2015 Şubat Anneleri

sonra da sen niye sabirsizsin niye tahammul edemiyosun vs derler..

Yazik ya cok zor biz biriyle basedemiyoruz o ne yapsin. Yaninda da kimse olmayinca. Allah yardimcisi olsun. Bugum de uslu durur merak etme annesi. Biz olmayinca uslu oluyolar zaten. Herseyleri bize
evet canim iki cocugu dusunemiyorum bile..
eve geldim suratima bakmadi kizim. halasiyla karsilasmistim beraber geldik halasinin kucagina atladi benim kucagimdan. ay nasil dokundu anlatamam ya. aglayasim geldi cocuk gibi..
uykusu vardi sonra uyudu uyandi yapisti bana sonrasinda.
neyseki huysuzluk etmemis..

hahaha vallahi gel de cildirma :))

bende sana anlatayim da gül.
gecen gece yine surekli uyandigi bi geceydi. bizimki hic duymadi tabi mis gibi uyudu.
en son 5te uyandi aglayarak bi onu duydu gozlerini acti bakti ve yatti tekrar. yatos o yatis sabah kalktiginda Begüm'e diyoki kizim off kizim hic uyutmadin bizi bu gece!
bizi miii dedim bi gulme tuttu beni

kizlar ciddi anlamda bu yeniden hamile kalma korkusu benim psikolojimi bozdu. karnimda biseyler hareket ediyor surekli yuregim agzima geliyor. gaz dolasiyo barsaklarda biliyorum ama kafamdan atamiyorum. gittim bugun bi test daha aldim negatif cikti tabii. uc testin de yanilmis olma sansi olmaz di mi

ben ciddi anlamda kafayi yedim. iyi degilim.

Yaren sabah 10 gibi kahvaltı ( devam sütü içine yumurta sarısı bi kaç bebe bisküvi , bisküvi yoksa yoğun kıvam olsun diye milupanın kahvaltından katıyorum peyniri elimle veriyorum bazen de sadece devam sütü içine muz veriyorum.. ... Sonra uyuyor 12 ye doğru 1,5 saat filan bu arada emiyor .. Öğlen sebze ya da çorba yapıyorum yanında muhakkak yoğurt 3/4 yemek kaşığı kadar ... 4/4.5 Arası uyku saat 6 ya da 7 ye kadar uyanınca ya arı mama veriyorum bazen de devam sütü uyuyana kadar ikisi tersi oluyor .. Uyurken ve gece 3/4 kez beni emiyor .. Su içmiyor meyve veriyorum ... Böyleyiz eksik mi yanlış mi besliyorum ki .
Dr a göre hatta dr lara göre araştırılacak bişi yok minyon bi Bebek doğum kilosuna (2,800) göre gayet iyimiş.. Ben ortalamayı olsun yakalamak istiyorum persentilde %25 de.. Şükür sağlıklı Demir eksikliği çıktı biraz dr çok aşırı düşük değil kan ilacını kullan ve et dedi .. Ben de takıntı yaptı bu ya .. Ve kurtulamıyorum .. Anne yüreği işte

Haklısın canm anne yüreği hakikatten de :) bence öğünlerin gayet güzel, miktarları da önemli tabi.. Ayaz mesela genelde o kadar bile yemiyor çok iştahsız bi çocuk ama kilosu falan çok iyi.. Bence de yaren minyon ki minyon olmak ileride çok büyük bir avantaj kadınlar için çok şanslı bir yandan da :)

Aynısı bizde de oldu çok kez.. Allahım yaa alem bu erkekler gerçekten, yani duysalar bile seslerini ayağa kalkmak zorunda kalmıyorlar bizim gibi olan hep bize oluyor ne yazık ki, tam tersi erkekler de varmış ama walla çok duyuyorım sinir oluyorum bana mı denk geldi diye :)))

Benim Bi kere içim rahat etmez, ayaz ağlayacak ben de uykuma devam edicem mümkün değil walla.. 10 aydır bir kez olsun ayazı birine verip de uyumaya gitmemişimdir, yapamıyorum içim rahat etmiyor ne kdr uykusuz kalırsam kalayım

