Hmm çok iyi öyleyse canım çok ihtiyacım var yani buna yapmaya gayret edicem artık elimden geldiğinceo kisinin yapisiyla da alakali bence. bayagi toparladigi kesin. haftada iki kere bile yapsan yeterli.
Ben de yarin sabah erkenden gitcem. Burda sira oluyo onunde orda da oyle mi?Pilates topuna heves ettim ben yarın koşa koşa gidip a101 den alacam topa ne zaman geçiyoz
Yapan buraya yazsin yapmayan da zorunlu hissetsin gaza getirelim birbirimiziHmm çok iyi öyleyse canım çok ihtiyacım var yani buna yapmaya gayret edicem artık elimden geldiğince
Sıra olmuyo canım burda sadece kalabalık oluyor köylüler bakıyorlar işlerine yarayan bişey olursa alıyorlar tencereydi tavaydı pilates topunu alan olmaz canım burdaBen de yarin sabah erkenden gitcem. Burda sira oluyo onunde orda da oyle mi?
Aynen yapıp yazalım :)Yapan buraya yazsin yapmayan da zorunlu hissetsin gaza getirelim birbirimizi
Benim de tam kürek kemiklerimin orada Ağrı' vardı teşhis konmadan önceGeçmiş olsun canım. Benim de sol kalçamda ağrı oluyor kramp şeklinde. geçici kemik erimesi olabilir dedi doktor. Tam tetkik yapmadı emzirdiğim için. Tahin de yüksek miktarda kalsiyum var ben tüketmeye çalışıyorum
kesinlikleAyy cok komik yaa benim de aklima geldi simdi bi teravih macerasi:) insan ciddi olmasi gereken yerde daha bi guluyo
canim bence enfeksiyon falan degildir. dedigim gibi ya dis ya baska bi agri.. doktorumuz demisti dis cikarirken basi da cok agirir diye belki oyle biseydir..Ah kızlar Can'ım kızlar hepinize tek tek alıntılanmadım Tuna için endişe etmişsiniz sağolun teyzeleri. Dün gece yanımızda yattı sabah doktora götürdük diş olabilir dedi eğer enfeksiyon varsa bir iki gün daha gözlemleyelim ishal kusma olursa ona göre bakarız dedi. Şimdi daha iyi şükür. Yine mızırdak ama dünkü gibi değil.
Ya enfeksiyon kapmasında ne olsun Allah aşkına bugün sinirden ortadan ikiye ayrılacaktım. Bakıcının kızı okuldan gelir gelmez Tuna'nın üstüne atlıyor, sevmek için değil haa sever gibi yapıp çocuğu hırpalıyor resmen. Kirli elleriyle Tuna'nın yüzünü okşuyor güya bütün parmaklar Tuna'nın ağzında. Üfffff. Bugün biraz erken gittimöyle gördüm yoksa hiç haberim yok....
Bugün okulda yerli malı kermesi yaptım bir dakika vaktim olmadı. Yarın da Tuna'nın aşısı var inşallah bi sıkıntı olmaz Ateş neyim..
Bu arada Bende pilates yapıcam kızlar beni de yazın :))
allah allah nedenkiKızlar doktora gittim ve iki çocuk annesi olarak bakılamadım
Tansiyonum ölçülürsen bile oğlum kıyameti kopardı
Korkusundan
Biz hiç topla calismamistik ama 1kgluk agirliklara ihtiyacın olabilir şimdilik yada küçük top bacak arasına konuluyordu sanirimtim off ne agrirdiPilates topuna heves ettim ben yarın koşa koşa gidip a101 den alacam topa ne zaman geçiyoz
Yarın Dicem zaten belki yalan söylemiş olacam ama enfeksiyon kapmış dicem sıla okuldan gelince elini yıkamadan dokunmasın yanlış anlama dicem.canim bence enfeksiyon falan degildir. dedigim gibi ya dis ya baska bi agri.. doktorumuz demisti dis cikarirken basi da cok agirir diye belki oyle biseydir..
bakicinin kizina gelince senin yerinde olsam uyarirdim.. biliyorum simdi mecbursun ona ters tepmesin diye dusunuyosun. o zaman guzel dille uyar bak hasta zaten de kucucuk bebek hasta olursa yazik degil mi falan de. hic kimse bizim gibi dikkat edemez yavrularimiz allaha emanet
pilates icin de yazdigima bak video paylastim ordan basliycaz :))
Aynen ben de hayal ederken bile gülesim geldi :)))hahaha super olurdu ama ben gulmekteb yapamazdim
Geçmiş olsun Canm, bakıcının kızı anlamaz kirden ama sen söyle bence önce elleri yıkasın yoksa Allah korusun daha kötüsü de olabilirAh kızlar Can'ım kızlar hepinize tek tek alıntılanmadım Tuna için endişe etmişsiniz sağolun teyzeleri. Dün gece yanımızda yattı sabah doktora götürdük diş olabilir dedi eğer enfeksiyon varsa bir iki gün daha gözlemleyelim ishal kusma olursa ona göre bakarız dedi. Şimdi daha iyi şükür. Yine mızırdak ama dünkü gibi değil.
Ya enfeksiyon kapmasında ne olsun Allah aşkına bugün sinirden ortadan ikiye ayrılacaktım. Bakıcının kızı okuldan gelir gelmez Tuna'nın üstüne atlıyor, sevmek için değil haa sever gibi yapıp çocuğu hırpalıyor resmen. Kirli elleriyle Tuna'nın yüzünü okşuyor güya bütün parmaklar Tuna'nın ağzında. Üfffff. Bugün biraz erken gittimöyle gördüm yoksa hiç haberim yok....
Bugün okulda yerli malı kermesi yaptım bir dakika vaktim olmadı. Yarın da Tuna'nın aşısı var inşallah bi sıkıntı olmaz Ateş neyim..
Bu arada Bende pilates yapıcam kızlar beni de yazın :))
Artık anlıyor herşeyi ondan belki bilmiyorum çok ağladı bizde çıkmak zorunda kaldıkallah allah nedenki
buyuk topla bende yapmadim evet. kucuk topla ayni hareketleri yapiyorduk. buyuk top herhalde ilerleyen zamanlarda :)Biz hiç topla calismamistik ama 1kgluk agirliklara ihtiyacın olabilir şimdilik yada küçük top bacak arasına konuluyordu sanirimtim off ne agrirdi
o yalan sayilmaz bosver soyle sen. anca oyle anlarlar cunku.Yarın Dicem zaten belki yalan söylemiş olacam ama enfeksiyon kapmış dicem sıla okuldan gelince elini yıkamadan dokunmasın yanlış anlama dicem.
evet nefes al himmmfffss.. veeeer püüüfffffAynen ben de hayal ederken bile gülesim geldi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?