Bizimde 5.ve 6. Dış cikti bende çok nadir yerde otururken veriyorum ama bence mama sandalyesinde verelim alışkanlık olabilir hosuna giden biseyse hiç yerinden kıpırdamıyor yada oynuyor sgeri geliyor yemek için . Ben bayag bol anne şutu veriyorum ama kaç ml bilmiyorum ama yutkunma sesi gayet net geliyor çoğu zaman. Bugün okudum avakado yoğurt ve yumurta sarısı karışımı tam tahilli ekmeğe suruluyor arada tost yapıyorum ben bugünde nenesi çörek yapmış ondan yedi azcikSelam kızlar ne güzel kahvaltılar yemekler veriyorsunuz bebelerinize maşallah. Tuna da iştahsızlık had safhada. Artık haşlanmış yumurta görmek istemiyor sanırım, bende Elmalı pankek yapıyorum bi onu severek yiyor. Dün köfte yaptım hiç yemedi. Bide öğün sırasını değiştirdim artık sabah on buçuk gibi meyve yiyordu artılk çorba veriyorum. Çünkü öğlen ben emzirip uyutuyorum iki iki buçuğa kadar doğru düzgün bişey yememiş oluyor. Çünkü artık sütüm yok denecek kadar az. Aranızda günde 500ml anne sütü verebilen var mı?
Bide bişey soracam size, hep mama sandalyesinde mi yediriyorsunuz? Ben akşam öğününü oyun oynarken yediriyordum daha kolay yiyor diye ama böyle de hep peşinden koşuyor gibi oluyorum ve bunu hiç istemiyorum. Alışkanlığa dönüşür mü?
Bu arada halsizliğin sebebi çıktı üst dişi geliyor. Gördüm bugün beyaz olmuş diş yeri. İnşallah kolay çıkar. Kızlar değişik kahvaltı fikrilerinizi paylaşın ihtiyacım var bu ara.
Eşim oğlak, ben boğa ayaz da balık :) sizinki?Oyle canim cocuk sadece bizim sanki. Seninkinin burcu neydi?
canim kahvalti konusunda bende dertliyim. karistirip veriyorum hep. tek tek vereyim diyorum ya da eline omlet pankek vs vereyim diyorum. bazen yapiyorum ama doydugunu hissedemiyorum. yiyor ama az yiyor ve elinde paramparca ediyor oyuna donusturuyor.Selam kızlar ne güzel kahvaltılar yemekler veriyorsunuz bebelerinize maşallah. Tuna da iştahsızlık had safhada. Artık haşlanmış yumurta görmek istemiyor sanırım, bende Elmalı pankek yapıyorum bi onu severek yiyor. Dün köfte yaptım hiç yemedi. Bide öğün sırasını değiştirdim artık sabah on buçuk gibi meyve yiyordu artılk çorba veriyorum. Çünkü öğlen ben emzirip uyutuyorum iki iki buçuğa kadar doğru düzgün bişey yememiş oluyor. Çünkü artık sütüm yok denecek kadar az. Aranızda günde 500ml anne sütü verebilen var mı?
Bide bişey soracam size, hep mama sandalyesinde mi yediriyorsunuz? Ben akşam öğününü oyun oynarken yediriyordum daha kolay yiyor diye ama böyle de hep peşinden koşuyor gibi oluyorum ve bunu hiç istemiyorum. Alışkanlığa dönüşür mü?
Bu arada halsizliğin sebebi çıktı üst dişi geliyor. Gördüm bugün beyaz olmuş diş yeri. İnşallah kolay çıkar. Kızlar değişik kahvaltı fikrilerinizi paylaşın ihtiyacım var bu ara.
Esim kova ben boga duru kova. En anlasamayan iki burc. Kovalarin aradinda kaldim. Gerci cok iyi anlasiyorduk bebek olana kadarEşim oğlak, ben boğa ayaz da balık :) sizinki?
Canim agiza takilan bisey veriyolar. Doktor verdi anneme. Ama cok rahat degil sanirim gun icinde kullanmaksalladim uyudu yerine koydum yine uyandi.
hergun ogle uykusunu guzel uyuyan kiz bugun banyo yapicam ya bana inat yapuyor sanki.
dislerimi sikmaktan bi hal oldum ben ya. bunun da bi cozumu yok mu acaba cenem agriyor artik nasil engel olunurki.
Kahvaltı konusunda ben de çok dertliyim, hafta içi kv hep sabahları kaşık maması veriyor yemiyor diyr bu yüzden de ben hafta sonu yumurta falan vermekte zorlanıyorum.. Ayazı ben hep mama sandalyesinde yedirmeye çalışıyorum, çoğu zaman oturmak istemiyor ama oyunla şarkıyla oyuncakla kabdırıyorum :) Bi de mama sandalyesinin MaSasını çıkarınca daha iyi oluyor kendini daha rahat hissediyor sanırım.. Benim sütüm de az 500ml alır mı bilmiyorum, sağmak da istemiyorum çünkü biberon almadığı için o süt boşa gider..Selam kızlar ne güzel kahvaltılar yemekler veriyorsunuz bebelerinize maşallah. Tuna da iştahsızlık had safhada. Artık haşlanmış yumurta görmek istemiyor sanırım, bende Elmalı pankek yapıyorum bi onu severek yiyor. Dün köfte yaptım hiç yemedi. Bide öğün sırasını değiştirdim artık sabah on buçuk gibi meyve yiyordu artılk çorba veriyorum. Çünkü öğlen ben emzirip uyutuyorum iki iki buçuğa kadar doğru düzgün bişey yememiş oluyor. Çünkü artık sütüm yok denecek kadar az. Aranızda günde 500ml anne sütü verebilen var mı?
