yoo cidyyimCiddi misin sen?? Şaka yaptığını umuyorum.
Cnm bu düzen takıntısı ile düzenli olmak aynı şey değil ki.Düzenli olunur illaki biraz gayret edersen.Ama takıntı olunca işin seyri değişiyor.Sinir bozucu bir düzen oluyor evde.Birgün aynı apartmanda oturduğum bize sık sık gelip giden bir arkadaşım "sizin ev hiç dağılmıyor mu yaşamıyor musunuz siz " demişti.Düşününce evet düzene sokmaktan yaşamayı unuttuğumuzu farketmiştim.Hastalık bu yani.Sakın öyle deme bi daha,dua yerine geçer kabul olur falan.yoo cidyyim
elinde tutunca yuuryorda ( cani isterse tabi istemezse oturuverir ) ellerini birakmaya korkuyor :)
hatirlamiyorum ki orasini ne sure sonra ellerini birakdilar naptilar çocuklar
kiz ben liseyi zor hatirlarim hafizam çok zayif(
Ayşe hanım a gitmiştim ablamda onda doğum yaptı süper bi kadınmedıfemada dr nuz kımdı acaba bende oraya gıdıyorum sukru beye
ben yine senin kadar degildim ama vardi tabiiki bayagi o takinti. merak etme atacaksin atmak zorunda kalacaksin bu huyunu.İlk paragraf aynı ben.Kumandalar,tezgah.Az önce salonu toplayıp yatağa geldim.Ama senin yolundan geleceğim ben de,yazdıkların iyi geliyor bana.Elimde değil hastalık gibi bişey hemen değişemiyorsun.Ama ben de esnedim biraz eskisi kadar katı olamıyorum.Oğlanı gün aşırı yıkamaya başladım,bu benim için büyük gelişme mesela :)
Bende bugün kv gidiyorum biraz nefes almak istiyorum biraz ayrı kalmak iyi gelecek bana bizde bu aralar limoniyiz ama düzelecek dün sinyallerini verdi ama bu beni gitmekten alıkoyamaz hem bi şehir degisiklihi iyi gelecek bize kv de normalde dil kursuna gidiyor ama 3hafta yılbaşı tatili var artık sürekli torunuyla ilgilenir. Bende dün yapamadım ama hep aklımda inşallah kv de de yaparım pilatesievlilikler ilk cocukta ilk sinavini verirmis. sevgimiz saygimiz birbirimize bagimiz kuvvetliyse bu sinavi gecicez bence. sende sikma canini. ben ne esler duydum gordum. bizler bence aramizda sevgi saygi oldugu surece asicaz bu zamanlari da.
Yasemin bütün kelime cümle ve paragraflarına katılıyorum. Eşin ile olan diyalogların aynısı biz de de var .. Dün eve dönerken market uğradık Yaren arabada pusette dedim bezi alayım geleyim ben yağmur yağıyordu .. Dönünceye kadar eşim köpürmüş İşte nerde kaldın çok ağladi ağlarken kızardı çabuk niye olmadın .. bıraktığım Zaman da bezi aldım parasını ödedim çıktım hepsi bu .. Dedim artık Sana bİ daha çocuk filan bırakmam kar kış olsun yanıma alacam bakma çocuğa ilgilenme de..ne guzel anlattin cogumuzun yasadiklarini.
etrafimizdakilerin anlayamamasina cok sasirmiyorum, yadirgamiyorum da. ama biraz anlayis.. ne guzel olurdu biraz anlayis. sen artik mutlu degilsin, sen artik cok sabirsizsin gibi seyler soylemek yerine sen neden boyle oldun? diye sormak, derdini dinlemek biraz teselli etmek cok mu zor.. erkekler cok realist bakiyor her seye.
esim cok anlayisli merhametli bir insandir ama duygularimi ona anlatsam yapacak bir sey yok artik hayatimiz boyle ve buna alismalisin mutlu olmalisin der. annemleri cok ozluyorum dedigimde de yapacak bir sey yok hayatim istiyorsan git ya da onlar gelsin der. ama insan istiyorki anliyorum seni haklisin canim benim uzulme gibi seyler duymak istiyor degil mi. sanirim cogu erkek boyle.
