2015 Şubat Anneleri

uzuldum canim yaa
Allah acil sifalar versin
belki gittigi gibi aniden geri gelir bi gun insallah
Amin canim sagol cok sukur ki yedegi olan bi organ. Artik unuttum bile duymadigini. Ben de oyle diyorum bazen aniden gitti aniden gelir belki. Allahtan umit kesilmez. Aman yeter ki kizin saglam olsun da kulaklar. Ben raziyim boyle

kulaga aparat takiyolar ya ondan dusunmedinmi hiç
boyle hayat kaliten de dusuyodur
Canim pek istemedim dogrusu biri yetiyo sukur ama fazla kalabalikta gurultude konusulanlari ayirt edemiyorum bazen. Dogumdan bi hafta sonra falan diger kulagim kirden tikandi. Hayatimin en zor gunuydu. Actirana kadar kafayi yiyecektim. Bebegimi duyamazsam diye ne korktum. Bi de isitme engellileri cok iyi anladim inan

Rabbim o günleri gösterir inşallah .. Miktarı çorba kasesi genelde .. Yiyiyor iki bazen 3 kere kaka olarak hemen veriyor.. Tabi bu kabız olmasından iyi .. İşte benim kız yediği halde almayanlar bugün akşama kadar kase yapmadım sabah yumurta sarısı ve peynir yedi .. Beni emdi öğlen mery nin fırında kabak tarifi vardı galeta unu ile yaptığım 3 dilim gibi ondan yedi mıncıklayark tabi ben yedirdim elimle . Bi kase yoğurt .. Akşam da sebze yaptım yine yoğurt ile .. Babası ile meyve yedi biraz da .. 9 dan 10 buçuğa kadar uyudu şimdi uyanık sıpa 50 ml de devam sütü içti beni de gece emer .. Ee nereye gidiyor bu yedikleri

Günaydın kızlar kv geldik oğlumla trenle güzel bi yolculuk yaptık 1,5 saat kadar hiç ağlamadi ama benim başım.gözüm ağrıdı bide ters oturdum off mahvoldum. Neyse eve geldik pek yadirgamadi amcasini babanesini hergün skype de gördüğü duyduğu için :)) ve oğlan kudurdu nereyi karistirqcagini şaşırdı böyle ve her yer tehlike dolu küçücük evimde bile hergün. Tehlike bulabiliyorum burda gözümüzü ayirmamamiz lazım bakalım bizi yeni maceralar bekliyor akşamda etli nohut pilav yoğurt yedi . :))

benimde bi kulağım %70 oranında duymuyor çocukken hep iltihap oluyordu ki şimdide arada oluyor o iltihap kulağımin içini eritti bitirdi
Bu konuda da kader arkadasiymisiz. Benim de hep iltihapla gecti cocuklugum. Ama yillardir olmuyodu. Oturdugum yerde gitti birden kulak. Yine iltihap sandim kisildi sandim degilmis.

10,9 çıktı hgb ferrİtin 11,3 ... Ferritinin sınır değerİ kaç o yazmıyor tahlil kağıdında ..
Ferrır ye ç bakmıyoruz ki.hgb ye bakılıyor.sınır 10.6 galiba.10 a kdr ılaç kullammaıp et le çozmeye çalusıyoruz durumu.sen bılırsım ılaç konysunda ama hastayken vermeyu kes.vurusler demurden beslenır.verırsen agır seyreder hastalık

Ilıadın kullandınmı hıç burun damlası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…