- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Kadından soğumuş da hani aldatmamak için kadını kendi istediği birinr dönüştürebilmek için çırpınıyor gibi, tabi sen böyle deme kadıncağıca :))))Selam kızlar size bi arkadaşım için yazıyorum bana bişey danıştı ama ne diyeceğimi bilemedim
Şimdi bu kız 3 yıllık evli kocası evlenmeden önce pek bi paspal dı evlendikten sonra dişlerini bile düzenli fırçalamaya başladı o kadar paspal dı yani kıyafetler falan öle
İlk evlendiklerinde adamı işten çıkartmışlardı bi Atak yaptı şuan iyi para kazanıyor durumları iyi kız normal giyiniyor öle çok lüks takıntısı olan biri değil kocası kıza kendine bak diyip duruyor istedi diye saç rengini değiştirdi geçen gün gidip tarz ceketler kazaklar falan almış kadına şaşırmış oda normalde böle bişey yapmaz çünkü sonra gezmeye gittiklerinde kadın mesela siyah ceket beğeniyor kocası beğenmiyor kendi daha tarz bişey beğenip bunu alalım diyor gitmiş 4 çift ayakkabı almış yani kadını yeni baştan yaratıyor sanki
Eşortmanlarına desenli çoraplarına bile laf ediyor bi yere giderken ince çorap falan giydiriyor kadına veya desensiz düz
Bundan biraz sıkılmış ama farklı şeylerde düşünmeye başlamış sizce eşi neden böyle yapıyor olabilir ? Kadın kendini başka birine mi benzetmeye çalışıyor diye kafayı yedi hadi bişeyler yazın bana soruyor ama bende anlam veremedim ?
Uzun oldu biraz
MaRaL_ sen bi el at buna
Bakalım olursun sen de 2-3 aya bence :)senin kadar rahat olabilsem keske bu konuda :)
o kadar korkmuski gozum..
adet de oldun demek sonunda sende. ben bakalim ne zaman olucamm.
:) kiz ben ne anlarmki :))))))))))))))Selam kızlar size bi arkadaşım için yazıyorum bana bişey danıştı ama ne diyeceğimi bilemedim
Şimdi bu kız 3 yıllık evli kocası evlenmeden önce pek bi paspal dı evlendikten sonra dişlerini bile düzenli fırçalamaya başladı o kadar paspal dı yani kıyafetler falan öle
İlk evlendiklerinde adamı işten çıkartmışlardı bi Atak yaptı şuan iyi para kazanıyor durumları iyi kız normal giyiniyor öle çok lüks takıntısı olan biri değil kocası kıza kendine bak diyip duruyor istedi diye saç rengini değiştirdi geçen gün gidip tarz ceketler kazaklar falan almış kadına şaşırmış oda normalde böle bişey yapmaz çünkü sonra gezmeye gittiklerinde kadın mesela siyah ceket beğeniyor kocası beğenmiyor kendi daha tarz bişey beğenip bunu alalım diyor gitmiş 4 çift ayakkabı almış yani kadını yeni baştan yaratıyor sanki
Eşortmanlarına desenli çoraplarına bile laf ediyor bi yere giderken ince çorap falan giydiriyor kadına veya desensiz düz
Bundan biraz sıkılmış ama farklı şeylerde düşünmeye başlamış sizce eşi neden böyle yapıyor olabilir ? Kadın kendini başka birine mi benzetmeye çalışıyor diye kafayı yedi hadi bişeyler yazın bana soruyor ama bende anlam veremedim ?
Uzun oldu biraz
MaRaL_ sen bi el at buna
Banada acaba soğudumu diye geliyor yazık kadının bebeği 1 yaşında onu çok iyi anlıyorum kadın çocukla ilgilenmekten kendine dikkat edemiyo ki aslında ediyo da Ada'ma ne yetmiyorsa artıkKadından soğumuş da hani aldatmamak için kadını kendi istediği birinr dönüştürebilmek için çırpınıyor gibi, tabi sen böyle deme kadıncağıca :))))
Ne güzel işte, eşi ilgili en azından, kadını önemsiyor, demek ki karısının kendisini iyi hissetmesini istiyorböyle dersin en azından :)))
Ya senin yorumlaman güzel diye bebeğim:) kiz ben ne anlarmki :))))))))))))))
simdi adam para kazanmaya abslayinca degisik tarz ortamada girmistir haliyle
karisnin çavresindeki kadinlar gibi olmasini istiyodur
kotuye yormaya gerek yok
adamda para varsa istese benzetmeye çali$maz orijinalini alir koyar yanina
bence iyi niyetle yapiyor
Can'ım senin ig deki adın neydi sayfa benim görmedim ben seniKadından soğumuş da hani aldatmamak için kadını kendi istediği birinr dönüştürebilmek için çırpınıyor gibi, tabi sen böyle deme kadıncağıca :))))
Ne güzel işte, eşi ilgili en azından, kadını önemsiyor, demek ki karısının kendisini iyi hissetmesini istiyorböyle dersin en azından :)))
Begüşle beraber gitsen ?evet canim gideyim di mi. durur ya beni gorunce aklina meme geliyo zaten. gormeyince simdiye kadar aglama krizi tutmadi hic meme diye.