simdi gece onlarca kez uyanmalara bazen kendi kendime bagiriyorum ya da sinirimi farkli bir sekilde gosteriyorum. cok sasiriyor bu halime. kendisi on dakika ilgilense ve cocuk aglasa kendisi de dayanamiyor niye boyle oluyor diyor. bu kadar zor mu anlamak o zaman.
cok zor anne olmak o ayri bir de degisen hayatin var. ne calisiyorum ne disari cikabiliyorum ne dertlesebilecegim biri var. sizler haric kimseye anlatmiyorum bunlari iyiki varsiniz cidden..
sanirim cok daha yorucu olur ama calismak gerek. yorulurum ama en azindan mutlu olurum. kizima da mutsuzlugumu yansitmam.
cok pisman oluyorum oyle sinir anlarindan sonra evladima bakinca. haketmiyorum diyorum, sukretmiyirum degerini bilmiyorum diyorum.. ama yok o sinir krizlerini engelleyemiyorum..
Sağol canım, amin. Aynen uyardım zaten. Aslında oda kızının farkında çünkü bi kere iyili sıla okula gidiyor çünkü Tuna'yla uğraşmaktan zor demişti.Tuna'nın iyi olmasına sevindim.Bazen sebepsiz yere oluyor demekki böyle.Hastalık olsa devam ederdi biraz rahatlamış kuzu.Hasta olmasınlar hiç inşallah.
Bence bakıcıyı nazikçe uyarmalısın kızı konusunda.Anlayışla karşılayacaktır bence.Annesisin sonuçta,o kadar müdahale etmeye Hakkın var diye düşünüyorum.
Çok güzel özetledin:)Ah Ahh,bizim 2 aydır öyle ev.Eskiden sadece salon dağılıyordu,şimdi bütün odalar,koridor,banyo,mutfak.Gel de bi gör halimi.Yıkayıp astığım çamaşırlar bile yerlerde.Masa örtülerini çekiyor,çiçeklerimi koparıyor,yerdeki matların hepsini söküyor sonra yürürken onlara takılıp düşüyor,bütün camlarda parmak izleri Çekmece'lerimin hali harap.Bugün temizlik vardı evde,sadece 1 saat temiz ve düzgün kaldı,hoop hiç temizlik yapılmamış gibi şimdi
Bende dün kızdım eşime Allah eline düşürmesin dedim. Evet bazen çok yardımcı ama bazen beynine giden bi damar mı tıkanıyor nedir duruyor öyle. Dün Tuna baya bi kaka yapmışmış altını yıkıyım dedim , bak çocuk tek kolumda suyu ayarladım yıkadım havluya uzanamadım, dedim ki şu havluyu bi ver resmen askıdan aldığı gibi çocuğun poposunun üstüne koydu. Ay çıldırdım zaten kolum uyuştu ağırlıktan. Nasıl düşünemez bunu anlamıyorum..Yasemin bütün kelime cümle ve paragraflarına katılıyorum. Eşin ile olan diyalogların aynısı biz de de var .. Dün eve dönerken market uğradık Yaren arabada pusette dedim bezi alayım geleyim ben yağmur yağıyordu .. Dönünceye kadar eşim köpürmüş İşte nerde kaldın çok ağladi ağlarken kızardı çabuk niye olmadın .. bıraktığım Zaman da bezi aldım parasını ödedim çıktım hepsi bu .. Dedim artık Sana bİ daha çocuk filan bırakmam kar kış olsun yanıma alacam bakma çocuğa ilgilenme de..
Çok kızdım işte ben bunu 7/24 yapıyorum yemek yedirmez altını almaz ev işi zaten artık yardım ettiği yok .. İşe başlasam daha yorucu olacak Onu da biliyorum ..
