2015 Şubat Anneleri

canim belki bir yeri agriyodur kiyamam.
bazi geceler oyle olunca biz bi cay kasigi calpol veriyoruz. bi yeri agriyosa rahatliyo sonra. sizde verebilirsiniz bi sakincasi yoktur bence bi yeri agriyosa iyi gelir kiyamam

Kıyamam kuzuya ya.İnşallah yoktur cnm,atak falan ya da diştir belki.Bir günleri bir günlerini tutmuyor.Doktor da muayene eder varsa bir sıkıntısı bilir inşallah.

Can'ım bugün aynı şeyleri yaşamışız öğleden beri ne yaptıysam susturamadım şimdi zorla uyudu 1 saat sonra geri uyandı emdi tekrar yattı atak geçiyo herhalde yine bide eli hep ağzında yeni bi diş geliyo sanki ben ona bağladım

bizimde hala ikinci dis cikmadi kizlar normal mi? 1 ayi gecti. tek disli kaldi kiz resmen.

Haklısın cnm,işin özü bizim fazlasıyla değişmiş olmamız.Ve buna mecburduk,anne olduk sonuçta.Yeni bir kimlik,yeni alışkanlıklar,yeni sorumluluklar,yepyeni bir hayat.Biz öyle böyle alıştık da yakınımızdakiler bizim yeni halimize alışmakta zorlanıyorlar.Çünkü daha asabi,daha alıngan,daha tahammülsüz,uykusuz ve olabildiğince yorgunuz.Klasik bir cümle olacak ama yalnız değilsin.Benim de çok ellerimdekini fırlatıp kapıyı çekip çıkasım gelmiştir.Bu işte yokum,beceremiyorum görmüyor Musunuz diye bağırasım olmuştur çok.Fakat az sakinleyip o güzel masum yavru gözlerimin önüne gelince az önceki ben değilmişim gibi daha sıkı tutunarak yeni hayatıma devam etmişimdir.Şimdilik böyle sürüp gidiyor,bol miktarda gel-git lerim ve ben birbirimize alışmaya çalışıyoruz.Umarım senin için de benim için de bizim gibi hisseden tüm anneler için de yolun sonundaki ışık yakındır.

Ben de elimden geldiğince eşlik etmeye çalışırım size.

Ben de yasiyorum ayni seyleri. Ozellikle de esimle tartisinca herseyi birakip gidesim geliyo. Cunku biz nerdeyse hic tartismazdik bu yeni durum beni cok etkiliyo. Aslinda normal bi surec biliyorum hersey tekrar yoluna girecek insallah da bizde sabir mi kaldi yorgunluk uykusuzluktan. Bir gun insallah bu gunlerimizi hatirlayip gulumseyecegiz. Nelere takilmisiz diyecegiz. INSALLAH

Bennn :)))

Belki de 7 ay oldu bütün ilaçları vitaminleri keseli
Belki biliyorsundur kemik erimesi var bende
Kilo verince baya azaldı Ağrı'lar bende ilaçları bıraktım
Geçmiş olsun canım. Benim de sol kalçamda ağrı oluyor kramp şeklinde. geçici kemik erimesi olabilir dedi doktor. Tam tetkik yapmadı emzirdiğim için. Tahin de yüksek miktarda kalsiyum var ben tüketmeye çalışıyorum

Ben de strese giriorum aglio bu sefer nefesine kacio nolcak bilmem. Bugun bakicisi ile yemis biraz. Basna nazmi yapio snlamiorum ki
Bizimki de ben işteyken kayınvalidem yedirince yiyormuş ben de mi bişey var anlamış değilim zorlamıyordum ama dün gece tak etti artık o ağlarken ağzı açıkken yoğurdu teptim ağzına nasıl olsa mecbur yutacak diye hepsini püskürttü bi güzel ağlarken artık ben şaşırmış durumdayım ne yapacağımı hani deniyor ya istemiyorsa zorlamayın bir zorlamıyorum iki zorlamıyorum e akşam oluyor hala istemiyor aç mı yatacak çocuk yemek yemek istemiyorsa hala canı isteyerek yemesini bekliyorum hiç istemiyor ki zayıflamaya başlıyor zaten artık

Canım neden yoğurdu metal kaşıkla değil plastik kaşıkla veriyorsun ben şimdiye kadar hiç mama kaşığı almadım kullanmadım herşeyi sürekli metal tatlı kaşığıyla yedirdim sadece yoğurt yedirirken ağzının kenarları kızarıyor ne etkisi var acaba yoğurt ve metalin

benimkide oyleydi de bugun bi deneyim dedim gidiyor valla yan yannnn
Bizimki daha kanepeleri tutup ayağa bile kalkamıyor 10 ay 16 günlük emeklemiyor da ama emeklemicek hiç sanırım yere yatmaktan nefret ediyor ne kadar yüz üstü koysam sırt üstü dönderiyor kendini ama yerde otururken popoyu bi sağa bi sola götürüyor öne doğru dizlerini kırarak destek alıyor öyle ilerliyor odanın kapısına kadar gidiyor yani kendini ilerletiyor yani poposunun üstünde baya

beraber baslayalim mi daha gaza geliriz hem?
pilates icin malzemeye bile gerek yok ilk etapta. sonradan lazim aliyo. ama sen al yine de.
Ben de alayım malzemeyi a101 den hep birlikte başlayalım valla gerçi hiç zamanım yok ama ayırmaya çalışcam artık

Bi de ben varım yasemin yeni başlayanlar kategorisinde tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…