Ben küçükken diş çektirmekten çok korkardım ama sınıfımdaki çocuklar hemen sallanmaya başladığı azıcık kendileri sallaya sallaya çekerlerdi. Benim diş alttan gelirdi üstte öteki diş dururdu hala. Eğri büğrü çıktı yeniler. Ben de tel taktım dediğin gibi genelikti, amcamda da vardı. Çenem dar olduğu için takmıştım ama yeni diş çıkarken içe doğru uzuyor üstte yer olmadığı için. Yani oda eğri olunca yine tel olaylarına girilebilir diye düşünüyorum. Ama tam emin değilim yanıltmayayım şimdi.kiz az saallaniyormus dusmezkii o dis hemen
çekmeyle gelmez vallaa
Ben o işi kattiyen yapmam o yüzden bi Dr şart gibi çünkü ilk defa sallanan dişin arkasında diş gördüm çok şaşırdım bende eğri gelir die biraz şüpheliyım arkada kalıyo diğer dişNormAl. Sallanan dişi çekmekte geç kalmayın yoksa eğri büyür yeni diş.
çocuk diliyle oynayip iyice salliyor sonrada çekip aliyor :)Ben küçükken diş çektirmekten çok korkardım ama sınıfımdaki çocuklar hemen sallanmaya başladığı azıcık kendileri sallaya sallaya çekerlerdi. Benim diş alttan gelirdi üstte öteki diş dururdu hala. Eğri büğrü çıktı yeniler. Ben de tel taktım dediğin gibi genelikti, amcamda da vardı. Çenem dar olduğu için takmıştım ama yeni diş çıkarken içe doğru uzuyor üstte yer olmadığı için. Yani oda eğri olunca yine tel olaylarına girilebilir diye düşünüyorum. Ama tam emin değilim yanıltmayayım şimdi.
Çok saolun öyle yapmayı düşünüyorumtel i$i geenetik oluyor genelde
ailede varsa , tel takilmis kisiler sizin çocukda olma ihtimali avr
yoksada siz zorla tel lik bi i$ çikaramazsiniz kolay kolay :)
kizim diisnin birini çekdirmedi aylarca bekleidk
sonunda kendi dustu, ertesi gun altda disi gorduk
normalde 1 ay falan suruyor o disin gorunmesi :)
dis dr unu hemn goturun içiniz rahat etsin
az sallaniyorsa sizin çekmenizle dusmez çocukda sizde haarap olursunuz
O Nasıl bişey yaorijinal her zaman makbuldur dee
illaki baska gordugu tarz hatunlardan etkileniyodur ama bunu aldatma oalrak deilde karisni benzetmek olarak degerlendiriyor adam :)
Evet içe doğru büyüyor. Siz bi doktora danışın isterseniz. Kulaktan dolma bilgiler sağlıklı olmaz. Her çocuk farklıdır çünkü.Ben o işi kattiyen yapmam o yüzden bi Dr şart gibi çünkü ilk defa sallanan dişin arkasında diş gördüm çok şaşırdım bende eğri gelir die biraz şüpheliyım arkada kalıyo diğer diş
hahahah milletin kiyafetine bakmak aldatma sayilmiyor yaniiO Nasıl bişey ya
Ben çok korkardım yaa :)) yani diş nefes alsam düşecek ama çektirmezdim yine de. Sonra altı yıl çok çektim ama diş konusunda.çocuk diliyle oynayip iyice salliyor sonrada çekip aliyor :)
bi kere kizimin disini eçldim yarim saatden fazla ugrastim ikimizde kan ter içinde kaldik
çekdigim dis dort ay gelmedi yerine
galiba zamani deilmis çekdigimde
o son oldu baska da elimi surmem
kendi kosup geliyor anne disim dustu diye :)
Kız yok Ada'mın aldatacağını zaten ben bile düşünmüyorum karısına çok düşkün Ada'm ölcek Aşkın'dan ama böle hareketlere girince yavrum tedirgin olmuş bide kadın doğumdan sonra bir zayıfladı ki sorma valla mankenlere taş çıkartır be göbek var ne bişey fıstık gibi hatun elini sallasa ellisi yanihahahah milletin kiyafetine bakmak aldatma sayilmiyor yanii
ilk oldugunda kizimda korkmuistu ,nasil bagiryor annne diye aglayark , bende korkdum bisey oldu diye, kiizm noldu diyom sadece agliyor zipliuor oldugu yerde :)))))Ben çok korkardım yaa :)) yani diş nefes alsam düşecek ama çektirmezdim yine de. Sonra altı yıl çok çektim ama diş konusunda.
