Aynen bu gece başlayalım ben gittiğimde gözle görülür sikilasmistim durusum değişmişti ve en önemlisi masa başı oturmaktan kylunclarim belim sirtim agriyodu çok iyi gelmişti 3ay kadar gitmiştim haftada 3kez sonra bıraktım ama vücut salmadı kendini ama doğumdan sonra maalesef etler yumuşadıkizlar iki hareketten sonra deniz kabugu pozisyonu var onu yapip rahatliyosun. orda bitirelim. baslangic icin yeterli.
o pozisyonu da cok seviyorum insan oyle rahatliyorki. pilates gerginlige de cok iyi geliyor sirf o yuzden yapmaliyiz bence haha
O kadar da salmadı ama karnım kalçam filan çok yumuşak ya hamur gibi biraz gerginleşse iyi olcak canım bir de göğüsler nasıl toplanır ki acabaE iyi kilo vermişsin Can'ım niye sıkılşcan ki saldı mı vücut kendini
medıfemada dr nuz kımdı acaba bende oraya gıdıyorum sukru beyeBende medifema ya gidiyodum hamileyken hala oraya gidiyoruzz genelde.torbali çok yakın bize zaten.ekliyim canım.ben mersinliyim ama elazigda oturduk 5 6 yıl sonra orda eşimle tanıştım o buraya gelip dukkan açtı sonra seracılık falan yapıyo şimdi o yüzden burdayiz 5 yıldır.bu tarafa yolun düşerse beklerim
Canim erkekler hep ayni. Bana da calismak daha iyi gibi geliyo. En azindan bikac insan gorur konusuruz. Haketmez olur musun hic. Begum'e senden iyi kimse annelik yapamazne guzel anlattin cogumuzun yasadiklarini.
etrafimizdakilerin anlayamamasina cok sasirmiyorum, yadirgamiyorum da. ama biraz anlayis.. ne guzel olurdu biraz anlayis. sen artik mutlu degilsin, sen artik cok sabirsizsin gibi seyler soylemek yerine sen neden boyle oldun? diye sormak, derdini dinlemek biraz teselli etmek cok mu zor.. erkekler cok realist bakiyor her seye.
esim cok anlayisli merhametli bir insandir ama duygularimi ona anlatsam yapacak bir sey yok artik hayatimiz boyle ve buna alismalisin mutlu olmalisin der. annemleri cok ozluyorum dedigimde de yapacak bir sey yok hayatim istiyorsan git ya da onlar gelsin der. ama insan istiyorki anliyorum seni haklisin canim benim uzulme gibi seyler duymak istiyor degil mi. sanirim cogu erkek boyle.
simdi gece onlarca kez uyanmalara bazen kendi kendime bagiriyorum ya da sinirimi farkli bir sekilde gosteriyorum. cok sasiriyor bu halime. kendisi on dakika ilgilense ve cocuk aglasa kendisi de dayanamiyor niye boyle oluyor diyor. bu kadar zor mu anlamak o zaman.
cok zor anne olmak o ayri bir de degisen hayatin var. ne calisiyorum ne disari cikabiliyorum ne dertlesebilecegim biri var. sizler haric kimseye anlatmiyorum bunlari iyiki varsiniz cidden..
sanirim cok daha yorucu olur ama calismak gerek. yorulurum ama en azindan mutlu olurum. kizima da mutsuzlugumu yansitmam.
cok pisman oluyorum oyle sinir anlarindan sonra evladima bakinca. haketmiyorum diyorum, sukretmiyirum degerini bilmiyorum diyorum.. ama yok o sinir krizlerini engelleyemiyorum..
