2015 Şubat Anneleri

Kızlar bişey sorcam şimdi pilatese yeni başladığım için pek bi bilgim yok karın ve kalça mı sıklaşıyor başka bi etkisi var mı pilatesin bir de pilatesi bırakınca eski haline dönüyor mu insan yoksa sıklaşınca artık öyle mi kalıyor

60 kiloyla hamile kaldım doğumda 78 kiloydum şu anda 59,5 kiloyum ama baya bi sıklaşmaya ihtiyacım var

Günaydın millet 8 de uyanmıştım aslında ama bebe durmadı tekrar uyumak istedi bende uyuttum 9 da geri yattım valla miss gibi geldi şimdi kalktık daha kahvaltı bile yapmadım yumurta haşlansın da şu dana yesin :)
Park yatak sağolsun valla Azra ne Zaman uyandı bilmiyorum :) oynuyordu ben uyandığımda

Tamamen benim kizi anlatmissin:) 10 ay 9 gunluk bizimki de

bazi çocuklar emeklemeden yuryormus canim
ben dogdugundan beri yuz ustu yatiruyorum yuz ustu durmayi sevmez gerçi, o poziysonu sadece emeklemek için kullaniyor

Olabilir dene bakalım.beze uzulurse huggiesin gece kulodu var.bu tarz çocuklar için.eczanelerde benzer bisey bulabilirsiniz belki.bu bez değil külot dersin.

Cnm çok ayrıntısını bilmiyorum ama metal şeyler yoğurdun içindeki bir maddeyle etkileşime giriyormuş,probiyotik denen kısmı azaltıyorlarmış.Sadece Bebek için değil normalde de yoğurt mayalarken falan metal kullanılmazmış.

Ben ben

Olabilir dene bakalım.beze uzulurse huggiesin gece kulodu var.bu tarz çocuklar için.eczanelerde benzer bisey bulabilirsiniz belki.bu bez değil külot dersin.
biliyorum o kulodu
deneyim bari , aksam baglayim dedi bezi istemedi
dr randevusuna ay basinda goturrum zaten daha 15 gunumuz var en az
kuçugu goturunce yazdiricam da ilaci

ne guzel anlattin cogumuzun yasadiklarini.
etrafimizdakilerin anlayamamasina cok sasirmiyorum, yadirgamiyorum da. ama biraz anlayis.. ne guzel olurdu biraz anlayis. sen artik mutlu degilsin, sen artik cok sabirsizsin gibi seyler soylemek yerine sen neden boyle oldun? diye sormak, derdini dinlemek biraz teselli etmek cok mu zor.. erkekler cok realist bakiyor her seye.

esim cok anlayisli merhametli bir insandir ama duygularimi ona anlatsam yapacak bir sey yok artik hayatimiz boyle ve buna alismalisin mutlu olmalisin der. annemleri cok ozluyorum dedigimde de yapacak bir sey yok hayatim istiyorsan git ya da onlar gelsin der. ama insan istiyorki anliyorum seni haklisin canim benim uzulme gibi seyler duymak istiyor degil mi. sanirim cogu erkek boyle.

simdi gece onlarca kez uyanmalara bazen kendi kendime bagiriyorum ya da sinirimi farkli bir sekilde gosteriyorum. cok sasiriyor bu halime. kendisi on dakika ilgilense ve cocuk aglasa kendisi de dayanamiyor niye boyle oluyor diyor. bu kadar zor mu anlamak o zaman.

cok zor anne olmak o ayri bir de degisen hayatin var. ne calisiyorum ne disari cikabiliyorum ne dertlesebilecegim biri var. sizler haric kimseye anlatmiyorum bunlari iyiki varsiniz cidden..
sanirim cok daha yorucu olur ama calismak gerek. yorulurum ama en azindan mutlu olurum. kizima da mutsuzlugumu yansitmam.
cok pisman oluyorum oyle sinir anlarindan sonra evladima bakinca. haketmiyorum diyorum, sukretmiyirum degerini bilmiyorum diyorum.. ama yok o sinir krizlerini engelleyemiyorum..

pilates zayiflamak icin degildir once onu bi belirtelim :)
karin basen bacak bolgesi sıkılasıyor inceliyor evet. ama duzenli bir sekilde ve bir sure yaparsan tabiiki.

duruş bozukluklarini duzeltiyor. dogru nefes almayi ogreniyorsun. aslinda hepimuz su an yanlis nefes aliyoruz. bunlari duzeltiyor iste. tabiiki en buyuk etkisi karni ve basen bolgesini cok sıkılastiriyor. ama birakinca eski haline bi sure sonra doner tabii.

Tamamen benim kizi anlatmissin:) 10 ay 9 gunluk bizimki de

Yerim onu ben :) ayaz da öyleydi ama bir anda aylandı, şimdi emekliyor, koltuklardan tutunarak yürüyor.. Bir de ellerinden tutup yürütmemizi istiyor sürekli bücür odaları gezmek istiyor :) daha Zaman'ı var, aceleye gerek yok henüz yürümüyorlarken daha rahatız bence :)

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=KUZ3RqKbSw0

kizlar o zaman bu aksam baslayalim ufaktan. videonun basindaki naturel duruslari calisalim. isinma hep o sekilde olabilir. ondan sonra iki hareketi onar defa yapalim yeter ilk sefer icin.

o duruslar onemli. ben gittigimde hocamiz da demisti o sekilde durup yapmazsaniz bosa yorulursunuz bi ise de yaramaz. en onemlisi de her seferinde karnimizi iceri cekicez. karnimizin yandigini hissedicez. kaslar calisacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…