2015 Şubat Anneleri

Ben de yarin sabah erkenden gitcem. Burda sira oluyo onunde orda da oyle mi?
Sıra olmuyo canım burda sadece kalabalık oluyor köylüler bakıyorlar işlerine yarayan bişey olursa alıyorlar tencereydi tavaydı pilates topunu alan olmaz canım burda

Benim de tam kürek kemiklerimin orada Ağrı' vardı teşhis konmadan önce

Kızlar doktora gittim ve iki çocuk annesi olarak bakılamadım
Tansiyonum ölçülürsen bile oğlum kıyameti kopardı
Korkusundan

Ah kızlar Can'ım kızlar hepinize tek tek alıntılanmadım Tuna için endişe etmişsiniz sağolun teyzeleri. Dün gece yanımızda yattı sabah doktora götürdük diş olabilir dedi eğer enfeksiyon varsa bir iki gün daha gözlemleyelim ishal kusma olursa ona göre bakarız dedi. Şimdi daha iyi şükür. Yine mızırdak ama dünkü gibi değil.
Ya enfeksiyon kapmasında ne olsun Allah aşkına bugün sinirden ortadan ikiye ayrılacaktım. Bakıcının kızı okuldan gelir gelmez Tuna'nın üstüne atlıyor, sevmek için değil haa sever gibi yapıp çocuğu hırpalıyor resmen. Kirli elleriyle Tuna'nın yüzünü okşuyor güya bütün parmaklar Tuna'nın ağzında. Üfffff. Bugün biraz erken gittimöyle gördüm yoksa hiç haberim yok....
Bugün okulda yerli malı kermesi yaptım bir dakika vaktim olmadı. Yarın da Tuna'nın aşısı var inşallah bi sıkıntı olmaz Ateş neyim..
Bu arada Bende pilates yapıcam kızlar beni de yazın :))

canim bence enfeksiyon falan degildir. dedigim gibi ya dis ya baska bi agri.. doktorumuz demisti dis cikarirken basi da cok agirir diye belki oyle biseydir..

bakicinin kizina gelince senin yerinde olsam uyarirdim.. biliyorum simdi mecbursun ona ters tepmesin diye dusunuyosun. o zaman guzel dille uyar bak hasta zaten de kucucuk bebek hasta olursa yazik degil mi falan de. hic kimse bizim gibi dikkat edemez yavrularimiz allaha emanet

pilates icin de yazdigima bak video paylastim ordan basliycaz :))

Pilates topuna heves ettim ben yarın koşa koşa gidip a101 den alacam topa ne zaman geçiyoz
Biz hiç topla calismamistik ama 1kgluk agirliklara ihtiyacın olabilir şimdilik yada küçük top bacak arasına konuluyordu sanirimtim off ne agrirdi

Yarın Dicem zaten belki yalan söylemiş olacam ama enfeksiyon kapmış dicem sıla okuldan gelince elini yıkamadan dokunmasın yanlış anlama dicem.

Geçmiş olsun Canm, bakıcının kızı anlamaz kirden ama sen söyle bence önce elleri yıkasın yoksa Allah korusun daha kötüsü de olabilir

Biz hiç topla calismamistik ama 1kgluk agirliklara ihtiyacın olabilir şimdilik yada küçük top bacak arasına konuluyordu sanirimtim off ne agrirdi
buyuk topla bende yapmadim evet. kucuk topla ayni hareketleri yapiyorduk. buyuk top herhalde ilerleyen zamanlarda :)

kizlar heeyyy bebikler yatti mi?
hadi bakiyim ilk pilates dersimize basliyoruz :))
ben kizi uyutuyorum uyusu. yapicam.
verdigim videoda dedigim gibi deniz kabugu pozisyonuyla bitircez.

ilk kisim zaten isinma kismi. sonraki iki hareketi onar defa yapip deniz kabugu durusuyla rahatlayip bitiriyoruz

isinmadan baslamayin aman he :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…