evde ne giyiyor bebişler , şimdi daha yürümüyor kaç numara almak mantıklı
Canım halası da evde değil mi begümün? Teyzen zor durumdaysa gitmelisin. Babaanne de mecbur kaldığı için daha güçlü olacaktır artık. .kizlar size bir sey danisicam.
teyzem dogum yapti demistim ya size daha bi hafta olmadi.
memeyi almiyodu kizi simdi biraz daha iyi zor da olsa veriyo memeyi ama psikolojisi hic iyi degil.
cunku yaninda kimse yok. annemler diger teyzemler hep istanbulda. yengem vardi o da gitti cunku diger teyzem evlenicek haftaya.
kayinvalidesi koyde. gorumcesinin kizi gelmis ama rahat edemez teyzem biliyorum. isinden degil ama moral olsun diye bi gun gitmem lazim aslinda.
basi cok agirmis. epiduralden sanirim. hastaneye yatirmislar serum vermisler. bi saat yol var git gel aksami bulur. kizi o kadar uzun sure kv me birakabilir miyim sizce? sabah emzirip biraksam. ben gelene kadar bi tek oglen uykusundan once emiyo. acaba arar mi memeyi?
emzikle de uyur ben olmayinca ama bilemiyorum.
kv de aglarsa napcagini bilemez. ama teyzemi de gormem lazim durumu iyi degil. napicam ya
Bizim beratta yemeği zorla kandırarak yarısını bile yemiyor herşeyi deniyorum aç olduğunu biliyorum ama tabağı görünce arkasını dönüyor bana vermiyim diye kaç kere sinirden tabağa elliyle vurdu halıyı kanepeyi batırdı artık yemek saatlerinde ben strese giriyorum bu beratlar hep iştahsız heralde
Bence git canim kayinvalide idare eder bir seferlik. Begum de durur merak etme. Sonucta ise gitsen hep boyle olacakkizlar size bir sey danisicam.
teyzem dogum yapti demistim ya size daha bi hafta olmadi.
memeyi almiyodu kizi simdi biraz daha iyi zor da olsa veriyo memeyi ama psikolojisi hic iyi degil.
cunku yaninda kimse yok. annemler diger teyzemler hep istanbulda. yengem vardi o da gitti cunku diger teyzem evlenicek haftaya.
kayinvalidesi koyde. gorumcesinin kizi gelmis ama rahat edemez teyzem biliyorum. isinden degil ama moral olsun diye bi gun gitmem lazim aslinda.
basi cok agirmis. epiduralden sanirim. hastaneye yatirmislar serum vermisler. bi saat yol var git gel aksami bulur. kizi o kadar uzun sure kv me birakabilir miyim sizce? sabah emzirip biraksam. ben gelene kadar bi tek oglen uykusundan once emiyo. acaba arar mi memeyi?
emzikle de uyur ben olmayinca ama bilemiyorum.
kv de aglarsa napcagini bilemez. ama teyzemi de gormem lazim durumu iyi degil. napicam ya
Can'ım kauçuk olan emzikler var onlardan dene istersen kenarı plastik olmadığı için yapmaz belki aynı şekilde mama kaşığı daKızlar iki sorum var. Birincisi Tuna bu ara emziği çok emmeye başladı. Ama bi taraftan da çok salyası var dişten herhalde. Salya emzik olunca kurumuyor ve ağzının etrafı hep tahriş oluyor kırmızı kırmızı. Bunun için ne yapabilirim tahriş ettirmeyecek emzik öneriniz var mı?
İkinci sorum da bana mama kaşığı lazım, tatlı kaşığı boyutunda biraz daha derin ve silikon. Metal kaşıkla yedirince yine cildi tahriş oluyor. Siz hangi kaşığı kullanıyorsunuz?
senin kadar rahat olabilsem keske bu konuda :)Kızlar merhaba, Yazamadım hiç hafta sonu misafirim vardı öldüm
yeb4 geçen hafta ben de test yaptım ben de hala adet olmamıştım, bir şişlik, kaşık Ağrı'sı fena halde okuldan gelirken test aldım hemen yaptım negatif çıktı :) sonra da imi gün sonrasında adet oldum :) ben yaparken heyecanlanmadım, şu an çocuk istemem çok erken aöa olursa da üzülmem yani gelmek istiyorsa gelsin napim :)
dadera gözün aydın Can'ım kardeşin gelmiş.. Ne güzel en azından bir kardeşim var ve Durunun dayısı var, ben de isterdim Ayaz'ın bir dayısı olsun vey teyzesi :)
mery60 merak ettim saçını, ne kadar kestirdin :) yazdıklarını okurken İnan çok Mutlu oldum sanki ben çıkmışım da rahatlamışım gibi :)))
halasi iste. haftaici giderim h.sonuna cok var. 5te falan geliyo halasi da o zamana bende gelirim herhalde.Canım halası da evde değil mi begümün? Teyzen zor durumdaysa gitmelisin. Babaanne de mecbur kaldığı için daha güçlü olacaktır artık. .
evet canim gideyim di mi. durur ya beni gorunce aklina meme geliyo zaten. gormeyince simdiye kadar aglama krizi tutmadi hic meme diye.Bence git canim kayinvalide idare eder bir seferlik. Begum de durur merak etme. Sonucta ise gitsen hep boyle olacak
Evet tekim ben ne yazık kiMerhaba canim tesekkur ederim:) Aaa sen tek kardes miydin canim? Ben olurum teyzesi. Keske yakin olsaydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?