orijinal her zaman makbuldur deeYa senin yorumlaman güzel diye bebeğim
Kadına diyormuş ki kendine bakmanı istiyorum demesinler b... Kendine bakıyor karısına bakmıyor diye diyormuş
Kadını alıp götürüyor alışverişe veya kendi alıp geliyor 1 yaşında bebeği var ona bile neler alıyo çocuğumu düzgün giydir diyo
İlk önce ben de başka düşündüm ama dediğin gibi o Zaman orjinali varken niye değiştirmeye çalışsın demi
ne guzel soyledin canim :)Bakalım olursun sen de 2-3 aya bence :)
Artı, bence git.. Begümü bırakabilirsin, biz bebeklerden daha hassas oluyoruz açıkçası, biz Bi rahat olsak, bıraksak güvenip, onlar da çok rahat olacak da işte kötü anneler :))) artık büyüdüler, arada yokluğunu bilsin, güven de böyle gelişiyor zaten, vedalaşacaksın, geri geleceğim diyeceksin ve geleceksin, böylece sana be senin sözlerine güvenmeyi öğrenecek :)
buyuygun di$i normalSlm kızlar benim büyük oğlum ocakta 5 yaşına gircek inşallah :) ama ön alt dişi sallanıyor ve tam arkasında yeni bir diş çıkmış daha bugün fark ettim diğer oğlum 10 aylık onun dişleriyle uğraşırken büyüğü unuttumSizce normalmi?ne yapmalıyım?
mumkun degil. dolmusla bi saat. sonra taksiye binerim gerci o bes dk. yol sorun degil de orda teyzemin buyuk kizi da var 3 yasinda. begüm tum zamanimi aliyo zaten orda onla ugrasmaktan teyzeme bi yararim olmazki.Begüşle beraber gitsen ?
hadi hayirli olsun :))oyuncu anne nin oyun kitabini aldim
bi tane kalmis onuda ben kaptim
vatana millete hayirli olsunnn
Hımm kauçuk tamam canım sağolCan'ım kauçuk olan emzikler var onlardan dene istersen kenarı plastik olmadığı için yapmaz belki aynı şekilde mama kaşığı da
Dişi az sallanıyor ama tam arkasında diş çıkıyo o biraz düşündüruyo diş hekimine götürcem ama sizce öndekini çekip arka dişin öne kayması daha iyi olmaz mı?daha sora tel fln uğraşmayalim pek anlamam amabuyuygun di$i normal
di$lerin çikmasina dusmesine biz karismiyrouz, ne zaman isterlerse oluyor di$ler :)
az mi sallaniyor çokmu ?
doktorlar elleme dise diyor genelde, bi elma isirinca dusermi$
gerçektende oyle oluyor
kizim son 4 disini kendi çekdi dusurud :) 7 yasinda ( toplam 8 tane dustu )
bide o sallaanan dis ne kadr agizda kalirsa altdan gelene kalsiyum destege verdigi için yarari var diye biliyorum ben
Biraz naz niyaz yapıyor babaannecik. Bırak bak Nasıl da bakar aslında ama mecbur kalmayınca yapamıyorhalasi iste. haftaici giderim h.sonuna cok var. 5te falan geliyo halasi da o zamana bende gelirim herhalde.
bence de mecbur kalmali zaten artik. sen calisinca ben bakarim diyo bi de. nasil olcaksa.
tel i$i geenetik oluyor geneldeDişi az sallanıyor ama tam arkasında diş çıkıyo o biraz düşündüruyo diş hekimine götürcem ama sizce öndekini çekip arka dişin öne kayması daha iyi olmaz mı?daha sora tel fln uğraşmayalim pek anlamam ama
NormAl. Sallanan dişi çekmekte geç kalmayın yoksa eğri büyür yeni diş.Slm kızlar benim büyük oğlum ocakta 5 yaşına gircek inşallah :) ama ön alt dişi sallanıyor ve tam arkasında yeni bir diş çıkmış daha bugün fark ettim diğer oğlum 10 aylık onun dişleriyle uğraşırken büyüğü unuttumSizce normalmi?ne yapmalıyım?
kiz az saallaniyormus dusmezkii o dis hemenNormAl. Sallanan dişi çekmekte geç kalmayın yoksa eğri büyür yeni diş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?