Yazik ya cok zor biz biriyle basedemiyoruz o ne yapsin. Yaninda da kimse olmayinca. Allah yardimcisi olsun. Bugum de uslu durur merak etme annesi. Biz olmayinca uslu oluyolar zaten. Herseyleri bizekizlar sabah kalktim teyzeme geldim. bakalim napicak kizim babasi ve babanesiyle
teyzemin bebisi de biraz erken geldigi icin kucucuk ya oy dokunamadim resmen minnacik. meme almiyodu sag tarafi almaya baslamis ama solu kesinlikle almiyor. yarim saat ugrastik simdi de aldiramadik sol memesini. of bi yandan da uc bucuk yasinda kizi var o da yemek surmuyo agzina laf dinlemiyo vs kadinin psikolojisi hic iyi degil vallahi
Aynen oyle arada ne oluyosa oluyo valla. Deli oluyo insan. Bi anda cok dusuncesiz oluveriyolar. Beynine giden damar tikaniyo tam olmus bu durum icin:)Bende dün kızdım eşime Allah eline düşürmesin dedim. Evet bazen çok yardımcı ama bazen beynine giden bi damar mı tıkanıyor nedir duruyor öyle. Dün Tuna baya bi kaka yapmışmış altını yıkıyım dedim , bak çocuk tek kolumda suyu ayarladım yıkadım havluya uzanamadım, dedim ki şu havluyu bi ver resmen askıdan aldığı gibi çocuğun poposunun üstüne koydu. Ay çıldırdım zaten kolum uyuştu ağırlıktan. Nasıl düşünemez bunu anlamıyorum..
Yaren gün içinde neler yiyor Canm ve me kadar ona göre bişiler diyelim bizde belki de yemesi çok iyidir ama kilo almıyordur.. Kilo alması şart mı ki? Yani doktor mu öyle deri yoksa sen mi önemsiyorsun, sonuçta önemli olan sağlıklı olması :)Kızlar özellikle bebeği kilo alan anneler biz 9. Aylık olduk ve sadece 8 kgben bu kıza ne yedircem ne içirecem bi akıl verin sabah ne yapayım öğlen akşam .. Beynim sıfırlandı yine 250 gr almış bu ay
Ben eşime her gün kızıyorum ama kv yanımızda olduğu için hepsi hafta sonuna birikiypr :) dün al ayazı sen uyut babası diye kucağına verdim saçmalama dedi ve geri kucağıma attı düşünBende dün kızdım eşime Allah eline düşürmesin dedim. Evet bazen çok yardımcı ama bazen beynine giden bi damar mı tıkanıyor nedir duruyor öyle. Dün Tuna baya bi kaka yapmışmış altını yıkıyım dedim , bak çocuk tek kolumda suyu ayarladım yıkadım havluya uzanamadım, dedim ki şu havluyu bi ver resmen askıdan aldığı gibi çocuğun poposunun üstüne koydu. Ay çıldırdım zaten kolum uyuştu ağırlıktan. Nasıl düşünemez bunu anlamıyorum..
Ayni benim koca:)Ben eşime her gün kızıyorum ama kv yanımızda olduğu için hepsi hafta sonuna birikiypr :) dün al ayazı sen uyut babası diye kucağına verdim saçmalama dedi ve geri kucağıma attı düşüngeceleri de ayaz ağlıyor hep nedense benimki yanımda horluyor ve hiç duymuyor sonra da bu gece ayaz iyi uyudu has diyor gel dr çıldırma
Yapma yaa tam da böyle bi karikatür vardı. Benim eşim öyle yapmaz elinden geldiğince yardımcı olur ama tabi bi yere kadar.. Ya kv ile yaşamak zor değil mi hiç rahat olamaz ki insan..Ben eşime her gün kızıyorum ama kv yanımızda olduğu için hepsi hafta sonuna birikiypr :) dün al ayazı sen uyut babası diye kucağına verdim saçmalama dedi ve geri kucağıma attı düşüngeceleri de ayaz ağlıyor hep nedense benimki yanımda horluyor ve hiç duymuyor sonra da bu gece ayaz iyi uyudu has diyor gel dr çıldırma
Ah ah yazık bize walla canımAyni benim koca:)
Haha tam karikatürlük bir aileyiz zaten :)Yapma yaa tam da böyle bi karikatür vardı. Benim eşim öyle yapmaz elinden geldiğince yardımcı olur ama tabi bi yere kadar.. Ya kv ile yaşamak zor değil mi hiç rahat olamaz ki insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?