Eşlerimizin tepkileri ne çok benziyor böyle.İkizler burcu eşim,tam bir realist.Duygusal yaklaşım sıfır.Çok düşünceli,çok merhametlidir ama somut konularda maalesef.ne guzel anlattin cogumuzun yasadiklarini.
etrafimizdakilerin anlayamamasina cok sasirmiyorum, yadirgamiyorum da. ama biraz anlayis.. ne guzel olurdu biraz anlayis. sen artik mutlu degilsin, sen artik cok sabirsizsin gibi seyler soylemek yerine sen neden boyle oldun? diye sormak, derdini dinlemek biraz teselli etmek cok mu zor.. erkekler cok realist bakiyor her seye.
esim cok anlayisli merhametli bir insandir ama duygularimi ona anlatsam yapacak bir sey yok artik hayatimiz boyle ve buna alismalisin mutlu olmalisin der. annemleri cok ozluyorum dedigimde de yapacak bir sey yok hayatim istiyorsan git ya da onlar gelsin der. ama insan istiyorki anliyorum seni haklisin canim benim uzulme gibi seyler duymak istiyor degil mi. sanirim cogu erkek boyle.
simdi gece onlarca kez uyanmalara bazen kendi kendime bagiriyorum ya da sinirimi farkli bir sekilde gosteriyorum. cok sasiriyor bu halime. kendisi on dakika ilgilense ve cocuk aglasa kendisi de dayanamiyor niye boyle oluyor diyor. bu kadar zor mu anlamak o zaman.
cok zor anne olmak o ayri bir de degisen hayatin var. ne calisiyorum ne disari cikabiliyorum ne dertlesebilecegim biri var. sizler haric kimseye anlatmiyorum bunlari iyiki varsiniz cidden..
sanirim cok daha yorucu olur ama calismak gerek. yorulurum ama en azindan mutlu olurum. kizima da mutsuzlugumu yansitmam.
cok pisman oluyorum oyle sinir anlarindan sonra evladima bakinca. haketmiyorum diyorum, sukretmiyirum degerini bilmiyorum diyorum.. ama yok o sinir krizlerini engelleyemiyorum..
Ben yaptim canim ama fazla beceremedim galiba. Bilmiyorum. Yarin bakalim nasil olacakkizlar heeyyy bebikler yatti mi?
hadi bakiyim ilk pilates dersimize basliyoruz :))
ben kizi uyutuyorum uyusu. yapicam.
verdigim videoda dedigim gibi deniz kabugu pozisyonuyla bitircez.
ilk kisim zaten isinma kismi. sonraki iki hareketi onar defa yapip deniz kabugu durusuyla rahatlayip bitiriyoruz
isinmadan baslamayin aman he :)
Anmamam ben yatacaktım yaaaa.. İlk fireyi ben veriyimkizlar heeyyy bebikler yatti mi?
hadi bakiyim ilk pilates dersimize basliyoruz :))
ben kizi uyutuyorum uyusu. yapicam.
verdigim videoda dedigim gibi deniz kabugu pozisyonuyla bitircez.
ilk kisim zaten isinma kismi. sonraki iki hareketi onar defa yapip deniz kabugu durusuyla rahatlayip bitiriyoruz
isinmadan baslamayin aman he :)
Her halleri ayrı bir güzel ama zorluk derecesi gitgide artıyor sanki.Yürüyen bir Bebek annesi olarak geç yürümelerinin onlar için daha güvenli olduğunu düşünüyorum.Ne kadar erken yürürlerse o kadar tehlikeli oluyorlar.Korku duygusu 1 yaş civarında oluşmaya başlarmış.Korkusu olmayan bir bebeğin yürüyor olması anneye de kendisine de çok zor.Keyfini çıkarın şimdiki hallerinin bence.Yerim onu ben :) ayaz da öyleydi ama bir anda aylandı, şimdi emekliyor, koltuklardan tutunarak yürüyor.. Bir de ellerinden tutup yürütmemizi istiyor sürekli bücür odaları gezmek istiyor :) daha Zaman'ı var, aceleye gerek yok henüz yürümüyorlarken daha rahatız bence :)
inanmiyorum benim esim de ikizlerEşlerimizin tepkileri ne çok benziyor böyle.İkizler burcu eşim,tam bir realist.Duygusal yaklaşım sıfır.Çok düşünceli,çok merhametlidir ama somut konularda maalesef.