Masallah Ayaz'ima. Ayaklanmis annesi artik. Tabi herseyin zamani var elbet. Zaten bi anda yapiyolar herseyi. Bi anda dizinin ustunde durmaya basladi mesela. Bana tirmanmaya calisiyo. Emeklemeyecegine eminim de bakalim ne yapcak. Yuzustu koyunca kaplumbagayi sirt ustu cevirirsin de bisey yapamaz ya aynen oyle oluyo cok komik. Bu sekildeyken de emekleyemez zaten. Hemen ceviriyo kendini zaten sirt ustu:)Yerim onu ben :) ayaz da öyleydi ama bir anda aylandı, şimdi emekliyor, koltuklardan tutunarak yürüyor.. Bir de ellerinden tutup yürütmemizi istiyor sürekli bücür odaları gezmek istiyor :) daha Zaman'ı var, aceleye gerek yok henüz yürümüyorlarken daha rahatız bence :)
Aynen krize girerim. Aklima bisey geldi. Universitede namaza baslamistik oda arkadasimla. Bi kere ayni anda kilalim dedik bi gulme krizi geldi en az 15 dk gulduk. Namaz da yalan oldu tabi. Zor gelmistik kendimizehahaha super olurdu ama ben gulmekteb yapamazdim
Bırakınca eski haline dönmek kötüymüş canım sürekli yapıcaz o zamanpilates zayiflamak icin degildir once onu bi belirtelim :)
karin basen bacak bolgesi sıkılasıyor inceliyor evet. ama duzenli bir sekilde ve bir sure yaparsan tabiiki.
duruş bozukluklarini duzeltiyor. dogru nefes almayi ogreniyorsun. aslinda hepimuz su an yanlis nefes aliyoruz. bunlari duzeltiyor iste. tabiiki en buyuk etkisi karni ve basen bolgesini cok sıkılastiriyor. ama birakinca eski haline bi sure sonra doner tabii.
Çalışmak gerçekten çok iyi geliyor canım mesela ben işe geldiğimde dinleniyorum evde yoruluyorum çok şükür işim de çok yorucu değil ama mesela haftada iki gün tatilim var ve evde yorgunluk ve stresten başka bişey olmuyor en çokta iştahsızlığı yoruyor beni canımne guzel anlattin cogumuzun yasadiklarini.
etrafimizdakilerin anlayamamasina cok sasirmiyorum, yadirgamiyorum da. ama biraz anlayis.. ne guzel olurdu biraz anlayis. sen artik mutlu degilsin, sen artik cok sabirsizsin gibi seyler soylemek yerine sen neden boyle oldun? diye sormak, derdini dinlemek biraz teselli etmek cok mu zor.. erkekler cok realist bakiyor her seye.
esim cok anlayisli merhametli bir insandir ama duygularimi ona anlatsam yapacak bir sey yok artik hayatimiz boyle ve buna alismalisin mutlu olmalisin der. annemleri cok ozluyorum dedigimde de yapacak bir sey yok hayatim istiyorsan git ya da onlar gelsin der. ama insan istiyorki anliyorum seni haklisin canim benim uzulme gibi seyler duymak istiyor degil mi. sanirim cogu erkek boyle.
simdi gece onlarca kez uyanmalara bazen kendi kendime bagiriyorum ya da sinirimi farkli bir sekilde gosteriyorum. cok sasiriyor bu halime. kendisi on dakika ilgilense ve cocuk aglasa kendisi de dayanamiyor niye boyle oluyor diyor. bu kadar zor mu anlamak o zaman.
cok zor anne olmak o ayri bir de degisen hayatin var. ne calisiyorum ne disari cikabiliyorum ne dertlesebilecegim biri var. sizler haric kimseye anlatmiyorum bunlari iyiki varsiniz cidden..
sanirim cok daha yorucu olur ama calismak gerek. yorulurum ama en azindan mutlu olurum. kizima da mutsuzlugumu yansitmam.
cok pisman oluyorum oyle sinir anlarindan sonra evladima bakinca. haketmiyorum diyorum, sukretmiyirum degerini bilmiyorum diyorum.. ama yok o sinir krizlerini engelleyemiyorum..
