2015 Şubat Anneleri

facebookta surekli dolaniyo ya bi laf. cocuklu evi temiz tutmak kar yagarken kapinin onunu temizlemek gibidir diye :)
Gercekten dogruymus. genel hijyeni sagladiktan sonra daginik olmasini ben artik hic takmiyorum inan. ki nasil duzen takintim vardir bi bilsen. terazisin sende bilirsin :)
ama takmayinca kafam da rahat..

Haklısın canım, korku duygusu tabi deneyimleri ile de alakalı birşey.. Ben her yeri keşfetsin istiyorum, bu yüzden ses çıkarmıyorum.. Mesela Çekmece'leri karıştırır, banyoda herşeyle oynar, kalorifere dokunur (ki sıcak olduğunu anladı pek ellemiyor artık), yoğurda elini batırır, mıncıklar ne biliym aklına ne geliyorsa ne istiyorsa veriyorum eline açıkcası farklı duyuları gelişsin diye :) seninki Nasıl yürüyor şimdi? Yani baya Bi kendi kendine gidiyor mu

hahhaha bu kadar olmaz bende teraziyim :)
ve ikizler erkegiyle terazi kadininin mukemmel bir cift olacagi yazar her yerde :)
gercekten birbirimizi tamamliyoruz. dedigin gibi herkesin kactigi bi burc ikizler erkegi ama cok iyi yanlari da var..
Hahaha bu kadar olmaz.Gerçi ben senin yazdıklarını okurken aaa ben mi yazdım dediğim çok oluyordu.Tahmin etmeliydim.
Birbirimizi tamamlıyoruz gerçekten.Çocuktan önce çok daha iyiydi evliliğimiz,doğumla birlikte baya sarsıldık ikimizde.Şimdi şimdi toparlanıyoruz.İkizlerle evli olmak yine de güzel.Güvende hissetmek özellikle.

DüZen takıntısı azalıyor da geçmiyor sanki.Benimki hala devam ediyor ne yazıkki.Hiç bir şey yapamasam içim içimi yiyor uykularım kaçıyor.Geçecek inşallah.

canim once ilk temek bes hareketi yapiyoruz bunlar zaten isinma. sonra kiyafet degistirip geluyo ya ebru salli :)) bi dedigin karin hareketi bi de yuzustu yaptigi hareket. onar kez yaptim. en son yuzustu harekrtinden sonra aynen kalkip deniz kabugu gini kapaniyoruz dedigi rahatlama hareketini yapip bitirdim :))

beni de esim guldurdu resmen baslayamadim bi turlu püfff yapiyom o da püff yapiyo krize girdik

evet gercekten insan hissediyor degil mi? burclarin verdigi karakter ozelliklerine cok inaniyorum.
ve demekki gercekten cogu cift bunu yasiyormus. biz de cok iyiydik cocuktan once ama sonrasinda sarsildik, koptuk biraz. hala daha eskisi gibi degiliz. korkum da eskisi gibi olamamak.. insallah gecer bu zamanlar.
ama dedigin gibi yine olsa yine onunla evlenirdim. bunu diyebiliyorsak her sey gecer :)

Çok iyi yapıyorsun cnm.Doğrusu da öyleymiş.Ben de öyle yapmaya çalışıyorum.Ama artık gün içinde oldukça fazla kez hayır kelimesini kullanıyorum.Çünkü ayakkabıları alıp bütün evi dolaştırıyor,heryerini elliyor,Bebek arabasını sürmeye çalışıyor,sokak kapısı açılır açılmaz dışarı çıkıyor,parkta yerde ne görürse(sigara izmariti,çekirdek kabukları,her türlü çöp vs) eğilip alıyor ağzına götürmek istiyor.Ben de engel olmaya çalışıyorum sürekli.Eskisi gibi herşeye dokunsun diyemiyorum maalesef.
Evet cnm yürüyor bizden bağımsız şekilde.Ve hayat daha da zorlaşıyor.Yolda yanından geçtiğimiz arabaların tekerlerine dokunmak istiyor,ben engel olana kadar dokunuyor çoğu kez.Islak mendil ve ben çok iyi dost olduk :)

