2015 Şubat Anneleri

Bizimde 5.ve 6. Dış cikti bende çok nadir yerde otururken veriyorum ama bence mama sandalyesinde verelim alışkanlık olabilir hosuna giden biseyse hiç yerinden kıpırdamıyor yada oynuyor sgeri geliyor yemek için . Ben bayag bol anne şutu veriyorum ama kaç ml bilmiyorum ama yutkunma sesi gayet net geliyor çoğu zaman. Bugün okudum avakado yoğurt ve yumurta sarısı karışımı tam tahilli ekmeğe suruluyor arada tost yapıyorum ben bugünde nenesi çörek yapmış ondan yedi azcik

kizi yikadim uyuttum koydum yatagina. babasi da koltukta uyumus. o ara guzel bi banyo yapayim dedim. ama banyo keyfi yapmak bana luks.. soyundum dusa giricem kiz uyandi. salliyorum simdi yine. of allahim boyle anlarda delirmemek elde degil.

Bebeğine çörek otu veren varmı yada bilgisi olan verenler nasıl veriyorsunuz

canim kahvalti konusunda bende dertliyim. karistirip veriyorum hep. tek tek vereyim diyorum ya da eline omlet pankek vs vereyim diyorum. bazen yapiyorum ama doydugunu hissedemiyorum. yiyor ama az yiyor ve elinde paramparca ediyor oyuna donusturuyor.
ben kendi yeme bilinci olusmasi icin bizimle birlikte masada otururken eline ekmek salatalik vs seyler veriyorum. hem oynuyor hem yiyor.

kahvaltisina gun asiri yumurta sarisi, bazen muz, labne peynir, pekmez, biraz findik, ruşeym ve bebek ekmegi koyup ihlamurla islatiyorum.

bazen elma rendesi bazen recel ya da bebek nutellasiyla degisiklik de yapiyorum ama genelde bu tarzda veriyorum. bir tasi bitiriyor genellikle boyle verince.

yedirme konusuna gelince asla oyun oynarken yedirmiyorum zaten yedirememki hep doker agzindan. mama sandalyesinde ya da puset var ya onda da oturur pozisyonda duruyo zaten. onlarda yediriyorum ve mutfakta yediriyorum genelde. cok nadir salonda yedirdigim olmustur. aliskanlik olur mu bilmem. ama her seyi de dogru yapamiyoruz canim napalim.. bende son zamanlarda istahsiz diye telefondan pepe sarkilari acip yediriyorum napayim. her seyi kuralina uygun yapmaya kalksak mumkun degil..

ama sen mutfakta sandalyesinde yedirmeye zorla bakalim. simdi anlamaz belki ama buyudukce aliskanlik olursa hep pesinden kosmak zorunda kalirsin :/

salladim uyudu yerine koydum yine uyandi.
hergun ogle uykusunu guzel uyuyan kiz bugun banyo yapicam ya bana inat yapuyor sanki.
dislerimi sikmaktan bi hal oldum ben ya. bunun da bi cozumu yok mu acaba cenem agriyor artik nasil engel olunurki.

hergun ogle uykusunu guzel uyuyan kiz bugun banyo yapicam ya bana inat yapuyor sanki.
dislerimi sikmaktan bi hal oldum ben ya. bunun da bi cozumu yok mu acaba cenem agriyor artik nasil engel olunurki.
Canim agiza takilan bisey veriyolar. Doktor verdi anneme. Ama cok rahat degil sanirim gun icinde kullanmak

Kahvaltı konusunda ben de çok dertliyim, hafta içi kv hep sabahları kaşık maması veriyor yemiyor diyr bu yüzden de ben hafta sonu yumurta falan vermekte zorlanıyorum.. Ayazı ben hep mama sandalyesinde yedirmeye çalışıyorum, çoğu zaman oturmak istemiyor ama oyunla şarkıyla oyuncakla kabdırıyorum :) Bi de mama sandalyesinin MaSasını çıkarınca daha iyi oluyor kendini daha rahat hissediyor sanırım.. Benim sütüm de az 500ml alır mı bilmiyorum, sağmak da istemiyorum çünkü biberon almadığı için o süt boşa gider..

Bu kahvaltıdaki bulamaçları Nasıl yapıyorsunuz ben de yapayım belki öyle yer yumurtayı..

dadera bisim ailede kulak sorunu var daha doğrusu işitme sorunu, babam büyükbabam ben kısmen işitiyoruz..gerçekten kötü bişi özellikle babamın çok ilerliyor baya Yüksek sesle konuşmak gerekiyor.. Sana da geçmiş olsun..