Çok sevindim bu işe birlikte yapmak daha güzel ben başlıyorum bu akşamdan sen yönet o zaman canım bizim pilates grubunu bağlantıları filan vermişsin hoşuma gitti devam edelim işte böylehttps://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=KUZ3RqKbSw0
kizlar o zaman bu aksam baslayalim ufaktan. videonun basindaki naturel duruslari calisalim. isinma hep o sekilde olabilir. ondan sonra iki hareketi onar defa yapalim yeter ilk sefer icin.
o duruslar onemli. ben gittigimde hocamiz da demisti o sekilde durup yapmazsaniz bosa yorulursunuz bi ise de yaramaz. en onemlisi de her seferinde karnimizi iceri cekicez. karnimizin yandigini hissedicez. kaslar calisacak.
evet sirt bel agrilarina cok iyi geliyor. 1 yila yakin gitmistim bayagi sikilasmistim ama sonra yavas yavas verdim kendimi niyeyse ama tabiiki cok iyi gelmisti. dogumdan sonra hepten perte ciktik.Aynen bu gece başlayalım ben gittiğimde gözle görülür sikilasmistim durusum değişmişti ve en önemlisi masa başı oturmaktan kylunclarim belim sirtim agriyodu çok iyi gelmişti 3ay kadar gitmiştim haftada 3kez sonra bıraktım ama vücut salmadı kendini ama doğumdan sonra maalesef etler yumuşadı
sagol tatlim biliyorum hepimiz iyi anneleriz ama boyle anlarda sorguluyoruz kendimizi. allah beterinden saklasin. oyle boyle gececek bu zamanlar..Canim erkekler hep ayni. Bana da calismak daha iyi gibi geliyo. En azindan bikac insan gorur konusuruz. Haketmez olur musun hic. Begum'e senden iyi kimse annelik yapamaz
bizde teravihe giderdik sinifca kizlarla. camiiden kovacaklardi bizi nerdeyse hahaAynen krize girerim. Aklima bisey geldi. Universitede namaza baslamistik oda arkadasimla. Bi kere ayni anda kilalim dedik bi gulme krizi geldi en az 15 dk gulduk. Namaz da yalan oldu tabi. Zor gelmistik kendimize
o kisinin yapisiyla da alakali bence. bayagi toparladigi kesin. haftada iki kere bile yapsan yeterli.Bırakınca eski haline dönmek kötüymüş canım sürekli yapıcaz o zaman
evet kuzenim de oyle derdi. ise gelince ben dinleniyorum derdi de sacma gelirdi bana. dogruymus meger.Çalışmak gerçekten çok iyi geliyor canım mesela ben işe geldiğimde dinleniyorum evde yoruluyorum çok şükür işim de çok yorucu değil ama mesela haftada iki gün tatilim var ve evde yorgunluk ve stresten başka bişey olmuyor en çokta iştahsızlığı yoruyor beni canım
bu videodaki hareketleri bi ayda anca bitiririz zaten. ayni hareketleri iki uc gun tekrarlicaz. bu kadar hizli gidersek ertesi gune hurda oluruz.Çok sevindim bu işe birlikte yapmak daha güzel ben başlıyorum bu akşamdan sen yönet o zaman canım bizim pilates grubunu bağlantıları filan vermişsin hoşuma gitti devam edelim işte böyle
Ayy cok komik yaa benim de aklima geldi simdi bi teravih macerasi:) insan ciddi olmasi gereken yerde daha bi guluyobizde teravihe giderdik sinifca kizlarla. camiiden kovacaklardi bizi nerdeyse haha
Aslında insan izleyince püf bu muymuş ne var bunda diyor çok basit gibi geliyor ama yoruyor demek kasları :)bu videodaki hareketleri bi ayda anca bitiririz zaten. ayni hareketleri iki uc gun tekrarlicaz. bu kadar hizli gidersek ertesi gune hurda oluruz.
Pilates topuna heves ettim ben yarın koşa koşa gidip a101 den alacam topa ne zaman geçiyozbu videodaki hareketleri bi ayda anca bitiririz zaten. ayni hareketleri iki uc gun tekrarlicaz. bu kadar hizli gidersek ertesi gune hurda oluruz.
Bak mesela evdeyken hiç kk ya giremiyorum ama işteyken hiç burdan çıkmıyorumevet kuzenim de oyle derdi. ise gelince ben dinleniyorum derdi de sacma gelirdi bana. dogruymus meger.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?