Aman bosver canim baskasinin yaninda oyle oluyolar. En azindan huysuzluk yapmamis canim

koşuşturmaktan nete giremiyorum ki oğlaın uyku düzeni değişti önceden en geç 8 de yatıyordu şimdi 10 olmadan uyumuyor
ebru şllının videoları var dvd lerini yayınlamışlr youtubeden 21 günlük kürler halinde uygulanan belli bölgelere yönelik video
ben 3k yı yapıyorum kol karın kalça ilk çok zorlandım şimdi yparken basit geliyor alıştım
kollarım kalındır benim aacayip toplandı inceldi bacaklarım da aynı şekil
uzun süre bırakmadan yapılırsa daha çok faydası olurr
yarından itibarende 21 günde yağlarınızdan kurtulun dvd si var ona başlayacağım daha çok kardio ağırlıklı
böyle işte oğlumdan arta kalan zamanda kendmle uğraşıyorum
arkadaşlar gün yapalım hep daha düzenli görüşürüz dediler bende katıldım ilk bana geldiler şükür atlattım ama cok yoruldum neyseki geçti gitti oğlum çok eğlendi çocuklarla oturdu oyun oynadı pek mutlu oldu
haftaya memlekete gideceğiz inş hava soğuk olmaz hastaolmadan döneriz değişiklik olur özledimde herkesi
sen napıyorsun kuzucuk nasıl
en son teyzene gidecektin kararsızdın gittin mi?

sen hani jinekologa gidecekdin

hgb si kaç ti canim kan tahlilinde

Aman aranız iyi olsun ayaza iyi baksın da :) anneler başka tabi. Be güzel doya doya görüyorlar torunlarını

iste o yuzden annelik farkli.. babalar asla boyle olamayacaklari icin annelik bambaska zaten.

bende uyuyamam asla. ama bir tek anneme verip uyumusumdur bi kac kez. gelsin yine oyle yapicam.

simdi ben daha beterlerini de gordugum icin kendi esime sukredeyim hakkini yemeyeyim yine cok aglarsa kalkar sorar en azindan noldu diye :))

Benimki de kalkar sorar sonra da rahatlikla geri uyur. Sol tarafina yatmissa zaten hic duymaz. Ikimizin de sag kulak duymuyo cunku cok ilginc:)

bende kizi uyuturken ve uyurken girebiliyorun sadece nete. telefon var iyiki yoksa bilgidayar acip zaten asla giremezdim.

ne guzel ise yaramis pilates. biz baslangic videoduyla basladik. bakalim yapuyoruz iste biseyler.

gun olayi da iyi olmus bosver yorulsan da guzel bisey icin yorulmussun. arkadaslarla olmak iyi gelir insana baksana kuzun bile nasil mutlu olmus.

ben gittim teyzeme canim neyseki huysuzluk etmemis ama dondugumde kv aglasaydi cok uzulurdum cok panik olurdum benleyken aglamamasi lazim dedi. simdi gel de birak boyle deyince. baska birakacak kimsem de yok. eve mahkum olduk havalar da soguk. o yuzden biraz sikiliyorum tabii.. saglik olsun napalim.

Benimki de kalkar sorar sonra da rahatlikla geri uyur. Sol tarafina yatmissa zaten hic duymaz. Ikimizin de sag kulak duymuyo cunku cok ilginc:)
alla allaa cidden cok ilginc :))
evet geri uyuyolar tabii orasini soylemedim. anca cok anormal aglarsa kalkar ilgilenir.
oyle baba bulmak zor. erkeklerin beynine kodlanmis cocukla kadin ilgilenir diye.

alla allaa cidden cok ilginc :))
evet geri uyuyolar tabii orasini soylemedim. anca cok anormal aglarsa kalkar ilgilenir.
oyle baba bulmak zor. erkeklerin beynine kodlanmis cocukla kadin ilgilenir diye.
Evet yaa ne rahatlar. Esimin yillardir duymuodu benim de evlendim 2 ay sonra aniden gitti. Korle yatan sasi kalkarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…