DüZen takıntısı azalıyor da geçmiyor sanki.Benimki hala devam ediyor ne yazıkki.Hiç bir şey yapamasam içim içimi yiyor uykularım kaçıyor.Geçecek inşallah.
tezgahta tek bir bardak unutup yatsam kalkar makineye koyardim usenmezdim. salon toplu olucak yatarken, kumandalar yerli yerinde.
simdi mutfakta bulasik biraktigim zamanlar bile oluyor.
uyumaktan dinlenmektn onemli mi amaan diyorum. gelen olursa da cocuklu ev kimse ayiplamaz diyorum. insanlar umrumda degil zaten. elimden geleni yapiyorum oldugu kadar diyorum..

cocuklar duzenli evde buyuyemezlerki oyle dusunup kendimizi avutmaliyiz. birakalim diledikleri gibi yasasinlar cocukluklarini.. yeterki zarar vermesinler kendilerine iste o konuda tetikte olmamiz lazim..

kiz bak sana ne diycemm
maasalhh senin oglana daa

$imdi benim oglan tek elinden tutunca gidiyor
sence yakinda yururmu :))))))))

ben unuttumm nasildi ne zmaan sonra yuruyordu, buyuk oglum zaten 15 aylik yuruudu
kiizmada 6 sene oldu hatirlamiyorum hiç (

$u duzen tajkintisi için ilaç milaç yokmu
bende de olsun istiyorummm ama gerçektren çok istiyorumm bunuuu
nefes almayim uyumayim ama duzen li olsun diye didnip duruyum bunun bi yolu yokmu
bugun gaza gelsem yarina bosveruiyorum

İşte tam da bunu kastetmiştim ben mi yazıyorum acaba derken.Çünkü benim de en büyük korkularımdan biri eskisi gibi olamamak.Gerçekten çok iyi gıpta edilen bir evliliğimiz vardı.Şimdiki haliyle kıyaslayınca ben bile özlüyorum o zamanları.Ama oturduk konuştuk daha yeni.İkimiz de elimizden geleni yapacağız inşallah eskisi gibi olabilmek için.Umarım siz de biz de eskiye döneriz yeniden.

evlilikler ilk cocukta ilk sinavini verirmis. sevgimiz saygimiz birbirimize bagimiz kuvvetliyse bu sinavi gecicez bence. sende sikma canini. ben ne esler duydum gordum. bizler bence aramizda sevgi saygi oldugu surece asicaz bu zamanlari da.

İlk paragraf aynı ben.Kumandalar,tezgah.Az önce salonu toplayıp yatağa geldim.Ama senin yolundan geleceğim ben de,yazdıkların iyi geliyor bana.Elimde değil hastalık gibi bişey hemen değişemiyorsun.Ama ben de esnedim biraz eskisi kadar katı olamıyorum.Oğlanı gün aşırı yıkamaya başladım,bu benim için büyük gelişme mesela :)

Yürür canım.Bizimki de öyleydi,tek elinden tutunca baya dengeli yürüyordu.sonra kendi kendine bikaç adım atmaya başladı elimizi tutmadan.Sonra da gün geçtikçe adım sayısını arttırdı.İlk oda kapısına kadar yürüdüğü gün çok Mutlu olmuştum hatta hiç unutmuyorum.
Yakın Zamanda Hakan da başlayacak yaramazlıklara bekle gör :)

$u duzen tajkintisi için ilaç milaç yokmu
bende de olsun istiyorummm ama gerçektren çok istiyorumm bunuuu
nefes almayim uyumayim ama duzen li olsun diye didnip duruyum bunun bi yolu yokmu
bugun gaza gelsem yarina bosveruiyorum
Ciddi misin sen?? Şaka yaptığını umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…