hg canimselam kızlar nasılsınız
uzun zamandır uğrayamıyorum Buğra mız epey hareketlendi hiç durmuyor yaramazlıklar tam gaz devam ediyor
gün içinde koşuşturma temizlik yemek kopya gibi hergün aynıhaftaya bi memlekete giidip geleceğiz inş kar falan yağmaz
bu arada pilatese başladım evde topumla lastiğimle oğlum uyuyunca bir saat yapıyorum çok eğlenceli çokta yorucu
epey faydasını gördüm sezaryen kalıntısı göbek küçüldü vücudum toparlandıuzun vadede daha iyi sonuç alcağıma inanıyorum
gün başlattık arkadaşlarla hafta içi bendeler temizlik hazırlık falan koşuşturma
öyle işte bu günümüze şükür
geçen yıl bu aylarda heyecanla doğumu bekliyorduk hepimiz koca göbeklerimizlemide yanmaları, kıramplar, uyuyamama gerçi şimdide uykudan eser yok ta sağlıkla doğurduk kucakladık
zaman ne de hızlı geçiyor yetişilmiyor hızına
bencede bi mecbur kalsin bakalim neler olacak.Biraz naz niyaz yapıyor babaannecik. Bırak bak Nasıl da bakar aslında ama mecbur kalmayınca yapamıyor
aynen öle iş şimdi çocuk diş hekimi bulmaya kaldı istanbulda avrupa yakasında var mı önerisi olan biraz fazla oldum amaEvet içe doğru büyüyor. Siz bi doktora danışın isterseniz. Kulaktan dolma bilgiler sağlıklı olmaz. Her çocuk farklıdır çünkü.
Maşallah bizimkinin pek niyeti yok yürümek zaman kaybı gibi görüyor emekleyerek her yere giriyo ayakta durmaya korkuyo hemen yere atıyor kendinikizlarr size bisey demeyi unuttummmmm :)
benim oglan tek elinden tutunca dengeli yurudu bugun
Allahim duyyorum erken yuruyen bebi$în ayak sesleriniiiiii
benimkide oyleydi de bugun bi deneyim dedim gidiyor valla yan yannnnMaşallah bizimkinin pek niyeti yok yürümek zaman kaybı gibi görüyor emekleyerek her yere giriyo ayakta durmaya korkuyo hemen yere atıyor kendini
Ne güEl işte Can'ım yürüsün bizim ki de atağa geçti sadece sürünen emeklemeyen çocuk tutunup kalkıyor sıralıyor koltukta yürüme arkadaşı var koşturuyor resmen onlakizlarr size bisey demeyi unuttummmmm :)
benim oglan tek elinden tutunca dengeli yurudu bugun
Allahim duyyorum erken yuruyen bebi$în ayak sesleriniiiiii
benimki 1 aydan fazladir siraliyorda elini birakmaya korkuyorduNe güEl işte Can'ım yürüsün bizim ki de ayağa geçti sadece sürünen emeklemesen çocuk tutunup kalkıyor sıralıyor koltukta yürüme arkadaşı var koşturuyor resmen onla
Biraz önce banyo yaptırcam küveti sıcak odaya getirdim bi yere kaçmasın diye fileyi çakmadan küvetim içine öle oturttum kovayı almaya gittim bi geldim ki çıkmış küvetten koltuğa tutunup kalkmış kumandayı alıyo napıyon dedim pat düştü popo üstüne emeklemeden koşacak bizi. Ki de
Ellerine sağlık cnm nefis görünüyor.Ben içine maydanoz yerine kerevizin kendi yapraklarını koyuyorum.Öyle de çok güzel oluyor.Hatta kerevizin yapraklarını fazla fazla ayıklayıp yıkayıp kurutup buzluğa atıyorum,başka çorbaların içine atıyorum arada lezzet katıyor.Tabi kerevizi sevenler için,ben bayılırım.Kızlar bebelerinize mandalinalı kereviz yapın. Tarif veriyorum: bir küçük kereviz bir küçük havuç küçük bir soğan ve azıcık maydanozu doğrayıp bir çay bardağı su döktüm haşlanırken bir tane de mandalina sıktım. Hatta portakal yiyordum iki dilimini de içine attım. En son z.yağı gezdirdim. Püre haline getirdim ben çok acıkmıştı ve ilk kez verince yemez belki dedim. İsteyen pirinç de atabilir. Afiyet olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?