2015 Şubat Anneleri

Ciddi misin sen?? Şaka yaptığını umuyorum.
yoo cidyyim
elinde tutunca yuuryorda ( cani isterse tabi istemezse oturuverir ) ellerini birakmaya korkuyor :)
hatirlamiyorum ki orasini ne sure sonra ellerini birakdilar naptilar çocuklar
kiz ben liseyi zor hatirlarim hafizam çok zayif (

yoo cidyyim
elinde tutunca yuuryorda ( cani isterse tabi istemezse oturuverir ) ellerini birakmaya korkuyor :)
hatirlamiyorum ki orasini ne sure sonra ellerini birakdilar naptilar çocuklar
kiz ben liseyi zor hatirlarim hafizam çok zayif (
Cnm bu düzen takıntısı ile düzenli olmak aynı şey değil ki.Düzenli olunur illaki biraz gayret edersen.Ama takıntı olunca işin seyri değişiyor.Sinir bozucu bir düzen oluyor evde.Birgün aynı apartmanda oturduğum bize sık sık gelip giden bir arkadaşım "sizin ev hiç dağılmıyor mu yaşamıyor musunuz siz " demişti.Düşününce evet düzene sokmaktan yaşamayı unuttuğumuzu farketmiştim.Hastalık bu yani.Sakın öyle deme bi daha,dua yerine geçer kabul olur falan.

ben yine senin kadar degildim ama vardi tabiiki bayagi o takinti. merak etme atacaksin atmak zorunda kalacaksin bu huyunu.
hayat gelip geciyor boyle takintilarla mesgul etmeyelim zamanimizi diye dusunursek ise yarar bence :)

evlilikler ilk cocukta ilk sinavini verirmis. sevgimiz saygimiz birbirimize bagimiz kuvvetliyse bu sinavi gecicez bence. sende sikma canini. ben ne esler duydum gordum. bizler bence aramizda sevgi saygi oldugu surece asicaz bu zamanlari da.
Bende bugün kv gidiyorum biraz nefes almak istiyorum biraz ayrı kalmak iyi gelecek bana bizde bu aralar limoniyiz ama düzelecek dün sinyallerini verdi ama bu beni gitmekten alıkoyamaz hem bi şehir degisiklihi iyi gelecek bize kv de normalde dil kursuna gidiyor ama 3hafta yılbaşı tatili var artık sürekli torunuyla ilgilenir. Bende dün yapamadım ama hep aklımda inşallah kv de de yaparım pilatesi

kizlar sabah kalktim teyzeme geldim. bakalim napicak kizim babasi ve babanesiyle

teyzemin bebisi de biraz erken geldigi icin kucucuk ya oy dokunamadim resmen minnacik. meme almiyodu sag tarafi almaya baslamis ama solu kesinlikle almiyor. yarim saat ugrastik simdi de aldiramadik sol memesini. of bi yandan da uc bucuk yasinda kizi var o da yemek surmuyo agzina laf dinlemiyo vs kadinin psikolojisi hic iyi degil vallahi

Yasemin bütün kelime cümle ve paragraflarına katılıyorum. Eşin ile olan diyalogların aynısı biz de de var .. Dün eve dönerken market uğradık Yaren arabada pusette dedim bezi alayım geleyim ben yağmur yağıyordu .. Dönünceye kadar eşim köpürmüş İşte nerde kaldın çok ağladi ağlarken kızardı çabuk niye olmadın .. bıraktığım Zaman da bezi aldım parasını ödedim çıktım hepsi bu .. Dedim artık Sana bİ daha çocuk filan bırakmam kar kış olsun yanıma alacam bakma çocuğa ilgilenme de..
Çok kızdım işte ben bunu 7/24 yapıyorum yemek yedirmez altını almaz ev işi zaten artık yardım ettiği yok .. İşe başlasam daha yorucu olacak Onu da biliyorum ..

Kızlar özellikle bebeği kilo alan anneler biz 9. Aylık olduk ve sadece 8 kg ben bu kıza ne yedircem ne içirecem bi akıl verin sabah ne yapayım öğlen akşam .. Beynim sıfırlandı yine 250 gr almış bu ay

Sağol canım, amin. Aynen uyardım zaten. Aslında oda kızının farkında çünkü bi kere iyili sıla okula gidiyor çünkü Tuna'yla uğraşmaktan zor demişti.

Çok güzel özetledin:)

Bende dün kızdım eşime Allah eline düşürmesin dedim. Evet bazen çok yardımcı ama bazen beynine giden bi damar mı tıkanıyor nedir duruyor öyle. Dün Tuna baya bi kaka yapmışmış altını yıkıyım dedim , bak çocuk tek kolumda suyu ayarladım yıkadım havluya uzanamadım, dedim ki şu havluyu bi ver resmen askıdan aldığı gibi çocuğun poposunun üstüne koydu. Ay çıldırdım zaten kolum uyuştu ağırlıktan. Nasıl düşünemez bunu anlamıyorum..

Yazik ya cok zor biz biriyle basedemiyoruz o ne yapsin. Yaninda da kimse olmayinca. Allah yardimcisi olsun. Bugum de uslu durur merak etme annesi. Biz olmayinca uslu oluyolar zaten. Herseyleri bize

Aynen oyle arada ne oluyosa oluyo valla. Deli oluyo insan. Bi anda cok dusuncesiz oluveriyolar. Beynine giden damar tikaniyo tam olmus bu durum icin:)

Kızlar özellikle bebeği kilo alan anneler biz 9. Aylık olduk ve sadece 8 kg ben bu kıza ne yedircem ne içirecem bi akıl verin sabah ne yapayım öğlen akşam .. Beynim sıfırlandı yine 250 gr almış bu ay
Yaren gün içinde neler yiyor Canm ve me kadar ona göre bişiler diyelim bizde belki de yemesi çok iyidir ama kilo almıyordur.. Kilo alması şart mı ki? Yani doktor mu öyle deri yoksa sen mi önemsiyorsun, sonuçta önemli olan sağlıklı olması :)

Ben eşime her gün kızıyorum ama kv yanımızda olduğu için hepsi hafta sonuna birikiypr :) dün al ayazı sen uyut babası diye kucağına verdim saçmalama dedi ve geri kucağıma attı düşün geceleri de ayaz ağlıyor hep nedense benimki yanımda horluyor ve hiç duymuyor sonra da bu gece ayaz iyi uyudu has diyor gel dr çıldırma

Ayni benim koca:)

Yapma yaa tam da böyle bi karikatür vardı. Benim eşim öyle yapmaz elinden geldiğince yardımcı olur ama tabi bi yere kadar.. Ya kv ile yaşamak zor değil mi hiç rahat olamaz ki insan..

Yapma yaa tam da böyle bi karikatür vardı. Benim eşim öyle yapmaz elinden geldiğince yardımcı olur ama tabi bi yere kadar.. Ya kv ile yaşamak zor değil mi hiç rahat olamaz ki insan..
Haha tam karikatürlük bir aileyiz zaten :)

Yani çok sıkıntı değil aslında, benim kv iyi genel olarak, iyi anlaşırız, bazı şeyler bazen çok batıyor ama yani çocuğuma bakıyor o olmasa zor olurdu Allah razı olsun.. Bir de cuma ben okuldan gelir gelmez gidiyor pazar geç vakit akşam geliyor o yüzden arada bir mola ile toparlıyoruz :) şubatta annem gelecek 3 ay o bakacak ayaza bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…