Yok artık boğa Mısın :) oğlaklar boğa iyi çift olur yazıyor biz aslında iyiEsim kova ben boga duru kova. En anlasamayan iki burc. Kovalarin aradinda kaldim. Gerci cok iyi anlasiyorduk bebek olana kadar
Ayni seyleri hissediyorum canim. Bizim burctan mi kaynakli ki:) dogum gunun ne zaman?Yok artık boğa Mısın :) oğlaklar boğa iyi çift olur yazıyor biz aslında iyi
Bir çifttik ama işte Bebek olunca değişti açıkçası.. Ben soğudum, sinir oluyorum genelde.. Bazı günler de aşırı Bi sevimli geliyor eşim bana dengesiz oldum iyice :)))
25 nisan hadi onu da tuttur da yuh diyeyim :) evet var maalesef ay inşallah çıkmaz çocuklarda bakalım yarın tekrar kontrole gidicez..Ayni seyleri hissediyorum canim. Bizim burctan mi kaynakli ki:) dogum gunun ne zaman?
Demek sizde de var kulak problemi cok sıkıntı. Miniklerde cikmasin da yazik
Şükür İ hastalığımız yok şuanda .. Bu sabah başladım kan ilacına ..Ferrır ye ç bakmıyoruz ki.hgb ye bakılıyor.sınır 10.6 galiba.10 a kdr ılaç kullammaıp et le çozmeye çalusıyoruz durumu.sen bılırsım ılaç konysunda ama hastayken vermeyu kes.vurusler demurden beslenır.verırsen agır seyreder hastalık
Bi gun once dogsam o da tutuyomus:)25 nisan hadi onu da tuttur da yuh diyeyim :) evet var maalesef ay inşallah çıkmaz çocuklarda bakalım yarın tekrar kontrole gidicez..
:)) bence bulaşmış benim eşimde dün bana spor ayakkabı almış .. Sırıta sırıta geldi bak bakım beğenecekmişim diyor . Nolu dedim düm ayarlanıyordun .. Dünü ben unuttum sende unut diyor :)selam kizlar.
gecen kocalar hakkinda yazdiklarimizi esim okumus diyecegim emin olmasam :))
dun aksam beni cok kizdirmisti. bu sabah 9da kizi aldim aramiza. bugun izinliydi esim. o kalkmis kizi almis kahvaltiyi hazirlamis. ben bi saat daha uyudum. sonra da operek uyandirdi kahvalti hazir diye
sasiracagim bi durum degil gerci yapar esim boyle arada ama iyi degildik kac zamandir ondan sasirdim. tum erkeklere bulasmasi dilegiyle
Yasemin dişlerini sıkıyorsan devamlı ağız içi dişlikler var ondan kullan yoksa çenen Zamanla kasılır ağzını açamaz hale gelirsin .. Örnek yengem , gece uyurken devamlı dişlerini sıkıyormuş çene kitlendi ... geceleri uyurken dr tabi önerdi dişlik takıyor ..salladim uyudu yerine koydum yine uyandi.
hergun ogle uykusunu guzel uyuyan kiz bugun banyo yapicam ya bana inat yapuyor sanki.
dislerimi sikmaktan bi hal oldum ben ya. bunun da bi cozumu yok mu acaba cenem agriyor artik nasil engel olunurki.
purenin içine at oda pure olsunŞükür İ hastalığımız yok şuanda .. Bu sabah başladım kan ilacına ..
Et İ Nasıl vereyim Nasıl kullanayım bu sıpalar Nasıl yerler ?
Geçen gün Köfte yaptım yemedi .. Bugün yoğurt ile sebze püresi ile biraz kaptırdım:)
Mandalina suyu bende veriyorum da herşeyi zorla yiyip içiyor. Tatlı şeyleri Tuna da seviyor. Ama pekmezi sevmemişti. Yarın bi daha deneyeyim hem tahin faydalıymış. Yatarken bende mama yerine yoğurt vermeye çalışıyorum pek tok tutmuyor tabi ama mamayı da içmiyorCanim kahvaltidan yana Duru da cok problemli. Ama kahvaltida ben nasil omlet yaparsam yapayim pekmeze veya tahin pekmeze batiriyorum ya da mandalinayla yediriyorum onu seviyo. Sutum cok az ben de hissediyorum. Allah bilir ne kadar. Yatarken 120cc mama veriyorum zaten
Senin sütün iyiydi hep maşallah maalesef benim hiç öyle dolu dolu olmadı. Bakıcı teyzede mama sandalyesi yok ya acaba ikilem mi yaratıyor diyorum çünkü mama sandalyesinden inmek istiyor. Ben her sabah yumurta avakado ve peynir veriyordum zaten ama artık sevmiyor. Vaktim olsa bende bile yaparım da işte hızlı hızlı yapıyorum yediriyorum zordan olsaBizimde 5.ve 6. Dış cikti bende çok nadir yerde otururken veriyorum ama bence mama sandalyesinde verelim alışkanlık olabilir hosuna giden biseyse hiç yerinden kıpırdamıyor yada oynuyor sgeri geliyor yemek için . Ben bayag bol anne şutu veriyorum ama kaç ml bilmiyorum ama yutkunma sesi gayet net geliyor çoğu zaman. Bugün okudum avakado yoğurt ve yumurta sarısı karışımı tam tahilli ekmeğe suruluyor arada tost yapıyorum ben bugünde nenesi çörek yapmış ondan yedi azcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?