Haketmiyorum diye düşünmemeliyiz ama bazen tıkanıyoruz,kafamızdan geçenlere söz geçiremiyoruz ne yazıkki.O sinir krizleri de gitgide azalacak inşallah.Çünkü alışacağız biz de.Yani umarım :)
Oyyy durukuşunun Minnoşa bi burnu var annesi zaten o kadar küçük ki ondan nefes alamıyordur o. İnşallah kameraysa gerek kalmaz ve et net yoktur.yeb4 canim Durunun burin tikanikligini horlamasini alerji ilaci da azaltmadi hic Sanirim geniz eti var. Doktor arastiriyorum goturcem. Ama kamera sokuyo ya burna bizimki durmaz ki nasil sokcak bilmem off. Begum'un gecti dimi?
Akşam uyuttuktan sonra evin içine bi baktım bütün kitaplar yerde anahtar koltuğun arasına sıkışmış her yer oyuncak yürümezken bu kadar dağıttı , bide yürüdüklerinde düşünemiyorum valla :))Her halleri ayrı bir güzel ama zorluk derecesi gitgide artıyor sanki.Yürüyen bir Bebek annesi olarak geç yürümelerinin onlar için daha güvenli olduğunu düşünüyorum.Ne kadar erken yürürlerse o kadar tehlikeli oluyorlar.Korku duygusu 1 yaş civarında oluşmaya başlarmış.Korkusu olmayan bir bebeğin yürüyor olması anneye de kendisine de çok zor.Keyfini çıkarın şimdiki hallerinin bence.
yok tatlim hala burun akiyo. bi azaliyo bi cogaliyo. balgami da hala var. bizimki hastaliktan ama sizinki sadece burun tikanikligiysa bi gotur kbb ye. kafasini sabitlersiniz bisey olmaz. otribebeyle burunu cekerken biz babasiyla uzman olduk artik. azcik agliycak annesi yapcak bisey yokyeb4 canim Durunun burin tikanikligini horlamasini alerji ilaci da azaltmadi hic Sanirim geniz eti var. Doktor arastiriyorum goturcem. Ama kamera sokuyo ya burna bizimki durmaz ki nasil sokcak bilmem off. Begum'un gecti dimi?
niye beceremeyesin kiz?Ben yaptim canim ama fazla beceremedim galiba. Bilmiyorum. Yarin bakalim nasil olacak
hahahaAnmamam ben yatacaktım yaaaa.. İlk fireyi ben veriyimşaka şaka yarın yapıcam söz Tuna öğle uykusundayken. Öptüm sizi fit anneler hadi bakiiiiim nefes aaaaaaaal şimdi veeeeeeer püffffff evet yanıyor çok güzeeeeeeel
Tuna'nın iyi olmasına sevindim.Bazen sebepsiz yere oluyor demekki böyle.Hastalık olsa devam ederdi biraz rahatlamış kuzu.Hasta olmasınlar hiç inşallah.Ah kızlar Can'ım kızlar hepinize tek tek alıntılanmadım Tuna için endişe etmişsiniz sağolun teyzeleri. Dün gece yanımızda yattı sabah doktora götürdük diş olabilir dedi eğer enfeksiyon varsa bir iki gün daha gözlemleyelim ishal kusma olursa ona göre bakarız dedi. Şimdi daha iyi şükür. Yine mızırdak ama dünkü gibi değil.