Bu arasa kbb gittik dün Ayaz'ın kulağı için mecbur antibiyotik başlattı.. Bir de kulağında çok pislik var onu temizlememiz lazım dedi ben biraz korktum daha önce böyle bişi yaptıran var mı?

Esim kova ben boga duru kova. En anlasamayan iki burc. Kovalarin aradinda kaldim. Gerci cok iyi anlasiyorduk bebek olana kadar
Yok artık boğa Mısın :) oğlaklar boğa iyi çift olur yazıyor biz aslında iyi
Bir çifttik ama işte Bebek olunca değişti açıkçası.. Ben soğudum, sinir oluyorum genelde.. Bazı günler de aşırı Bi sevimli geliyor eşim bana dengesiz oldum iyice :)))

Ayni seyleri hissediyorum canim. Bizim burctan mi kaynakli ki:) dogum gunun ne zaman?
Demek sizde de var kulak problemi cok sıkıntı. Miniklerde cikmasin da yazik

Ayni seyleri hissediyorum canim. Bizim burctan mi kaynakli ki:) dogum gunun ne zaman?
Demek sizde de var kulak problemi cok sıkıntı. Miniklerde cikmasin da yazik
25 nisan hadi onu da tuttur da yuh diyeyim :) evet var maalesef ay inşallah çıkmaz çocuklarda bakalım yarın tekrar kontrole gidicez..

Şükür İ hastalığımız yok şuanda .. Bu sabah başladım kan ilacına ..
Et İ Nasıl vereyim Nasıl kullanayım bu sıpalar Nasıl yerler ?
Geçen gün Köfte yaptım yemedi .. Bugün yoğurt ile sebze püresi ile biraz kaptırdım:)

:)) bence bulaşmış benim eşimde dün bana spor ayakkabı almış .. Sırıta sırıta geldi bak bakım beğenecekmişim diyor . Nolu dedim düm ayarlanıyordun .. Dünü ben unuttum sende unut diyor :)

Ayrıca dün iki iletiyi eşime okudum Begüm ün 5 de uyanması ve babsının bu gece bizİ hiç uyumadın demesini diğeri de Tuna ın babasının horul horul uyuyup bu gece Tuna ne güzel uyudu demi annesi demesini :) işte siz hepiniz böylesiniz dedim .. Hatta sen de yaz yaren İ babası uyutmaya kalktığında babası yaren İ uyutacağına Yaren babasını uyutuyor .. Diye ...

Yasemin dişlerini sıkıyorsan devamlı ağız içi dişlikler var ondan kullan yoksa çenen Zamanla kasılır ağzını açamaz hale gelirsin .. Örnek yengem , gece uyurken devamlı dişlerini sıkıyormuş çene kitlendi ... geceleri uyurken dr tabi önerdi dişlik takıyor ..

Her sabah kahvaltıda bulamaç şeklinde veriyordum bu ay 250 gr alınca tersi yapmaya karar verdim yumuta sarısı peynir kendim elimle yedirdim .. Sizlerin tersini yapacam bende bu ay ,, bu ay hiç kilo almaz artık :) işe giderken akşam yatmadan sabah ne giyeceğimi düşünürdüm şimdi sabah Yaren e ne yedirecem onu düşünüyorum ..

purenin içine at oda pure olsun
ben ,kiymali yemek veruyorum yiyor iki geveleyip yutuyor
balik kirmizi et tavuk hersey yer benimki
gunde bi kofte kdr almasi lazim minimum

Mandalina suyu bende veriyorum da herşeyi zorla yiyip içiyor. Tatlı şeyleri Tuna da seviyor. Ama pekmezi sevmemişti. Yarın bi daha deneyeyim hem tahin faydalıymış. Yatarken bende mama yerine yoğurt vermeye çalışıyorum pek tok tutmuyor tabi ama mamayı da içmiyor

Senin sütün iyiydi hep maşallah maalesef benim hiç öyle dolu dolu olmadı. Bakıcı teyzede mama sandalyesi yok ya acaba ikilem mi yaratıyor diyorum çünkü mama sandalyesinden inmek istiyor. Ben her sabah yumurta avakado ve peynir veriyordum zaten ama artık sevmiyor. Vaktim olsa bende bile yaparım da işte hızlı hızlı yapıyorum yediriyorum zordan olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…