neyi duymuyonuz kiz anlamadim :)Evet yaa ne rahatlar. Esimin yillardir duymuodu benim de evlendim 2 ay sonra aniden gitti. Korle yatan sasi kalkarmis
yok canim deilsinannemi bekliyorum haftaya gelecek. kizi ona birakip gidicem.
3 test de negatif ciktigina gore hamile degilimdir herhalde
allah allah cidden cok garip doktora gittin mi?
Sag kulagimiz duymuyo canim ikimizin deneyi duymuyonuz kiz anlamadim :)
dr a gittginizmiSag kulagimiz duymuyo canim ikimizin de
hiçmi duymuyormusGittim canim oksijen tedavisi de gordum genelde gecermis ama gecmedi. Ani isitme kaybi deniyo nedeni de bulunamio. Normal birden evde otururken oluverdi
Gitmez olur muyuz canim gezmedigim doktor kalmadi ozellikle benim. Esimin durum daha eski zaten. Vertigo gibi bisey onundr a gittginizmi
kir falandir belki sadeece
erken deilmi yaws duyu kaybi içinn
uzuldum canim yaaGitmez olur muyuz canim gezmedigim doktor kalmadi ozellikle benim. Esimin durum daha eski zaten. Vertigo gibi bisey onun
Benimki en son %0 cikti valla. Esimin biraz duyuyo ama onda da asiri cinlama var ondan hic duymuyo gibi oluyohiçmi duymuyormus
% de evrdilermi
kulaga aparat takiyolar ya ondan dusunmedinmi hiçBenimki en son %0 cikti valla. Esimin biraz duyuyo ama onda da asiri cinlama var ondan hic duymuyo gibi oluyo
Amin canim sagol cok sukur ki yedegi olan bi organ. Artik unuttum bile duymadigini. Ben de oyle diyorum bazen aniden gitti aniden gelir belki. Allahtan umit kesilmez. Aman yeter ki kizin saglam olsun da kulaklar. Ben raziyim boyleuzuldum canim yaa
Allah acil sifalar versin
belki gittigi gibi aniden geri gelir bi gun insallah
Canim pek istemedim dogrusu biri yetiyo sukur ama fazla kalabalikta gurultude konusulanlari ayirt edemiyorum bazen. Dogumdan bi hafta sonra falan diger kulagim kirden tikandi. Hayatimin en zor gunuydu. Actirana kadar kafayi yiyecektim. Bebegimi duyamazsam diye ne korktum. Bi de isitme engellileri cok iyi anladim inankulaga aparat takiyolar ya ondan dusunmedinmi hiç
boyle hayat kaliten de dusuyodur
Rabbim o günleri gösterir inşallah .. Miktarı çorba kasesi genelde .. Yiyiyor iki bazen 3 kere kaka olarak hemen veriyor.. Tabi bu kabız olmasından iyi .. İşte benim kız yediği halde almayanlar bugün akşama kadar kase yapmadım sabah yumurta sarısı ve peynir yedi .. Beni emdi öğlen mery nin fırında kabak tarifi vardı galeta unu ile yaptığım 3 dilim gibi ondan yedi mıncıklayark tabi ben yedirdim elimle . Bi kase yoğurt .. Akşam da sebze yaptım yine yoğurt ile .. Babası ile meyve yedi biraz da .. 9 dan 10 buçuğa kadar uyudu şimdi uyanık sıpa 50 ml de devam sütü içti beni de gece emer .. Ee nereye gidiyor bu yedikleriHaklısın canm anne yüreği hakikatten de :) bence öğünlerin gayet güzel, miktarları da önemli tabi.. Ayaz mesela genelde o kadar bile yemiyor çok iştahsız bi çocuk ama kilosu falan çok iyi.. Bence de yaren minyon ki minyon olmak ileride çok büyük bir avantaj kadınlar için çok şanslı bir yandan da :)
10,9 çıktı hgb ferrİtin 11,3 ... Ferritinin sınır değerİ kaç o yazmıyor tahlil kağıdında ..hgb si kaç ti canim kan tahlilinde
benimde bi kulağım %70 oranında duymuyor çocukken hep iltihap oluyordu ki şimdide arada oluyor o iltihap kulağımin içini eritti bitirdihiçmi duymuyormus
% de evrdilermi
Bu konuda da kader arkadasiymisiz. Benim de hep iltihapla gecti cocuklugum. Ama yillardir olmuyodu. Oturdugum yerde gitti birden kulak. Yine iltihap sandim kisildi sandim degilmis.benimde bi kulağım %70 oranında duymuyor çocukken hep iltihap oluyordu ki şimdide arada oluyor o iltihap kulağımin içini eritti bitirdi
Ferrır ye ç bakmıyoruz ki.hgb ye bakılıyor.sınır 10.6 galiba.10 a kdr ılaç kullammaıp et le çozmeye çalusıyoruz durumu.sen bılırsım ılaç konysunda ama hastayken vermeyu kes.vurusler demurden beslenır.verırsen agır seyreder hastalık10,9 çıktı hgb ferrİtin 11,3 ... Ferritinin sınır değerİ kaç o yazmıyor tahlil kağıdında ..
Ilıadın kullandınmı hıç burun damlasıCanim pek istemedim dogrusu biri yetiyo sukur ama fazla kalabalikta gurultude konusulanlari ayirt edemiyorum bazen. Dogumdan bi hafta sonra falan diger kulagim kirden tikandi. Hayatimin en zor gunuydu. Actirana kadar kafayi yiyecektim. Bebegimi duyamazsam diye ne korktum. Bi de isitme engellileri cok iyi anladim inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?