Ya enfeksiyon kapmasında ne olsun Allah aşkına bugün sinirden ortadan ikiye ayrılacaktım. Bakıcının kızı okuldan gelir gelmez Tuna'nın üstüne atlıyor, sevmek için değil haa sever gibi yapıp çocuğu hırpalıyor resmen. Kirli elleriyle Tuna'nın yüzünü okşuyor güya bütün parmaklar Tuna'nın ağzında. Üfffff. Bugün biraz erken gittimöyle gördüm yoksa hiç haberim yok....
Bugün okulda yerli malı kermesi yaptım bir dakika vaktim olmadı. Yarın da Tuna'nın aşısı var inşallah bi sıkıntı olmaz Ateş neyim..
Bu arada Bende pilates yapıcam kızlar beni de yazın :))
Evet canim ya bi de cok minik zaten. Insallah bisey yoktur.Oyyy durukuşunun Minnoşa bi burnu var annesi zaten o kadar küçük ki ondan nefes alamıyordur o. İnşallah kameraysa gerek kalmaz ve et net yoktur.
Hamlama olayini iyi bilirimniye beceremeyesin kiz?
karninin yandigini hissedeceksin hareketlerde. surekli karnini iceri cekeceksin.
hemen anlasilmaz oyle yarina. ama hafif hamlanma olur bikac zaman :)
Soguk alginligi da gecirdi yeni. Bu hafta da bekleyeyim de gotureyim doktora. Begumun de bisey kalmaz insallah canim.yok tatlim hala burun akiyo. bi azaliyo bi cogaliyo. balgami da hala var. bizimki hastaliktan ama sizinki sadece burun tikanikligiysa bi gotur kbb ye. kafasini sabitlersiniz bisey olmaz. otribebeyle burunu cekerken biz babasiyla uzman olduk artik. azcik agliycak annesi yapcak bisey yok
gecmezse bende kbb ye goturucem.
Aynı cnm.Benimki de tam bir ikizler erkeği.10 metre öteden belli olur o derece yani.Olumsuz tarafını söyledik de haklarını yemeyelim olumlu yönleri de azımsanmayacak kadar çoktur yani.(Ben de tam bir teraziyim,illa adaleti sağlayacağım :) )inanmiyorum benim esim de ikizler
gercekten aynen anlattigin gibi. bazen bir sey olur o kadar duygulanir o kadar merhamet duygusu kabarirki anlam veremem. bazen se cok kati duygusuz olabilir bazi seylere. tam ikizler erkegi iste bu kelimesi kelimesine.
insallah canim. alisacagiz elbet. her donemleri boyle zor olmayacak ya da daha da zor olacak ama biz de alisacagiz..
Ah Ahh,bizim 2 aydır öyle ev.Eskiden sadece salon dağılıyordu,şimdi bütün odalar,koridor,banyo,mutfak.Gel de bi gör halimi.Yıkayıp astığım çamaşırlar bile yerlerde.Masa örtülerini çekiyor,çiçeklerimi koparıyor,yerdeki matların hepsini söküyor sonra yürürken onlara takılıp düşüyor,bütün camlarda parmak izleri Çekmece'lerimin hali harap.Bugün temizlik vardı evde,sadece 1 saat temiz ve düzgün kaldı,hoop hiç temizlik yapılmamış gibi şimdiAkşam uyuttuktan sonra evin içine bi baktım bütün kitaplar yerde anahtar koltuğun arasına sıkışmış her yer oyuncak yürümezken bu kadar dağıttı , bide yürüdüklerinde düşünemiyorum valla :))
hahhaha bu kadar olmaz bende teraziyim :)Aynı cnm.Benimki de tam bir ikizler erkeği.10 metre öteden belli olur o derece yani.Olumsuz tarafını söyledik de haklarını yemeyelim olumlu yönleri de azımsanmayacak kadar çoktur yani.(Ben de tam bir teraziyim,illa adaleti sağlayacağım :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?