2015 Şubat Anneleri

Kadından soğumuş da hani aldatmamak için kadını kendi istediği birinr dönüştürebilmek için çırpınıyor gibi, tabi sen böyle deme kadıncağıca :))))

Ne güzel işte, eşi ilgili en azından, kadını önemsiyor, demek ki karısının kendisini iyi hissetmesini istiyor böyle dersin en azından :)))

senin kadar rahat olabilsem keske bu konuda :)
o kadar korkmuski gozum..
adet de oldun demek sonunda sende. ben bakalim ne zaman olucamm.
Bakalım olursun sen de 2-3 aya bence :)

Artı, bence git.. Begümü bırakabilirsin, biz bebeklerden daha hassas oluyoruz açıkçası, biz Bi rahat olsak, bıraksak güvenip, onlar da çok rahat olacak da işte kötü anneler :))) artık büyüdüler, arada yokluğunu bilsin, güven de böyle gelişiyor zaten, vedalaşacaksın, geri geleceğim diyeceksin ve geleceksin, böylece sana be senin sözlerine güvenmeyi öğrenecek :)

:) kiz ben ne anlarmki :))))))))))))))
simdi adam para kazanmaya abslayinca degisik tarz ortamada girmistir haliyle
karisnin çavresindeki kadinlar gibi olmasini istiyodur

kotuye yormaya gerek yok
adamda para varsa istese benzetmeye çali$maz orijinalini alir koyar yanina
bence iyi niyetle yapiyor

Banada acaba soğudumu diye geliyor yazık kadının bebeği 1 yaşında onu çok iyi anlıyorum kadın çocukla ilgilenmekten kendine dikkat edemiyo ki aslında ediyo da Ada'ma ne yetmiyorsa artık

Ya senin yorumlaman güzel diye bebeğim
Kadına diyormuş ki kendine bakmanı istiyorum demesinler b... Kendine bakıyor karısına bakmıyor diye diyormuş
Kadını alıp götürüyor alışverişe veya kendi alıp geliyor 1 yaşında bebeği var ona bile neler alıyo çocuğumu düzgün giydir diyo
İlk önce ben de başka düşündüm ama dediğin gibi o Zaman orjinali varken niye değiştirmeye çalışsın demi

Can'ım senin ig deki adın neydi sayfa benim görmedim ben seni

orijinal her zaman makbuldur dee
illaki baska gordugu tarz hatunlardan etkileniyodur ama bunu aldatma oalrak deilde karisni benzetmek olarak degerlendiriyor adam :)

Slm kızlar benim büyük oğlum ocakta 5 yaşına gircek inşallah :) ama ön alt dişi sallanıyor ve tam arkasında yeni bir diş çıkmış daha bugün fark ettim diğer oğlum 10 aylık onun dişleriyle uğraşırken büyüğü unuttum Sizce normalmi?ne yapmalıyım?

ne guzel soyledin canim :)
ben her anne gibiyim elbet ama cok asiri da takilmiyorum bu duruma. kizim elbet durur biri oynasin onla yeterki.
kv beni dusunduren. azicik aglasa panik yapuyor. kizdan cok ona takiliyorum. ama alismasi lazim.
anneme biraksam bi kez bile aramam. ama kv oyle degil. mesela yemegi istahla yiyen bi bebek degil her kasikta ihmih yapiyor. agliyor yediremem ben diyor zorlayamam. onu aglamadan sayiyor yani.
neyse alisacak elbet. calisinca bakicam diyor boyle olursa nasil olacak..

buyuygun di$i normal
di$lerin çikmasina dusmesine biz karismiyrouz, ne zaman isterlerse oluyor di$ler :)
az mi sallaniyor çokmu ?
doktorlar elleme dise diyor genelde, bi elma isirinca dusermi$
gerçektende oyle oluyor
kizim son 4 disini kendi çekdi dusurud :) 7 yasinda ( toplam 8 tane dustu )

bide o sallaanan dis ne kadr agizda kalirsa altdan gelene kalsiyum destege verdigi için yarari var diye biliyorum ben

Begüşle beraber gitsen ?
mumkun degil. dolmusla bi saat. sonra taksiye binerim gerci o bes dk. yol sorun degil de orda teyzemin buyuk kizi da var 3 yasinda. begüm tum zamanimi aliyo zaten orda onla ugrasmaktan teyzeme bi yararim olmazki.

Dişi az sallanıyor ama tam arkasında diş çıkıyo o biraz düşündüruyo diş hekimine götürcem ama sizce öndekini çekip arka dişin öne kayması daha iyi olmaz mı?daha sora tel fln uğraşmayalim pek anlamam ama

halasi iste. haftaici giderim h.sonuna cok var. 5te falan geliyo halasi da o zamana bende gelirim herhalde.
bence de mecbur kalmali zaten artik. sen calisinca ben bakarim diyo bi de. nasil olcaksa.
Biraz naz niyaz yapıyor babaannecik. Bırak bak Nasıl da bakar aslında ama mecbur kalmayınca yapamıyor

tel i$i geenetik oluyor genelde
ailede varsa , tel takilmis kisiler sizin çocukda olma ihtimali avr
yoksada siz zorla tel lik bi i$ çikaramazsiniz kolay kolay :)
kizim diisnin birini çekdirmedi aylarca bekleidk
sonunda kendi dustu, ertesi gun altda disi gorduk
normalde 1 ay falan suruyor o disin gorunmesi :)
dis dr unu hemn goturun içiniz rahat etsin
az sallaniyorsa sizin çekmenizle dusmez çocukda sizde haarap olursunuz

NormAl. Sallanan dişi çekmekte geç kalmayın yoksa eğri büyür yeni diş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…