2015 Şubat Anneleri

kizlar iki hareketten sonra deniz kabugu pozisyonu var onu yapip rahatliyosun. orda bitirelim. baslangic icin yeterli.
o pozisyonu da cok seviyorum insan oyle rahatliyorki. pilates gerginlige de cok iyi geliyor sirf o yuzden yapmaliyiz bence haha

kizlar iki hareketten sonra deniz kabugu pozisyonu var onu yapip rahatliyosun. orda bitirelim. baslangic icin yeterli.
o pozisyonu da cok seviyorum insan oyle rahatliyorki. pilates gerginlige de cok iyi geliyor sirf o yuzden yapmaliyiz bence haha
Aynen bu gece başlayalım ben gittiğimde gözle görülür sikilasmistim durusum değişmişti ve en önemlisi masa başı oturmaktan kylunclarim belim sirtim agriyodu çok iyi gelmişti 3ay kadar gitmiştim haftada 3kez sonra bıraktım ama vücut salmadı kendini ama doğumdan sonra maalesef etler yumuşadı

E iyi kilo vermişsin Can'ım niye sıkılşcan ki saldı mı vücut kendini
O kadar da salmadı ama karnım kalçam filan çok yumuşak ya hamur gibi biraz gerginleşse iyi olcak canım bir de göğüsler nasıl toplanır ki acaba

medıfemada dr nuz kımdı acaba bende oraya gıdıyorum sukru beye

Canim erkekler hep ayni. Bana da calismak daha iyi gibi geliyo. En azindan bikac insan gorur konusuruz. Haketmez olur musun hic. Begum'e senden iyi kimse annelik yapamaz

Masallah Ayaz'ima. Ayaklanmis annesi artik. Tabi herseyin zamani var elbet. Zaten bi anda yapiyolar herseyi. Bi anda dizinin ustunde durmaya basladi mesela. Bana tirmanmaya calisiyo. Emeklemeyecegine eminim de bakalim ne yapcak. Yuzustu koyunca kaplumbagayi sirt ustu cevirirsin de bisey yapamaz ya aynen oyle oluyo cok komik. Bu sekildeyken de emekleyemez zaten. Hemen ceviriyo kendini zaten sirt ustu:)

Bırakınca eski haline dönmek kötüymüş canım sürekli yapıcaz o zaman

Çalışmak gerçekten çok iyi geliyor canım mesela ben işe geldiğimde dinleniyorum evde yoruluyorum çok şükür işim de çok yorucu değil ama mesela haftada iki gün tatilim var ve evde yorgunluk ve stresten başka bişey olmuyor en çokta iştahsızlığı yoruyor beni canım

Çok sevindim bu işe birlikte yapmak daha güzel ben başlıyorum bu akşamdan sen yönet o zaman canım bizim pilates grubunu bağlantıları filan vermişsin hoşuma gitti devam edelim işte böyle

evet sirt bel agrilarina cok iyi geliyor. 1 yila yakin gitmistim bayagi sikilasmistim ama sonra yavas yavas verdim kendimi niyeyse ama tabiiki cok iyi gelmisti. dogumdan sonra hepten perte ciktik.

Canim erkekler hep ayni. Bana da calismak daha iyi gibi geliyo. En azindan bikac insan gorur konusuruz. Haketmez olur musun hic. Begum'e senden iyi kimse annelik yapamaz
sagol tatlim biliyorum hepimiz iyi anneleriz ama boyle anlarda sorguluyoruz kendimizi. allah beterinden saklasin. oyle boyle gececek bu zamanlar..

Aynen krize girerim. Aklima bisey geldi. Universitede namaza baslamistik oda arkadasimla. Bi kere ayni anda kilalim dedik bi gulme krizi geldi en az 15 dk gulduk. Namaz da yalan oldu tabi. Zor gelmistik kendimize
bizde teravihe giderdik sinifca kizlarla. camiiden kovacaklardi bizi nerdeyse haha

evet kuzenim de oyle derdi. ise gelince ben dinleniyorum derdi de sacma gelirdi bana. dogruymus meger.

Çok sevindim bu işe birlikte yapmak daha güzel ben başlıyorum bu akşamdan sen yönet o zaman canım bizim pilates grubunu bağlantıları filan vermişsin hoşuma gitti devam edelim işte böyle
bu videodaki hareketleri bi ayda anca bitiririz zaten. ayni hareketleri iki uc gun tekrarlicaz. bu kadar hizli gidersek ertesi gune hurda oluruz.

bu videodaki hareketleri bi ayda anca bitiririz zaten. ayni hareketleri iki uc gun tekrarlicaz. bu kadar hizli gidersek ertesi gune hurda oluruz.
Aslında insan izleyince püf bu muymuş ne var bunda diyor çok basit gibi geliyor ama yoruyor demek kasları :)

Pilates topuna heves ettim ben yarın koşa koşa gidip a101 den alacam topa ne zaman geçiyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…