HeeSen yapma canim yeterince zayifladin:) pilates yapiyoruz
E iyi kilo vermişsin Can'ım niye sıkılşcan ki saldı mı vücut kendini60 kiloyla hamile kaldım doğumda 78 kiloydum şu anda 59,5 kiloyum ama baya bi sıklaşmaya ihtiyacım var
Tamamen benim kizi anlatmissin:) 10 ay 9 gunluk bizimki deBizimki daha kanepeleri tutup ayağa bile kalkamıyor 10 ay 16 günlük emeklemiyor da ama emeklemicek hiç sanırım yere yatmaktan nefret ediyor ne kadar yüz üstü koysam sırt üstü dönderiyor kendini ama yerde otururken popoyu bi sağa bi sola götürüyor öne doğru dizlerini kırarak destek alıyor öyle ilerliyor odanın kapısına kadar gidiyor yani kendini ilerletiyor yani poposunun üstünde baya
bazi çocuklar emeklemeden yuryormus canimBizimki daha kanepeleri tutup ayağa bile kalkamıyor 10 ay 16 günlük emeklemiyor da ama emeklemicek hiç sanırım yere yatmaktan nefret ediyor ne kadar yüz üstü koysam sırt üstü dönderiyor kendini ama yerde otururken popoyu bi sağa bi sola götürüyor öne doğru dizlerini kırarak destek alıyor öyle ilerliyor odanın kapısına kadar gidiyor yani kendini ilerletiyor yani poposunun üstünde baya
Olabilir dene bakalım.beze uzulurse huggiesin gece kulodu var.bu tarz çocuklar için.eczanelerde benzer bisey bulabilirsiniz belki.bu bez değil külot dersin.sanmiyorum sutden oldug unu , ablasiyla ayni anda içiyor o yapmiyor ama 4 yasindan beri bi kere bile kaçirmadi
birakacak o kesinde , simdi bez baglarsam uzulur
baglamazsam yatak yorgan gidiyor
belki bi kutu yetecek bu isi kokten halletmeye diye dusundum
Cnm çok ayrıntısını bilmiyorum ama metal şeyler yoğurdun içindeki bir maddeyle etkileşime giriyormuş,probiyotik denen kısmı azaltıyorlarmış.Sadece Bebek için değil normalde de yoğurt mayalarken falan metal kullanılmazmış.Canım neden yoğurdu metal kaşıkla değil plastik kaşıkla veriyorsun ben şimdiye kadar hiç mama kaşığı almadım kullanmadım herşeyi sürekli metal tatlı kaşığıyla yedirdim sadece yoğurt yedirirken ağzının kenarları kızarıyor ne etkisi var acaba yoğurt ve metalin
Ben benvideoyu buraya kopyalayamadim kizlar. youtubea yazin ebru salli pilates diye ilk o cikiyo zaten. 55:43 dk suresi. ebru salli yeni baslayanlar icin pilates hareketleri diye yaziyo.
o videonun basinda pilatesin temel duruslaru var. onlari iyice ogrenip uygulamak gerekiyo ilk. onlari hep kullanicaz. surekli karnimiz icerde belimiz yere tam yapisik vs gibi durus kurallari :)
isindiktan sonra sadece iki uc hareketi on bes dk yapip iki uc gun ayni hareketlerle devam edicez. o sekilde yavas yavas gecicez baska hareketlere.
dadera gelincikgibi
var mi baska pilates yapmak isteyen? :))
biliyorum o kuloduOlabilir dene bakalım.beze uzulurse huggiesin gece kulodu var.bu tarz çocuklar için.eczanelerde benzer bisey bulabilirsiniz belki.bu bez değil külot dersin.
ne guzel anlattin cogumuzun yasadiklarini.Haklısın cnm,işin özü bizim fazlasıyla değişmiş olmamız.Ve buna mecburduk,anne olduk sonuçta.Yeni bir kimlik,yeni alışkanlıklar,yeni sorumluluklar,yepyeni bir hayat.Biz öyle böyle alıştık da yakınımızdakiler bizim yeni halimize alışmakta zorlanıyorlar.Çünkü daha asabi,daha alıngan,daha tahammülsüz,uykusuz ve olabildiğince yorgunuz.Klasik bir cümle olacak ama yalnız değilsin.Benim de çok ellerimdekini fırlatıp kapıyı çekip çıkasım gelmiştir.Bu işte yokum,beceremiyorum görmüyor Musunuz diye bağırasım olmuştur çok.Fakat az sakinleyip o güzel masum yavru gözlerimin önüne gelince az önceki ben değilmişim gibi daha sıkı tutunarak yeni hayatıma devam etmişimdir.Şimdilik böyle sürüp gidiyor,bol miktarda gel-git lerim ve ben birbirimize alışmaya çalışıyoruz.Umarım senin için de benim için de bizim gibi hisseden tüm anneler için de yolun sonundaki ışık yakındır.
aksam yatmadan 15 dk yapsan yeter canim vaktin ve enerjin oldukca.Ben de elimden geldiğince eşlik etmeye çalışırım size.
ohh mis topluca sıkılasalım :)Bennn :)))
pilates zayiflamak icin degildir once onu bi belirtelim :)Kızlar bişey sorcam şimdi pilatese yeni başladığım için pek bi bilgim yok karın ve kalça mı sıklaşıyor başka bi etkisi var mı pilatesin bir de pilatesi bırakınca eski haline dönüyor mu insan yoksa sıklaşınca artık öyle mi kalıyor
Tamamen benim kizi anlatmissin:) 10 ay 9 gunluk bizimki de
vuuu super hep beraber nefes al nefes ver yapcaz sanirimBen ben
Haha bir de akşamları canlı bağlantı yapsak tam olur :)))vuuu super hep beraber nefes al nefes ver yapcaz sanirim
hahaha super olurdu ama ben gulmekteb yapamazdimHaha bir de akşamları canlı bağlantı yapsak tam olur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?